miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 12, 2018 Da a dat rau de tot tu nu vezi ce dq era virgin sau a dat in dusmanie pana ia venit sangele =)) Si-a prins-o in vreun cleanc si da-i la pomba de draci ce avea pe el cand a citit pe aici .Sau a bagat-o in vreo scorbura si a sarit veverita pe ea sa i-o manance crezand ca e nuca =)) Eu cand va spun ca Paulica e copil de mingi pe langa altii , nu ma credeti 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 12, 2018 Miky,ai o noua criza de isterie. Ba da si tu pe turla bisericii daca l lasi vreo secunda =)))))) 6
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 12, 2018 Ba da si tu pe turla bisericii daca l lasi vreo secunda =)))))) Eu imi fac datoria,il exorcizez :pope 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 12, 2018 Eu imi fac datoria,il exorcizez :pope Dao ncolo ca il extermini asa nu il aduci pe calea dreapta ca si posibil viitor enorias 6
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2018 Miky Maxi Taxi. Ce poti sa-i ceri? Nu o sa se vindece niciodata. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 12, 2018 Miky Maxi Taxi. Ce poti sa-i ceri? Nu o sa se vindece niciodata. Eu am incredere in Sfantul Parinte ca il va aduce pe calea cea buna :) 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 12, 2018 Si-a prins-o in vreun cleanc si da-i la pomba de draci ce avea pe el cand a citit pe aici .Sau a bagat-o in vreo scorbura si a sarit veverita pe ea sa i-o manance crezand ca e nuca =)) Eu cand va spun ca Paulica e copil de mingi pe langa altii , nu ma credeti Hai sa nu discriminam totusi topicul lui Paulica e primul in lista DG =)) 6
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 12, 2018 Eu am incredere in Sfantul Parinte ca il va aduce pe calea cea buna :)In 6 luni se incheie exorcizarea,apoi il trimit in Zimbabwe sa propovaduiasca Evanghelia dupa Pipilica 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 12, 2018 Ba , eu zic sa-i faceti si lu X-LANA unul de virgini ...preventiv , ca cine stie pe cine violeaza cand se intoarce de la munca Ai de pizda popii , ce enoriasi a putut sa urce in barca , numa' unul si unul , alesi pe sprinceana =)) 1
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 12, 2018 Ba , eu zic sa-i faceti si lu X-LANA unul de virgini ...preventiv , ca cine stie pe cine violeaza cand se intoarce de la munca Ai de pizda popii , ce enoriasi a putut sa urce in barca , numa' unul si unul , alesi pe sprinceana =))Ai uitat ca ai fost enoriasul meu,apoi te-ai trimis la cules de papusoi? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 12, 2018 Săm bag pula dă n-am dat pă Goagăl, să aflu ce căcat e “cleanc” și “pomba”. 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 12, 2018 Săm bag pula dă n-am dat pă Goagăl, să aflu ce căcat e “cleanc†și “pombaâ€.😊
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2018 Si atunci de ce ne amagesti cu topicul tau? Nu e deschis pentru cei de aici ? =))Din greseala 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 12, 2018 Din greseala :(Si eu care ma gandeam sa te invit in a ma onora cu prezenta
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 12, 2018 ahaaaa stii despre cine vorbesc =))) asa e... eu sug pula cu placere dar nu pe a voastra =)))Te rog sa ma scuzi, nu la tine ma refeream, din greseala ti-am dat tie quote! Ma. refeream strict la stiuletarul. handicapat de kiki! 1 4
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 12, 2018 Laba de urs ...pe nebuna Sandy Bell :laugh2Ti-a iesit stiuletele din cur analfabetule? 2 4
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2018 Te rog sa ma scuzi, nu la tine ma refeream, din greseala ti-am dat tie quote! Ma. refeream strict la stiuletarul. handicapat de kiki! Ești scuzat dar ai grija sa nu se mai întâmple. Data viitoare te pun sa sugi pula in locul meu 3
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2018 :(Si eu care ma gandeam sa te invit in a ma onora cu prezentaFără invitație specială nici sa nu gândești ;) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2018 Postat Septembrie 12, 2018 Miky, cand iti cumperi "boarfe" noi, sa ne anunti si pe noi. Sh-ul te face sa pari a prost . Apropo, cand imi faceam eu unghiile, nevasta ta statea cu mainile in cacat iar tu ii lingeai degetele . Mars in gatul tau de stiuletar . 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2018 Postat Septembrie 12, 2018 Miky, cand iti cumperi "boarfe" noi, sa ne anunti si pe noi.Sh-ul te face sa pari a prost . Apropo, cand imi faceam eu unghiile, nevasta ta statea cu mainile in cacat iar tu ii lingeai degetele .Mars in gatul tau de stiuletar . :laugh2 :laugh2 =)) =)) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 12, 2018 Sarloto , vagaboanto , vorbeste strict la adresa mea , nu a altora sau a nevestelor , daca tot ai intervenit sa ne povestesti de unghiile tale mirobolante ale unei taranci venite de la prasit sau de papucii tai de 15 lei cu puf cu care te duci sa dai de mancare la gaini Nu te mai lua de nevestele altora . Sau vrei sa-ti aduc aminte cum iti santajai in diverse ocazii clientii cu acestea cand iti scriau adevarul pe Topic .Nu esti la prima abatere Cand iti spun ca esti o zdreanta de 2 lei nu ma crezi . Sau povesteste-ne patania aia a ta cu primul peste , cand iti tragea bataie ca la urs si te dadea la produs prin Italia si cum ti-a latrat stomacul de foame pe acolo cateva luni bune , alimentandu-te doar cu proteinele din sloboz . Mi se pare cea mai palpitanta si elaborata dintre toate pataniile unei fete **spam editat**e care se prostitueaza inca de la 15 ani .si care incerca sa corupa si pe altele in aceasta bransa , tot **spam editat**e ca si tine Ia sa vedem ai curaj ? Săm bag pula dă n-am dat pă Goagăl, să aflu ce căcat e “cleanc” și “pomba”. Pompa ma ...nici pe Picoaie nu-l corectai in stilul aceasta cand amesteca o litera , motivand ca are degetele groase , adica laba urs Ce destepti sunteti toti dintr-odata . Daca va pune cineva sa scrieti la foc automat juma de pagina , va umpleti de respect .Bafta voastra ca va exprimati prin fraze scurte si repetitive , de cateva cuvinte , ca sa nu va dati de gol ca sunteti cu mult mai analfabeti decat altii , EX; Picoaie , Sandy Bell , Puleasca..... Apropo te plictisisei pe celalalt cont si ce-ai zis , hai sa-i mai fac si la acesta ceva postari sa nu ramana de caruta 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 13, 2018 Fără invitație specială nici sa nu gândești ;) Aia e ...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 13, 2018 Sarloto , vagaboanto , vorbeste strict la adresa mea , nu a altora sau a nevestelor , daca tot ai intervenit sa ne povestesti de unghiile tale mirobolante ale unei taranci venite de la prasit sau de papucii tai de 15 lei cu puf cu care te duci sa dai de mancare la gaini Nu te mai lua de nevestele altora . Sau vrei sa-ti aduc aminte cum iti santajai in diverse ocazii clientii cu acestea cand iti scriau adevarul pe Topic .Nu esti la prima abatere Cand iti spun ca esti o zdreanta de 2 lei nu ma crezi . Sau povesteste-ne patania aia a ta cu primul peste , cand iti tragea bataie ca la urs si te dadea la produs prin Italia si cum ti-a latrat stomacul de foame pe acolo cateva luni bune , alimentandu-te doar cu proteinele din sloboz . Mi se pare cea mai palpitanta si elaborata dintre toate pataniile unei fete **spam editat**e care se prostitueaza inca de la 15 ani .si care incerca sa corupa si pe altele in aceasta bransa , tot **spam editat**e ca si tine Ia sa vedem ai curaj ? Pompa ma ...nici pe Picoaie nu-l corectai in stilul aceasta cand amesteca o litera , motivand ca are degetele groase , adica laba urs Ce destepti sunteti toti dintr-odata . Daca va pune cineva sa scrieti la foc automat juma de pagina , va umpleti de respect .Bafta voastra ca va exprimati prin fraze scurte si repetitive , de cateva cuvinte , ca sa nu va dati de gol ca sunteti cu mult mai analfabeti decat altii , EX; Picoaie , Sandy Bell , Puleasca..... Apropo te plictisisei pe celalalt cont si ce-ai zis , hai sa-i mai fac si la acesta ceva postari sa nu ramana de caruta Bai Miky te rog si eu importantant..Nu s.ar putea face intr.un fel posibil omenesc uman si normal oral anal cum vrei tu sa ti descrii argumentatia literara intr.un mod mai simplu si ca atare mai scurtNu de alta dar nu e cazu sa scrii subiectu 3 de la bac in fiecare postare Ok :D 8
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 13, 2018 Sarloto , vagaboanto , vorbeste strict la adresa mea , nu a altora sau a nevestelor , daca tot ai intervenit sa ne povestesti de unghiile tale mirobolante ale unei taranci venite de la prasit sau de papucii tai de 15 lei cu puf cu care te duci sa dai de mancare la gaini Nu te mai lua de nevestele altora . Sau vrei sa-ti aduc aminte cum iti santajai in diverse ocazii clientii cu acestea cand iti scriau adevarul pe Topic .Nu esti la prima abatere Cand iti spun ca esti o zdreanta de 2 lei nu ma crezi . Sau povesteste-ne patania aia a ta cu primul peste , cand iti tragea bataie ca la urs si te dadea la produs prin Italia si cum ti-a latrat stomacul de foame pe acolo cateva luni bune , alimentandu-te doar cu proteinele din sloboz . Mi se pare cea mai palpitanta si elaborata dintre toate pataniile unei fete **spam editat**e care se prostitueaza inca de la 15 ani .si care incerca sa corupa si pe altele in aceasta bransa , tot **spam editat**e ca si tine Ia sa vedem ai curaj ? Pompa ma ...nici pe Picoaie nu-l corectai in stilul aceasta cand amesteca o litera , motivand ca are degetele groase , adica laba urs Ce destepti sunteti toti dintr-odata . Daca va pune cineva sa scrieti la foc automat juma de pagina , va umpleti de respect .Bafta voastra ca va exprimati prin fraze scurte si repetitive , de cateva cuvinte , ca sa nu va dati de gol ca sunteti cu mult mai analfabeti decat altii , EX; Picoaie , Sandy Bell , Puleasca..... Apropo te plictisisei pe celalalt cont si ce-ai zis , hai sa-i mai fac si la acesta ceva postari sa nu ramana de caruta Muiță, vrei să te iau și io la pulă? Îți garantez că nu-ți mai revii. PS Care-i “celălalt cont”, inteligentule? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2018 Postat Septembrie 13, 2018 Miky, cand iti schimbi fata , sa imi dai fundul inapoi, milogule. Mai sugi nasul la morti? 4
Postări Recomandate