condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 29, 2017 Chiar sunt de părere sa il lasam pe mitoman sa facă spume singur, este un om bolnav, asta este clar! 14 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 Te ataci cand iti spun de 100 ...e si de 50 , dar nu ai trecut-o la catastif de rusine Du-te bai mincinosule fariseu si baga vrajeala asta lu' Gelu , ca e mai credul de fel . Vrei sa-ti pun link-urile acum , ca sa te dezmeticesti si sa observi mai clar cum ii promovezi handicapul mintal (inclusiv pe al tau de promotor) ? 17 13
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 Link-uri cu ce? Nu ma atac deloc. Sunt chiar foarte calm. 13 9
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Da' azi dimineata te-ai bucurat cand l-ai gasit nimicit pe parinte... D'aia nu are ursu coada ) Altadata scrii romane, acum te doare mana sa scrii 2-3 cuvinte( si frumoase) sau sa faci o aroganta ceva Macar spune-ne sau pune poze mai tarziu cum sarbatoresti. Normal ca se bucura,mi-a trimis pe mail o poza cu masa festiva. 13 5
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 Tu erai BASELU , bai CORDISON , am verificat , aceleasi cuvinte/vorbe , aceeasi atitudine , aceleasi amenintari , acelasi rahat pe bat diversificat pe diferite conturi .Daca atat poti. Nu m-am indoit niciodata de calitatile tale PS: Ia spune , punem PM-urile acelea sau nu ?
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 29, 2017 IQ77, nu mai spumega atât! Ia spune cu este treaba aia cu "revine din nou" analfabetule? 13 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 Iar e cum spunea melodia: "cele mai multe curve nu-s femei".Dupa mine e simplu - daca postezi un mesaj privat, ar trebui sa primesti ban fara discutii. Scurt, elegant.Ca o cioara care isi ridica polele-n cap si arata pizda. 14 9
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 am contestat eu cu ceva, cand am spus ca "revine din nou" ? e VEATA lui circul si zapaceala pe NIMFOMANE , de mai bine de un an Macar daca se angaja la circ facea si el un ban gramada , ca si Dobre de altfel 17 13
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 am contestat eu cu ceva, cand am spus ca "revine din nou" ? e VEATA lui circul si zapaceala pe NIMFOMANE , de mai bine de un an Macar daca se angaja la circ facea si el un ban gramada , ca si Dobre de altfel Revine din nou e pleonasm in pula mea. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. 15 9
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 29, 2017 de pleonasm ai auzit analfabetule!? 13 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 Omul are prea multi bani de numarat ca sa-si piarda timpul cu carti, abecedare si alte maculaturi d-astea infecte. 14 8
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 PULEREZULE am cerut acordul , ca si in faza cu PIPILICA de anul trecut , cand l-am intrebat postam si el DA , DA Esti vai de capul tau , PULETE . De ce crezi ca spun intr-una ca nu gandesti ?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 29, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 29, 2017 Te ataci cand iti spun de 100 ...e si de 50 , dar nu ai trecut-o la catastif de rusine Bre, probabil că o să te superi şi pe mine, dar pe bune acum, ce ţi se pare aşa de porc că un user de pe forumul ăsta, a futut şi a recenzat? Nu toţi am făcut asta cândva?.. mă rog, nu chiar toţi. Că a futut de 50, 100 sau 500, care-i relevanţa? Înţelegeam dacă eram pe el.forum, sof.tpedia sau mai ştiu eu care... dar aşa? ...şi ne mai întrebăm unde sunt recenziile şi recenzorii.. 5 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Mikyputa,spune sincer,ai fost macar o singura data la curve?Motivul pentru care nu faci recenzii il intelegem,dar de ce nu ai spus niciodata de X,Y ca merita vizitata ori ba??Hai recunoaste ca aici ti-ai gasit un loc de joaca si nu ai nicio treaba cu prostituatele. 13 5
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 PULEREZULE am cerut acordul , ca si in faza cu PIPILICA de anul trecut , cand l-am intrebat postam si el DA , DA Esti vai de capul tau , PULETE . De ce crezi ca spun intr-una ca nu gandesti ? Tot o curva esti. Iti speli rufele-n public si urli cu spuma la gura ca te-am futut, da' nu ti-am platit. Sa nu uitam cum am ajuns la discutiile astea. Ti-am atras atentia, civilizat, ca gresesti. Ti-am si argumentat. Tu ai inceput cu jigniri. 15 9
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Revine din nou e pleonasm in pula mea. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.Omule,tu iti dai seama ce retardat e Mikyputa?? Dementul nu a inteles aluzia lui Condition.E incredibil de retardat. 14 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 S-a gasit corectorul care isi editeaza toate postarile ...PULETE, PULETE Tu si ala , care atunci cand se enerveaza , nu mai stie nici el ce scrie si cum 17 13
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 Omule,tu iti dai seama ce retardat e Mikyputa?? Dementul nu a inteles aluzia lui Condition. E incredibil de retardat.El n-a contestat. De pleonasm n-a auzit. 14 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2017 S-a gasit corectorul care isi editeaza toate postarile ...PULETE, PULETE Tu si ala , care atunci cand se enerveaza , nu mai stie nici el ce scrie si cum Serios, mi-ar fi rusine in locul tau sa mai vorbesc. Mai ales dupa faza aia de ieri cand ai zis ca sunt prost in forma continuata, adica ai repetat ceea ce ti-am zis eu cu cateva zile inainte. Doar ca, ce sa crezi, eu aveam dreptate. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. D-aia tu crezi ca esti la cine stie ce nivel, dar stai toata ziua sa aberezi pe aici. Problema e ca nici n-ai haz. 14 9
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 29, 2017 Gata, deja este de boala copiilor! Chiar nu va este mila de el, face naiba un atac cerebral pe aici si nu putem acorda primul ajutor, o internare la 9!? 13 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Revine din nou e pleonasm in pula mea. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.Iti dai seama ca analfabetul asta ne corecteaza pe noi si se lauda ca are facultate 13 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 29, 2017 Bre, probabil că o să te superi şi pe mine, Nu ma supar , dar el se rascoala cand ii spun de 100 lei , infirma de fiecare data si vrea sa para ca a dat la buci doar de la 200 in sus sa-i creasca "valoarea de piata" . Este un dialog mai vechi , daca nu ai avut timp sa-l citesti . Eu am futut si degeaba si nu vad o problema in asta 17 13
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Gata, deja este de boala copiilor! Chiar nu va este mila de el, face naiba un atac cerebral pe aici si nu putem acorda primul ajutor, o internare la 9!?Stai calm,prostituatele sun obisnuite cu umilinta,sunt imune.Un om normal la cap,dupa se s-a facut de cacat cu pozele alea si umilit de zeci de membrii,pleca in PLM de pe site. 13 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 29, 2017 Bre, probabil că o să te superi şi pe mine, dar pe bune acum, ce ţi se pare aşa de porc că un user de pe forumul ăsta, a futut şi a recenzat? Nu toţi am făcut asta cândva?.. mă rog, nu chiar toţi. Că a futut de 50, 100 sau 500, care-i relevanţa? Înţelegeam dacă eram pe el.forum, sof.tpedia sau mai ştiu eu care... dar aşa? ...şi ne mai întrebăm unde sunt recenziile şi recenzorii..Omul este dement pe bune,are chiar si un topic deschis de el,despre userii de alta data,unde se plange ca nu mai sunt recenzii.Acum ii face prosti pe cei care mai fac recenzii. 14 4
nobel Reputație: 5960 Postat August 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 29, 2017 Iti dai seama ca analfabetul asta ne corecteaza pe noi si se lauda ca are facultate Parinte te-au matrasit dusmanii........... 2
Postări Recomandate