sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 16, 2017 Asta ar fi buna sa-ti acord prea multa atentie... doar trag o flegma si o iau la sanatoasa Eu zic sa te duci la Focsani,poate mai ai o sansa. Ti-ai dracu de **spam editat**i care va indragostiti la 45 de ani de prostituate **spam editat**e. 10 12
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 16, 2017 Ba nu va mai saturati de atata laba ....NERVOSULE PS: Mai pardon.... laba la ce ? Laba faci la ceva erectil in mod normal , in cazul tau nici acest lucru nu este posibil bosorogule betiv Stii tu ceva legat de **spam editat** ...am sa-ti prezint detaliile (pe care putini le cunosc) mai tarziu ..pana atunci mai fierbi otara la foc mic ...**spam editat**ULE Am 40 , nu 45 si gandeste-te ca arat cu cel putin 7-8 ani mai tanar (datorita sportului si fiindca nu consum alcool) ....BOULE...asta ptr. cunostintele tale generale 22 15
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 16, 2017 Ba nu va mai saturati de atata laba ....NERVOSULE PS: Mai pardon.... laba la ce ? Laba faci la ceva erectil in mod normal , in cazul tau nici acest lucru nu este posibil bosorogule betiv Stii tu ceva legat de **spam editat** ...am sa-ti prezint detaliile (pe care putini le cunosc) mai tarziu ..pana atunci mai fierbi otara la foc mic ...**spam editat**ULE Am 40 , nu 45 si gandeste-te ca arat cu cel putin 7-8 ani mai tanar (datorita sportului si fiindca nu consum alcool) ....BOULE...asta ptr. cunostintele tale generale Pacat ca Alessandra are alta parere despre tine,cica esti un taranusi care arata groaznic si esti dement.PS.De ce ti-ai sters declaratiile de dragoste din PM-ul Alessandrei? Esti singurul psihopat din istoria site-ului care a furat contul unei prostituate sa stearga declaratiile de dragoste. 11 12
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 16, 2017 Pentru mine panarama aia mica nici nu vrut sa vina in bucuresti. Oricum ii plateam eu transportul. E clar ca inima ei e in alta parte ) 5 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 16, 2017 Eu zic sa te duci la Focsani,poate mai ai o sansa. Ti-ai dracu de **spam editat**i care va indragostiti la 45 de ani de prostituate **spam editat**e.Nu stiu cum e miky, dar sunt bărbați după care **spam editat**ele se țin scai...si mai sunt pe langa ei, agresori ca tine care riscă oricand sa se îndrăgostească de **spam editat**e. Dacă agresezi femei in vazul tuturor, pipilica...eu si alții, nu te putem vedea altfel.
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Septembrie 16, 2017 Oșteni, uniți-vă forțele și focusați-vă toată atenția întru eliminarea celor 2 mari ciume de pe acest forum: adinamuilf și visurât. Să n-aveți tihnă până nu le-oți vedea moarte și îngropate. Vă vom fi veșnic recunoscători. AMIN. 3 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 16, 2017 Pentru mine panarama aia mica nici nu vrut sa vina in bucuresti. Oricum ii plateam eu transportul. E clar ca inima ei e in alta parte )Ii interzicea Mikyputa deh....omul era gelos.Urat din partea ta sa vrei sa-ti bagi pula in femeia lui Mikyduta. 9 12
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 16, 2017 Oșteni, uniți-vă forțele și focusați-vă toată atenția întru eliminarea celor 2 mari ciume de pe acest forum: adinamuilf și visurât. Să n-aveți tihnă până nu le-oți vedea moarte și îngropate.Vă vom fi veșnic recunoscători. AMIN.Fara aprobarea Consiliului Suprem al Pulimi nimeni nu e banat. 11 12
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 16, 2017 Asta ar fi buna sa-ti acord prea multa atentie... doar trag o flegma si o iau la sanatoasa Taci dracu **spam editat** ce esti! 14 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 16, 2017 Pacat ca Alessandra are alta parere despre tine,cica esti un taranusi care arata groaznic si esti dement.PS.De ce ti-ai sters declaratiile de dragoste din PM-ul Alessandrei? Esti singurul psihopat din istoria site-ului care a furat contul unei prostituate sa stearga declaratiile de dragoste. Care declaratie Mos Izmana ?Mi l-a dat de buna voie zdraila , deci se pare ca ma iubesc femeile spre deosebire de tine 18 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 16, 2017 Taci dracu **spam editat** ce esti!Bravo ba ...bucurea-te ca iti da Mos Tagarta cu limba in cur din nou de pe contul @satulcuprosti.....poponarilor 18 15
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 16, 2017 Am 40 ,La mulți înainte ! 4 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 16, 2017 Care declaratie Mos Izmana ?Mi l-a dat de buna voie zdraila , deci se pare ca ma iubesc femeile spre deosebire de tine Indragostitule,ti-a dat parola sa-l faci verde,nu sa intri in mesageria privata,sa stergi PM-uri si apoi sa-i furi contul schimband parola si mail-ul.Te-ai facut de cacat definitiv,esti ultima zdreanta de pe site. 11 12
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 16, 2017 Bravo ba ...bucurea-te ca iti da Mos Tagarta cu limba in cur din nou de pe contul @satulcuprosti.....poponarilor iei muie! 13 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 17, 2017 PISATULE stai chill , ca nu stii tu despre ce este vorba , dar continui sa mananci kkt despre toti (probabil de ani de zile) si sa culegi anumite informatii pe care ulterior sa le modifici/prelucrezi dupa bunul plac , crezand ca vei avea ceva in plus de castigat pe aici. Ba mai mult de atat , ca te crezi si POPA (PROSTUL, bineanteles) imi intareste si mai mult convingerea ca in creierasul tau sunt adunate N probleme psihice , nu doar una , cu care daca te-ai prezenta la un psihiatru nu cred ca ti-ar da de cap ca sa-ti ofere o reteta pe masura Daca tu stai zilnic in acest forum si in 5-6 useri care iti acorda credibilitate ineptiilor pe care le debitezi/delirezi sau te instiga vazand in tine un adevarat prostalau ranchiunos , betiv si misogin , cu o viata destul de trista si ravasita , nu acelasi lucru se petrece si in cazul altora (nu doar al meu) ocupati in viata de zi cu zi cu diferite alte chestii cu mult mai pozitive , nu doar de a se certa , a minti si a inventa zi si noapte fel de fel de polemici si rautati la adresa tuturor. Profilele si Clonele cu care ai tot defilat pe aici , inclusiv postarile din decursul timpului o demonstreaza , cuvintele mele pe care ti le adresez acum in plus ar fi de prisos Deci trage tu concluzia finala si cum te situezi per total si ce poate fi mai trist de atat ? PS: Promisesm ieri ca spun si de unde ti se trage faza cu **spam editat**ia pe care o tot introduci la adresa altora in anumite postari (inclusiv a mea , cu toate ca nu este cazul) , dar nu am timp intotdeauna si nu ptr. a-l dedica unuia cu un handicap mintal destul de agravant . Din ce tin minte erai un client fidel (din ce ai declarat) al fatucii acesteia >amorxxx< care in momentul de fata nu stiu daca se afla sau nu in puscarie (un caz destul de terifiant , trist si deosebit ,prezentat si la televiziuni si in presa , care si-a folosit propriul copil in anumite intalniri nu tocmai ok in scop de **spam editat** si abuzuri fata de un **spam editat** si cu o varsta destul de scazuta , paremise ca sub 6-7 ani avea acea fetita aceea a ei) . Deci sa ne intelegem ...nu cumva ai fost si tu unul dintre beneficiarii acestor intalniri? Nu cumva aceasta este adevarata ta SPOVEDANIE a unor abuzuri sexuale fata de **spam editat** la care ai luat si tu parte ? Prea introduci anumiti termeni in diverse postari , termeni care se pare ca ti-au ramas intipariti in creierasul acela al tau destul de prajit de infractor , as zice , cu care incerci sa defilezi pe aici si sa te tangui de la o zi la alta , semn ca nu poti fi un exemplu de om integru si de luat in seama . Hai spor la mancat KKT ...este singura replica pe care ti-o dedic astazi. Am mai spus ca nu meriti mai mult de un scuipat pe zi . 18 15
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 17, 2017 PISATULE stai chill , ca nu stii tu despre ce este vorba , dar continui sa mananci kkt despre toti (probabil de ani de zile) si sa culegi anumite informatii pe care ulterior sa le modifici/prelucrezi dupa bunul plac , crezand ca vei avea ceva in plus de castigat pe aici. Ba mai mult de atat , ca te crezi si POPA (PROSTUL, bineanteles) imi intareste si mai mult convingerea ca in creierasul tau sunt adunate N probleme psihice , nu doar una , cu care daca te-ai prezenta la un psihiatru nu cred ca ti-ar da de cap ca sa-ti ofere o reteta pe masura Daca tu stai zilnic in acest forum si in 5-6 useri care iti acorda credibilitate ineptiilor pe care le debitezi/delirezi sau te instiga vazand in tine un adevarat prostalau ranchiunos , betiv si misogin , cu o viata destul de trista si ravasita , nu acelasi lucru se petrece si in cazul altora (nu doar al meu) ocupati in viata de zi cu zi cu diferite alte chestii cu mult mai pozitive , nu doar de a se certa , a minti si a inventa zi si noapte fel de fel de polemici si rautati la adresa tuturor. Profilele si Clonele cu care ai tot defilat pe aici , inclusiv postarile din decursul timpului o demonstreaza , cuvintele mele pe care ti le adresez acum in plus ar fi de prisos Deci trage tu concluzia finala si cum te situezi per total si ce poate fi mai trist de atat ? PS: Promisesm ieri ca spun si de unde ti se trage faza cu **spam editat**ia pe care o tot introduci la adresa altora in anumite postari (inclusiv a mea , cu toate ca nu este cazul) , dar nu am timp intotdeauna si nu ptr. a-l dedica unuia cu un handicap mintal destul de agravant . Din ce tin minte erai un client fidel (din ce ai declarat) al fatucii acesteia >amorxxx< care in momentul de fata nu stiu daca se afla sau nu in puscarie (un caz destul de terifiant , trist si deosebit ,prezentat si la televiziuni si in presa , care si-a folosit propriul copil in anumite intalniri nu tocmai ok in scop de **spam editat** si abuzuri fata de un **spam editat** si cu o varsta destul de scazuta , paremise ca sub 6-7 ani avea acea fetita aceea a ei) . Deci sa ne intelegem ...nu cumva ai fost si tu unul dintre beneficiarii acestor intalniri? Nu cumva aceasta este adevarata ta SPOVEDANIE a unor abuzuri sexuale fata de **spam editat** la care ai luat si tu parte ? Prea introduci anumiti termeni in diverse postari , termeni care se pare ca ti-au ramas intipariti in creierasul acela al tau destul de prajit de infractor , as zice , cu care incerci sa defilezi pe aici si sa te tangui de la o zi la alta , semn ca nu poti fi un exemplu de om integru si de luat in seama . Hai spor la mancat KKT ...este singura replica pe care ti-o dedic astazi. Am mai spus ca nu meriti mai mult de un scuipat pe zi . MUIE! 14 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2017 Scoate banu și fă-te SP cât mai ai timp, sărăcie 4 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 17, 2017 MUIE!I-ati , ba , LA REVEDERE cum se cuvine si lasa muia deoparte Nu te mai aud bine https://www.letsdance.ro/wp-content/uploads/2016/04/esti-nebun.gif Sau cheama pe MARARUL sa te ajute...22...22 ....vezi ca suna telefonul Scoate banu și fă-te SP cât mai ai timp, sărăcie Sa faca o vizita la psihiatru ...mai bine :laugh2 18 15
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2017 Eu nu vă înțeleg plăcerea voastră a verzilor și a verzuliilor de a da minusuri unora și altora, cu sutele și miile .Așa cum îmi dă mie ”Eva Adam”, de câteva zile.Probabil că nu are ce face PS - Chiar nu o / îl înțeleg de ce face asta de vreme ce n-am jignit-o și nici nu am băgat-o în seamă, până să înceapă nebunia.
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 17, 2017 Eu nu vă înțeleg plăcerea voastră a verzilor și a verzuliilor de a da minusuri unora și altora, cu sutele și miile .Așa cum îmi dă mie ”Eva Adam”, de câteva zile.Probabil că nu are ce face PS - Chiar nu o / îl înțeleg de ce face asta de vreme ce n-am jignit-o și nici nu am băgat-o în seamă, până să înceapă nebunia.E o mare diferenta , sa zicem Bobleaca asta de cate ori intra pe aici ma jigneste si injura de fiecare data, ba chiar si-a facut un scop din asta de luni de zile Deci cum sa nu-l servesc A La Carte !? E si pacat sa nu stricam orzul pe gaste PS: Imi pare rau daca nu ai sesizat diferenta . Mai tolereaza omul , dar cand continui cu obrazniciile trebuie sa-l trimiti unde ii este locul, adica la cosul de gunoi . 18 15
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 17, 2017 Zece negri mititei Unul se dădea bengos, Cel mai tare în găoz. E zmardoiul renumit, Repede a fost muit. Ne-a pupat ușor pe ouă, Și-au rămas doar nouă nu mai spune Una-i târfa cea poetă, Dar la sex e repetență. A supt pula cu căcat, Până s-a intoxicat. A rămas cu curul rupt Și-au rămas doar opt Siana Papagalul flaușat, Vânătorul de căcat. A încercat să sugă pula, Dar și-a rupt toată dantura. A căzut prostul pe spate, Și-au rămas doar șapte. Vânătorul de proști Una-i curva răpănoasă, Murătură puturoasă. S-a uitat între picioare. Și-a murit de așa putoare. Hoitul tare îi miroase, Și-au rămas doar șase. Anonna 11 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Îmi dați cam mult de lucru zilele acestea.A trebuit sa vin din Siria.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Zece negri mititei Unul se dădea bengos, Cel mai tare în găoz. E zmardoiul renumit, Repede a fost muit. Ne-a pupat ușor pe ouă, Și-au rămas doar nouă nu mai spune Una-i târfa cea poetă, Dar la sex e repetență. A supt pula cu căcat, Până s-a intoxicat. A rămas cu curul rupt Și-au rămas doar opt Siana Papagalul flaușat, Vânătorul de căcat. A încercat să sugă pula, Dar și-a rupt toată dantura. A căzut prostul pe spate, Și-au rămas doar șapte. Vânătorul de proști Una-i curva răpănoasă, Murătură puturoasă. S-a uitat între picioare. Și-a murit de așa putoare. Hoitul tare îi miroase, Și-au rămas doar șase. Anonna Ai talent frate.Ai talent.Am impresia ca mai urmeaza.De Pizdiskin ne scrii o poezie? 15 20
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 17, 2017 Ai talent frate.Ai talent.Am impresia ca mai urmeaza.De Pizdiskin ne scrii o poezie?Urmeaza Misskin,Visgroaznic,Adina si **spam editat**ul Mikyputa. 9 13
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Urmeaza Misskin,Visgroaznic,Adina si **spam editat**ul Mikyputa.Pizdiskin gunoiul mareNe suge pe toti la coaieSi haleste mult cacat Cum intra e si banatS a spanzurat de opinciS au ramas doar cinci Pizdiskin 16 18
Postări Recomandate