sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Greseala e omeneasca. Se pare ca e adevarat. Viata bate filmul.Chiar n-am chef sa ma bag prea tare in zdrentele astea.Am materiale mult mai socante,pentru inca 20-25 de zdrente. 10 10 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 E ceva atat de grotesc incat, in prima instanta, vezi si nu crezi. Ceva mai urat nu mi-a fost dat sa vad de foarte multa vreme.Aici nu e vorba doar de varsta. Caci exista femei trecute de-o varsta, insa care stiu sa se intretina ca lumea. E vorba de igiena minima. Pana si floacele sunt grizonate. Parul ala valvoi cu varfurile despicate. Sa moara familia mea, mi s-a intors stomacul pe dos. Am multa imaginatie, dar asa ceva nu mi-as fi putut imagina. Sa fii tare in gura e usor. Sa injuri groaznic, iar nu-i foarte greu. Mai greu, dar mult mai util, e sa ai simtul ridicolului. Pulesteu, nu am sa-mi justific in fata nimanui actiunile trecute si prezente, pozele sunt puse cu un anumit scop si nu pentru labari ca voiNu va pune numeni sa priviti asemenea poze daca nu va plac si nu mai dati voi buricul targului ca nu este chiar asa, argumente am pentru toti dar nu are rost sa-mi bat capul cu fiecare in parte pentru ca prostul tot prost ramane oricat ai incerca sa-l cizelezi 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Chiar n-am chef sa ma bag prea tare in zdrentele astea.Am materiale mult mai socante,pentru inca 20-25 de zdrente.cand incepi sa postezi sa am rezerve serioase de bere si floricele 2 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Pulesteu, nu am sa-mi justific in fata nimanui actiunile trecute si prezente, pozele sunt puse cu un anumit scop si nu pentru labari ca voiNu va pune numeni sa priviti asemenea poze daca nu va plac si nu mai dati voi buricul targului ca nu este chiar asa, argumente am pentru toti dar nu are rost sa-mi bat capul cu fiecare in parte pentru ca prostul tot prost ramane oricat ai incerca sa-l cizeleziCe dracul argumente sa ai sa te poti justifica pentru acei floci pana peste buric? 10 10 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Chiar n-am chef sa ma bag prea tare in zdrentele astea.Am materiale mult mai socante,pentru inca 20-25 de zdrente. zdreanta principala esti tu , un burtos libidinos , fara pic de par pe corp ceea ce denota o grava problema hormonala de tip feminin. Din nefericire pentru tine am sa-ti explic ca adevaratii barbati, virili si potenti, au pilozitate mare pe tot corpul si care exita femeile mai mult decat va inchipuiti voi, putzangatanii fara pic de par pe corp 4 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Ce dracul argumente sa ai sa te poti justifica pentru acei floci pana peste buric? rahatule , sa-mi sugi floaca... vezi ca nu ai sters bine pata maro din coltul gurii 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 13, 2017 zdreanta principala esti tu , un burtos libidinos , fara pic de par pe corp ceea ce denota o grava problema hormonala de tip feminin. Din nefericire pentru tine am sa-ti explic ca adevaratii barbati, virili si potenti, au pilozitate mare pe tot corpul si care exita femeile mai mult decat va inchipuiti voi, putzangatanii fara pic de par pe corp Moamaaaaaa ce bine ma simt ca sunt plin de par ca un urs. Exceptie facand bineinteles zona pubiana, interfesiera si la sub brat. Acum inteleg de ce ai facut o pasiune pt mine! 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Pulesteu, nu am sa-mi justific in fata nimanui actiunile trecute si prezente, pozele sunt puse cu un anumit scop si nu pentru labari ca voiNu va pune numeni sa priviti asemenea poze daca nu va plac si nu mai dati voi buricul targului ca nu este chiar asa, argumente am pentru toti dar nu are rost sa-mi bat capul cu fiecare in parte pentru ca prostul tot prost ramane oricat ai incerca sa-l cizeleziO laba la vremea ei e mai buna ca zece femei. Nu ti-a cerut nimeni nici o justificare. Mai usor cu pianul pe scari. Nu mai e nimic de zis. O poza face cat 1000 de cuvinte. 17 9 Link spre comentariu
nu_mai_spune Reputație: -239 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:? Oras:? Partajează Postat Septembrie 13, 2017 O laba la vremea ei e mai buna ca zece femei. Asta-i crezul tau in viata. Nici nu-i de mirare ca ai ajuns un mocofan dependent de laba si de pozele de pe forum. Iar de 2-3 ori pe ani, economisesti 50 de lei si mergi la o finalizare. 5 6 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 cand incepi sa postezi sa am rezerve serioase de bere si floriceleRabdare,ca vin singure de buna voie la exorcizare. 11 10 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Rabdare,ca vin singure de buna voie la exorcizare.Sa fie publice atunci! 1 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 zdreanta principala esti tu , un burtos libidinos , fara pic de par pe corp ceea ce denota o grava problema hormonala de tip feminin. Din nefericire pentru tine am sa-ti explic ca adevaratii barbati, virili si potenti, au pilozitate mare pe tot corpul si care exita femeile mai mult decat va inchipuiti voi, putzangatanii fara pic de par pe corp Eu vorbesc despre tine cu "pozele pe masa"Tu habar nu ai cum arat si nici n-o sa afli vreodata. 11 10 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Gata,a cedat babeta psihic! cel mai inteligent cedeaza ! eu am spus ce aveam de spus, nu lovesc pe la spate, o dau direct in fata, sa se simta si sa se vada ca EU am dat 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Moamaaaaaa ce bine ma simt ca sunt plin de par ca un urs. Exceptie facand bineinteles zona pubiana, interfesiera si la sub brat. Acum inteleg de ce ai facut o pasiune pt mine! te flatezi singur, iti trebuie mai mult decat pilozitatea abundenta de care dispui sa fac eu pasiune pt tine Eu vorbesc despre tine cu "pozele pe masa"Tu habar nu ai cum arat si nici n-o sa afli vreodata. stim, stim, cata laba ai facut uitandu-te cu lupa la ele , imaginandu-ti ca pula ta va atinge pretioasa-mi floaca ) 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 cel mai inteligent cedeaza ! eu am spus ce aveam de spus, nu lovesc pe la spate, o dau direct in fata, sa se simta si sa se vada ca EU am dat Mamaie,tine minte cuvintele Sfantului Parinte:Nimeni nu are nimic cu voi prostituatele,atat timp cat va vedeti lungul nasului si locul vostru in societate.Cat timp o sa suferiti de SMECHERIE si va rupeti in basini,o sa apara intotdeauna un Pipilica sa va scoata basinile din cap.E valabil si pentru rapciugoasele care se rup in basini cu arfe de Dorobanti,alea care ne fac pe noi saraci....etc.Daca insista,le arat eu saracia crunta in care traiesc ele,cu dovezi clare. 12 10 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 13, 2017 te flatezi singur, iti trebuie mai mult decat pilozitatea abundenta de care dispui sa fac eu pasiune pt tine inca observ suspinul din vorbele tale.... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Mamaie,tine minte cuvintele Sfantului Parinte:Nimeni nu are nimic cu voi prostituatele,atat timp cat va vedeti lungul nasului si locul vostru in societate.Cat timp o sa suferiti de SMECHERIE si va rupeti in basini,o sa apara intotdeauna un Pipilica sa va scoata basinile din cap.E valabil si pentru rapciugoasele care se rup in basini cu arfe de Dorobanti,alea care ne fac pe noi saraci....etc.Daca insista,le arat eu saracia crunta in care traiesc ele,cu dovezi clare. PISALAULE, da-te in pula calului din varful dealului ca esti mai prost si fudul decat cel mai pacalici din cea mai amarata localitate a tarii ...alege-o tu 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 PISALAULE, da-te in pula calului din varful dealului ca esti mai prost si fudul decat cel mai pacalici din cea mai amarata localitate a tarii ...alege-o tumamaie cum arata domnu Stefan?Stefan cel Mare si Sfant ca se zice ca era curvar ca noi.Futea si pleca mai departe 17 18 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Asta-i crezul tau in viata. Nici nu-i de mirare ca ai ajuns un mocofan dependent de laba si de pozele de pe forum. Iar de 2-3 ori pe ani, economisesti 50 de lei si mergi la o finalizare.Eu am auzit ca tu trimiti pm-uri in care te milogesti pentru niste capatani de pula. Asa vorbeste lumea. Vezi ce urat e sa minti si sa dezinformezi? 17 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Eu am auzit ca tu trimiti pm-uri in care te milogesti pentru niste capatani de pula. Asa vorbeste lumea.Eu am auzit de el ca spala parbrizurile pe un leu.are o limba......................exerseaza numa pe tevi de esapament 16 18 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 mamaie cum arata domnu Stefan?Stefan cel Mare si Sfant ca se zice ca era curvar ca noi.Futea si pleca mai departe alt putzache nebagat in seama .... Mai, ce sa-ti zic, arata mai bine ca tine si la pula si la fizic te intrece in toate 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 PISALAULE, da-te in pula calului din varful dealului ca esti mai prost si fudul decat cel mai pacalici din cea mai amarata localitate a tarii ...alege-o tuMamaie,nu mai insista,ritualul de exorcizare s-a incheiat cu succes.Ai facut suficiente spume la gura si ai urlat ca nebuna prin casa. 9 10 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Din asta nu mai ies dracii vreodata. Merge pe tavan, isi intoarce capul la 180 de grade. 15 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Mamaie,nu mai insista,ritualul de exorcizare s-a incheiat cu succes.Ai facut suficiente spume la gura si ai urlat ca nebuna prin casa. ce prost esti !!! m-am futut cu stil nu ca tine labarit pe stil 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 13, 2017 ce prost esti !!! m-am futut cu stil nu ca tine labarit pe stil Adevar ai grait "te-ai futut" in vremurile de mult apuse. 9 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate