bopu Reputație: 189 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 11, 2016 salutare. sambata pe la ora 15, trecand prin Episcopia, inainte de intrarea la gazprom am vazut o randunica la strada. nu sunt adeptul fetelor de pe strada dar asta mi-a atras atentia. Era bruneta, par lung, mai plinuta putin, tinerica 20 si un pic, tare draguta. Stie cineva ceva de ea? 2
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 11, 2016 Ce specie de rândunica ?
bopu Reputație: 189 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Decembrie 11, 2016 Nu imi parea sa fie de etine 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Decembrie 11, 2016 Nu pe dracu'...Acolo numa' tiganci gasesti, si toate cu pestiAveti mare grija la astea de la soseaNu merita sa economisesti 50 lei si sa te expui la mai stiu eu ce 2
bopu Reputație: 189 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Decembrie 12, 2016 brokoli, cum ziceam mai sus ca nu imi plac cele de la strada, dar asta, sunt 99% sigur ca nu e de etnie. le vad aproape zilnic pe celelalte, nu imi pun mintea cu ele, dar asta a iesit din comun )) 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Decembrie 12, 2016 Oricum, mare, mare grijaStii prea bine ca nu sta ea acolo asa.. de capul eiTheShark e prezent, cu siguranta 1
rechinii77 Reputație: 52801 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 13, 2016 brokoli, cum ziceam mai sus ca nu imi plac cele de la strada, dar asta, sunt 99% sigur ca nu e de etnie. le vad aproape zilnic pe celelalte, nu imi pun mintea cu ele, dar asta a iesit din comun ))si mie mi.a sarit mandra asta in ochii inca din vara,cum zici tu ii bruneta cu paru mai lug si are un fund chiar bun de tot,nu arat rau,eu am vz duminica si am vrut sa ma opresc la ea da plm cu cn eram se grabea si asa am ramas din nou numa cu vazutu..... 2
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Decembrie 21, 2016 Am trecut si io pe langa randunica asta brunetabopu are dreptate, nu e țiganca, cel putin judecand dupa infatisare si trasaturi .Nu am reusit sa o testez, ma tenteaza insa nu am prins-o.Am sa revin cu detalii dupa ce ne intersectam.
shersofer Reputație: 45 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Ianuarie 8, 2017 Daca e aia cu fundu mare e buna da are vrajala! Daca vrei sa iti faca oral te ia cu figuri ca nu te suge fara guma de mestecat care ea nu o are niciodat, apoi iiti zice da se da si la anal si daca pui botu te face de 100lei, stati pe pozitii eu numai normal am facut capra nu e rea tarfa. Bafta si ciocane tari!☺ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum