avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Au intrat toti si s-au cacat pe Clarisa :)))Pisicul a facut ce trebuia, a pus lacatelul pe WC-ul public. A luat in serios sesizarea de la Sanepid.O să moară de foame, dacă i-a inchis taraba Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 O să moară de foame, dacă i-a inchis tarabaSe duce la semafor. Acolo e clientela ei: aurolacii, boschetarii, drogatii. Link spre comentariu
primus Reputație: 59 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Uite pm, o sa te rog sa dai raport si la această postare sa scoată asta poza cand o binevoi sa baneze clonele.Uite pm, o sa te rog sa dai raport si la această postare sa scoată asta poza cand o binevoi sa baneze clonele. nu e pipilica.ala e batran.cam de-o seama cu picon.64-65 de ani.poate mai batran /uzat de betiile incepute la 12-14 ani.viata de noapte pe peronul garii de nord. calatoriile cu metroul prin europa.cei 7 ani in Tibet .la Poarta Alba si restul la retreatul din berceni. unde isi ascunde parkinsonul intre 2 baute Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 nu e pipilica.ala e batran.cam de-o seama cu picon.64-65 de ani.poate mai batran /uzat de betiile incepute la 12-14 ani.viata de noapte pe peronul garii de nord. calatoriile cu metroul prin europa.cei 7 ani in Tibet .la Poarta Alba si restul la retreatul din berceni. unde isi ascunde parkinsonul intre 2 bauteAi curaj să te juri că n-ai vrea să ne sugi pula la amnadoi? 2 Link spre comentariu
gipsy danger Reputație: 104 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Slaba clona asta primus. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Deci sunt doi. Mai mare fatarnicia decat a lui Picon... Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Deci sunt doi. Mai mare fatarnicia decat a lui Picon...Vis,bag și io o fisă la matale că îmi vine să mă piș 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Așteptăm poze cu Nicu și cu Emiluț! :)))) Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Așteptăm poze cu Nicu și cu Emiluț! :))))Obraznicuta esti Ana. Mai bine cereai poze cu fotomodele ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Fotomodele "e" peste tot, sau pește... cum naiba era? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Fotomodele "e" peste tot, sau pește... cum naiba era?Eu aplaud inițiativa. Sa pună fishy evidențe fotografice ca sa judecăm daca se dezvoltă armonios si iubite ii țin bine, precum si numărul si numele de bucăți deținute.Trebuie inventar! Link spre comentariu
miky 77 Reputație: 32 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 22, 2018 =))) =))) =)) stai ca ma taie si cacarea ... hai , mai stai ... simti?? e fierbinte, proaspat =)))Iar te caci pe tine baba dementa? 2 Link spre comentariu
miky 77 Reputație: 32 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Deci sunt doi. Mai mare fatarnicia decat a lui Picon...Ce faci mortaciune? 2 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 rozico, mai ai poze? :D uite-l mah ce frumos e mancatorul de orez fiert =))) cu paine =))) pe langa asta, foloseste des mana stanga =)))Anonna, am multe fotografii de la multe persoane care au voit sa văd cum sunt si am fost 100 la 100, discretă fara excepție. Cand îmi dai ceva personal, fie si nesolicitat, cerandu-mi sa păstrez confidențialitate practic ma legi de mâini si picioare. Sa știi ca eu cred in onoare. Cu toate astea a fost o situație inedita, unica de fapt pt mine ca oamenii stiu ca tupeul meu se manifestă in a spune cuiva direct daca am ceva de zis si nu mi-au insultat inteligența încercând sa ma facă un mijloc de răzbunare. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Iar te caci pe tine baba dementa? nu mah, am pus poza ta la loc de ... meditatie... toti cordacii mei au ordin sa treaca intai pe la baie, sa se pisa... eu m-am cacat dimineata =)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Anonna, am multe fotografii de la multe persoane care au voit sa văd cum sunt si am fost 100 la 100, discretă fara excepție. Cand îmi dai ceva personal, fie si nesolicitat, cerandu-mi sa păstrez confidențialitate practic ma legi de mâini si picioare. Sa știi ca eu cred in onoare. Cu toate astea a fost o situație inedita, unica de fapt pt mine ca oamenii stiu ca tupeul meu se manifestă in a spune cuiva direct daca am ceva de zis si nu mi-au insultat inteligența încercând sa ma facă un mijloc de răzbunare. rozico, nu ma intereseaza ce ai tu ... ai comis-o , ai comis-o , nu este prima data cand o faci de oaie =)) Dar cu pisalaul asta mi-a mers la suflet, fapt pentru care iti multumesc =)) PS:fii si tu mai discreta pe viitor , nu te mai infierbanta pentru orice tiganus =))) Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 rozico, nu ma intereseaza ce ai tu ... ai comis-o , ai comis-o , nu este prima data cand o faci de oaie =)) Dar cu pisalaul asta mi-a mers la suflet, fapt pentru care iti multumesc =)) PS:fii si tu mai discreta pe viitor , nu te mai infierbanta pentru orice tiganus =)))Ce am comis femeia lui Dumnezeu? Pai e vina mea ca niște demenți își trag clone copii false după conturile mele? 1 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Ce am comis femeia lui Dumnezeu? Pai e vina mea ca niște demenți își trag clone copii false după conturile mele?Are dreptate baba jegoasa.Meriti sa se ia de tine Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Are dreptate baba jegoasa.Meriti sa se ia de tine?Te-ai lovit la cap sau ați împărțit in cele din urmă aceeași sticlă spirtoasă?Hai sictir, ca sunteți oligofreni ambii si nu meritați o fărâmă de atenție. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 ?Te-ai lovit la cap sau ați împărțit in cele din urmă aceeași sticlă spirtoasă?Hai sictir, ca sunteți oligofreni ambii si nu meritați o fărâmă de atenție.De ce zici fa ca este oligofrena Anonna? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Sugeți pula amândoi! 'Fă' sa vorbești cu mă-ta, nevastă-ta si soră-ta dacă așa va e tabietul in bordeiul propriu.Hai pa ca am chestii mai bune de făcut ! Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Sugeți pula amândoi! 'Fă' sa vorbești cu mă-ta, nevastă-ta si soră-ta dacă așa va e tabietul in bordeiul propriu.Hai pa ca am chestii mai bune de făcut !Stai fa,unde PLM s-o sugi cu curul,pleci? 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Raport plus ignor Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Raport plus ignorRaport cui?Enoriasului meu?Ai-de PLM! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 :))))))))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate