Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fiindca este luni azi.Cluburile nu sunt deschise acuma in pula mea.Si ma plictisesc acuma.Sunt pe la cursuri la facultate.

Na ma raspuns,Sunt ca mai fut si pe bani.Dar doar sa arate super bine sau sa fie pe gusturile mele

Pe banii cui mai futi? Ai lui mamica si ai lui taticu? :laugh2

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred că vrea să te fută gratis :)

Cu cât ca nu ma cred vreo frumusețe ,nu ma las agata in club

Bine ...am ieșit si eu in club acum câteva saptamâni si m-am întâlnit cu cineva de aici :(

Deci,cel puțin in Buc nu mai pun piciorul,in curând in club

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mie îmi plac bărbații maturi,nu cei care se bazează pe o mașina

In fine :)

Mulțumesc oricum

e vorba de masinaria aceea .....sexuala ? :)

Poza lui :)

credeam ca poza cu aia pa gratis  :laugh2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

Cu cât ca nu m-a cred vre-o frumusețe ,nu ma las agata in club

Bine ...am ieșit si eu in club acum câteva saptamâni si m-am întâlnit cu cineva de aici :(

Pai si ce treaba are. Nu ar trebui sa zica nimic. Tace si el, taci si tu si asta este. Asa se poate intampla oriunde.

Vizitator
Postat

e vorba de masinaria aceea .....sexuala ? :)

credeam ca poza cu aia pa gratis  :laugh2

Dacă este sa vb de dimensiuni ....nu ne ajung zece pagini :)
  • Like 3
Vizitator
Postat

Pai si ce treaba are. Nu ar trebui sa zica nimic. Tace si el, taci si tu si asta este. Asa se poate intampla oriunde.

El a fost un drăguț.....doar i-am zâmbit si ne-am făcut ca nu ne cunoaștem

• Like 1
Postat

El a fost un drăguț.....doar i-am zâmbit si ne-am făcut ca nu ne cunoaștem

Pai asa o sa faca toti. Ca or mai fi si ciobani... aia nu stiu. Dar nu cred sa ai tu ghinionul asta. 

Postat

Mie îmi plac bărbații maturi,nu cei care se bazează pe o mașina

In fine :)

Mulțumesc oricum

Nu ma bazez pe masina:)).Bine sunt si tipe care se bazeaza pe o masina.Daca ies in Gaia,Fratelli si Bamboo si vreau sa agat ma duc cu masina si nu beau(sau mai beau:)) uneori si cand sunt cu masina).Acolo daca te duci si sa agati da.Dar daca ies in cluburi de hipsteri nu e nevoie de masina.Depinde de la fata la fata.Am solutii pentru orice gen.In general imi place sa seduc o femeie si sa fac pull.

• Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Cu cât ca nu ma cred vreo frumusețe ,nu ma las agata in club

Au încercat să te agațe ?

Ce metode au folosit ? :hmmm

Postat

Nu ma bazez pe masina:)).Bine sunt si tipe care se bazeaza pe o masina.Daca ies in Gaia,Fratelli si Bamboo si vreau sa agat ma duc cu masina si nu beau(sau mai beau:)) uneori si cand sunt cu masina).Acolo daca te duci si sa agati da.Dar daca ies in cluburi de hipsteri nu e nevoie de masina.Depinde de la fata la fata.Am solutii pentru orice gen.In general imi place sa seduc o femeie si sa fac pull.

Mai nu stiu ce sa zic. Tu vrei sa ne spui ca poti agata o femeie in fiecare seara daca iesi undeva?

Postat

Mai nu stiu ce sa zic. Tu vrei sa ne spui ca poti agata o femeie in fiecare seara daca iesi undeva?

Da.Daca iesi des si incerci sa abordezi femei ,nu doar sa bei,o sa reusesti.Citesti pe net tehnici de pickup .E bine sa iti iei un wing men cu tine daca iesi.Nu sa te duci singur in club.

Postat

Si asa da.dar produc si eu bani stai tu linistit.

Cum, faci videochat sau lucrezi partime la Mc ? :hmmm

Vizitator
Postat

Succes in continuare

Fripturiste exista peste tot,am văzut cu ochii mei .

Pentru o vodca sau o țigăre in Bamboo îți ling pantofi

Când văd un străin mai cu dare de mâna se aduna ca un roi in jurul lui

• Like 3
Postat

Si asa da.dar produc si eu bani stai tu linistit.

Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? :laugh2

• Like 6
Postat

Da.Daca iesi des si incerci sa abordezi femei ,nu doar sa bei,o sa reusesti.Citesti pe net tehnici de pickup .E bine sa iti iei un wing men cu tine daca iesi.Nu sa te duci singur in club.

Ce e wing men ? E daia chinezeasca de întârzie ejacularea ?

• Like 3
Vizitator
Postat
Cum, faci videochat sau lucrezi partime la Mc ? :hmmm

Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? :laugh2[/quote

Rai mai sunteți :(

• Like 1
Vizitator
Postat

Au încercat să te agațe ?

Ce metode au folosit ? :hmmm

Nu îmi amintesc

Dar oricum sunt folosite aceleași replici ieftine....

• Like 1
Postat

Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? :laugh2[/quote

Rai mai sunteți :(

Daca il mananca degetelele si nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa si le scarpine de tastatura ce sa-i facem? :laugh2

• Like 7
Postat

Nu ma bazez pe masina:))

Io zic sa te duci cu masina  :slap2  

si sa lasi si cheile la vedere , vezi ca daca nu e cu emblema Porsche slabe sanse :) eviti si efortul inutil cu seductia , pull direct scrie pa tine

• Like 4
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Daca il mananca degetelele si nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa si le scarpine de tastatura ce sa-i facem? :laugh2

:)

• Like 1
Postat

Bitcoin,teme IOS,JavaScript

Uite unde era Steve Jobsu', Warren Buffetu' si Bill Gatesu' mioritico-dambovitean. :laugh2 Romanashu' verde care face cat toti trei la un loc .... :slap2

• Like 8
Postat

Io zic sa te duci cu masina :slap2

si sa lasi si cheile la vedere , vezi ca daca nu e cu emblema Porsche slabe sanse :) eviti si efortul inutil cu seductia , pull direct scrie pa tine

Normal că nu se bazează pe maşină , ce, ai mai vazut om să se bazeze pe o Dacie ? :laugh2

• Like 2

Postat

Castigi bani singur? Serios? Cum? Esti debarasator de mese pe la Mc Donalds? :laugh2

Dar tu ce pula mea faci?Freci menta?Cred ca nici sa utilizezi remote desktop nu stii:))

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...