Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băi băieți, văd ca ignorați ideile mele care vă aduc mințile galagioase...la ratiune!

Asa ca...as vrea sa va intreb ceva!

Unde sunt recenziile voastre????

????

• Like 17
  • Minus 15
  • Oras:Calea Mosilor
Postat

Nu pot sa dau plus. A pus motanul 5 puncte de reputatie pozitiva la conturile SP =))

Oricum l-ai primit cadou ! Nu ai tu 72 de lei pe luna sa-l cumperi !

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Băi băieți, văd ca ignorați ideile mele care vă aduc mințile galagioase...la ratiune!

Asa ca...as vrea sa va intreb ceva!

Unde sunt recenziile voastre????

????

Le este rușine la băieți să-ți facă recenzie și să spună că au futut o ruptă-n cur.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Le este rușine la băieți să-ți facă recenzie și să spună că au futut o ruptă-n cur.

Nu aiuritule, le e lehamite de gura câtorva dobitoace care nu fac recenzii si stau doar de...bârfe si jigniri.Ei cred ca tăcerea e cel mai bun raspuns!

Topic-ul din Vâlcea exemplifica la perfecție ideea celor care aleg sa stea pe margine cu miile si vezi logica...intelege de ce nu a fost inchis si al doilea topic din Vâlcea, pisicut si-a dat seama ce intenționez sa fac!

• Like 19
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi chiar credeti ca trăiți intr-o lume goală, populata de stihiile gândurilor voastre mici si prăfuite!!!?

• Like 20
  • Minus 15
Postat

Nu aiuritule, le e lehamite de gura câtorva dobitoace care nu fac recenzii si stau doar de...bârfe si jigniri.Ei cred ca tăcerea e cel mai bun raspuns!

Topic-ul din Vâlcea exemplifica la perfecție ideea celor care aleg sa stea pe margine cu miile si vezi logica...intelege de ce nu a fost inchis si al doilea topic din Vâlcea, pisicut si-a dat seama ce intenționez sa fac!

Nu e bre așa, nimeni nu mai vrea să fută o dementă drogată

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Voi vă dați seama cât de bolnav psihic este taranusul asta basit și afumat,care ce vindea nouă gogoși că este patron de hotel, dezvoltator imobiliar și pielea pulii

Hai sa va spun eu cine este taranusul asta,că vad că tot obraznic și tupeist este.

În 2001 și-a deschis o firma și a vandut o perioadă chiloți, izmene și ciorapi la tarabă,apoi a trecut pe sisteme audio și video.Asa de bine i-a mers afacerea că a acumulat datorii de 80 mii euro.

Vila lui de lux este in realitate o dărăpănătura naționalizată unde locuiește la comun cu mai multe familii și nu are utilități.

Repet,voi vă dați seama cât de imbecil e țăranul ăsta și cât se pricepe la afaceri dacă sa băgat pe un segment acaparat in totalitate de giganții Emag, Flanco.........

ai uitat sa scrii ca e expert in informatica.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu e bre așa, nimeni nu mai vrea să fută o dementă drogată

N-ai nici o dovadă pentru afirmațiile tale, ciudosule!

Nu cumva esti femeie?

Tațo!!!

• Like 20
  • Minus 15
  • Oras:Arkham
Postat

Voi vă dați seama cât de bolnav psihic este taranusul asta basit și afumat,care ce vindea nouă gogoși că este patron de hotel, dezvoltator imobiliar și pielea pulii

Hai sa va spun eu cine este taranusul asta,că vad că tot obraznic și tupeist este.

În 2001 și-a deschis o firma și a vandut o perioadă chiloți, izmene și ciorapi la tarabă,apoi a trecut pe sisteme audio și video.Asa de bine i-a mers afacerea că a acumulat datorii de 80 mii euro.

Vila lui de lux este in realitate o dărăpănătura naționalizată unde locuiește la comun cu mai multe familii și nu are utilități.

Repet,voi vă dați seama cât de imbecil e țăranul ăsta și cât se pricepe la afaceri dacă sa băgat pe un segment acaparat in totalitate de giganții Emag, Flanco.........

Comertul online priaza. Imi amintesc cum Domo a inchis toate magazinele fizice acum multi ani, chiar vindea cu 100 RONI televizoare de 3000 RONI numai sa scape repede de marfa, urmand sa se mute complet online.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ha, ha...v-am facut sa postati la foc automat!

Ignorați dragilor, ignorați...si totul mi se va supune!

• Like 18
  • Minus 15
Postat

Comertul online priaza. Imi amintesc cum Domo a inchis toate magazinele fizice acum multi ani, chiar vindea cu 100 RONI televizoare de 3000 RONI numai sa scape repede de marfa, urmand sa se mute complet online.

Emag a acaparat tot comerțul online, vând aia și chiloți,toate firmele vând pe platforma lor

Postat

Răbdare 1 min și să vedeți postare kilometrica și plină de crize,de la Miky

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gresit...emag Nu are cum sa dețină monopolul pietei online!

Acum sunt la moda taxi-urile, sunt mai rapide.Din pacate acestia sunt suprasolicitati si au o concurență acerbă din partea altor firme de taxi care incep de la o vreme sa realizeze avantajul comisioanelor.

• Like 17
  • Minus 15
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa dati plusuri la niste teorii aiurite?

A ajuns saracul in pragul  disperarii ...sa dialogheze de la prima ora a diminetii cu propria clona primita cadou  . Basca ca l-a indus Nebunu' 69  pe o pista total gresita/falsa .. Ce sa-i ceri si lu' ala .

Oricum ce mai conteaza ...asteptam poze cu acoperisul daramat unde locuiesc  la comun mai multe familii

sau .....cu garsoniera confort 3 din  Berceni , de unde pleaca tot balciul acestui tembel izmenar  Deci...continuati ...mie imi place sa privesc , am mai spus-o , admir prostia cand aceasta  se transforma in  arta  (Vis , acest paragraf  nu iti este adresat tie )   :X 

Postat

Răbdare 1 min și să vedeți postare kilometrica și plină de crize,de la Miky

Emag vrea sa cumpere Amazonul. Emag-ul va fi cel mai mare din Europa in curand. (din surse interne) , lor le merg foarte bine vanzarile.

Postat

Emag vrea sa cumpere Amazonul. Emag-ul va fi cel mai mare din Europa in curand. (din surse interne) , lor le merg foarte bine vanzarile.

Io zic să nu fi așa sigur, poate îl cumpără Miky.

Postat

A ajuns saracul in pragul  disperarii ...sa dialogheze de la prima ora a diminetii cu propria clona primita cadou  . Basca ca l-a indus Nebunu' 69  pe o pista total gresita/falsa .. Ce sa-i ceri si lu' ala .

Oricum ce mai conteaza ...asteptam poze cu acoperisul daramat unde locuiesc  la comun mai multe familii

sau .....cu garsoniera confort 3 din  Berceni , de unde pleaca tot balciul acestui tembel izmenar  Deci...continuati ...mie imi place sa privesc , am mai spus-o , admir prostia cand aceasta  se transforma in  arta  (Vis , acest paragraf  nu iti este adresat tie )   :X

Cine vrea poze cu coșmelia ta mă contactează pe Pm.

• Like 1
Postat

Care din cosmelii ,  nebunule ? Poate ai vrut sa faci un rezumat la aceea a ta  =)) 

Da  sa vada si ochiul  meu de profesionist , ca nu stiu cum arata  una

Anul acesta mi-am mai ridicat o cosmelie , timp in care tu ai mancat rahat non-stop pe Nimfomane . Vrei s-o vezi ?  Daca ai bani ti-o si vand  .

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Baiatu’ meu,esti intr-o mare confuzie,lucrurile stau exact invers......Amazon vroia sa cumpere Emag-ul anul trecut ,dar se pare ca tranzacția nu s-a mai produs
Postat

Baiatu’ meu,esti intr-o mare confuzie,lucrurile stau exact invers......Amazon vroia sa cumpere Emag-ul anul trecut ,dar se pare ca tranzacția nu s-a mai produs

Corect,cine pana mea e Emag-ul pe plan mondial in fata Amazonului ? Dar ce sa stie el ?

• Minus 1
Postat

Uite , ba , panarama pisarcioasa si trista , pana si contul Clona Arlechino , pe care se vantura/invart cu schimbul toti izmenarii (adica inclusiv tu ) ti-a oferit un raspuns exact .

Bine, el mai face uneori greseala de a spune pe aici cu voce tare ceea ce gandeste , chiar si de propria persoana , fara a-si da seama in cele mai multe situatii , tocmai de aceea ma tot intreb care din duplicitatile agramate (ale tale sau ale celuilalt) de scandal tasteaza uneori de pe acest cont , ca sa induca in eroare sau sa vorbeasca singur pe aici ?!?

Legat de ce ai scris esti pe o pista total falsa si asta datorita altui clonat betivan nebun/avocatu' impostor si santajist cu studii la seral , pe care nici Goagalul , nici masardarea nu-l mai ajuta in vreun fel , si care se scoala zilnic , chiar si in zi de Duminica sa-si traga o laba pe aici , uneori pe muteste , ca sa nu trezeasca userii normali care la ora aceea nici nu s-au coborat din pat

Oricum ar fi , asteptam poze cu acoperisul care sta sa cada sau un link cu o postare in care m-am exprimat suficient de clar vsv de varsta pe care o am , fara a umbla cu diversiuni tampite si pisarcioase ca ale tale

PS: Apropo nu mai induce in eroare cu acea poveste cu Thania , ca tu esti un amarastean semi impotent si n-ai futut-o . Cu totul altfel sta povestea aceea , doar ca te folosesti de ea ca si diversiune , la fel de ieftina si mincinoasa , ca toate celelalte cu care te prezinti zilnic pe aici din lipsa de ocupatie .

Basitule (ca sa citam un artist pisarcios , tovaras de suferinta de-al tau ) trist si ametit de aburii alcooloului , nu mai face scandal nemotivat pe toate Topicele , mai ales pe cel in care incearca sa se promoveze fetele , ca te stie tot Parisu' din toata Romania , tocmai de aceea nici nu te baga nimeni in seama pe aici ca sa poarte o discutie serioasa cu tine , decat niste izmenari complexati/frustrati ca si tine , motivul fiind tot acelasi de ani de zile , ca esti doar un terminat cu creierii in pantaloni si un atarnator obsedat/sifilitic , care te tii pe aici doar de rahaturi si jigniri , cot la cot cu alti infractori de genul tau.

Eu am sa inchei discutia aici , ca doar nu mi-am propus ca altii sa-i fac praf Topicul lui Ines cu discutii penibile si inutile , cum a ajuns si cel al Alexei26 , atata timp cat nu exista vreun scop/motiv intemeiat la adresa acesteia . Cu ce este(sunt) de vina fata(le) ca voi sunteti niste amarasteni nesimtiti care va faceti rondul zilnic pe aici in scop de scandal , ca si singurele vostre trairi si amuzament zilnic ?

Țăran basit și afumat, când a apărut poza ta tot așa ai negat cu disperare, apoi ai recunoscut că n-ai avut încotro,dar hai să-ți dovedesc încă odată ca că ești un mitoman bolnav psihic.

Pe lângă multe altele am primit la Patriarhie și certificatul tău de căsătorie,ăla cu a doua nevasta,din 2014,iar nefericita este exact tipa din poza.

E timpul să te debransezi, nimeni nu s-a făcut de căcat in halul ăsta.

• Like 1
Postat

eu stiu diferit pentru ca am informatia de la cineva din Conducerea Emag-ului, si da, trebuia sa se intampla inca din toamna anului trecut.

• Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

de ce ?

Pentru că...monopol, chiorule!

• Like 19
  • Minus 15
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...