Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

'aidepulamea , taran care rade de tarani :slap2

A uitat taranusul basit de toaleta mobila pozata cu mana lui si acum zice de altii ca se caca in fundul curtii

Ai uitat sa spui ca toaleta aia era plina de căcat uscat,după cum se vede clar in poza postata de el.Ca pute a hoit,după propriile afirmații din postarea lui.

ATENTIE! Micile detalii pot spune multe despre un om.In cazul asta spun foarte clar in ce conditii traieste taranul asta jegos.

In 2017 chiar si taranii amarati,au un WC-u in  casa si o fosa septica.

• Like 36
  • Minus 29
Link spre comentariu

3. Iti permiti o pula la cum esti imbracata (de 200 de lei din cap pana in picioare) ....te futi si iti faci "vacantele" - 2-3 zile  in colturi uitate de lume si doar cu mosi libidinosi trecuti de 50 de ani ptr. o mancare si o cazare - la adapost , sa nu-i afle nevestele si sa le spargi casele/casniciile  (nu vreau sa dau nume , dar ii stii destul de bine cine sunt )...deci nu te supraaprecia atat si te compara cu mine , ca nu este cazul.si nici nu ai avea cum vreodata in viata ta . :no2

Jenant pentru un milionar umblat in toata lumea,sa nu recunoasca unde sunt facute pozele alea. :slap2  :laugh2

• Like 36
  • Minus 29
Link spre comentariu

Ai uitat sa spui ca toaleta aia era plina de căcat uscat,după cum se vede clar in poza postata de el.Ca pute a hoit,după propriile afirmații din postarea lui.

ATENTIE! Micile detalii pot spune multe despre un om.In cazul asta spun foarte clar in ce conditii traieste taranul asta jegos.

In 2017 chiar si taranii amarati,au un WC-u in  casa si o fosa septica.

Singura fosa septica e cea din capul lui . Ii pute mintea cand gandeste :laugh2

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ca sa-mi arati usa, ar trebui sa fii cineva care conteaza. Esti doar o hartie igienica umana.

Miky, la un moment dat o sa aflii cat de prost esti.

Ai stat iar ca sclavul meu personal sa-mi dai minus de pe 3 clone diferite. Tot muschetarii beliti.

La 2 noaptea stateai pe forum sa dai minus.

In prostia ta, nu realizezi vreo 3 lucruri.

1. Nu conteaza.

2. Punctele alea le pot recupera relativ usor daca vreau desi sunt inutile. Doar ca sa mori tu de oftica.

3. N-ai cum sa ma banezi.

1800 de mninusuri date fix degeaba. Traiesti pe un forum, dar in viata reala esti un cacat pansat.

Nu vezi cat ne batem pula de tine? Te ducem la minus, dupa muncesti din greu ca sa ajungi iar la 10 000 de puncte. Pana sa ajungi, iar simti sutul consiliului in cur si iar ai cateva puncte.

Esti atat de prost incat, desi scenariul asta s-a repetat deja de mai multe ori, tot n-ai inteles.

Si, pana la urma, de ce faci asta? Pentru ca esti o pula bleaga si nici nu ai vorbele la tine.

Toate jignirile tale sunt la nivel de cupa satelor. Puleasca, mos tagarta, tichie. Tot felul de cuvinte de taranus retardat care arata exact de unde esti si cam cat te duce capul.

Nu mai da din casa care e strategia noastra de umilire a taranusului afumat.

Dupa 1-2 luni,cand taranusul nostru o sa dea in bâlbâială,o sa-i explicam amănunțit cum a fost umilit pe banii lui.

• Like 36
  • Minus 28
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stai linistit, taranusul e prea prost. O sa aiba nevoie de o schema cu legenda si multe adnotari ca sa priceapa cat de cat.

Orice om, chiar si unul submediocru, ar fi inteles pana acum ca toate aceste eforturi sunt in van. El nu. Tine steagul sus desi l-a cacat.

• Like 11
  • Minus 9
Link spre comentariu

Hai sa mai radem puțin,zic!

Să stai treaz că sa mă minusezi,asta da valoare !

Taranusul care s-a jurat pe toata familia lui ca el nu sta noaptea pe site-ul asta,iti dădea minusuri la 3-4 noaptea? :laugh2  :slap2

• Like 36
  • Minus 28
Link spre comentariu

Orfanul s-a jurat pe familie pentru ca nu are

Ca nu are nevasta si copii,se stie.

Apropo,oare de ce nu are la peste 40 de ani?

PS. Idiotul chiar si cu asta incerca sa ne minta,ca el are nevasta,ca au contract prenuptial,.........

• Like 35
  • Minus 28
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mai bine vino tu in pula mea :atm

Poate faci si tu un ban muncit.

Nebunule,stai liniștit că dacă îmi pun 2 genti la vânzare, îți cumpăr Loganul si ghena unde locuiești .
  • Like 30
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Te-ai trezit pișat, cu fața la cearceaf ?

Ai rămas singur pe aici, prostănacule ?

Cred ca te referi la propria ta persoana.

Ai avut noroc ca am fost ocupat azi-noapte...ca erai deja banata :rax2

O spui din proprie experienta,probabil.

Mai bine vino tu in pula mea :atm

Poate faci si tu un ban muncit.

Nu am putut.

Era băgată adânc în curul tău.

Faca caca în gențile tale, curvuliță de doi bani :rax2

Kiki, stilul tau de analfabet scapat de la balamuc este inconfundabil!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...