Sari la conținut

uro pe toti, veni-mi-ar sila

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asta :)

las-o , frate , ca vrea piticul sa se faca Bruce Lee , peste noapte 

Da pacat ca are reactii intarziate , datorate varstei ....deci s-a trezit cam tarziu

• Like 4
  • Minus 15

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cu placere :))

hey uite ca astazi te si bag putin in seama. oricat ai crede tu despre mine si ca haterii si trolii vechi mi-au mentinut popularitatea ca si cum subforumul si numele de RozKendra mi-a platit vreodata facturile ori mi-a luat tzolae de pe net sau mi-a platit calatori si spauri ori simplu ca imi pasa sa ma placeti macar (ahahhahah,ce miserupe de voi) as avea o mare rugaminte la tine.

acu  nu incerc sa fiu neismtita sau gen...dar chiar nu am chef de hateri pe topicele mele, fie ei si ipersistenti si vechi. si consacrati,adica cu primele postari din noul cont dedicate mie cu mesaje de 'simpatie'

cred ca ceea ce mi-ar placea este sa nu mai postezi tu si alti putini ramasi cu hatereala in sisstem dedicata mie  deloc pe nici un topic al meu

avand in vedere ca te rog frumos si nu te insult crezi ca ai putea sa imi respecti dorinta si ai reusi sa ma ignori? :)

Daca vrei sa vorbesti singura ca televizorul, fa-o in intimitate. Adica la tine in garsoniera / penthouse sau ce ai.

Nu ma intereseaza ce ai tu chef. Nu sunt aici sa-ti fac tie capriciile.

Ca si in viata reala, cand vad ceva de cacat, nu-mi tin parerile pentru mine. De ce as face-o pe net? Pentru ca ma ia la injuraturi o scelerata? Mi se rupe.

Te pot injura cel putin la fel de urat, insa mi se rupe pula de tine. Nu sunt hater sau troll, doar imi place ca ma distrezi adesea cu posturile tale de Palazul Mare.

Dupa mine, tine-o tot asa. 

De exemplu, cand incepi cu mortii-n pula, cu amenintari cu taieri pe fata si smardoiala, cu familia si toate neamurile, iar dupa le spui ca e urat sa te injure si ca nu asa se vorbeste cu o femeie, iti dai seama ca ma cac pe mine de ras. E mai mult decat ridicol.

Ori suntem bagabonzi ori nu mai suntem.

Daca faci un topic intitulat uro pe toti, adica gen pisa-m-as pe voi, e cumva normal sa se cam pise lumea pe vorbele tale.

• Like 11
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...