Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

Postat

Alina doar crezi ca poti sa rezisti la 10 😂😂😂 (glumesc sunt sigur ca poti)eu iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj o sa te sun maine pentru o programare pe luni daca se poate pe data de 20 sa stabilim ora la care vrei sa te intalnesti cu noi ca sa fac programare la un hotel sau o pensiune mai retrasa undeva , ca stii cum e cu barbatii astia insurati e mai greu un pic sa scapi undeva fara sa dai explicatii unde am disparut😂😂😂astept raspuns multumesc😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Alina doar crezi ca poti sa rezisti la 10 (glumesc sunt sigur ca poti)eu iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj o sa te sun maine pentru o programare pe luni daca se poate pe data de 20 sa stabilim ora la care vrei sa te intalnesti cu noi ca sa fac programare la un hotel sau o pensiune mai retrasa undeva , ca stii cum e cu barbatii astia insurati e mai greu un pic sa scapi undeva fara sa dai explicatii unde am disparutastept raspuns multumesc

suna ma sa vorbim

• Like 1
Postat

Buna,la inceputul lunii decembrie impreuna cu prietena mea Karyna (de la top) vom organiza un mega Gangbang Party unde va asteptam pentru a va satisface cele mai ascunse fantezii.

Voi reveni cu detalii si poze incitante !

Va pup !

• Like 5
  • Oras:Vest
Postat

Buna,la inceputul lunii decembrie impreuna cu prietena mea Karyna (de la top) vom organiza un mega Gangbang Party unde va asteptam pentru a va satisface cele mai ascunse fantezii.

Va pup !

Da-mi un mesaj cu 2-3 zile inainte:*

Postat

Va pup !

Da-mi si mie un mesaj inainte cu cateva zile

• Oras:timisoara
Postat

Asteptam cu nerabdare anuntul cu data party-ului:)

E de vis ce se anunta

• Like 1
Postat

Salutare,

Am participat si la ultimul party organizat de frumoasa domnisoara. Nu scriu ca sa fac recenzie ci doar ca sa ma laud :)))

Glumesc, pana la urma, ea are cu ce sa se laude. Totul a fost super fain si full option. Poza este cu rezultatele trudei noastre, cei care am fost acolo :)))

Spor si bafta, obsedatii mei sexuali

Postat

Eu am fost de 2 ori in compania  Alinei

a fost o partida-n trei

totul a decurs conform celor spuse de Alina

cine n-are loc de ea .... treaba lui

de obicei cei care au comentarii contra..... nici nu cred ca au vazut fata lu ALINA

ps : ALINA din partea mea ai nota 10 cu + si la atitudine si la felu de comportament 

nr meu e cu ....646 la urma Alina

pupici

• Like 2
Postat

Da,și eu am fost printre fericiții de la party și cum dealtfel am fost obișnuiți totul a fost impecabil,mulți pupici Alina...

• Like 1
Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Sigur nu a baut careva fanta cu spermatozoizi ?

Nice!

Eu nu prea inteleg o mica chestiune... Daca totul e super/mega/giga/tera la patrat de nemaipomenit, de ce nu lasati si recenzii?

Ajuta si pe altii dar si pe ea!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nice!

Eu nu prea inteleg o mica chestiune... Daca totul e super/mega/giga/tera la patrat de nemaipomenit, de ce nu lasati si recenzii?

Ajuta si pe altii dar si pe ea!

eu am lasat si recenzie intre posturile de pe acest topic. n-o sa fac recenzie de fiecare data daca nu s-a schimbat nimic. si eu cred ca sunt destule recenzii facute domnisoarei, covarsitor pozitive, incat sa puteti lua decizii informate daca vreti sa petreceti timp cu ea. daca unora le e lene sa citeasca printre pagini asta este... D-zeu iti da nu iti baga si in sac e vorba..

• Like 1
Postat

.......... si eu cred ca sunt destule recenzii facute domnisoarei, covarsitor pozitive, incat sa puteti lua decizii informate daca vreti sa petreceti timp cu ea. daca unora le e lene sa citeasca printre pagini asta este... D-zeu iti da nu iti baga si in sac e vorba..

mai ...stii cum e? in domeniul asta niciodata nu sunt indeajuns de multe recenzii, cu cat mai recente cu atat mai bine, ca degeaba are 50 , da cea mai nou e de acum 3 luni, ca poate in 3 luni s a sictirit fata sau dimpotriva si a crescut calitatea serviciilor

• Like 4
Postat

shiva , petre 441   comentati fara rost

nu mai fiti " gigi contra "

banuiesc ca numa ati vb cu ALINA

eu am fost la 2 intalnirii face-to-face  si are 10 + pe linie

cei care au fost     stiu ce vb    si despre ce vb  

pupici     Alina

• Like 1
Postat

Salutare,

Am participat si la ultimul party organizat de frumoasa domnisoara. Nu scriu ca sa fac recenzie ci doar ca sa ma laud :)))

Glumesc, pana la urma, ea are cu ce sa se laude. Totul a fost super fain si full option. Poza este cu rezultatele trudei noastre, cei care am fost acolo :)))

Spor si bafta, obsedatii mei sexuali

Multumesc pentru cuvintele frumoase si seara incendiara !...sper sa repetam curand.Te pup !

• Like 1

Postat

Eu am fost de 2 ori in compania  Alinei

a fost o partida-n trei

totul a decurs conform celor spuse de Alina

cine n-are loc de ea .... treaba lui

de obicei cei care au comentarii contra..... nici nu cred ca au vazut fata lu ALINA

ps : ALINA din partea mea ai nota 10 cu + si la atitudine si la felu de comportament 

nr meu e cu ....646 la urma Alina

pupici

Multumesc pentru apreciere si pentru comment-uri ! Si eu te pup si ne auzim curand !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...