Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mai fata mosului eu imi amintesc de tine acu cateva luni erai asa o plapanda si o fata cu bun simt incat si cuvantul pula il scriai cu puncte puncte.

Azi injuri de mame ,morti,tati raniti.

Forumul asta a avut un asa efect asupra ta de mai bine il lasi in pace cateva luni ca numai rau iti face.

Revino tu fata aia care erai la inceput ca sincer......aia la toata lumea tare i-a placut. :)

Te pupa Nobel

Mă vrei plapanda pentru pula ta încă trei ani de-acum in colo, spune...că o fac pe loc, nu mă lua cu vrajeli? Dar apoi să nu spui ca prostutul de picon ca sunt doar o mască, ca-mi trece pe loc si...nu mai spun.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Refuză, e alegerea ta. Mă mir că poți crede că un forum poate schimba caracterul unui om.

Nu e nici una, nici alta, nu va mai certați pentru mine, ca nu o sa va dau nici...un indiciu!
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Poate nu mai are bautura de face urat.

Iar tu nu mai ai murături sa ti le bagi in cur.

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mai bei vodka dimineata sau ti-ai schimbat tabietul ?

Cum adică eu? Tu o faci blegule...pentru ca adormi cu ea la bot! Imi bagi mie bla, bla-uri...

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Jura-te , sa iti moara toata herghelia de unicorni ca nu ai baut niciodata vodka dimineata

De ce crezi tu ca as face asa ceva? Ia spune din propria experiență, expune...sa inteleg de ce ai astfel de întrebări.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Zice că vrea să-ți ia fofeaza la găurit și gâții-n pulă, dă târfăproastă și de doi lei ce ești.

Asa zice? Vai...ce prost e!

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

Mă vrei plapanda pentru pula ta încă trei ani de-acum in colo, spune...că o fac pe loc, nu mă lua cu vrajeli? Dar apoi să nu spui ca prostutul de picon ca sunt doar o mască, ca-mi trece pe loc si...nu mai spun.

Eu nu te vreau pt mine.Ai ajuns sa vb f urat.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De ce crezi tu ca as face asa ceva? Ia spune din propria experiență, expune...sa inteleg de ce ai astfel de întrebări.

De unde sa stiu eu de ce ai face asta , dar stiu ca ai facut-o. Incerc sa le deschid la ceilalti ochii ca s-ar putea ca textele elucubrante pe care le debitezi pe aici (si acum o sa fiu finut si o sa zic cateodata :laugh2 )  le scrii la matoleala.

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

De unde sa stiu eu de ce ai face asta , dar stiu ca ai facut-o. Incerc sa le deschid la ceilalti ochii ca s-ar putea ca textele elucubrante pe care le debitezi pe aici (si acum o sa fiu finut si o sa zic cateodata :laugh2 )  le scrii la matoleala.

Pe ce stii tu...m-am căcat o data! Sa inteleg ca mai vrei o data...!?

PS. Nu-ti mai fă clone că se vede si pereti-s subtiri!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu nu te vreau pt mine.Ai ajuns sa vb f urat.

Ideea e ca nu este vorba despre faptul ca eu "am ajuns"...ca de trei ani puteam "sa ajung" de o mie de ori si inapoi la fel, cu aplauze si cu premiu de "buna" purtare! Dar nu înțelegi tu ideea...nu mai insist.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Stai linistita , nu o da in paranoia. Asta este singurul meu cont aici. Imi place sa fiu unic , deci clone nu o sa imi fac niciodata.

Mie imi plăcea cum făceai pe prostul de pe cealaltă clonă! Mă amuzai...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Din cauza alcoolului e plecata.

Nu ii merge bine la dezalcoolizare, are coeficientul de saturatie in scadere, asta ii afecteaza creierul....

Tu ce-alergi ma cu limba scoasă pe-aici? Du-te si te culca că si eu ies de aici. Ah, am uitat sa-ti zic...stai in pace si uită durerea toată!
Link spre comentariu

Ideea e ca nu este vorba despre faptul ca eu "am ajuns"...ca de trei ani puteam "sa ajung" de o mie de ori si inapoi la fel, cu aplauze si cu premiu de "buna" purtare! Dar nu înțelegi tu ideea...nu mai insist.

Iti place asa?Injurand?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iti place asa?Injurand?

Ideea e ca nu stiu de ce ar putea sa-mi placa asa ceva, nu m-am gandit până acum... De ce sa-mi placă gunoaiele? Le arunc si-atât. Ziarul...nu il mănânc pentru ca imi place, il citesc si-atât! Eventual mai beau si o gura de cafea... Gata, mi-ai dat o idee buna!...

Link spre comentariu

Ideea e ca nu stiu de ce ar putea sa-mi placa asa ceva, nu m-am gandit până acum... De ce sa-mi placă gunoaiele? Le arunc si-atât. Ziarul...nu il mănânc pentru ca imi place, il citesc si-atât! Eventual mai beau si o gura de cafea... Gata, mi-ai dat o idee buna!...

Fa cum doresti numai  nu injura.Niciodata.Mama mea n-a injurat o data de cand o cunosc.Tu esti mama femeie curajoasa care iti cresti copilul.(am inteles ca ai un baiat).Sa nu te auda sau vada vreodata injurand ca vei darama o lume in el.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fa cum doresti numai nu injura.Niciodata.Mama mea n-a injurat o data de cand o cunosc.Tu esti mama femeie curajoasa care iti cresti copilul.(am inteles ca ai un baiat).Sa nu te auda sau vada vreodata injurand ca vei darama o lume in el.

Ideea e cum mă împac eu dupa ce il aud pe el cum isi înjură si batjocorește prietenii. El mi-a zis sa stau linistită ca asa vorbesc ei intre ei, dar nu stiu de ce naiba eu il aud doar pe el... Cred că e bine până la urmă să înjur pe forum...ca poate rezolv cumva misterul si scap.

Link spre comentariu

Ideea e cum mă împac eu dupa ce il aud pe el cum isi înjură si batjocorește prietenii. El mi-a zis sa stau linistită ca asa vorbesc ei intre ei, dar nu stiu de ce naiba eu il aud doar pe el... Cred că e bine până la urmă să înjur pe forum...ca poate rezolv cumva misterul si scap.

Nu nu e bine ca injuri nicaieri.Asta ii spui si lui .Sau poate vrei sa-i spui.Tu stii.Dar se uita in ochii tai si vede ca tu practici sau doar ii spui doar lui.Plus el e barbat.Noua ne e altceva .Tu esti insa floare.Asa sa te tii ca asta esti .Floare si frumoasa,indiferent cati ani ai ce poze si cum areti

Link spre comentariu

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Nu nu e bine ca injuri nicaieri.Asta ii spui si lui .Sau poate vrei sa-i spui.Tu stii.Dar se uita in ochii tai si vede ca tu practici sau doar ii spui doar lui.Plus el e barbat.Noua ne e altceva .Tu esti insa floare.Asa sa te tii ca asta esti .Floare si frumoasa,indiferent cati ani ai ce poze si cum areti

Nu te mai droga!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...