zoltan12 Reputație: 11 Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Alina doar crezi ca poti sa rezisti la 10 😂😂😂 (glumesc sunt sigur ca poti)eu iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj o sa te sun maine pentru o programare pe luni daca se poate pe data de 20 sa stabilim ora la care vrei sa te intalnesti cu noi ca sa fac programare la un hotel sau o pensiune mai retrasa undeva , ca stii cum e cu barbatii astia insurati e mai greu un pic sa scapi undeva fara sa dai explicatii unde am disparut😂😂😂astept raspuns multumesc😘😘😘 1 Link spre comentariu
razvii000 Reputație: 7 Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 xxxsnapshot_021.jpg tu esti aici ? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 tu esti aici ?da Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Alina doar crezi ca poti sa rezisti la 10 (glumesc sunt sigur ca poti)eu iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj o sa te sun maine pentru o programare pe luni daca se poate pe data de 20 sa stabilim ora la care vrei sa te intalnesti cu noi ca sa fac programare la un hotel sau o pensiune mai retrasa undeva , ca stii cum e cu barbatii astia insurati e mai greu un pic sa scapi undeva fara sa dai explicatii unde am disparutastept raspuns multumescsuna ma sa vorbim 1 Link spre comentariu
razvii000 Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Cate persoane au fost ieri ? Imi pare rau ca nu am ajuns dar nu am vazut mesajul decat prea tarziu Link spre comentariu
zoltan12 Reputație: 11 Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Te voi suna mai spre seara😘 Link spre comentariu
dur3x Reputație: 253 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Maine ora 18....Am fost plecat din judet, acum am ajuns la tel de joaca.. Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna,la inceputul lunii decembrie impreuna cu prietena mea Karyna (de la top) vom organiza un mega Gangbang Party unde va asteptam pentru a va satisface cele mai ascunse fantezii.Voi reveni cu detalii si poze incitante !Va pup ! 5 Link spre comentariu
delimano Reputație: 7 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:timis Oras:timis Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Sper ca organizati dimineata! Link spre comentariu
dur3x Reputație: 253 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna,la inceputul lunii decembrie impreuna cu prietena mea Karyna (de la top) vom organiza un mega Gangbang Party unde va asteptam pentru a va satisface cele mai ascunse fantezii.Voi reveni cu detalii si poze incitante !Va pup !Da-mi un mesaj cu 2-3 zile inainte:* Link spre comentariu
shaked10 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Buna,la inceputul lunii decembrie impreuna cu prietena mea Karyna (de la top) vom organiza un mega Gangbang Party unde va asteptam pentru a va satisface cele mai ascunse fantezii.Voi reveni cu detalii si poze incitante !Va pup !Da-mi si mie un mesaj inainte cu cateva zile Link spre comentariu
keris Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Asteptam cu nerabdare anuntul cu data party-ului:)E de vis ce se anunta 1 Link spre comentariu
beatman_1990 Reputație: 63 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Salutare, Am participat si la ultimul party organizat de frumoasa domnisoara. Nu scriu ca sa fac recenzie ci doar ca sa ma laud :)))Glumesc, pana la urma, ea are cu ce sa se laude. Totul a fost super fain si full option. Poza este cu rezultatele trudei noastre, cei care am fost acolo :))) Spor si bafta, obsedatii mei sexuali Link spre comentariu
beatman_1990 Reputație: 63 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 2 Link spre comentariu
niculetul Reputație: 78 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Eu am fost de 2 ori in compania Alineia fost o partida-n treitotul a decurs conform celor spuse de Alinacine n-are loc de ea .... treaba luide obicei cei care au comentarii contra..... nici nu cred ca au vazut fata lu ALINA ps : ALINA din partea mea ai nota 10 cu + si la atitudine si la felu de comportament nr meu e cu ....646 la urma Alinapupici 2 Link spre comentariu
niculetul Reputație: 78 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Alina nu uita ca la urmatoru party vreau si eu... :laugh2 Link spre comentariu
titusstell Reputație: 101 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Da,și eu am fost printre fericiții de la party și cum dealtfel am fost obișnuiți totul a fost impecabil,mulți pupici Alina... 1 Link spre comentariu
tmpower Reputație: 117 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Arad/Timisoara Oras:Arad/Timisoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 IMG_20171118_194815.jpg Sigur nu a baut careva fanta cu spermatozoizi ? Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Sigur nu a baut careva fanta cu spermatozoizi ?Nice!Eu nu prea inteleg o mica chestiune... Daca totul e super/mega/giga/tera la patrat de nemaipomenit, de ce nu lasati si recenzii?Ajuta si pe altii dar si pe ea! 2 1 Link spre comentariu
beatman_1990 Reputație: 63 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Nice!Eu nu prea inteleg o mica chestiune... Daca totul e super/mega/giga/tera la patrat de nemaipomenit, de ce nu lasati si recenzii?Ajuta si pe altii dar si pe ea! eu am lasat si recenzie intre posturile de pe acest topic. n-o sa fac recenzie de fiecare data daca nu s-a schimbat nimic. si eu cred ca sunt destule recenzii facute domnisoarei, covarsitor pozitive, incat sa puteti lua decizii informate daca vreti sa petreceti timp cu ea. daca unora le e lene sa citeasca printre pagini asta este... D-zeu iti da nu iti baga si in sac e vorba.. 1 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 .......... si eu cred ca sunt destule recenzii facute domnisoarei, covarsitor pozitive, incat sa puteti lua decizii informate daca vreti sa petreceti timp cu ea. daca unora le e lene sa citeasca printre pagini asta este... D-zeu iti da nu iti baga si in sac e vorba.. mai ...stii cum e? in domeniul asta niciodata nu sunt indeajuns de multe recenzii, cu cat mai recente cu atat mai bine, ca degeaba are 50 , da cea mai nou e de acum 3 luni, ca poate in 3 luni s a sictirit fata sau dimpotriva si a crescut calitatea serviciilor 4 Link spre comentariu
niculetul Reputație: 78 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 shiva , petre 441 comentati fara rostnu mai fiti " gigi contra "banuiesc ca numa ati vb cu ALINAeu am fost la 2 intalnirii face-to-face si are 10 + pe liniecei care au fost stiu ce vb si despre ce vb pupici Alina 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Te voi suna mai spre searaM ai tot sunat..... Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Salutare, Am participat si la ultimul party organizat de frumoasa domnisoara. Nu scriu ca sa fac recenzie ci doar ca sa ma laud :)))Glumesc, pana la urma, ea are cu ce sa se laude. Totul a fost super fain si full option. Poza este cu rezultatele trudei noastre, cei care am fost acolo :))) Spor si bafta, obsedatii mei sexualiMultumesc pentru cuvintele frumoase si seara incendiara !...sper sa repetam curand.Te pup ! 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Eu am fost de 2 ori in compania Alineia fost o partida-n treitotul a decurs conform celor spuse de Alinacine n-are loc de ea .... treaba luide obicei cei care au comentarii contra..... nici nu cred ca au vazut fata lu ALINA ps : ALINA din partea mea ai nota 10 cu + si la atitudine si la felu de comportament nr meu e cu ....646 la urma AlinapupiciMultumesc pentru apreciere si pentru comment-uri ! Si eu te pup si ne auzim curand ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum