Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am dat la cine a minusat clona facuta la o zi dupa ce am aparut, ca sa ma discrediteze, adica sunt si sclavul lui Justlove? Ea e la Oradea, si chiar m-a rugat sa nu-i mai dau plusuri, dar am dat sa fac 15 nemernici sa munceasca degeaba, adica la 1500 ale mele trebuiau 15 conturi sa minuseze,adica m-am pisat pe tot Consiliul Pulimii si clonele lui

Ai început sa îmi dai mie minus înainte sa apăra “clona”

Nu are relevantă ce zic.

Nu despre just love este vorba aici.

Tu nu ai muncit degeaba o luna de zile ? =))

• Like 5
Postat

Cu tine am avut treaba ca ai dat pe post un mesaj privat si ai vorbit urat

De unde și pana unde sa îmi trimiți acel mesaj ?

De ce te-ai atacat ?

Întrebarea pe care ți-am adresat-o mai devreme este destul de simpla , dar te faci ca nu înțelegi.

• Like 5
Postat

De unde și pana unde sa îmi trimiți acel mesaj ?

De ce te-ai atacat ?

Întrebarea pe care ți-am adresat-o mai devreme este destul de simpla , dar te faci ca nu înțelegi.

Hmm...incepe sa se incurce in minciuni !  :no2

• Like 2
Postat

Eu m-am distrat

Stând ca un prost NON-STOP sa dai plusuri și minusuri la fiecare postare =)))

• Like 4
Postat

Hmm...incepe sa se incurce in minciuni !  :no2

Exact aici vroiam sa ajung =))

Psihologia minții.

• Like 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lor

Cu tine am avut treaba ca ai dat pe post un mesaj privat si ai vorbit urat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lor

Așa merita sclavii sexuali, nu este vina noastră.

• Like 5
Postat

Așa merita sclavii sexuali, nu este vina noastră.

Corect....ceva de genul lui Picoaie si Pipilica

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Surioara mea vorbesc serios topaiai de pe un picior pe altul, cu o sticla de suc in mana,cel de langa tine era cumva Nicu?

Tu cauți băgare de seama cu mine pentru ca ..?

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Bagă și o recenzie, dacă ai timp...

• Like 2
Vizitator
Postat

Îl/o mănâncă in fund ?

Pai nu știu , aștept răspuns =))

Ma ia și cu “surioara mea “

Gen ca țiganii aia “ hai fa surioara mea sa îți vând și io parfumu’ asta ca sa moara copiii mei de nu-i original ca l-am furat de pe Franța “

• Like 2
Postat

Pai nu știu , aștept răspuns =))

Ma ia și cu “surioara mea “

Gen ca țiganii aia “ hai fa surioara mea sa îți vând și io parfumu’ asta ca sa moara copiii mei de nu-i original ca l-am furat de pe Franța “

Baiii =))) =))) =))) =)))

• Like 4
Vizitator
Postat

Nu ma bag in nici o seama , doar am specificat ca se poate trece pe langa tine si fara sa fii apelata pt autograf

Tu nu aveai cum sa treci pe lângă mine ,înțelegi ?

• Like 1
Vizitator
Postat

As putea da foarte usor detalii concrete  cu strada, ora, adresa dar nu-ti ofer satisfactia

Singurul loc unde ma duc e la film și la Kaufland pentru mâncare la pisica , așa ca , încetează și tu ceva mai credibil :P plus ca , eu merg doar și doar pe tocuri , deci n-am cum sa țopăi :P ;)

• Like 1
Postat

Singurul loc unde ma duc e la film și la Kaufland pentru mâncare la pisica , așa ca , încetează și tu ceva mai credibil :P plus ca , eu merg doar și doar pe tocuri , deci n-am cum sa țopăi :P ;)

+ pui la rotisor si mititei pentru peste

Postat

Nu mai insist ca spionii sunt cu ochii pe noi si nu vreau sa ma dau de gol, nici sa ma cert cu tine, hai sa inchidem subiectul

Adică ai recunoscut ca in spatele calculatorului ești tare in gura și face to face ești papa-lapte =))

• Like 4
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Corect....ceva de genul lui Picoaie si Pipilica

Taranusi, spune sincer, cât de mult suferi după ce am aflat ca ești un amărăștean divorțat și leșinat de foame.

Apropo,cum ai postat tu mesaje private și ai dat amănunte intime despre Gelu,pot să postez și eu o poză de la mare cu un aschilopat și o țărancă tot aschilopata?

• Like 16
Postat

Taranusi, spune sincer, cât de mult suferi după ce am aflat ca ești un amărăștean divorțat și leșinat de foame.

Apropo,cum ai postat tu mesaje private și ai dat amănunte intime despre Gelu,pot să postez și eu o poză de la mare cu un aschilopat și o țărancă tot aschilopata?

Chiar după aceea postare a zis ca cine postează mesajele private sunt curve =)) =)))

• Like 5
Postat

• Like 5

Postat

Chiar după aceea postare a zis ca cine postează mesajele private sunt curve =)) =)))

A postat zeci de mesaje private,unele vechi de 2 ani

• Like 17
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...