Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Au intrat toti si s-au cacat pe Clarisa :)))

Pisicul a facut ce trebuia, a pus lacatelul pe WC-ul public. A luat in serios sesizarea de la Sanepid.

O să moară de foame, dacă i-a inchis taraba

Link spre comentariu

Uite pm, o sa te rog sa dai raport si la această postare sa scoată asta poza cand o binevoi sa baneze clonele.

Uite pm, o sa te rog sa dai raport si la această postare sa scoată asta poza cand o binevoi sa baneze clonele.

nu e pipilica.ala e batran.cam de-o seama cu picon.64-65 de ani.poate mai batran /uzat de betiile incepute la 12-14 ani.viata de noapte pe peronul garii de nord. calatoriile cu metroul prin europa.cei 7 ani in Tibet .la Poarta Alba si restul la retreatul din berceni. unde isi ascunde parkinsonul intre 2 baute

Link spre comentariu

nu e pipilica.ala e batran.cam de-o seama cu picon.64-65 de ani.poate mai batran /uzat de betiile incepute la 12-14 ani.viata de noapte pe peronul garii de nord. calatoriile cu metroul prin europa.cei 7 ani in Tibet .la Poarta Alba si restul la retreatul din berceni. unde isi ascunde parkinsonul intre 2 baute

Ai curaj să te juri că n-ai vrea să ne sugi pula la amnadoi?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Xxx

Fotomodele "e" peste tot, sau pește... cum naiba era?

Eu aplaud inițiativa. Sa pună fishy evidențe fotografice ca sa judecăm daca se dezvoltă armonios si iubite ii țin bine, precum si numărul si numele de bucăți deținute.

Trebuie inventar!

Link spre comentariu

rozico, mai ai poze? :D

uite-l mah ce frumos e mancatorul de orez fiert =))) cu paine =)))

pe langa asta, foloseste des mana stanga =)))

Anonna, am multe fotografii de la multe persoane care au voit sa văd cum sunt si am fost 100 la 100, discretă fara excepție. Cand îmi dai ceva personal, fie si nesolicitat, cerandu-mi sa păstrez confidențialitate practic ma legi de mâini si picioare. Sa știi ca eu cred in onoare.

Cu toate astea a fost o situație inedita, unica de fapt pt mine ca oamenii stiu ca tupeul meu se manifestă in a spune cuiva direct daca am ceva de zis si nu mi-au insultat inteligența încercând sa ma facă un mijloc de răzbunare.

Link spre comentariu

Anonna, am multe fotografii de la multe persoane care au voit sa văd cum sunt si am fost 100 la 100, discretă fara excepție. Cand îmi dai ceva personal, fie si nesolicitat, cerandu-mi sa păstrez confidențialitate practic ma legi de mâini si picioare. Sa știi ca eu cred in onoare.

Cu toate astea a fost o situație inedita, unica de fapt pt mine ca oamenii stiu ca tupeul meu se manifestă in a spune cuiva direct daca am ceva de zis si nu mi-au insultat inteligența încercând sa ma facă un mijloc de răzbunare.

rozico, nu ma intereseaza ce ai tu ... ai comis-o , ai comis-o , nu este prima data cand o faci de oaie =))

Dar cu pisalaul asta mi-a mers la suflet, fapt pentru care iti multumesc =))

PS:

fii si tu mai discreta pe viitor , nu te mai infierbanta pentru orice tiganus =)))

Link spre comentariu

rozico, nu ma intereseaza ce ai tu ... ai comis-o , ai comis-o , nu este prima data cand o faci de oaie =))

Dar cu pisalaul asta mi-a mers la suflet, fapt pentru care iti multumesc =))

PS:

fii si tu mai discreta pe viitor , nu te mai infierbanta pentru orice tiganus =)))

Ce am comis femeia lui Dumnezeu? Pai e vina mea ca niște demenți își trag clone copii false după conturile mele?
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

?

Te-ai lovit la cap sau ați împărțit in cele din urmă aceeași sticlă spirtoasă?

Hai sictir, ca sunteți oligofreni ambii si nu meritați o fărâmă de atenție.

De ce zici fa ca este oligofrena Anonna?

Link spre comentariu

Sugeți pula amândoi! 'Fă' sa vorbești cu mă-ta, nevastă-ta si soră-ta dacă așa va e tabietul in bordeiul propriu.

Hai pa ca am chestii mai bune de făcut !

Stai fa,unde PLM s-o sugi cu curul,pleci?

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...