Sari la conținut

0734184329 deea 35 ani

Postări Recomandate

Postat

Descriere

Deea,35 de ani, cu bunul simt si atenta la placerile tale,servicii de calitate,oral ,normal in orice pozitie cu finalizare corporala sau in prezervativ, 69, cunni,annilingus si alte mici placeri pe care te astept sa le punem in aplicare.

post-2-0-61031200-1481207102_thumb.jpg

post-2-0-16926900-1481207103_thumb.jpg

post-2-0-69556700-1481207103_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

S'altare baietii....

Ieri seara cu ceva chef de o buca dupa ce am stat mai bine de o jumatate de ora pe anuntul si pe publi24 si dand o gramada de tel m-am oprit asupra doamnei din aest topic.Am sunat mi-a raspuns am primit detaliile necesare si locatia care se afla exact la intersectie vacaresti cu tineretului.In juma de ora am ajuns la locatie, destul de usor de ajuns si de gasit, blocul este stradal  cu intrare stradala langa un restaurant.Am primit interfonul si am urcat, doamna ma primit pe tocuri intr-o fustita mini.Camera de lupta ok aranjata, am platit banutii pt o ora iar in schimb am primit un prosop curat :) .Purces la dush pt igienizare.Locatia este un apartament cu 2 camere destul de dragut aranjat,tipa mai are o colega care era in buc si raspundea la tel.Pe parcursul actiunii ma asteptam sa fiu deranjat dar nu a fost sa fie.Doamna este cam la 1.70m ,cred ca undeva la 65-70 de kg.Arata mai bine in realitate decat in poze(cel putin asa mi sa parut mie)Am inceput cu sarutari am incercat un fk care la inceput a fost cam greu dar pe parcurs mi sa raspuns din plin(nu cred ca face cu oricine), am continuat cu un 69, un oral destul de bun cu incercari aproape reusite de dt dupa care am trecut la normal, ea deasupra, este destul de pasional doamna, se implica, incearca sa te faca sa te simti bine iar cu mine chiar a reusit, am schimbat pozitia si am pus-o capra, am vazut multe cururi la viata mea iar asta este unul din cele frumoase :D, am inceput sa pompez iar doamna a sustinut cu contre din plin,am reusit sa finalizez intr-un final.M-am dus la dus sa ma spal putin si am revenit in camera, a urmat o pauza de tigara in care am stat la taclale cu doamna,.Numarul 2 sa desfasurat cam asemanator cu numarul 1As vrea sa mentionez ca nu ma grabit absolut deloc, am stat cam o ora, poate chiar o ora si un pic.Pt mine a fost o experienta destul de frumoasa.Cu siguranta o sa mai revin

Locatie-8

Aspect-8.5(sani frumosi putin moi dar nu lasati, cur apetisant)

Gfe- 8-8.5

Oral-9

Normal -8

Pret 60fin,130 ora

Bafta la ciocane!!!!!!!!!

• Like 6
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Super. La fata cum e ? Colegasa lucreaza si ea ? E buna si aia ? Tot pe la 35 de ani e ?

Postat

Da ce aveti fratilor cu fata ei..... o luati de nevasta? o bagati cu capul in perna sii ii dati la buci..va uitati la cur si considerati a are fata la spate:))))..La fata e asa si asa, nu e ff draguta dar nici urata cu spume

• Like 1
Postat

Ce mai conteaza fata daca si la corp e naspa.

alt brad pitt care fute numai modele de la coco chanell..:)))

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Esti disponibil azi?

Pe kissfm îl întrebi?

Poate o puneți de una mică!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...