mars 11 Reputație: 33 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Sa vina amazoanele, zic ! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Am dat la cine a minusat clona facuta la o zi dupa ce am aparut, ca sa ma discrediteze, adica sunt si sclavul lui Justlove? Ea e la Oradea, si chiar m-a rugat sa nu-i mai dau plusuri, dar am dat sa fac 15 nemernici sa munceasca degeaba, adica la 1500 ale mele trebuiau 15 conturi sa minuseze,adica m-am pisat pe tot Consiliul Pulimii si clonele luiAi început sa îmi dai mie minus înainte sa apăra “clona” Nu are relevantă ce zic. Nu despre just love este vorba aici. Tu nu ai muncit degeaba o luna de zile ? =)) 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Cu tine am avut treaba ca ai dat pe post un mesaj privat si ai vorbit urat De unde și pana unde sa îmi trimiți acel mesaj ? De ce te-ai atacat ? Întrebarea pe care ți-am adresat-o mai devreme este destul de simpla , dar te faci ca nu înțelegi. 5 Link spre comentariu
mars 11 Reputație: 33 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 De unde și pana unde sa îmi trimiți acel mesaj ?De ce te-ai atacat ?Întrebarea pe care ți-am adresat-o mai devreme este destul de simpla , dar te faci ca nu înțelegi.Hmm...incepe sa se incurce in minciuni ! :no2 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Eu m-am distratStând ca un prost NON-STOP sa dai plusuri și minusuri la fiecare postare =))) 4 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Hmm...incepe sa se incurce in minciuni ! :no2Exact aici vroiam sa ajung =))Psihologia minții. 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Sa vina amazoanele, zic !In _|_ cu satelitul =)) 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 4, 2018 Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lor Cu tine am avut treaba ca ai dat pe post un mesaj privat si ai vorbit urat 2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lor Așa merita sclavii sexuali, nu este vina noastră. 5 Link spre comentariu
mars 11 Reputație: 33 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Exact aici vroiam sa ajung =))Psihologia minții.Intotdeauna minciuna are picioare scurte. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 4, 2018 Așa merita sclavii sexuali, nu este vina noastră. Corect....ceva de genul lui Picoaie si Pipilica 2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Corect....ceva de genul lui Picoaie si PipilicaDin partea lor nu am primit niciun mesaj. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Surioara mea vorbesc serios topaiai de pe un picior pe altul, cu o sticla de suc in mana,cel de langa tine era cumva Nicu?Tu cauți băgare de seama cu mine pentru ca ..? 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 4, 2018 Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lorBagă și o recenzie, dacă ai timp... 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Tu cauți băgare de seama cu mine pentru ca ..?Îl/o mănâncă in fund ? 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Îl/o mănâncă in fund ?Pai nu știu , aștept răspuns =)) Ma ia și cu “surioara mea “ Gen ca țiganii aia “ hai fa surioara mea sa îți vând și io parfumu’ asta ca sa moara copiii mei de nu-i original ca l-am furat de pe Franța “ 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Pai nu știu , aștept răspuns =)) Ma ia și cu “surioara mea “ Gen ca țiganii aia “ hai fa surioara mea sa îți vând și io parfumu’ asta ca sa moara copiii mei de nu-i original ca l-am furat de pe Franța “Baiii =))) =))) =))) =))) 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Nu ma bag in nici o seama , doar am specificat ca se poate trece pe langa tine si fara sa fii apelata pt autografTu nu aveai cum sa treci pe lângă mine ,înțelegi ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 As putea da foarte usor detalii concrete cu strada, ora, adresa dar nu-ti ofer satisfactiaSingurul loc unde ma duc e la film și la Kaufland pentru mâncare la pisica , așa ca , încetează și tu ceva mai credibil :P plus ca , eu merg doar și doar pe tocuri , deci n-am cum sa țopăi :P ;) 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Singurul loc unde ma duc e la film și la Kaufland pentru mâncare la pisica , așa ca , încetează și tu ceva mai credibil :P plus ca , eu merg doar și doar pe tocuri , deci n-am cum sa țopăi :P ;)+ pui la rotisor si mititei pentru peste Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Nu mai insist ca spionii sunt cu ochii pe noi si nu vreau sa ma dau de gol, nici sa ma cert cu tine, hai sa inchidem subiectulAdică ai recunoscut ca in spatele calculatorului ești tare in gura și face to face ești papa-lapte =)) 4 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 4, 2018 Corect....ceva de genul lui Picoaie si PipilicaTaranusi, spune sincer, cât de mult suferi după ce am aflat ca ești un amărăștean divorțat și leșinat de foame.Apropo,cum ai postat tu mesaje private și ai dat amănunte intime despre Gelu,pot să postez și eu o poză de la mare cu un aschilopat și o țărancă tot aschilopata? 16 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Taranusi, spune sincer, cât de mult suferi după ce am aflat ca ești un amărăștean divorțat și leșinat de foame.Apropo,cum ai postat tu mesaje private și ai dat amănunte intime despre Gelu,pot să postez și eu o poză de la mare cu un aschilopat și o țărancă tot aschilopata?Chiar după aceea postare a zis ca cine postează mesajele private sunt curve =)) =))) 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Dau pe goarna tot ce prind , ca sunt niste curve discrete si de top , ce pizda lor Taranusi, spune sincer, cât de mult suferi după ce am aflat ca ești un amărăștean divorțat și leșinat de foame.Apropo,cum ai postat tu mesaje private și ai dat amănunte intime despre Gelu,pot să postez și eu o poză de la mare cu un aschilopat și o țărancă tot aschilopata? 5 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 4, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 4, 2018 Chiar după aceea postare a zis ca cine postează mesajele private sunt curve =)) =)))A postat zeci de mesaje private,unele vechi de 2 ani 17 Link spre comentariu
Postări Recomandate