Sari la conținut

Privilege Massage - 0745702154

Vizitator unqul

Postări Recomandate

Postat

Daca 3 persoane iti spun ca nu merita atunci ai doua posibilitati: sa astepti ca a patra sa vina sa-ti zica ca merita sau sa mergi sa testezi singur. Sunt convins ca are salonul pe cineva care sa puna o recenzie pt. a juca rolul celei de-a patra persoane.

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 452
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

Ce parere aveti despre deea?ceva detalii?merita inercata?

am facut eu o recenzie dar nu o mai gasesc. arata super bine zic eu; pt sani am mers, dar nu am beneficiat de ei. eu zic ca merita ma mergi daca iti place tipa; acum vezi si alte recenzii.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

am facut eu o recenzie dar nu o mai gasesc. arata super bine zic eu; pt sani am mers, dar nu am beneficiat de ei. eu zic ca merita ma mergi daca iti place tipa; acum vezi si alte recenzii.

Sanii sunt de plastic....

Postat

Un nr de tel ai de la deea ??

Hey buddy, why do you care so much about Deea? There are other girls really to attend at Previlege. Eva, Florina, Maya..... Super, believe me.

• Like 1
  • Oras:Undeva ........ prin Egipt
  • Oras:Undeva ........ prin Egipt
Postat

Salve.

Observ ca nici Andra nu mai este,

Stie cineva ceva despre ea?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Andra si Deea sunt cu mine la mare. Aveti rabdare..

Sigur........ Si mos craciun chiar exista,nu?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Andra si Deea sunt cu mine la mare. Aveti rabdare..

OK

Sigur........ Si mos craciun chiar exista,nu?

@ionut34, de ce esti rautacios?

Daca chiar esti asa de carcotas iti spun (dar doar tie) ca @addicted69 mi-a promis ca-mi trimite in PM poze cu el si cele doua dive (uleioase), poze facute recent la Loft. A spus ca cele de pe plaja le tine doar pentru el, nu face, nici in ruptu' capului <share>.

Cum primesc pozele le pun aici in vazul tuturor.

Spor!

Postat

Cum primesc pozele le pun aici in vazul tuturor.

E neaparat necesar?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

E neaparat necesar?

Initial nu am considerat necesar ca in "subsolul paginii" sa fac mentiunea ca alocutiunea mea trebuie tratata ca o gluma.

Se pare ca m-am inselat, asa ca o fac acuma: chestia cu pozele luati-o ca o caterinca.

E bine asa?

Spor!

Postat

Salve.

Observ ca nici Andra nu mai este,

Stie cineva ceva despre ea?

Andra is a new girl from Cleo. She is actually an "old" girl ..

Postat
I've been in this salon lately and I found it very  worst. Few girls, always the same, no turnover. I chose a "half hour and half hour" with Sofia (news) and Angi. Sofia is a brunette, thin and face 7.  Very poor relaxing massage (6), the erotic one insignificant (5). Involvement 5: Do not do that, do not touch there ...

Angi is an old picture in this place, but even in this case the experience was poor. Relaxing 6, erotic 6, involvement 5.

Fortunately there are still some worthy presences: Camelia, Eva (rarely).  Generally you have to be very lucky to find some  worthy news .These last however a few days.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...