Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 hai amado, nu te jena, mai trage o dusca =)) apropos, basarabeanco, vezi ca informatiile despre viata mea privata , daca nu vin de la mine, nu sunt adevarate... iar de la mine, nu rasufla decat de vreau eu sa rasufle, restul e tabu pentru oameni josnici ca tine, pipilica si inca unii dornici pe aici sa afle amanunte despre unii si altii :D :D hai, toarna-ti inca un rand.. nu te cearta nimeni :D Mai putin curaj deci, altfel raspundeai la postare. :)Nu am nevoie de informatori si nici sa rasufli sa-mi ajunga damful de bts-uri...Basarabeanca? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Mai 26, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Partajează Postat Mai 26, 2018 Unde e Miky ? 1 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 26, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 26, 2018 Zdreanta e doamna ma-ta...ce imbecil a putut sa faca...vorba cuiva de p aici: mai bine inghitea!esti un idiot neterminat! 1 5 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 Se fereste, firesc.Tu inventezi, exagerezi, eu dau la fix.... Da bine breee...Eu ii dau pana o ingenunchez,apoi ii dai si matale un bobarnac s-o faci KO. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Da bine breee...Eu ii dau pana o ingenunchez,apoi ii dai si matale un bobarnac s-o faci KO. :laugh2 Sa ma anunti cand. :laugh2 Cu mare placere si satisfactie... :laugh2Stii cand si-a pus analizele cu BTS puturos si floci? Bleeeeaaaah! Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 hai amado, nu te jena, mai trage o dusca =)) apropos, basarabeanco, vezi ca informatiile despre viata mea privata , daca nu vin de la mine, nu sunt adevarate... iar de la mine, nu rasufla decat de vreau eu sa rasufle, restul e tabu pentru oameni josnici ca tine, pipilica si inca unii dornici pe aici sa afle amanunte despre unii si altii :D :D hai, toarna-ti inca un rand.. nu te cearta nimeni :DMamaie,ca esti plina de BTS stie toata lumea,nu e niciun secret.Cat despre fetele tale,nu ne intereseaza,ele n-au nicio vina ca au o mama dezumanizata care in loc sa le educe si sa aiba grja de ele,pleca su saptamanile sa linga gaoaze.Apropo,nu e niciun secret nici faptul ca tragi pe nas,oricum e singura solutie ca sa te poti suporta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el! :pope :pope :pope 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 s-a'ntalnit tusea si junghiul ... alcoolica si imbecilul =))) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 Sa ma anunti cand. :laugh2 Cu mare placere si satisfactie... :laugh2Stii cand si-a pus analizele cu BTS puturos si floci? Bleeeeaaaah! Da un link,ca n-am urmarit activitatea basiturii.Babeta n-a prezentat interes pentru mine pana a incercat sa mi-o suga cu forta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Da un link,ca n-am urmarit activitatea basiturii.Babeta n-a prezentat interes pentru mine pana a incercat sa mi-o suga cu forta. Pfff, ma pui sa caut acum. :no2Sa vad daca mai am ceva salvat. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 prostul cand nu are activitate isi face ... iar cand nu au subiecte de imprastiat, va gasi intotdeauna :D Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 Pfff, ma pui sa caut acum. :no2Sa vad daca mai am ceva salvat.Pozele le stiu.PLM am vomitat cand le-am vazut.Buletinul de analize nu-l stiu. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 prostul cand nu are activitate isi face ... iar cand nu au subiecte de imprastiat, va gasi intotdeauna :DGura otreapa,ti-a dat Amada de te-a julit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Amandina mea , de dimineata te certi fatooo Te pup 😗😙😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Pozele le stiu.PLM am vomitat cand le-am vazut.Buletinul de analize nu-l stiu. Nu le mai am, am sters, era prea scarbos.Am gasit asta, poate compenseaza. :laugh2 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 =)) =)) =)) =)) =))) =)) =)) =)) =)) mai amado, cine dreaq te-a prostit pe tine in halul asta? ... Link spre comentariu
wicked star Reputație: 119 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Nu s asa talentat ca tine, popo!😂😂 homalaule 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 =)) =)) =)) =)) =))) =)) =)) =)) =)) mai amado, cine dreaq te-a prostit pe tine in halul asta? ... Ne-ai mintit ca dispari 10 zile! Duuuu-teeeee si nu mai veni! 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 e dreptul meu sa ma razgandesc :D =))) =)) =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 amado, nu fii trista, se va gasi mereu cineva sa te fraiereasca ... esti usor pacalit =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 amado, nu fii trista, se va gasi mereu cineva sa te fraiereasca ... esti usor pacalit =))De ce esti rea ? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 26, 2018 Nu le mai am, am sters, era prea scarbos.Am gasit asta, poate compenseaza. :laugh2Iti trimit io prin PM. :laugh2 14 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 26, 2018 =))) =)) =))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 amado, nu fii trista, se va gasi mereu cineva sa te fraiereasca ... esti usor pacalit =)) :) Ca ai zis ca pleci si inca te mai zgarmani in floci pe aici? :laugh2Era de asteptat ca te intorci cu coada intre picioare, fu scurta calatoria pana la balcon si inapoi. 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate