Sari la conținut

Privilege Massage - 0745702154

Vizitator unqul

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Alina este acum la Cleomasaj :-*

Uuups, daca-i vorba de aceeasi Alina (cu ceva apucaturi sexologice, ce-i drept, asa ca Rocsana,atentie!), asta da, se poate numi a fi un transfer "de marca".

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Transferul este pe bune. L-am verificat  personal . Chiar eu am pipait-o doua ore neincetat pe bunoaca Alina si dupa aia i-am facut si o recenzie, vezi la Cleo masaj. Dupa parerea mea fata de cand era la Privilege acum e si mai bunoaca pentru ca a mai slabit fata putin.

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Transferul este pe bune. L-am verificat  personal . Chiar eu am pipait-o doua ore neincetat pe bunoaca Alina si dupa aia i-am facut si o recenzie, vezi la Cleo masaj. Dupa parerea mea fata de cand era la Privilege acum e si mai bunoaca pentru ca a mai slabit fata putin.

Estro, nu am chef sa rasfoiesc pagini, intrebarea este: doar ulei, sau a iesit de ceva mai mult?

Intelegi ce spun, si aici, pe topicul asta, poti spune linistit, ca Cleo, aici nu poate sterge ce nu-i convine, asa cum dincolo foloseste din greu "radiera".

Asta e, a vrut sa fie smechera anuntand noua achizitie, dar a uitat ca aici nu poate fi stapana pe topic.

Deci, Estro, a iesit "ceva mai mult" la Alina, ea avand antecedente de acest gen. Da, au ba?

Postat

Pai nici n-am incercat ca nu stiam ca are antecedente. Daca stiam.... Dar ce antecedente are ca m-ar interesa si pe mine nitel mai mult....

• Like 1
Postat

Si Dumnezeu a zis să fie deea

Vizitat salonul deea prestatoare

Povestea sap viitoare

Locație 9

Masaj 9

Masaj erotic 9

Amenda 150

Cred că m am îndrăgostit

Azi merg la îngerii poate găsesc ceva

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Băi inspire, ți-a hackuit careva contul de scrii recenzii?

Ai un + de la mine.

Si Dumnezeu a zis să fie deea

Vizitat salonul deea prestatoare

Povestea sap viitoare

Locație 9

Masaj 9

Masaj erotic 9

Amenda 150

Cred că m am îndrăgostit

Azi merg la îngerii poate găsesc ceva

• Like 6
Postat

Băi vb la bar cu barmanul aici altfel

Ps credeam că zici ca e fake

Și nu-i fake? ;) pot să apreciez că ai avut o postare din mai mult de 5-6 cuvinte.... aștept și povestea...

PS: am băut deja berea aia... îți mai dau un plus să mai dai una.

• Like 10
Postat

Sunat la salon făcut programarea

Ajuns la salon prezentat fete am ales o pe deea pt sânii ei mari

Mers în camera făcut dus si început masajul de relaxare întors pe fata si început masajul erotic e bună știi să te excite masaj body nu finalizat

Pe urmă pauza de 2 minutele

Tura 2 finalizat în sânii ei superbi

Note 9 pe linie

De revenit sigur la îngerii m am cam turmentat fetele nu stiu acolo masaj

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am revenit si eu pe la acest salon. De data aceasta am ales-o pe Cami si nu imi pare rau.. achitat cei 150/h, dus si asteptat dra in camera. Apare in halat, atmosfera foarte intima in camera. Am inceput cu sarutari si mangaieri pe corp placute, tandre, pasionale.. fara FK din pacate. Dra tacuta, misterioasa, stie cum sa excite un barbat. Am inceput in picioare, am continuat in pat si a venit si finalizarea clasica..

I-am cerut sa-mi faca masaj , executat foarte bine, am schimbat 2-3 vorbe, a fost exact cum a trebuit sa fie. Gresala mea a fost k spre final am cerut sa-i fac si eu masaj si, m-am excitat ca draku din nou. Am facut dus impreuna, rece la inceput si mi-am mai revenit. Are un stil de a fi, k o doresti non stop. Cu siguranta am sa revin , poate o sa beneficiez si de FK.

• Like 4
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am revenit si eu pe la acest salon. De data aceasta am ales-o pe Cami si nu imi pare rau.. achitat cei 150/h, dus si asteptat dra in camera. Apare in halat, atmosfera foarte intima in camera. Am inceput cu sarutari si mangaieri pe corp placute, tandre, pasionale.. fara FK din pacate. Dra tacuta, misterioasa, stie cum sa excite un barbat. Am inceput in picioare, am continuat in pat si a venit si finalizarea clasica..

I-am cerut sa-mi faca masaj , executat foarte bine, am schimbat 2-3 vorbe, a fost exact cum a trebuit sa fie. Gresala mea a fost k spre final am cerut sa-i fac si eu masaj si, m-am excitat ca draku din nou. Am facut dus impreuna, rece la inceput si mi-am mai revenit. Are un stil de a fi, k o doresti non stop. Cu siguranta am sa revin , poate o sa beneficiez si de FK.

Da, pot sa confirm recenzia, as mai adauga ca are poze pe site-ul salonului, se poate vedea ca e mega bunoaca.

Eu am lasat-o pe ea de capul ei, a creat atmosfera foarte ok, fara doar si poate m-a excitat in draci ; catre final mi-a oferit tatzele sa le fut, unde am dat din cur pana m-am terminat.

Eu credeam ca e de prisos sa-i mai cer 69-ul, cumva manevra standard la saloanele uleioase, ulterior vizitei mi-a parut rau ca nu i-am gustat pizdulica.

@addicted69

Colegule, tu ai stabilit partea cu dusul asistat de la bun inceput, cand ai platit la secretara?

Mersi anticipat

• Like 2
Postat

Colegule, eu nu am intrebat pe nimeni nimika, pur si simplu, dupa finalizarea sedintei i-am cerut sa vina cu mine la dus si sa ramana cu mine pana ma imbrac si plec.. mi se pare o pretentie decenta.. nu a comentat nimeni. La fel a fost si cu Andra , de fiecare data.. La fel si la Cleo, daca imi place fata si mai vreau sa petrec putin timp cu ea..

• Like 1
Postat
New arrivals to Previlege. Emily (or Emilia) and Alina both very nice. There is also Ioana I have not met. I tried with Emily and Alina a double massage (half hour and half hour). Very short and poor relaxing massage (grade 7) also rushed.

Erotic massage a bit 'better (grade 8) .Attitudine 8 vote (Emily) 9 (Alina).
  • Like 3
Postat

Mie fetele astea, ca aspect, imi par o echipa castigatoare...par selectate la sala de fitness toate, plus bonus, tate mari aproape toate! Spor la treaba, clujeni...manati, ma! :-)

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

posibil bogdy sa se fi uitat numai pe site- unde vorba lui pozele sunt superbe; da stiu si eu sunt restant cu recenzia.

• Like 1
Postat

Exact, doar m-am uitat pe site...doar ca nenea asta e avid de privilege si hater la cleo...si atunci asuda p-aici dupa orice picatura! ne invata el cand sa facem recenzii ca noi nu stim, saracii...trebuie sa fim indrumati! :-)

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Trecui pe acolo și intrai cu o fată poreclită Ioana.

Nu are un fizic cuceritor (este ponderat plinuță) și nici prea expansivă nu e, dar e amabilă. Cu toate acestea, m-a surprins plăcut la masajul erotic: explorează atent și zona curului, când ești cu fața în jos, își preumblă degetele pe ouă și de jur-împrejur, îți atinge și freacă penisul din acea poziție. Intră și din lateral cu cealaltă mână - folosite simultan este o plăcere extraordinară. Când te întorci cu fața în sus continuă un joc extraordinar cu penisul, îl mângâie, îl smotocește, folosește uneori unghiile, îi agasează capul. Am rămas fermecat și am ejaculat foarte abundent.

Această metodă răscumpără și fizicul fetei, și reținerea ei în a-și oferi spre atins ori supt formele și ascunzișurile feminine. La fel, sărutul este absent, însă nici nu-i imperativ.

Totuși, în ce privește jocul cu penisul, fata e foarte deschisă sugestiilor, i-am indicat de vreo două ori ce-mi doresc și fu extrem de docilă.

Aspect: 6,5;

Masaj: 7 (molatec și fără imaginație);

Masaj erotic: 9,5 (poate sunt prea generos, dar pe mine stilul ei m-a făcut să mă simt foarte bine);

Preț 150 lei/1 oră.

Eu o recomand.

• Like 8
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...