Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 :slap2 Nu are rost.... http://i0.kym-cdn.com/photos/images/list/000/162/480/bGtnL.gif
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Bai oameni buni..posteaza omul ceva..sa intre bai nene pe postul lui persoanele interesate. V a invitat cineva ? E omul prost sau nebun...lasa ti l bai oameni buni cu nebunia lui..v a facut omul ceva , v a deranjat, v a violat ?? Atunci dc il muscati de cur int una??? ))
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Voi sunteti ca babele din bloc..nu poti intra in bloc daca nu te interogheaza ele ))) astea sunt mai vigilente decat aia de la sri
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Sunt un barbat care respecta femeile , fie ele si curve..da barbatii cu peruca , care mai sunt si moralisti..hai las o dracu ))
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Daca era vreo transexuala bunaciune..nu mai avea timp sa imi raspunda mie pe aici..era ori cu clientii ori se relaxa linistita...totusi cat sa faca fata si curul...doar nu e pizda )))
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Va doresc pace si iubire...si mergeti la vot daca aveti cu cine vota !
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Bianca89 fi ce vrei tu , femeie ,barbat..e treaba ta. Dar daca vrei respect , respecta! Si daca nu vrei sa fi judecata, nu judeca! Vrei o vorba buna, ofera o vorba buna. Exista un Dumnezeu si judeca el pe fiecare la timpul potrivit.
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2016 Bianca89 fi ce vrei tu , femeie ,barbat..e treaba ta. Dar daca vrei respect , respecta! Si daca nu vrei sa fi judecata, nu judeca! Vrei o vorba buna, ofera o vorba buna. Exista un Dumnezeu si judeca el pe fiecare la timpul potrivit.Sunt ce vreau fara sa imi spui tu si daca nu ma stii arat a femeie linistita... multi isi iau teapa prin oras cand vor sa ma agate dar na... si ma scuzi dar tocmai am fost la un coafor sa imi ingrijesc putin podoaba capila... naturala (nici macar extensii). Am inceput transformarile de putin timp... si nu am asa multe pentru ca m-am bucurat de androginitatea mea naturala (dar de unde sa stie un tantalau ca tine? ). Banii, nu ma laud dar pentru linistea ta sufleasca cumpar vreo 10 ca tine ( calitate inferioara... asta e rabat). Asa ca fii tu linistit ca eu am timp sa ma mai transform si nu de alta dar am si intentia de a mai imbunatati, insa tu... tu prietenas tot asa o sa ramai: un amarat de calitate inferioara ( mai ales din punct de vedere intelectual ). Sfat: daca nu te-a inzestrat natura si cu al doilea neuron pentru ca sa ti se lege si tie macar o sinapsa, taci! macar sa lasi impresia de inteligenta artificiala. Cu asta inchei aici si te las sa leorbai aiurea. 3 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2016 Daca era vreo transexuala bunaciune..nu mai avea timp sa imi raspunda mie pe aici..era ori cu clientii ori se relaxa linistita...totusi cat sa faca fata si curul...doar nu e pizda )))Imi organizez timpul de asa natura incat sa pot raspunde si unuia ca tine din politete. De clienti, ii multumesc lui Dumnezeu, nu duc lipsa si crede-ma ca is mai barbati decat tot ce vei putea tu fi vreo data. Si sa stii ca tocmai faptul ca nu primesc pe oricine mi-a adus aprecierile multora...decat sa accept sa imi pierd o ora cu unu ca tine (chiar si pe bani) prefer sa imi petrec timpul cu un barbat in adevaratul sens al cuvantului, dar tu nu ai de unde sa stii ce inseamna sa fii barbat... ca nu ai. Vorba aia: de unde nu ii nici Dumnezeu nu cere! Acum de suparare ca mai jignit tu o sa ma duc intr-un mall sa imi plimb popoul meu dragalas pe tocuri evident si cu un ruj rosu pe botic ( ruj rosu pentru zile negre si invidia altora ) 1 3
alessya23 Reputație: 5118 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Sunt un barbat care respecta femeile , fie ele si curve..da barbatii cu peruca , care mai sunt si moralisti..hai las o dracu ))ce cauti in sectiunea transsexuale si tv daca nu oferi respect? Plimba ursul in alta parte .. 5 1
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Da stiu ..sunt "barbati" aia care te platesc. Daca spune unu ceva negativ, imediat ii spui ceva sa l unga la inimioara )). Da multi nu spun nimic, pt ca nu recunosc ca fut barbati in cur (pe tine) sau se fut in cur sau sug pula." Mi-a adus aprecierile multora"..nu ai bani sa te pisi in centru dar sa ma cumperi pe mine.
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Alessy23 te caut pe tine da nu te gasesc )))
alessya23 Reputație: 5118 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Alessy23 te caut pe tine da nu te gasesc )))[/quote Ai s o gasesti pe Alba ca zapada 5 1
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2016 Da stiu ..sunt "barbati" aia care te platesc. Daca spune unu ceva negativ, imediat ii spui ceva sa l unga la inimioara )). Da multi nu spun nimic, pt ca nu recunosc ca fut barbati in cur (pe tine) sau se fut in cur sau sug pula." Mi-a adus aprecierile multora"..nu ai bani sa te pisi in centru dar sa ma cumperi pe mine.Platesc pentru ca doresc ceva discret de bun gust si simt... dar un frustrat ca tine nu va putea intelege asa ceva vreodata in viata lui. Barbatii care vin la mine imi platesc compania si ce accept sa fac cu ei sau nu tine de limitele lor si de cum evolueaza momentul dintre noi.
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Auzi bianca89 canta la alta masa..nu mi mai zgaria urechile
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 Alessya23 o sa trec pe la tine si o sa-ti arunc 100 de lei sa imi sugi pula si sa ma lingi in cur( am vazut ca faci rimming)..desi sunt cativa care sunt dezamagiti de prestatia ta ))
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2016 Auzi bianca89 canta la alta masa..nu mi mai zgaria urechile Alessya23 o sa trec pe la tine si o sa-ti arunc 100 de lei sa imi sugi pula si sa ma lingi in cur( am vazut ca faci rimming)..desi sunt cativa care sunt dezamagiti de prestatia ta ))In mod normal is alergica la prosti si prostie insa tu deja ma amuzi. Ia sa vad? Pocneste fierea in tine? 1 3
adrian55 Reputație: 1 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 Bianca arata bine si face treaba cum putine femei pot face.Daca vezi ce program are innebunesti.Se scoala mortii din morminte la oral iar la anal putini au pula pt ea.Cred ca trebuie sa o respecti asa cum iti respecti aproaoele pentru ca nu ti a facut vreun rau
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2016 Bianca arata bine si face treaba cum putine femei pot face.Daca vezi ce program are innebunesti.Se scoala mortii din morminte la oral iar la anal putini au pula pt ea.Cred ca trebuie sa o respecti asa cum iti respecti aproaoele pentru ca nu ti a facut vreun rauCine stie, cunoaste Merci de recenzie 1 3
alessya23 Reputație: 5118 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 11, 2016 Alessya23 o sa trec pe la tine si o sa-ti arunc 100 de lei sa imi sugi pula si sa ma lingi in cur( am vazut ca faci rimming)..desi sunt cativa care sunt dezamagiti de prestatia ta ))vezi sa nu te arunc eu... pe geam 5 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 11, 2016 Auzi bianca89 canta la alta masa..nu mi mai zgaria urechileMai dar prostovan esti, nu stiu de ce nu te baneaza pisic mai repede Tu vrei sa sugi ... si tot tu ai urechile zgariate? 4 1
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 11, 2016 Autor Postat Decembrie 11, 2016 Alessya23 trec eu pe la tine..lasa ca vezi tu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 11, 2016 Alessya23 trec eu pe la tine..lasa ca vezi tuDu te tare 6 1
anonim10001 Reputație: -12 Postat Decembrie 11, 2016 Autor Postat Decembrie 11, 2016 Ma primesti ? )))
shemale_amator Reputație: -3 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Postez unde vrea muschiu meu..e topicul meu..nu te a invitat nimeni ..pai ce facem , intrii la mine in casa sa ma dai afara ?? ))))ai dreptate numai ca aici sunt 2 indivizi care se dau transsexuale fac pe adminii site-ului
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum