Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Cristache zi bre cum e cu Antonella. Nunta ceva ? ... repejor cat nu da Dragnea referendum pentru familia traditionala. 1 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 Cristache zi bre cum e cu Antonella.Nunta ceva ? ... repejor cat nu da Dragnea referendum pentru familia traditionala.Il doare in rect,face nunta la Amsterdam 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Il doare in rect,face nunta la Amsterdam Parinte, cam fug fomeile de tine sa faca spovedanii... Alea pe care le tot dojenesti ar avea ceva de spus, sunt in meserie de vo 100 ani. :laugh2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 Parinte, cam fug fomeile de tine sa faca spovedanii... Alea pe care le tot dojenesti ar avea ceva de spus, sunt in meserie de vo 100 ani. :laugh2Da...dar si cand s-o spovedi Siana,Anonna,Vistantric,Adina............Acum le e frica sa nu-si piarda si cei 2-3 clienti pe care ii mai au. 13 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Da...dar si cand s-o spovedi Siana,Anonna,Vistantric,Adina............Acum le e frica sa nu-si piarda si cei 2-3 clienti pe care ii mai au. sa mori tu cu propria pula infipta'n gaoaza aia sparta =))) 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 sa mori tu cu propria pula infipta'n gaoaza aia sparta =)))Hai bre mamaie,de ce esti nervoasa.Au vazut si baietiii aratarea hidoasa :laugh2 13 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Hai bre mamaie,de ce esti nervoasa.Au vazut si baietiii aratarea hidoasa :laugh2 =)) si ai anuntat al 16lea sinod al enoriasilor =)) idiotule, gaozar invidios =)) lasa, maica.... nici pe langa mine la 100m nu ma doare de ce spui tu ... parasitule =)) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Da...dar si cand s-o spovedi Siana,Anonna,Vistantric,Adina............Acum le e frica sa nu-si piarda si cei 2-3 clienti pe care ii mai au.Ceva imi spune ca tie nu o sa-ti spuna ceva... :)Esti bruta, imi place uneori stilul, alta data exagerezi. Profitatul de persoane, care stii prea bine ca sunt in dezavantaj... nu pare nobil. ;) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 Ceva imi spune ca tie nu o sa-ti spuna ceva... :)Esti bruta, imi place uneori stilul, alta data exagerezi. Profitatul de persoane, care stii prea bine ca sunt in dezavantaj... nu pare nobil. ;)S-o crezi matale :laugh2 sunt obligat sa pastrez taina spovedaniei,altminteri ti-as arata cateva spovedanii pe PM,de la unele care ma urau din tot sufletul :popeDin ciclul DRAGOSTE SI URA :laugh2 13 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 =)) si ai anuntat al 16lea sinod al enoriasilor =)) idiotule, gaozar invidios =)) lasa, maica.... nici pe langa mine la 100m nu ma doare de ce spui tu ... parasitule =))Mamaie te doare ca stii ca spun adevarul. 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 S-o crezi matale :laugh2 sunt obligat sa pastrez taina spovedaniei,altminteri ti-as arata cateva spovedanii pe PM,de la unele care ma urau din tot sufletul :popeDin ciclul DRAGOSTE SI URA :laugh2Esti un jegos daca vrei sa-mi arati PM-urile. ;) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 Esti un jegos daca vrei sa-mi arati PM-urile. ;)Unde am spus ca iti arat PM-urile? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Mamaie te doare ca stii ca spun adevarul. ce adevar??? =)) nu am citit niciunde ca ai spune vreun adevara ... sesizez doar invidie si ura fata de femeile cu o anumita varsta ... de ce?? pentru ca te roade invidia ... Probabil ai priza doar la pustoaice :D Am auzit ca inca locuiesti cu parintii, asa e? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 ce adevar??? =)) nu am citit niciunde ca ai spune vreun adevara ... sesizez doar invidie si ura fata de femeile cu o anumita varsta ... de ce?? pentru ca te roade invidia ... Probabil ai priza doar la pustoaice :D Am auzit ca inca locuiesti cu parintii, asa e?Normal ca doar la pustoaice ma duc,ca nu sunt tampit sa fut babe de 52 de ani ca tine.Ai auzit bine,locuiesc cu parintii,dar si cu bunicii si un strabunic :laugh2 13 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Normal ca doar la pustoaice ma duc,ca nu sunt tampit sa fut babe de 52 de ani ca tine.Ai auzit bine,locuiesc cu parintii,dar si cu bunicii si un strabunic :laugh2 gaozarule, faptul ca traiesti cu parintii si strabunicii nu e problema ... naspa e ca traiesti din pensia lor =)) cat despre pustoaicele la care te duci , stim .. e moca ... le gospodaresti tu =)) ... stim nu trebuie sa te lauzi =)) Invidiosule, ti-ar placea sa gospodaresti niste femei de treaba ca noi, nici capul nu ti l-ai bate, ai avea tot asigurat , masa casa pat =)) pe cand cu pustioaice, la varsta ta trebuie sa arati si tu mai tinerel =)) ... si te imbraci ca o sorcova taman buna de scarmanat in dos =)) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 gaozarule, faptul ca traiesti cu parintii si strabunicii nu e problema ... naspa e ca traiesti din pensia lor =)) cat despre pustoaicele la care te duci , stim .. e moca ... le gospodaresti tu =)) ... stim nu trebuie sa te lauzi =)) Invidiosule, ti-ar placea sa gospodaresti niste femei de treaba ca noi, nici capul nu ti l-ai bate, ai avea tot asigurat , masa casa pat =)) pe cand cu pustioaice, la varsta ta trebuie sa arati si tu mai tinerel =)) ... si te imbraci ca o sorcova taman buna de scarmanat in dos =))Daca stii e bine,Asta inseamna sa fii mafiot iar tu basitura afumata. 13 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 nu ca ti-ar displace chestia cu dosuul ... neeeeeeeeeeee ... e placerea ta suprema =)) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Daca stii e bine,Asta inseamna sa fii mafiot iar tu basitura afumata. cacat ... esti o gaoaza sparta =)) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 cacat ... esti o gaoaza sparta =))Iar te-ai enervat.Bre mamaie,obisnuieste-te cu gandul ca esti o basitura expirata iar viitorul tau e crunt.Sincer imi dau lacrimile de mila ta. 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Cat e scoru ? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 24, 2018 Iar te-ai enervat.Bre mamaie,obisnuieste-te cu gandul ca esti o basitura expirata iar viitorul tau e crunt.Sincer imi dau lacrimile de mila ta. uite unde zacea clarvazatorul =)) cu ce faci prezicerile? =))) rascolesti cacatul dimineata ?? =)) ... aaaaa nuu am uitat =)) doar tu ai zis =)) cand te pocnesc prezicerile =)) esti plin de pisu =)) 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 24, 2018 uite unde zacea clarvazatorul =)) cu ce faci prezicerile? =))) rascolesti cacatul dimineata ?? =)) ... aaaaa nuu am uitat =)) doar tu ai zis =)) cand te pocnesc prezicerile =)) esti plin de pisu =))Mai bagă nește emoticoane, mortăciune, că nu e destule. Nu de alta, da’ să dovedești că ești stăpână pă situație, vorbaea. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 S-o crezi matale :laugh2 sunt obligat sa pastrez taina spovedaniei,altminteri ti-as arata cateva spovedanii pe PM,de la unele care ma urau din tot sufletul :popeDin ciclul DRAGOSTE SI URA :laugh2 Unde am spus ca iti arat PM-urile? Cred ca ai "citit" prea mult. :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 24, 2018 Cred ca ai "citit" prea mult. :)Cred ca matale n-ai inteles mesajul.Sunt PM-uri care n-au ajuns nici la cei din CSP. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Cred ca matale n-ai inteles mesajul.Sunt PM-uri care n-au ajuns nici la cei din CSP. Sa le tii sanatos. ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate