viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Fiindca este luni azi.Cluburile nu sunt deschise acuma in pula mea.Si ma plictisesc acuma.Sunt pe la cursuri la facultate. Na ma raspuns,Sunt ca mai fut si pe bani.Dar doar sa arate super bine sau sa fie pe gusturile mele Pe banii cui mai futi? Ai lui mamica si ai lui taticu? 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Cred că vrea să te fută gratis Cu cât ca nu ma cred vreo frumusețe ,nu ma las agata in clubBine ...am ieșit si eu in club acum câteva saptamâni si m-am întâlnit cu cineva de aici Deci,cel puțin in Buc nu mai pun piciorul,in curând in club 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 Mie îmi plac bărbații maturi,nu cei care se bazează pe o mașinaIn fine Mulțumesc oricume vorba de masinaria aceea .....sexuala ? Poza lui credeam ca poza cu aia pa gratis 5 15
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Cu cât ca nu m-a cred vre-o frumusețe ,nu ma las agata in clubBine ...am ieșit si eu in club acum câteva saptamâni si m-am întâlnit cu cineva de aici Deci,cel puțin in Buc nu mai pun piciorul,in curând in club Pai si ce treaba are. Nu ar trebui sa zica nimic. Tace si el, taci si tu si asta este. Asa se poate intampla oriunde.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 e vorba de masinaria aceea .....sexuala ? credeam ca poza cu aia pa gratis Dacă este sa vb de dimensiuni ....nu ne ajung zece pagini 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Pai si ce treaba are. Nu ar trebui sa zica nimic. Tace si el, taci si tu si asta este. Asa se poate intampla oriunde.El a fost un drăguț.....doar i-am zâmbit si ne-am făcut ca nu ne cunoaștem 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 El a fost un drăguț.....doar i-am zâmbit si ne-am făcut ca nu ne cunoaștemPai asa o sa faca toti. Ca or mai fi si ciobani... aia nu stiu. Dar nu cred sa ai tu ghinionul asta.
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Mie îmi plac bărbații maturi,nu cei care se bazează pe o mașinaIn fine Mulțumesc oricumNu ma bazez pe masina:)).Bine sunt si tipe care se bazeaza pe o masina.Daca ies in Gaia,Fratelli si Bamboo si vreau sa agat ma duc cu masina si nu beau(sau mai beau:)) uneori si cand sunt cu masina).Acolo daca te duci si sa agati da.Dar daca ies in cluburi de hipsteri nu e nevoie de masina.Depinde de la fata la fata.Am solutii pentru orice gen.In general imi place sa seduc o femeie si sa fac pull.
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 28, 2016 Cu cât ca nu ma cred vreo frumusețe ,nu ma las agata in clubBine ...am ieșit si eu in club acum câteva saptamâni si m-am întâlnit cu cineva de aici Deci,cel puțin in Buc nu mai pun piciorul,in curând in clubAu încercat să te agațe ? Ce metode au folosit ?
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Nu ma bazez pe masina:)).Bine sunt si tipe care se bazeaza pe o masina.Daca ies in Gaia,Fratelli si Bamboo si vreau sa agat ma duc cu masina si nu beau(sau mai beau:)) uneori si cand sunt cu masina).Acolo daca te duci si sa agati da.Dar daca ies in cluburi de hipsteri nu e nevoie de masina.Depinde de la fata la fata.Am solutii pentru orice gen.In general imi place sa seduc o femeie si sa fac pull. Mai nu stiu ce sa zic. Tu vrei sa ne spui ca poti agata o femeie in fiecare seara daca iesi undeva?
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Pe banii cui mai futi? Ai lui mamica si ai lui taticu? Si asa da.dar produc si eu bani stai tu linistit.
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Mai nu stiu ce sa zic. Tu vrei sa ne spui ca poti agata o femeie in fiecare seara daca iesi undeva?Da.Daca iesi des si incerci sa abordezi femei ,nu doar sa bei,o sa reusesti.Citesti pe net tehnici de pickup .E bine sa iti iei un wing men cu tine daca iesi.Nu sa te duci singur in club.
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 28, 2016 Si asa da.dar produc si eu bani stai tu linistit.Cum, faci videochat sau lucrezi partime la Mc ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Nu ma bazez pe masina:)).Bine sunt si tipe care se bazeaza pe o masina.Daca ies in Gaia,Fratelli si Bamboo si vreau sa agat ma duc cu masina si nu beau(sau mai beau:)) uneori si cand sunt cu masina).Acolo daca te duci si sa agati da.Dar daca ies in cluburi de hipsteri nu e nevoie de masina.Depinde de la fata la fata.Am solutii pentru orice gen.In general imi place sa seduc o femeie si sa fac pull.Succes in continuareFripturiste exista peste tot,am văzut cu ochii mei .Pentru o vodca sau o țigăre in Bamboo îți ling pantofiCând văd un străin mai cu dare de mâna se aduna ca un roi in jurul lui 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Si asa da.dar produc si eu bani stai tu linistit.Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? 6
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 28, 2016 Da.Daca iesi des si incerci sa abordezi femei ,nu doar sa bei,o sa reusesti.Citesti pe net tehnici de pickup .E bine sa iti iei un wing men cu tine daca iesi.Nu sa te duci singur in club.Ce e wing men ? E daia chinezeasca de întârzie ejacularea ? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Cum, faci videochat sau lucrezi partime la Mc ? Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? [/quoteRai mai sunteți 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Au încercat să te agațe ? Ce metode au folosit ? Nu îmi amintescDar oricum sunt folosite aceleași replici ieftine.... 1
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Cum, faci videochat sau lucrezi partime la Mc ? Bitcoin,teme IOS,JavaScript 2 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? [/quoteRai mai sunteți Daca il mananca degetelele si nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa si le scarpine de tastatura ce sa-i facem? 7
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 Nu ma bazez pe masina:))Io zic sa te duci cu masina si sa lasi si cheile la vedere , vezi ca daca nu e cu emblema Porsche slabe sanse eviti si efortul inutil cu seductia , pull direct scrie pa tine 4 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Daca il mananca degetelele si nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa si le scarpine de tastatura ce sa-i facem? 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Bitcoin,teme IOS,JavaScriptUite unde era Steve Jobsu', Warren Buffetu' si Bill Gatesu' mioritico-dambovitean. Romanashu' verde care face cat toti trei la un loc .... 8
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 28, 2016 Io zic sa te duci cu masina si sa lasi si cheile la vedere , vezi ca daca nu e cu emblema Porsche slabe sanse eviti si efortul inutil cu seductia , pull direct scrie pa tineNormal că nu se bazează pe maşină , ce, ai mai vazut om să se bazeze pe o Dacie ? 2
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? Dar tu ce pula mea faci?Freci menta?Cred ca nici sa utilizezi remote desktop nu stii:)) 3 1
Postări Recomandate