miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Bobleaca , avand in vedere ca tu ai stat doar la camping pe Valea Cerbului nu ai de unde sa stii cum sta treaba cu AC-ul Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Stiam...domeniul tau preferat este fututul timpului pe Nimfomane si arareori cu hartia de 100 de lei in mana . PS: Nu s-a auzit decat de faneata si copite de fan , multe , sa aiba si falcutele mata ce manca zilnic Mikyputa,Pulesteu are 1800 de postari in proape 4 ani,tu ai 11000 intr-un an jumate.Adica ai de aproximati 20 de ori mai multe postari pe fiecare luna.Dementa,grandomania si mitomania te defineste perfect. 9 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Bobleaca , avand in vedere ca tu ai stat doar la camping pe Valea Cerbului nu ai de unde sa stii cum sta treaba cu AC-ul Eu am cateva poze facute la hoteluri,toate cu AC.Tu nu ai nici macar una singura.Ceci despre ce vorbim? 10 5 Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat August 30, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat August 30, 2017 Ce spuneai ceva mai sus, că mă eschivez? Păi, mai mare eschivă decât asta, a ta, nici că există! Dacă nu ai de gând să explici, nu-i bai, dar nu mai face pe lupul moralist și nu mai demotiva (mai mult, sau mai puțin în clar), pe alții să recenzeze. Restul, stau liniștiți, că indiferent ce spui tu, tot de aici, îți culegi informațiile, inclusiv din recenzii, parazitând forumul, asta cu misteriosul tău sistem de selecție, e pentru naivi. (???)Problema e, mon cher, că eschivându-te, nespunând care a fost identitatea forumistică, nici ce ai făptuit, singura ipoteză plauzibilă e că, ai făcut fie ceva extrem de grav, fie extrem de jenant, posibilitatea ca tu să fii atât de secretos din motive ce țin de o eventuală identificare a ta, ca personaj real picând, având în vedere faptul că ai dat aici suficiente date despre hotel, locație aproximativă (bine, dacă nu e un bluff, tu neavând hotel, ci altă afacere ... nu știu... fabrică de avioane, sau prezervative), poze cu brățara, care poate fi identificată ( e și o mână și un decor...). (???)Și nu, nu e vorba de cum bate vântul, ci de faptul că, în ultima vreme, ai cam luat-o pe arătură, lăudându=te cât dă dăștept, bogat, abil și bazat ești tu, certându-te și cu cine trebuie și cu cine nu trebuie. Dar, să revenim la recenzii! Deși nu-mi face defel, plăcere, trebuie să recunosc că Pipilică are dreptate într-un aspect: nu faci recenzii ... ok, dar măcar să faci niște aprecieri laconice, fie și aluzive, asupra fetelor pe care le vizitezi, așa cum fac alți useri care au renunțat să recenzeze. Altminteri, prezența ta aici, e la fel de utilă, ca udarea peluzei, când plouă. Peluza hotelului, evident!În încheiere, o să risc să spun aici, ceea-ce voiam să spun pe alt topic, conștient fiind că și tu și Pipilică vă veți supăra și îmi veți sări în cap, separat, sau împreună. Mă refer la cearta asta, de vreo 2 săptămâni, despre care e mai cocalar, plecând de la niște poze pe care singuri le-ați postat, demonstrativ, însoțite și de comentarii din care rezulta cât de bazați, de avuți și rafinați sunteți, dar, care, din păcate, nu prea demonstrau așa ceva. Toate astea, nu sunt decât manifestări puerile și cocălărești, din partea amândorura. Nu spun că sunteți, dar aceste manifestări, da.Acuma, trageți ... Foc! Traiti-ar calvitia, fasolarule agramat, ca prost si mai plictisitor mai esti! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Ne-am dat dracu' PISATULE , ai inceput sa socotesti si tu postarile ? Tu care ai un infinit adunate de pe N Clone cu care ai facut scandal inclusiv pe Topicele fetelor ca sa pareti mai multi Mars in plm de oligofren si mai odihneste-te noaptea , nu mai bantui pe aici facand circ ieftin Link spre comentariu
fasole si virgule Reputație: -427 Postat August 30, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat August 30, 2017 Dementa,grandomania si mitomania te defineste perfect. Analfabetismul te defineste perfect! Nu ai apucat sa-mi raspunzi de pe ultimul cont, cate clase ai? 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 2 si cu cele de la tren se fac 4....nu se observa Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Basescule nu zici nimic in apararea ta ? Stai in plm si te uiti din cada de fonta din mijlocul curtii ? Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 30, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 30, 2017 Ți s-au înmulțit dușmanii ? https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20994235_1762344933805708_5909332388741789765_n.png?oh=6649fe268f762221b1ff9aacb9631d58&oe=5A169AE6 3 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Ce spuneai ceva mai sus, că mă eschivez? Păi, mai mare eschivă decât asta, a ta, nici că există! Dacă nu ai de gând să explici, nu-i bai, dar nu mai face pe lupul moralist și nu mai demotiva (mai mult, sau mai puțin în clar), pe alții să recenzeze. Restul, stau liniștiți, că indiferent ce spui tu, tot de aici, îți culegi informațiile, inclusiv din recenzii, parazitând forumul, asta cu misteriosul tău sistem de selecție, e pentru naivi. Problema e, mon cher, că eschivându-te, nespunând care a fost identitatea forumistică, nici ce ai făptuit, singura ipoteză plauzibilă e că, ai făcut fie ceva extrem de grav, fie extrem de jenant, posibilitatea ca tu să fii atât de secretos din motive ce țin de o eventuală identificare a ta, ca personaj real picând, având în vedere faptul că ai dat aici suficiente date despre hotel, locație aproximativă (bine, dacă nu e un bluff, tu neavând hotel, ci altă afacere ... nu știu... fabrică de avioane, sau prezervative), poze cu brățara, care poate fi identificată ( e și o mână și un decor...).Și nu, nu e vorba de cum bate vântul, ci de faptul că în ultima vreme, ai cam luat-o pe arătură, lăudându=te cât dă dăștept, bogat, abil și bazat ești tu, certându-te și cu cine trebuie și cu cine nu trebuie. Dar, să revenim la recenzii! Deși nu-mi face defel, plăcere, trebuie să recunosc că Pipilică are dreptate într-un aspect: nu faci recenzii ... ok, dar măcar să faci niște aprecieri laconice, fie și aluzive, asupra fetelor pe care le vizitezi, așa cum fac alți useri care au renunțat să recenzeze. Altminteri, prezența ta aici, e la fel de utilă, ca udarea peluzei, când plouă. Peluza hotelului, evident!În încheiere, o să risc să spun aici, ceea-ce voiam să spun pe alt topic, conștient fiind că și tu și Pipilică vă veți supăra și îmi veți sări în cap, separat, sau împreună. Mă refer la cearta asta, de vreo 2 săptămâni, despre care e mai cocalar, plecând de la niște poze pe care singuri le-ați postat, demonstrativ, însoțite și de comentarii din care rezulta cât de bazați, de avuți și rafinați sunteți, dar, care din păcate, nu prea demonstrau așa ceva. Toate astea, nu sunt decât manifestări puerile și cocălărești, din partea amândorura. Nu spun că sunteți, dar aceste manifestări, da.Acuma, trageți ... Foc! Dragul meu camarad,stii ca respectul meu fata de matale este incomensurabil.Intotdeauna parerea lu' matale este nepretuita,asa ca te rog cu deosebit respect,sa-ti dai cu parerea (intotdeauna impartiala) si despre pozele lui Trole,care sunt foarte asemanatoare cu ale mele (la sprit,gratr,pescuit.etc) Motanul aresi el poze asemanatoare,ultima fiind la o berica pe o terasa in Londra,dar are si o multime de poze in divese ipostaze cu celebrele mesaje.Mai sunt si altii care au postat poze asemanatoare,sunt sute.Intrebarea mea este una simpla si directa.Si astia sunt cocalari?Daca nu sunt cocalari atunci te rog,dragul meu camarad sa explici care este diferenta intre pozele lor si ale mele. 14 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Ți s-au înmulțit dușmanii ? Tot aceiasi sunt 4-5 ...ce plm sa le fac daca nu-si gasesc altceva mai bun de facut si se cearta cu mine ...sau de lucru , ca sa nu mai ravneasca in gradina vecina Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Cand vrei sa aflii adevarul , ma intrebi pe mine...restul sunt replici si miscari cu mult denaturate , fabricate si inselatoare , destul de caracteristice unora Hai cu adevaru'! 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Dragul meu camarad,stii ca respectul meu fata de matale este incomensurabil.Intotdeauna parerea lu' matale este nepretuita,asa ca te rog cu deosebit respect,sa-ti dai cu parerea (intotdeauna impartiala) si despre pozele lui Trole,care sunt foarte asemanatoare cu ale mele (la sprit,gratr,pescuit.etc) Motanul aresi el poze asemanatoare,ultima fiind la o berica pe o terasa in Londra,dar are si o multime de poze in divese ipostaze cu celebrele mesaje.Mai sunt si altii care au postat poze asemanatoare,sunt sute.Intrebarea mea este una simpla si directa.Si astia sunt cocalari?Daca nu sunt cocalari atunci te rog,dragul meu camarad sa explici care este diferenta intre pozele lor si ale mele. Credeam ca te-ai apucat de CURLING , cand am citit inceputul postarii Si de ce ti s-au parut ale mele mai atipice (de poze zic) si nu le-ai dat copy-paste si celorlalti sa-i faci de bacanie pe aici ? PS: PICON este impartial , observa de fiecare data cu aceiasi ochelari de cal si face observatiile altora , bineanteles ca nu mai poti lua pe cineva in serios cand are zeci (poate sute) de greseli la bord . Link spre comentariu
dan pulea Reputație: 54 Postat August 30, 2017 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat August 30, 2017 ÃŽ n frână si femei ...să nu ai incredere!😆😆😆Te lasa amândouă... .cand ti e lumea mai dragă !!! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Hai cu adevaru'! cu care sa incepem ? ostile stau fata in fata ....eu si cu cei 4-5 derbedei (unul mai mincinos si imbarligator decat celalalt) Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Tot aceiasi sunt 4-5 ...ce plm sa le fac daca nu-si gasesc altceva mai bun de facut si se cearta cu mine ...sau de lucru , ca sa nu mai ravneasca in gradina vecina Acum o saptamana spuneai ca sunt 2-3 hai ca incepi sa te apropi de adevar,mai baga 3-4 12 4 Link spre comentariu
dan pulea Reputație: 54 Postat August 30, 2017 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat August 30, 2017 ... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Acum o saptamana spuneai ca sunt 2-3 hai ca incepi sa te apropi de adevar,mai baga 3-4 Daca il pun pe HENZO dedublat se fac 25 in plm Stai cuminte , ca ii stiu ca pe tatal nostru ....si bineanteles ca mi se rupe in COIspe de ei , ca tot banii aceia ii castig sau ii cheltui Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Tot aceiasi sunt 4-5 ...ce plm sa le fac daca nu-si gasesc altceva mai bun de facut si se cearta cu mine ...sau de lucru , ca sa nu mai ravneasca in gradina vecina Ciao milionarule.Mai ai bratara de alama?De ce poarta milionarii bratara de alama?)))))Apropo zice ma ta ca esti prost ))))) 16 17 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Sa spuna aleessandra daca nu am dreptate Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 cu care sa incepem ? ostile stau fata in fata ....eu si cu cei 4-5 derbedei (unul mai mincinos si imbarligator decat celalalt) Asa te vezi tu mare erou este?Cand tu esti un betiv mitoman care copiaza textele lu miskin 17 17 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 DMX-ule daca nu ti-ai cumparat medalion la lant nu stam de vorba Ieri "le-ai rezolvat" pe toate mamele (la toti) si le-ai futut in gura (o dambla de-a ta destul de veche) ....RATATULE Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 DMX-ule daca nu ti-ai cumparat medalion la lant nu stam de vorba Ieri "le-ai rezolvat" pe toate mamele (la toti) si le-ai futut in gura (o dambla de-a ta destul de veche) ....RATATULE Da iti cumpar bratara ta de cupru sau alama sau ce cacat e ala.Te las sa ma lingi in cur pentru ea 20 minute ca stiu ca ti place.)))AhahahahahahaAuzi ma ta mai suge pula pe seminte? Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Si de ce ti s-au parut ale mele mai atipice (de poze zic) si nu le-ai dat copy-paste si celorlalti sa-i faci de bacanie pe aici ? PS: PICON este impartial , observa de fiecare data cu aceiasi ochelari de cal si face observatiile altora , bineanteles ca nu mai poti lua pe cineva in serios cand are zeci (poate sute) de greseli la bord .Pozele tale sunt atipice pentru ca sunt in totala contradictie cu imaginea creata de tine,a milionarului propietar de hotel,vile,teren de 6000 m,afaceri in constructii,masini de lux.........Adica ca sa intelegi si matale.Nu ai cum sa ai vila de lux in nordul capitalei,iar in curte sa ai o gramada de gunoi,care cica sunt lemne pentru soba.In curtea unei vile de lux nu gasesti pocnitoarea aia de gratar facut din fier beton.Cand esti milionar nu ai jerpelitura aia de portofel si nici nu faci poze in care iti scoti in disperare bratara de "haur" la inaintare,mai ales daca nu poti sa dovedesti ca este din haur.Astea sunt poze de cocalar autentic. 11 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 30, 2017 Ai de pula mea, rău ai ajuns IQ77! 13 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate