Vizitator Timea Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2012 Postat Septembrie 6, 2012 Salut,Ma numesc Timeea si sunt din Cluj Napoca. Ma fut pentru baniidul meu de mess ii editat Timea! postarea de informatii private se pedepseste cu banare permanenta. enjoy.
kevin33 Reputație: 394 Postat Septembrie 6, 2012 Postat Septembrie 6, 2012 Bun venit pe forum Timea.Iti dorim cat mai multi clienti , iar din partea ta servicii cat mai detailate.Poti incepe , prin a ne anunta care este oferta ta ......Ce zici ?Noi asteptam........( nu foarte mult )
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 6, 2012 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 6, 2012 bun venit Timea asteptam sa ne dai citeva detalii despre oferta si eventual un nr de tel.o zi buna tuturor.
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 6, 2012 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 6, 2012 am vorbit pe mess cu domnisoara. cica nu ea a pus anuntul.. deci nu este valabil...
Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat Septembrie 6, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2012 am vorbit pe mess cu domnisoara. cica nu ea a pus anuntul.. deci nu este valabil... Am banuit. Oricum are aceeasi adresa de email pentru contul folosit pe forum. Si l-a mai si activat !Mai asteptam si alte precizari de la alti membrii.
Postări Recomandate