Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Am corectat ....o gramada de  "dusmani" ....i-am ciuruit cu adevaruri destul de deranjante , de aici si dusmania ce mi-o poarta  :laugh2

Dar expune dusmanii tai , ca sa vezi ca sunt ca frunza si iarba 

PS: Si cu ce crezi PISARCIOSULE ca ma afecteaza in viata de zi cu zi ?

Lume invidioasa pe averea ta. :laugh2

Te afecteaza pentru ca viata ta de zi cu zi este aici pe nimfomane.com.

• Like 11
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ești prea prost pentru vremurile astea,  nu am avut niciodată clona asta!  Deh,  suferi de niște boli grele,  mitocănie,  muiangita,  etc. 

Ti-ai luat medicamentele  si ai uitat ?

Ce esti prost sa recunosti  rahatule mincinos 

Punem PM-ul acela  , inclusiv acela cu amenintari , cum ai procedat si de pe contul BASELU cu acel user care te lua la pla ?

Daca nu , dispari in plm la cada din fonta din curte , ca esti plin de rahat si minciuni la gura  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
  • Oras:undeva
Postat

Ti-ai luat medicamentele  si ai uitat ?

Ce esti prost sa recunosti  rahatule mincinos 

Punem PM-ul acela  , inclusiv acela cu amenintari , cum ai procedat si de pe contul BASELU cu acel user care te lua la pla ?

Daca nu , dispari in plm la cada din fonta din curte , ca esti plin de rahat si minciuni la gura  :laugh2

Mitocănie,  chiar ai nevoie de ajutor.  Sincer,  îmi este mila de tine,  te-ai încurcat în minciuni ca naiba. Ma ți minte când îți spuneam ce îți spuneam de pe acest cont,  singurul pe care l-am folosit sa te muiesc?  Uite ca s-au lămurit mulți ca am avut dreptate! 

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Eu recunosc sunt invidios pe averea lui.Pe toata colectia lui de gume Turbo ca tare le as da la verisorii mei aia mici de 12 ani
Postat

Este ziua (uneori)  , dar a ta este si noaptea (retine asta)  :laugh2

De restul obsesiilor tale nu mai discutam ca se observau din momentul in care te milogeai ca un prostanac trimitand anul trecut noatea PM-uri ca sa le minusez pe Betty , Siana si Janet   Exact din acel moment cand te-am refuzat am devenit si dusmanul tau (hai ca nu am uitat , chiar daca a trecut aproape un an)

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Mitocănie,  chiar ai nevoie de ajutor.  Sincer,  îmi este mila de tine,  te-ai încurcat în minciuni ca naiba. Ma ți minte când îți spuneam ce îți spuneam de pe acest cont,  singurul pe care l-am folosit sa te muiesc?  Uite ca s-au lămurit mulți ca am avut dreptate! 

Ce plm zici ma acolo  ? Ti s-au  inclestat dintii  pe tastatura ? :laugh2 

Punem sau nu punem ? .... lasa dracu' povestirile de adormit copii mici  , ca am auzit suficiente din gura ta  :laugh2

Ai folosit pe PLM ....stai cuminte , ca am arhivate inclusiv minciunile cu care incercai sa imbarligi pe altii  ca am intrebat eu de ei si am cerut date personale (si PM-urile acelea sunt de pe contul ADVANCED cu care ai fost  banat ca muiai pe toti si injurai ca un sifilitic)

• Like 17
  • Minus 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Indiferent cati ii spun sa se culce, Miky tot pe baricade sta. Chiar daca are replici de 2 lei, nu se poate opri. De rusine m-as retrage in locul lui.

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Ce plm zici ma acolo  ? Ti s-au  inclestat dintii  pe tastatura ? :laugh2

Punem sau nu punem ? .... lasa dracu' povestirile de adormit copii mici  , ca am auzit suficiente din gura ta  :laugh2

Ai folosit pe PLM ....stai cuminte , ca am arhivate inclusiv minciunile cu care incercai sa imbarligi pe altii  ca am intrebat eu de ei si am cerut date personale (si PM-urile acelea sunt de pe contul ADVANCED cu care ai fost  banat ca muiai pe toti si injurai ca un sifilitic)

Uite ca mi-ai luat tu locul mitomane! 

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Este ziua (uneori)  , dar a ta este si noaptea (retine asta)  :laugh2

De restul obsesiilor tale nu mai discutam ca se observau din momentul in care te milogeai ca un prostanac trimitand anul trecut noatea PM-uri ca sa le minusez pe Betty , Siana si Janet   Exact din acel moment cand te-am refuzat am devenit si dusmanul tau (hai ca nu am uitat , chiar daca a trecut aproape un an)

Marsh în pula mea la culcare ca ești nepermis de prost! 

• Like 13
  • Minus 2
Postat

Ce sa zici si tu PULETE  ....nimic nou sub soare

Imi zapacesc dusmanii , ca ei si-au dorit-o (le dam minciunile de-a berbeleacul pe aici)  . Probleme ?  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Uite ca mi-ai luat tu locul mitomane! 

Marsh în pula mea la culcare ca ești nepermis de prost! 

Asta ca sa vezi cum te eschivezi de fiecare data , SIFILITICULE , constient fiind ca spun adevarul 

Bai , tolomacule , am mai spus-o si o repet , eu nu m-am lansat cu  minciuni si comportament miselesc pe aici (azi spun una maine spun alta) , asta e diferenta dintre mine si acei dusmani de care mi se rupe pula si nu am retineri sa le demontez incapatanarea si minciunile , inclusiv comportamentul destul de perfid .  :)

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Asta ca sa vezi cum te eschivezi de fiecare data , SIFILITICULE , constient fiind ca spun adevarul 

Bai , tolomacule , am mai spus-o si o repet , eu nu m-am lansat cu  minciuni si comportament miselesc pe aici (azi spun una maine spun alta) , asta e diferenta dintre mine si acei dusmani de care mi se rupe pula si nu am retineri sa le demontez incapatanarea si minciunile , inclusiv comportamentul destul de perfid .  :)

Tu beneficiezi de ajutor social?  Chiar meriți sociopatule! 

• Like 13
  • Minus 2
Postat

Ce sa zici si tu PULETE  ....nimic nou sub soare

Imi zapacesc dusmanii , ca ei si-au dorit-o (le dam minciunile de-a berbeleacul pe aici)  . Probleme ?  :laugh2

Ți-ai zăpăcit dușmanii cu prostia ta

• Like 13
  • Minus 2
Postat

CORDISON iar ii faci felatie lui PISALAU ?

Acum 2 zile il luai la pula , acum iar iti infigi gura in pula lui 

Spune tu daca nu esti un prost si migrezi de la o idee la alta si de la o zi la alta , dupa cum am si specificat mai sus ?  

Asocieri de KKT ca ale voastre , sa dea naiba daca am mai vazut ....de aceea m-am si retras

Azi ma pis pe tine , maine iti mananc cacatul ... caractere  adevarate , ce mai  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

PULEZ nu se pune , ca e  din gama nehotaratilor  ...fac felatie la toti care se iau de Miky77   :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Iti dai seama ca asta nici macar nu vede cat de multa muie isi ia aici si cum ne batem joc de el?
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Alexandra este printre primele fete care și-au dat seama cât de idioți și mitocan esti!

Scumpete,te-as ruga tare mult,să nu mă mai bagi in aceasta mocirla ,pentru că nu îmi văd rostul aici . Mulțumesc frumos . O zi frumoasa sa ai 😘😘👼

Postat

http://edituramateescu.ro/wp-content/uploads/2013/09/nebun-front-514x300.jpg

• Like 17
  • Minus 13
Postat

...fac felatie la toti care se iau de Miky77   :laugh2

Asta stim deja.Dar nu stiam ca iti si place asa mult

Postat

http://edituramateescu.ro/wp-content/uploads/2013/09/nebun-front-514x300.jpg

Ai ajuns deja?

• Like 15
  • Minus 8
Postat

PULEZ nu se pune , ca e din gama nehotaratilor ...fac felatie la toti care se iau de Miky77 :laugh2

Mai fa mi o felatie Miky
Postat

...fac felatie la toti care se iau de Miky77 :laugh2

Nebunatică mică :)

De ca nu ai zis mă așa de la început? =))

Îti umpleam toți gura numai sa fii tu fericit =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Indiferent cati ii spun sa se culce, Miky tot pe baricade sta. Chiar daca are replici de 2 lei, nu se poate opri. De rusine m-as retrage in locul lui.

Unde sa de retragă??Vezi pozele făcute în curtea lui și îți dai seama ce viață de sclav are in realitate.

• Like 11
  • Minus 5
Postat

Zici de tine PISATULE , care locuiesti intr-o cutie la bloc din Berceni impreuna cu sticlele goale  si Pet-urile de bere ? :laugh2

• Like 17
  • Minus 13

Postat

Unde sa de retragă??Vezi pozele făcute în curtea lui și îți dai seama ce viață de sclav are in realitate.

PULEZ nu se pune , ca e  din gama nehotaratilor  ...fac felatie la toti care se iau de Miky77   :laugh2

Iată că a venit și prima spovedanie a unei prostituate masculine.

Miky77 recunoaște că face felații la toți.

Pulesteu, acum cred că acum ai înțeles pentru ce îți cerea cei 120 euro.

• Like 10
  • Minus 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...