alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Cred că și dormi cu Buzdunel, este? :laugh2 :laugh2 :kiss3Cateodata da :) 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Cateodata da :)Ii cel mai fidel amant ! 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 8, 2018 Buna,vreau sa va anunt ca in urmatoarele doua saptamani voi fi plecata in vacanta..deci indisponibila !Va pup si va urez toate cele bune ! :hug1 :hug1 :hug1 :hug1 3 Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Iunie 8, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Iunie 8, 2018 Vacanță plăcută să aveți și distracție 😉 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 9, 2018 Vacanță plăcută să aveți și distracție MULTUMESC MULT ! 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 9, 2018 Inlinesix....da mi te rog un whatsapp ca nu mai am numarul tau ! Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Iunie 9, 2018 Vacanta plăcuta și sa ai grija de tine. Te așteptăm să revii cu dragâ¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ‘…👅👅 1 Link spre comentariu
marcusm Reputație: 927 Postat Iunie 10, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 10, 2018 Vacanta placuta, odihna si distractie Link spre comentariu
dandavid Reputație: 438 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 10, 2018 Vacanță plăcută! Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 21, 2018 Multumesc tuturor celor care mi au urat de bine !Am revenit si sunt disponibila pentru nebunii !Maine voi avea locatie si sunt disponibila pentru programari !SMS...VOCE..WHATSAPP :hug1 :kiss3 :atm :doggystyle :sexanalIn zilele in care nu detin locatie sunt disponibila pentru deplasari la hotel/pensiune ! 3 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 21, 2018 Mâine locația va fi pe str Dragalina Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Va astept astazi pe str Dragalina,sunt disponibila pentru programari ! 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Pe strada ? Sex in public ? Parca, parca, suna altfel. :)Sper ca stii de gluma. ;) Link spre comentariu
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 22, 2018 Un gangbang party pe cand? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Un gangbang party pe cand?Cand se anunta mai multi doritori ! Eu sunt dornica ! :FIREdevil 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Un gangbang party pe cand? Cand se anunta mai multi doritori ! Eu sunt dornica ! :FIREdevilDa' întâi trebuie să verifici dacă nickname-ul corespunde cu realitatea :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Da' întâi trebuie să verifici dacă nickname-ul corespunde cu realitatea :laugh2 :laugh2Este obligatoriu ! 1 Link spre comentariu
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 22, 2018 gvbolovan te asigur eu ca nickname ul corespunde cu realitatea si ca sa ii demonstrez si alixmalinei ca e adevarat iti fac o propunere si anume sa mergem împreună la alina si sa o futem timp de o ora doua, asta normal si daca alina doreste si e deacord si ea cu propunerea. Ce zici prietene? Accepti? Astept raspuns Link spre comentariu
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 22, 2018 Doritori de gangbang sunt tot timpul alixmalina pt ca esti tu esti super bună, iar pe lângă cei care au fost la ultimul gangbang mă alătur si eu, deci eu zic ca ai putea organiza cat de curând următorul party cu aceeasi participanti plus eu si sigur va iesi ceva extraordinar. Deci noi asteptam si suntem pregatiti sa iti oferim orgasme in cascada cum vrei tu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 gvbolovan te asigur eu ca nickname ul corespunde cu realitatea si ca sa ii demonstrez si alixmalinei ca e adevarat iti fac o propunere si anume sa mergem împreună la alina si sa o futem timp de o ora doua, asta normal si daca alina doreste si e deacord si ea cu propunerea. Ce zici prietene? Accepti? Astept raspunsLauda de sine nu miroase a bine. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 gvbolovan te asigur eu ca nickname ul corespunde cu realitatea si ca sa ii demonstrez si alixmalinei ca e adevarat iti fac o propunere si anume sa mergem împreună la alina si sa o futem timp de o ora doua, asta normal si daca alina doreste si e deacord si ea cu propunerea. Ce zici prietene? Accepti? Astept raspunsPrietene, nu pe mine trebuie să mă asiguri, ci pe Alina. Ai asigurat-o pe ea că ești un tip ok, m-ai asigurat și pe mine :) După aia mai putem discuta. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Lauda de sine nu miroase a bine.:))) te-am prins ! :))))Vezi ca tot p'acilisa te-ai laudat si tu ca dc ai fi mers la Alina, nu mai avea nevoie de gangbang. :))))))))Asa imi place cd unii ii vad doar pe altii.De ex, eu il cred pe daulabucibine.;)Io pariez pe dau-la-buci-bine. ;) Link spre comentariu
noidoice Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Ceva organizat???? Link spre comentariu
anonim94 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 22, 2018 Hai la Cluj :) Link spre comentariu
bigdickguy Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Iunie 22, 2018 Buna draga,cu un cuplu,threesome,faci ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum