Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Da este. Inca nu suntem divortati, poate poate. Oricum, asta e. Are dreptate si Picon. M-am bagat, trebuie sa imi ascum. Acum era mai mult pentru orgoliu meu sa aflu ce s-a intamplat. E clar, ca poate exagera sotia, dar nu putea inventa tot.

Nu stiu cum este pentru tine, dar din propria experiență pot sa-ti spun că nu contează in ce te bagi cat timp cunosti in detaliu ce-ti iese. Doamne...asta-i nebuna, sare ca maimuță după o musca! N-am vazut niciodata o pisica care sa sară atat...post-143417-0-74800800-1504520255_thumb.png
  • Like 4
  • Minus 1
  • Oras:craiova
Postat

Hai ca explic sa inteleaga toata lumea. Prina oara sotia a trecut peste. Ok. Mai trece un si ceva si ma rog primeste telefoane, ca daca mai iluminez curvele platesc eu si asa mai departe. O voce de barbat am inteles. Dupa multe chestii de genul asta, femeii i si-a luat si nu ai ce sa zici. Dar asta cum 2 saptamani s-a intamplat. Aia ca nu mai sunt sotia de 2 ani, nu e real. Acum evident, sunt si eu curios cine dracului a facut aia. Initial am zis ca poate zice sotia asa, ca nah... femeile, dar nu prea cred. Plus SMS-ul pe care vi l-am aratat cu prostitutia ilegala. Exista o directie in care par sa mearga lucrurile. Oricum, pe mine ma interesa ceva era sa ii dea un SMS sotiei, cine a facut aia, sa ii zica ca ii pare rau. Macar atat merita. Corect?  

PS: Exista un cumuli de factori care au dus la asta, iar ultimii sunt importanti, de fapt decisivi 

Da cea cu cartile de povesti este real ?? nu de alta da si mie mi s-a spus  :hmmm n-am spus la nimeni pt ca mi-a fost rusine

• Oras:Bucuresti
Postat

Da cea cu cartile de povesti este real ?? nu de alta da si mie mi s-a spus  :hmmm n-am spus la nimeni pt ca mi-a fost rusine

Nu stiu la ce te referi.  

• Minus 1
Postat

Nu stiu la ce te referi.  

scria betty ieri intr-un post ca ti-a spus psihogul sa citesti carti de povesti ? parca asa am citit

Postat

scria betty ieri intr-un post ca ti-a spus psihogul sa citesti carti de povesti ? parca asa am citit

E fix pix. Nici vorba. Aia o varianta care are  ceva real in ea, dar nu la modul asta.  Nu vreau sa spun multe amanunte, ca am niste principii si nu as vrea sa povestesc detalii, indiferent de ce ar fi facut o persoana sau nu.  Nu chiar asa. As vrea sa spun mai multe, dar m-am inteles cu Betty ca acolo se opreste conflictul dintre noi. 

• Minus 1
Postat

E fix pix. Nici vorba. Aia o varianta care are  ceva real in ea, dar nu la modul asta.  Nu vreau sa spun multe amanunte, ca am niste principii si nu as vrea sa povestesc detalii, indiferent de ce ar fi facut o persoana sau nu.  Nu chiar asa. As vrea sa spun mai multe, dar m-am inteles cu Betty ca acolo se opreste conflictul dintre noi. 

ce atata cearta  :)

• Oras:EU
Postat

Da este. Inca nu suntem divortati, poate poate. Oricum, asta e. Are dreptate si Picon. M-am bagat, trebuie sa imi ascum. Acum era mai mult pentru orgoliu meu sa aflu ce s-a intamplat. E clar, ca poate exagera sotia, dar nu putea inventa tot. 

Nu tin neaparat sa te jignesc, dar ti-ai facut-o singur-singurel. Numai eu te-am vazut trambitand pe aici pe forum o multime de detalii personale - inclusiv la ce curva si la ce ora urma sa mergi. :slap2  Nici nu vreau sa ma gandesc cum iti puneai povestea vietii pe tava dupa ce te vedeai cu nadragii jos pe la vreo curva. Acum nu-ti ramane decat sa limitezi daunele. As vrea sa cred ca te vei fi invatat minte, dar nu sunt foarte optimist. No offence!

PS Eu zic sa-ti analizezi mai bine legatura cu @henzo pascalau, "prietenul" tau caruia ii plateai consumatia prin oras si care te-a tradat cu Symona. Tipul e de o perversitate iesita din comun, nici nu-i de mirare ca motanul il baneaza de fiecare data cand apare pe aici.

Postat

Nu tin neaparat sa te jignesc, dar ti-ai facut-o singur-singurel. Numai eu te-am vazut trambitand pe aici pe forum o multime de detalii personale - inclusiv la ce curva si la ce ora urma sa mergi. :slap2  Nici nu vreau sa ma gandesc cum iti puneai povestea vietii pe tava dupa ce te vedeai cu nadragii jos pe la vreo curva. Acum nu-ti ramane decat sa limitezi daunele. As vrea sa cred ca te vei fi invatat minte, dar nu sunt foarte optimist. No offence!

PS Eu zic sa-ti analizezi mai bine legatura cu @henzo pascalau, "prietenul" tau caruia ii plateai consumatia prin oras si care te-a tradat cu Symona. Tipul e de o perversitate iesita din comun, nici nu-i de mirare ca motanul il baneaza de fiecare data cand apare pe aici.

Ramane sa lilmitez daunele. E clar ca m-am bagat suport.  

• Minus 1
Postat

Ramane sa lilmitez daunele. E clar ca m-am bagat suport.  

Palaria mea, cine sa te mai inteleaga? E clar ca nu esti prost deloc, dar de ce persisti in prostii si greseli, numai tu stii. Orice dezechilibru emotional ai avea, nu il vei repara mergand si atasandu-te de curve. Psihiatrul ala al tau nu ti-a recomandat sa renunti la forum si la prostituate? Sincer!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Palaria mea, cine sa te mai inteleaga? E clar ca nu esti prost deloc, dar de ce persisti in prostii si greseli, numai tu stii. Orice dezechilibru emotional ai avea, nu il vei repara mergand si atasandu-te de curve. Psihiatrul ala al tau nu ti-a recomandat sa renunti la forum si la prostituate? Sincer!

Noi am mai vorbit de chestia. E vorba dopamina. E viata aia la limita (living on the edge). Unii poate au trait si ei asa ceva, altii nu. Ideea este ca atunci cand duci nivelele de dopamina la nivel ridicat iti trebuie si mai mult, pentru ca creierul tau mareste numarul de receptori pentru acea substanta. Asa se explica pentru foarte multi dependenta de acest forum. Numarul de receptori se reduce, daca elimini stimului, dar nu imediat. De aia multi incearca si iasa din acest cerc si nu reusesc mai mult de cateva zile. 

• Minus 1
Postat

Noi am mai vorbit de chestia. E vorba dopamina. E viata aia la limita (living on the edge). Unii poate au trait si ei asa ceva, altii nu. Ideea este ca atunci cand duci nivelele de dopamina la nivel ridicat iti trebuie si mai mult, pentru ca creierul tau mareste numarul de receptori pentru acea substanta. Asa se explica pentru foarte multi dependenta de acest forum. Numarul de receptori se reduce, daca elimini stimului, dar nu imediat. De aia multi incearca si iasa din acest cerc si nu reuseste mai mult de cateva zile. 

Nu cred ca ai vorbit cu mine despre asta, dar nu conteaza, oricum. Lasi impresia ca iti cauti explicatii si scuze - inclusiv de natura fiziologica si dezechilibre chimice - doar pentru a-ti justifica greselile si refuzul de a te rupe de lumea asta.

Inca o data: ti-a recomandat psihiatrul sa renunti la forum si la prostituate?

Postat

Ai atins punctul sensibil, adevarul. Daca ar vorbi Simona si Betty ne-am cutremura toti. Din acest motiv, Bubutz, a batut in retragere. A facut bine si pare-se ca dusul rece il trezeste la realitate. Totul este sa-si asculte medicul si sa urmeze tratamentul prescris. Depresia este o boala grava ! Ii spun toate astea cu mare amicitie si fara niciun dram de ranchiuna. Pana la urma nu avem nimic de impartit si suntem pe un forum de fete. Si sunt fete, din belsug, pentru toti.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Treaba voastra daca au ajuns sa va dea sfaturi toti AUROLACII de pe peronul Garii   :laugh2

Putem sa vorbim si despre AUROLACI fara nicio problema.

Nu cu povesti inventate,ci cu poze reale 100%.

De exemplu:

post-243757-0-71800600-1504522007_thumb.jpeg

post-243757-0-41935000-1504522042_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Nu cred ca ai vorbit cu mine despre asta, dar nu conteaza, oricum. Lasi impresia ca iti cauti explicatii si scuze - inclusiv de natura fiziologica si dezechilibre chimice - doar pentru a-ti justifica greselile si refuzul de a te rupe de lumea asta.

Inca o data: ti-a recomandat psihiatrul sa renunti la forum si la prostituate?

Nu merg la psihiatru. In fine, asta e o explicatie, nu neaparat pentru mine, dar vine din partea unui om care e avizat. Tot ce facem noi aici, inclusiv certurile, asa se cam explica. Oricum am inteles ideea ta. 

• Minus 1
Postat

Ai atins punctul sensibil, adevarul. Daca ar vorbi Simona si Betty ne-am cutremura toti. Din acest motiv, Bubutz, a batut in retragere. A facut bine si pare-se ca dusul rece il trezeste la realitate. Totul este sa-si asculte medicul si sa urmeze tratamentul prescris. Depresia este o boala grava ! Ii spun toate astea cu mare amicitie si fara niciun dram de ranchiuna. Pana la urma nu avem nimic de impartit si suntem pe un forum de fete. Si sunt fete, din belsug, pentru toti.

Esti tu in cunosttinta de cauza? Sincer sa fiu, nu cred, Parerea mea este ca nu ai idee despre ce vorbesti.  Si apropos, e vorba de principii. Anumite raman acolo unde trebuie. Sunt convins ca intelegi.

• Minus 1
Postat

Nu merg la psihiatru. In fine, asta e o explicatie, nu neaparat pentru mine, dar vine din partea unui om care e avizat. Tot ce facem noi aici, inclusiv certurile, asa se cam explica. Oricum am inteles ideea ta. 

Deosebirea majora intre certurile astea de pe forum, care-s mai mult o joaca, si ceea ce ti se intampla tie, e ca tu risti sa-ti pierzi sotia si copilul. Nu te mai pacali de unul singur si nu-ti mai cauta justificari. Desi poate suna cheesy, acum e momentul sa decizi ce e mai important pentru tine: familia, sau lumea asta obscura, curvele si forumul. Chiar e simplu sa renunti, daca realizezi ce poti pierde. In rest, nu te amagi, nimeni de pe forumul asta nu ti-e prieten cu adevarat.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Deosebirea majora intre certurile astea de pe forum, care-s mai mult o joaca, si ceea ce ti se intampla tie, e ca tu risti sa-ti pierzi sotia si copilul. Nu te mai pacali de unul singur si nu-ti mai cauta justificari. Desi poate suna cheesy, acum e momentul sa decizi ce e mai important pentru tine: familia, sau lumea asta obscura, curvele si forumul. Chiar e simplu sa renunti, daca realizezi ce poti pierde. In rest, nu te amagi, nimeni de pe forumul asta nu ti-e prieten cu adevarat.

Am inteles perfect ce spui si sunt perfect de acord. E foarte corect ce spui. 

• Minus 1

• Oras:Podgorie
  • Oras:Podgorie
Postat

Nu stiu cum este pentru tine, dar din propria experiență pot sa-ti spun că nu contează in ce te bagi cat timp cunosti in detaliu ce-ti iese. Doamne...asta-i nebuna, sare ca maimuță după o musca! N-am vazut niciodata o pisica care sa sară atat...attachicon.gifhdphoto_2017_09_04_07_28_23.png

Și ce treabă are pisica ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...