Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

faptul ca ma vorbesti peste tot si ma pomenesti fara sa te bag in seama , e clar o urmare starii tale de degradare :slap2

Măi, tu nu stii ca stai de luni întregi călare pe contul meu cu minusuri?

Amada chiar dacă e influentabila cu vreun "dulce" de p-aci, spiritul ei nu stă sa doarmă sau daca vrei sa ii spui...subconstient.In plus, e încă tânără si mintea-i umbla rapid printre informatii!

Daca ai o manie de a te da mare prin intermediul vorbelor jignitoare si nu te mai poți opri...nu te mai lua de oameni, ci doar încearcă sa iti observi gândurile.Mințind si exagerînd nu vei descoperi adevărata forta a oamenilor, vei crede ca sunt slabi si vei face mereu erori de judecată...O cunosti personal pe Amada de iti permiți sa te pronunți asa de convins asupra persoanei sale?

• Like 18
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham

Măi, tu nu stii ca stai de luni întregi călare pe contul meu cu minusuri?

Amada chiar dacă e influentabila cu vreun "dulce" de p-aci, spiritul ei nu stă sa doarmă sau daca vrei sa ii spui...subconstient.In plus, e încă tânără si mintea-i umbla rapid printre informatii!

Daca ai o manie de a te da mare prin intermediul vorbelor jignitoare si nu te mai poți opri...nu te mai lua de oameni, ci doar încearcă sa iti observi gândurile.Mințind si exagerînd nu vei descoperi adevărata forta a oamenilor, vei crede ca sunt slabi si vei face mereu erori de judecată...O cunosti personal pe Amada de iti permiți sa te pronunți asa de convins asupra persoanei sale?

dezvolta

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vis s spus ... şah ...

...Si mat, e obligat sa-si schimbe discursul, insa nu e constient că o va face.
  • Like 19
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

...Si mat, e obligat sa-si schimbe discursul, insa nu e constient că o va face.

O sa-l schimbe, asta iti garantez. ;)

Zapauco, nu ma asteptam la interventie din partea ta, evident ca nu am nevoie, dar m-ai impresionat putin. :)

Daca nu ma ametesti cu interminabile tale postari... o sa intervin pentru tine cand o sa fie important.  :hihat

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

nu cred monsieur.

Dragule, sa te duci in pielea goala sa lupti cu un tanc rusesc...  :no2

Daca ratiunea nu te ajuta cand avetrizez, am metode mai putin ortodoxe sa-ti explic cu cine vorbesti.

O sa ai o perioada crancena!

Cand iesi din ea, daca te mai bagi in seama cu mine sau acum VisTantric, adresarea este cu "Sarut mana!"

Altfel continuam perioada pana intelegi.

Nu dau doi bani pe minusuri, dar nu ai nici cel mai mic habar de ce sunt capabila. :)

• Minus 1
Link spre comentariu

Dragule, sa te duci in pielea goala sa lupti cu un tanc rusesc...  :no2

Daca ratiunea nu te ajuta cand avetrizez, am metode mai putin ortodoxe sa-ti explic cu cine vorbesti.

O sa ai o perioada crancena!

Cand iesi din ea, daca te mai bagi in seama cu mine sau acum VisTantric, adresarea este cu "Sarut mana!"

Altfel continuam perioada pana intelegi.

Nu dau doi bani pe minusuri, dar nu ai nici cel mai mic habar de ce sunt capabila. :)

repet pentru ultima oara, nu citesc postari kilometrice ..miky IQ 17.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

nu cred monsieur.

Tu ai dreptate în felul tău ambiguu ca de alfel şi in signature : Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate amesteci o entitate fictionala din Marvel universe cu un alt caracter din principala concurentă a lor : DC comics,in fine , scriu iar prea mult şi creez dureri de cap*unora* ptr a intelege ce vreau să spun...

Am intrat în*jocurile foamei*aceste interminabile contre rezultate din , răfuieli personale? ca un simplu spectator cu mici intervenții ptr care sper să nu fiu injurat,poate doar asa putin ... certat ...

Măi,ce tot aveți ? Spune io lupul moralist,nu?

Se poate mai vb nu ... latru şi io de unu singur la lună*nu o dată la 31 de zile* ci la micul satelit al Terrei :) :) :)

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Tu ai dreptate în felul tău ambiguu ca de alfel şi in signature : Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate amesteci o entitate fictionala din Marvel universe cu un alt caracter din principala concurentă a lor : DC comics,in fine , scriu iar prea mult şi creez dureri de cap*unora* ptr a intelege ce vreau să spun...

Am intrat în*jocurile foamei*aceste interminabile contre rezultate din , răfuieli personale? ca un simplu spectator cu mici intervenții ptr care sper să nu fiu injurat,poate doar asa putin ... certat ...

Măi,ce tot aveți ? Spune io lupul moralist,nu?

Se poate mai vb nu ... latru şi io de unu singur la lună*nu o dată la 31 de zile* ci la micul satelit al Terrei :) :) :)

Io simt ca ai ceva pe suflet si vrei sa povestesti. :pope

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Io simt ca ai ceva pe suflet si vrei sa povestesti. :pope

Saaau...inversăm , rolurile ! Te sui pe genuchii mei ÅŸi cu privirea inocentă a unui copil cuMINTE care eÅŸti poate ÅŸi cu un deget supt*sau dacă vrei altceva ai de unde alege* asculți POVEÅžTI spuse ... părinteÅŸte 😄😄😄

Link spre comentariu

Saaau...inversăm , rolurile ! Te sui pe genuchii mei şi cu privirea inocentă a unui copil cuMINTE care eşti poate şi cu un deget supt*sau dacă vrei altceva ai de unde alege* asculți POVEŞTI spuse ... părinteşte

Ai fantezii de **spam editat**

Link spre comentariu

Vizitator

Fantezie ?

Ai fantezii de **spam editat**

Băăăi ... nebunilor se numeşte ... imaginație !

Iauzi la ei ... fantezie ... **spam editat**

Să vă dau la dos*ăla mic şi roz ca ăla de bebeluş*

P.S.chiar dacăvam numai kkt-uri în cap şi ies pe fură ... încă n-am ajuns acolo ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...