vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Băi băieți, văd ca ignorați ideile mele care vă aduc mințile galagioase...la ratiune!Asa ca...as vrea sa va intreb ceva! Unde sunt recenziile voastre???? ????☺ 17 15
paul441 Reputație: -158 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Calea Mosilor Oras:Calea Mosilor Postat Septembrie 30, 2018 Nu pot sa dau plus. A pus motanul 5 puncte de reputatie pozitiva la conturile SP =))Oricum l-ai primit cadou ! Nu ai tu 72 de lei pe luna sa-l cumperi ! 2 1
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Băi băieți, văd ca ignorați ideile mele care vă aduc mințile galagioase...la ratiune!Asa ca...as vrea sa va intreb ceva!Unde sunt recenziile voastre????????☺Le este rușine la băieți să-ți facă recenzie și să spună că au futut o ruptă-n cur.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Le este rușine la băieți să-ți facă recenzie și să spună că au futut o ruptă-n cur.Nu aiuritule, le e lehamite de gura câtorva dobitoace care nu fac recenzii si stau doar de...bârfe si jigniri.Ei cred ca tăcerea e cel mai bun raspuns!Topic-ul din Vâlcea exemplifica la perfecție ideea celor care aleg sa stea pe margine cu miile si vezi logica...intelege de ce nu a fost inchis si al doilea topic din Vâlcea, pisicut si-a dat seama ce intenționez sa fac! 19 15
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Voi chiar credeti ca trăiți intr-o lume goală, populata de stihiile gândurilor voastre mici si prăfuite!!!? 20 15
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Nu aiuritule, le e lehamite de gura câtorva dobitoace care nu fac recenzii si stau doar de...bârfe si jigniri.Ei cred ca tăcerea e cel mai bun raspuns!Topic-ul din Vâlcea exemplifica la perfecție ideea celor care aleg sa stea pe margine cu miile si vezi logica...intelege de ce nu a fost inchis si al doilea topic din Vâlcea, pisicut si-a dat seama ce intenționez sa fac!Nu e bre așa, nimeni nu mai vrea să fută o dementă drogată 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2018 Postat Septembrie 30, 2018 Voi vă dați seama cât de bolnav psihic este taranusul asta basit și afumat,care ce vindea nouă gogoși că este patron de hotel, dezvoltator imobiliar și pielea puliiHai sa va spun eu cine este taranusul asta,că vad că tot obraznic și tupeist este.În 2001 și-a deschis o firma și a vandut o perioadă chiloți, izmene și ciorapi la tarabă,apoi a trecut pe sisteme audio și video.Asa de bine i-a mers afacerea că a acumulat datorii de 80 mii euro.Vila lui de lux este in realitate o dărăpănătura naționalizată unde locuiește la comun cu mai multe familii și nu are utilități. Repet,voi vă dați seama cât de imbecil e țăranul ăsta și cât se pricepe la afaceri dacă sa băgat pe un segment acaparat in totalitate de giganții Emag, Flanco.........ai uitat sa scrii ca e expert in informatica. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Nu e bre așa, nimeni nu mai vrea să fută o dementă drogatăN-ai nici o dovadă pentru afirmațiile tale, ciudosule!Nu cumva esti femeie?Tațo!!! 20 15
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 30, 2018 Voi vă dați seama cât de bolnav psihic este taranusul asta basit și afumat,care ce vindea nouă gogoși că este patron de hotel, dezvoltator imobiliar și pielea puliiHai sa va spun eu cine este taranusul asta,că vad că tot obraznic și tupeist este.În 2001 și-a deschis o firma și a vandut o perioadă chiloți, izmene și ciorapi la tarabă,apoi a trecut pe sisteme audio și video.Asa de bine i-a mers afacerea că a acumulat datorii de 80 mii euro.Vila lui de lux este in realitate o dărăpănătura naționalizată unde locuiește la comun cu mai multe familii și nu are utilități. Repet,voi vă dați seama cât de imbecil e țăranul ăsta și cât se pricepe la afaceri dacă sa băgat pe un segment acaparat in totalitate de giganții Emag, Flanco......... Comertul online priaza. Imi amintesc cum Domo a inchis toate magazinele fizice acum multi ani, chiar vindea cu 100 RONI televizoare de 3000 RONI numai sa scape repede de marfa, urmand sa se mute complet online.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Ha, ha...v-am facut sa postati la foc automat!Ignorați dragilor, ignorați...si totul mi se va supune! 18 15
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Comertul online priaza. Imi amintesc cum Domo a inchis toate magazinele fizice acum multi ani, chiar vindea cu 100 RONI televizoare de 3000 RONI numai sa scape repede de marfa, urmand sa se mute complet online.Emag a acaparat tot comerțul online, vând aia și chiloți,toate firmele vând pe platforma lor
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 30, 2018 Emag a acaparat tot comerțul online, vând aia și chiloți,toate firmele vând pe platforma lorda, au =))
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Răbdare 1 min și să vedeți postare kilometrica și plină de crize,de la Miky
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 Gresit...emag Nu are cum sa dețină monopolul pietei online!Acum sunt la moda taxi-urile, sunt mai rapide.Din pacate acestia sunt suprasolicitati si au o concurență acerbă din partea altor firme de taxi care incep de la o vreme sa realizeze avantajul comisioanelor. 17 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 30, 2018 Sa dati plusuri la niste teorii aiurite? A ajuns saracul in pragul disperarii ...sa dialogheze de la prima ora a diminetii cu propria clona primita cadou . Basca ca l-a indus Nebunu' 69 pe o pista total gresita/falsa .. Ce sa-i ceri si lu' ala . Oricum ce mai conteaza ...asteptam poze cu acoperisul daramat unde locuiesc la comun mai multe familiisau .....cu garsoniera confort 3 din Berceni , de unde pleaca tot balciul acestui tembel izmenar Deci...continuati ...mie imi place sa privesc , am mai spus-o , admir prostia cand aceasta se transforma in arta (Vis , acest paragraf nu iti este adresat tie ) :X
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 30, 2018 Răbdare 1 min și să vedeți postare kilometrica și plină de crize,de la MikyEmag vrea sa cumpere Amazonul. Emag-ul va fi cel mai mare din Europa in curand. (din surse interne) , lor le merg foarte bine vanzarile.
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Emag vrea sa cumpere Amazonul. Emag-ul va fi cel mai mare din Europa in curand. (din surse interne) , lor le merg foarte bine vanzarile.Io zic să nu fi așa sigur, poate îl cumpără Miky.
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 A ajuns saracul in pragul disperarii ...sa dialogheze de la prima ora a diminetii cu propria clona primita cadou . Basca ca l-a indus Nebunu' 69 pe o pista total gresita/falsa .. Ce sa-i ceri si lu' ala . Oricum ce mai conteaza ...asteptam poze cu acoperisul daramat unde locuiesc la comun mai multe familiisau .....cu garsoniera confort 3 din Berceni , de unde pleaca tot balciul acestui tembel izmenar Deci...continuati ...mie imi place sa privesc , am mai spus-o , admir prostia cand aceasta se transforma in arta (Vis , acest paragraf nu iti este adresat tie ) :X Cine vrea poze cu coșmelia ta mă contactează pe Pm. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 30, 2018 Care din cosmelii , nebunule ? Poate ai vrut sa faci un rezumat la aceea a ta =)) Da sa vada si ochiul meu de profesionist , ca nu stiu cum arata una Anul acesta mi-am mai ridicat o cosmelie , timp in care tu ai mancat rahat non-stop pe Nimfomane . Vrei s-o vezi ? Daca ai bani ti-o si vand .
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 30, 2018 Emag vrea sa cumpere Amazonul. Emag-ul va fi cel mai mare din Europa in curand. (din surse interne) , lor le merg foarte bine vanzarile.Baiatu’ meu,esti intr-o mare confuzie,lucrurile stau exact invers......Amazon vroia sa cumpere Emag-ul anul trecut ,dar se pare ca tranzacția nu s-a mai produs
paul441 Reputație: -158 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Calea Mosilor Oras:Calea Mosilor Postat Septembrie 30, 2018 Baiatu’ meu,esti intr-o mare confuzie,lucrurile stau exact invers......Amazon vroia sa cumpere Emag-ul anul trecut ,dar se pare ca tranzacția nu s-a mai produsCorect,cine pana mea e Emag-ul pe plan mondial in fata Amazonului ? Dar ce sa stie el ? 1
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 30, 2018 Uite , ba , panarama pisarcioasa si trista , pana si contul Clona Arlechino , pe care se vantura/invart cu schimbul toti izmenarii (adica inclusiv tu ) ti-a oferit un raspuns exact . Bine, el mai face uneori greseala de a spune pe aici cu voce tare ceea ce gandeste , chiar si de propria persoana , fara a-si da seama in cele mai multe situatii , tocmai de aceea ma tot intreb care din duplicitatile agramate (ale tale sau ale celuilalt) de scandal tasteaza uneori de pe acest cont , ca sa induca in eroare sau sa vorbeasca singur pe aici ?!?Legat de ce ai scris esti pe o pista total falsa si asta datorita altui clonat betivan nebun/avocatu' impostor si santajist cu studii la seral , pe care nici Goagalul , nici masardarea nu-l mai ajuta in vreun fel , si care se scoala zilnic , chiar si in zi de Duminica sa-si traga o laba pe aici , uneori pe muteste , ca sa nu trezeasca userii normali care la ora aceea nici nu s-au coborat din patOricum ar fi , asteptam poze cu acoperisul care sta sa cada sau un link cu o postare in care m-am exprimat suficient de clar vsv de varsta pe care o am , fara a umbla cu diversiuni tampite si pisarcioase ca ale talePS: Apropo nu mai induce in eroare cu acea poveste cu Thania , ca tu esti un amarastean semi impotent si n-ai futut-o . Cu totul altfel sta povestea aceea , doar ca te folosesti de ea ca si diversiune , la fel de ieftina si mincinoasa , ca toate celelalte cu care te prezinti zilnic pe aici din lipsa de ocupatie . Basitule (ca sa citam un artist pisarcios , tovaras de suferinta de-al tau ) trist si ametit de aburii alcooloului , nu mai face scandal nemotivat pe toate Topicele , mai ales pe cel in care incearca sa se promoveze fetele , ca te stie tot Parisu' din toata Romania , tocmai de aceea nici nu te baga nimeni in seama pe aici ca sa poarte o discutie serioasa cu tine , decat niste izmenari complexati/frustrati ca si tine , motivul fiind tot acelasi de ani de zile , ca esti doar un terminat cu creierii in pantaloni si un atarnator obsedat/sifilitic , care te tii pe aici doar de rahaturi si jigniri , cot la cot cu alti infractori de genul tau. Eu am sa inchei discutia aici , ca doar nu mi-am propus ca altii sa-i fac praf Topicul lui Ines cu discutii penibile si inutile , cum a ajuns si cel al Alexei26 , atata timp cat nu exista vreun scop/motiv intemeiat la adresa acesteia . Cu ce este(sunt) de vina fata(le) ca voi sunteti niste amarasteni nesimtiti care va faceti rondul zilnic pe aici in scop de scandal , ca si singurele vostre trairi si amuzament zilnic ?Țăran basit și afumat, când a apărut poza ta tot așa ai negat cu disperare, apoi ai recunoscut că n-ai avut încotro,dar hai să-ți dovedesc încă odată ca că ești un mitoman bolnav psihic.Pe lângă multe altele am primit la Patriarhie și certificatul tău de căsătorie,ăla cu a doua nevasta,din 2014,iar nefericita este exact tipa din poza.E timpul să te debransezi, nimeni nu s-a făcut de căcat in halul ăsta. 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 30, 2018 Corect,cine pana mea e Emag-ul pe plan mondial in fata Amazonului ? Dar ce sa stie el ?de ce ? 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 30, 2018 Baiatu’ meu,esti intr-o mare confuzie,lucrurile stau exact invers......Amazon vroia sa cumpere Emag-ul anul trecut ,dar se pare ca tranzacția nu s-a mai produseu stiu diferit pentru ca am informatia de la cineva din Conducerea Emag-ului, si da, trebuia sa se intampla inca din toamna anului trecut. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 30, 2018 de ce ?Pentru că...monopol, chiorule! 19 15
Postări Recomandate