Sari la conținut

Adele 0730437172 / 0764722066

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Pacat ca-i celulita-n floare!

laugh:2 eu am fost pe la inceputurile ei, acum multi ani ii atarnau si tzatzele si burta (a stiut sa le ascunda cu vestimentatia) si era cam pusa pe fast-fuck. De atunci nu am mai calcat pe la ea. Pe colegasa nu am incercato.

Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo

A special company / out.call/ in.call

Constanta, Constanta

Valabil din 02.04.2017 17:59:35

Repostat automat Descriereiti place ceea ce vezi? ai nevoie de o companie pe masura baniilor investiti? sau pur si simplu ai nevoie de un moment de intimitate ? pot fi cea mai buna alegere

daca ai bun simt si esti un barbat discret . . . te incadrezi in cerintele mele !

suna.ma iar restul vine de la sine

disponibila la mine, la tine sau la hotel!

200ron/h

poze 100%reale

looking for adventure, do you need a hot young lady, enough experienced to bring the pure passion into your life? to guide you to the true pleasures?

yes, it can become reality and not just a mirrored dream, unleash your desire… come, explore a world of fantasy and reality, a world where i can take you.

charismatic, hypnotic, intuitive, creative, demanding, sexy, feminine, sultry… i’m that goddess you’ve been searching for…

post-179001-0-92374800-1491190494_thumb.png

post-179001-0-47229500-1491190510_thumb.png

post-179001-0-28877900-1491190520_thumb.png

post-179001-0-58602100-1491190541_thumb.png

post-179001-0-93791900-1491190551_thumb.png

• Like 2
Link spre comentariu

Va salut cu drag ...

Va multumesc pentru comentarii si cele frumoase si cele mai putin frumoase

Cat tine de celulita total gresit ... are grija antrenorul personal 15 zile pe luna sa numai fie

Sanii lasati? Am ascuns cu tinute spui? Total neadevarat

Sanii sunt lasati si pozati in splendoarea lor

Cat tzine de trecut acum 4/5 ani cine draq tine minte :)) . Tu tzi minte?

Inseamna ca ti.am lasat un gust placut :)

Cat despre voi dragii mei parteneri care deja a.ti ajuns ca si prietenii mei va multumesc ptr fiecare vizita in parte .. si la cat mai multe

Va pup

• Like 4
Link spre comentariu

Sunt dator cu o recenzie . Desi fusei dezamagit de partenera ei de apartament am fost totusi in vizita si la Adele acum ceva timp .

Programat telefonic ajuns in locatia clasica . Suportat un pic de narcisism am facut un dus pe rand si am trecut la cele trupesti . O tehnica buna la oral ... nu la ce ma asteptam dar buna si desi a incercat nu a reusit sa ma faca sa ejaculez (in afara de Serafina oricum nu prea a mai reusit cineva parca si una din Cristine ) am trecut la normal unde se vede "experienta ei " . Nu as putea spune ca am foat impresionat si faza cu 50 de lei in plus ptr sarut a reusit sa strice o experienta acceptabila .

Locatie 8

Oral 8

Normal 9

Gfe 6 niste narcisism cu o prea buna imagine de sine a stricat ora.

Tarif 200 +50 ... ca deh buzele mele costa.

• Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...