rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Cand eram mică si venea popa cu Boboteaza ma ascundeam de el după usa mereu.Era si învățătorul meu si ii spunea lu mama toate idioțeniile care le făceam la școala,am fost un copil tare agitat.Si am pus o ura pe acel popa,din cauza lui am luat si câteva palme de la mama ,ca am folosit apelativul"Satana "pentru el Mai târziu am avut un client,care a venit îmbrăcat in haine normale si s-a dus la baie sa se schimbe...Cum crezi ca ieșit îmbrăcat????In straie negre...am rămas masca ...câteva zile nu am fost in stare de nimic Si oricum preoții sunt niște hoți .sunt si ei oameni si ca tot omu sunt oameni si oameni. eu am cunoscut unii mai ipocriti decat ar putea descrie dexul, unii foarte foarte cumsecade si modesti, ba chiar am cunoscut si studenti de la teolegie atei si nu unul, la universitatea din bucuresti facultatiile sunt legate intre ele si la subsol la una din ele se strangeam de la toate facultiile nu dugheana aia mizera eu ma duceam cand tb sa imi impart cu colegi cursuri sau notite la repezeala si nu aveam timp sa ne deplasam undeva decentin rest muream dupa popa prof de religie al meu din luce. super frumos tanar inainte sa devina preot a fost taximetrist, de caterinca maxima, nevasta-sa era super de treaba, smcheras si poznas. eu mereu gaseam pretexte sa fug de la ora sa ma aciutez cu fotbalisti de la juniori din alte clase din liceu meu si el imi canta in struna ba i-a pus pe doi sa ma ia pe sus de cateva ori si sa ma duca cu forta la ora lor de religie cu el, facandu-ma sa chiulesc de la ora meavaaai ce m-am mai distrat in liceu cu omu ala :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 mie de ce trebuie sa-mi fie rusine?Nu este fair ce aia făcut pe topicul Monicăi din Bacău.Nu am nimic cu ea,dar eu mi-am dat seama de intenția ta Închei subiectul. 2 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Ție ar trebuii sa îți fie rusine pentru ce faci.Si punct. Spune tot ce ai pe suflet. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nu este fair ce aia făcut pe topicul Monicăi din Bacău.Nu am nimic cu ea,dar eu mi-am dat seama de intenția ta Închei subiectul. este treaba mea si a ei ce facem noi doi nu a ta ,tu esti un nimeni punct Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 sunt si ei oameni si ca tot omu sunt oameni si oameni. eu am cunoscut unii mai ipocriti decat ar putea descrie dexul, unii foarte foarte cumsecade si modesti, ba chiar am cunoscut si studenti de la teolegie atei si nu unul, la universitatea din bucuresti facultatiile sunt legate intre ele si la subsol la una din ele se strangeam de la toate facultiile nu dugheana aia mizera eu ma duceam cand tb sa imi impart cu colegi cursuri sau notite la repezeala si nu aveam timp sa ne deplasam undeva decentin rest muream dupa popa prof de religie al meu din luce. super frumos tanar inainte sa devina preot a fost taximetrist, de caterinca maxima, nevasta-sa era super de treaba, smcheras si poznas. eu mereu gaseam pretexte sa fug de la ora sa ma aciutez cu fotbalisti de la juniori din alte clase din liceu meu si el imi canta in struna ba i-a pus pe doi sa ma ia pe sus de cateva ori si sa ma duca cu forta la ora lor de religie cu el, facandu-ma sa chiulesc de la ora meavaaai ce m-am mai distrat in liceu cu omu ala :laugh2Cu siguranța ca sunt oameni si oameni.Eu am o cunoștința,student la Teogie si bea ,fumează ,este cel mai mare curvar posibil Sunt si preoți care își ajuta aproapele,care nu își văd doar interesele ...au cămine pentru bătrâni,centre pentru copii ,etc .Pentru ei am toată admirația . 3 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Are dreptate Annona atunci cand spune ca efectul jobului e singuratatea. Cum dracului sa mai crez in cineva cand vezi atatea? si efectul a tuturor actiunilor tale trecute si prezente nu este singuratatea, ca singur ai afirmat de cateva ori? si nici macar nu esti curva ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 este treaba mea si a ei ce facem noi doi nu a ta ,tu esti un nimeni punctMinți ca un nesimțit si te folosești de culoare ca sa faci recenzii pe topicul care nu trebuie.Te-ai teportat cumva in Bacău??? 2 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 si efectul a tuturor actiunilor tale trecute si prezente nu este singuratatea, ca singur ai afirmat de cateva ori? si nici macar nu esti curva ) Poti obtine acelasi efect din cauze diferite. Nu vorbeam de mine. Oricum eu sunt o fire mai singuratica de mult timp. Sunt multe cauze. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Poti obtine acelasi efect din cauze diferite. Nu vorbeam de mine. Oricum eu sunt o fire mai singuratica de mult timp. Sunt multe cauze. Ia-ți un animal de companie Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Decembrie 11, 2016 muream dupa popa prof de religie al meu din luce. super frumos tanar inainte sa devina preot a fost taximetrist,poate te-ar interesa sa citesti https://edituradoxologia.ro/lacrimile-pocaintei-experientele-unui-taximetrist-intamplari-adevarate Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Minți ca un nesimțit si te folosești de culoare ca sa faci recenzii pe topicul care nu trebuie.Te-ai teportat cumva in Bacău??? ala as spus ca nu vede recenzii si nu i-am facut nicio recenzie am mutat una cara-e i-am facut-o eu ca sa vada ala o recenzie ti-am mai spus sa-ti vezi de treaba ta dar nu poti esti ca babele alea de la tine de la tara ce stau in fata portii si barfesc pe toata lumea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 ala as spus ca nu vede recenzii si nu i-am facut nicio recenzie am mutat una cara-e i-am facut-o eu ca sa vada ala o recenzie ti-am mai spus sa-ti vezi de treaba ta dar nu poti esti ca babele alea de la tine de la tara ce stau in fata portii si barfesc pe toata lumeaRespectivul a zis ca nu merge link-ul către topicul ei,dar tu "deștept"ca de obiecei ai înțeles ce ai vrut si ai postat cea mai credibila recenzie din topic: a ta P.S:era de ajuns dacă postai link-ul către recenzia ta,nu sa ii dai copy paste,dar ce sa faci cand inteligenta te ajuta doar in zi de sărbătoare . Pa! 3 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Cand eram mică si venea popa cu Boboteaza ma ascundeam de el după usa mereu.Era si învățătorul meu si ii spunea lu mama toate idioțenilee care le făceam la școala,am fost un copil tare agitat.Si am pus o ura pe acel popa,din cauza lui am luat si câteva palme de la mama ,ca am folosit apelativul"Satana "pentru el Mai târziu am avut un client,care a venit îmbrăcat in haine normale si s-a dus la baie sa se schimbe...Cum crezi ca ieșit îmbrăcat????In straie negre...am rămas masca ...câteva zile nu am fost in stare de nimic Si oricum preoții sunt niște hoți .Adica omul a avut o fantezie sa futa imbracat in sutana? =)) =)) 5 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Respectivul a zis ca nu merge link-ul către topicul ei,dar tu "deștept"ca de obiecei ai înțeles ce ai vrut si ai postat cea mai credibila recenzie din topic: a ta P.S:era de ajuns dacă postai link-ul către recenzia ta,nu sa ii dai copy paste,dar ce sa faci cand inteligenta te ajuta doar in zi de sărbătoare .Pa! Nu a facut omul cine stie ce? A copiat o recenzie mai veche. Daca exista in topicul vechi nu e mare lucru. In plus omul are si el preferinte si vrea sa o ajute. SI eu am, sa stii. Eu nu fac insa recenzii tocmai ca de fapt nu o ajut. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Adica omul a avut o fantezie sa futa imbracat in sutana? =)) =))Nu.După dusul de final ,a ieșit îmbrăcat părintește 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nu a facut omul cine stie ce? A copiat o recenzie mai veche. Daca exista in topicul vechi nu e mare lucru. In plus omul are si el preferinte si vrea sa o ajute. SI eu am, sa stii.Mie îmi spui de intențiile lui Liviu ??? Una este sa ajuți ,alta este sa te bagi singur in seama . 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Respectivul a zis ca nu merge link-ul către topicul ei,dar tu "deștept"ca de obiecei ai înțeles ce ai vrut si ai postat cea mai credibila recenzie din topic: a ta P.S:era de ajuns dacă postai link-ul către recenzia ta,nu sa ii dai copy paste,dar ce sa faci cand inteligenta te ajuta doar in zi de sărbătoare .Pa!nu am incredere in tine nici cat negrul sub unghie esti cea mai pervversa femeie de pe nimfomane dar da-ti cuvantul tau de om ca ce discut acum cu tine pe pm ramane intre noi Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 @corina Daca tot ai intrat tu pe topicul asta, nu vrei sa ne spui tu parerea ta despre ce s-a discutat. E vorba despre o preluare dintr-un topic al Lorenei. Esti de acord cu el sau nu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 nu am incredere in tine nici cat negrul sub unghie esti cea mai pervversa femeie de pe nimfomane dar da-ti cuvantul tau de om ca ce discut acum cu tine pe pm ramane intre noiNenea cu tigaia ,cand vreodată ce mi-ai spus tu mie in p.m ,am venit eu aici sa rad de tine??? Cand m-ai întrebat ceva ți-am răspuns ,asa ca măsoară-ți cuvintele folosite Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 @corina Daca tot ai intrat tu pe topicul asta, nu vrei sa ne spui tu parerea ta despre ce s-a discutat. E vorba despre o preluare dintr-un topic al Lorenei. Esti de acord cu el sau nu?Nu este treaba mea 2 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nu este treaba mea Chiar ma gandeam cum o sa eviti sa raspunzi. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nenea cu tigaia ,cand vreodată ce mi-ai spus tu mie in p.m ,am venit eu aici sa rad de tine???Cand m-ai întrebat ceva ți-am răspuns ,asa ca măsoară-ți cuvintele folosite bine treci pe pm Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Chiar ma gandeam cum o sa eviti sa raspunzi. Nu,nu evit nimic.Doar ca nu am ce sa adaug in plus 2 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nu,nu evit nimic.Doar ca nu am ce sa adaug in plus Am inteles. E un fel de raspuns afirmativ. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Am inteles. E un fel de raspuns afirmativ. Ceva de genul Link spre comentariu
Postări Recomandate