Sari la conținut

Casandra transexuala

Postări Recomandate

• Telefon: nimfomana69
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: nimfomana69
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un mare anunț Fake

Cum poti frate sa lucrezi cu poze furate

...............

Una dintre poze este poza Lui Gabrielle Din militari. Nu ii țin apărarea mea dar sunt satula de aceste scursuri ale societății care sunt de fapt niste bulangii frustrați pe imaginea lor

Acesta este linkul cu anunțul dp Publi24

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Buna-sunt-noua-pentru-cateva-zile-in-bucuresti/7b0065747c686250.html

Postat

Un mare anunț Fake

Cum poti frate sa lucrezi cu poze furate

...............

Una dintre poze este poza Lui Gabrielle Din militari. Nu ii țin apărarea mea dar sunt satula de aceste scursuri ale societății care sunt de fapt niste bulangii frustrați pe imaginea lor

Acesta este linkul cu anunțul dp Publi24

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Buna-sunt-noua-pentru-cateva-zile-in-bucuresti/7b0065747c686250.html

Aia din poze nu e nici o Gabrielle din militari ar vrea ea sa arata asa, I-a fa tu bine si nu mai fi avocatul anumitor persoane de pe aici

• Oras:Timisoara
Postat

Aia din poze nu e nici o Gabrielle din militari ar vrea ea sa arata asa, I-a fa tu bine si nu mai fi avocatul anumitor persoane de pe aici

Pe vremea cand a deschis Anda topicul era si asta ti-o garantez eu pt ca am verificat atunci... acum a mai schimbat si baiatu' pozele ;) Asa ca ia fa tu bine si stai jos daca esti in necunostinta de cauza... personal sunt de parere ca Anda a facut un serviciu celor care aveati de gand sa meargeti la anuntul respectiv, va scutit de o teapa!

Capul sus si vezi ca mi se pare cam suspect cum spui de transe adevarate ca sunt false... tu cui ii tii hangul puisor? Ti-am cam urmarit postarile si ceva nu mi se leaga.

Postat

razboi total.... :))))))

Daaaa :))) Hai noroc la toata lumea ( click pe link-ul de mai jos :P )

http://68.media.tumblr.com/284e4fd56e7aa4ec741281cca322dff1/tumblr_ohsnrachnH1ql5yr7o1_500.gif

Cand ma lovesc de astfel de persoane stau si ma intreb de ce ma mai obosesc sa pun in tema sau sa raspund cand e vreo un anunt fals... cine vrea sa mearga la anunturi false mult succes, dar sa nu se mai planga lumea "Vai! Mi-am luat teapa!"... unii chiar merita! Fara suparare!

Nu am nimic cu nimeni insa parca de la zi la zi apar tot mai multe persoane dubioase pe aici si parca acest loc nu se mai foloseste in scopul pentru care a fost conceput. 

O zi buna si respect celor care stiu ce vor si pentru ce se afla aici!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.