Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Flori ca flori, tăiem o cracă/dar din pulă bani de groapă.  :laugh2

Da-l in slbz  ca sa-l bata

Ca nu-i mai trebuie groapa

Trebuie imbalsamat

Si pe mare aruncat  :)

:)  :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Auzi, îl urmărim noi :))))

Da'ce are el sa ne spună? :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Si cam ce ar fi de spus/discutat cu 99% dintre voi, majoriatea fiind proxeneti, infractori, cocalari semianalfabeti ori alti dementi cu tulburari psihice extrem de grave si de evidente, si unii si altii, voi astia maxim 20-30 care va traiti exclusiv si nonstop viata aici, unii, infractori care datorita jobului trebuie sa-si promoveze propriile halci de carne si atacand concurenta, iar altii si mai tristi, niste psihopati oligofreni singuri si tristi, complet deviati si obsedati sexual, toti si toate promovand prostitutia de cea mai joasa speta si proxenetismul organizat ?

In afara de voi, cei maxim o duzina de infractori si dementi, care va lingeti in cur 24/24 ori va mascariti de atatia ani, singuri intre voi, ati vazut vreun om sanatos la cap ca si-ar dori sa aiba vreo legatura cu voi ?

Este extrem de simplu si de clar pentru orice om inca sanatos la cap, ca oricine isi pierde atat de mult timp aici o poate face doar din doua motive, ori este un proxenet/iuby garide jegos care trebuie sa-si promoveze proasta/prostele ca altfel moare de foame ori este complet psihopat fara pic de activitate si viata sociala reala, plus cateva babe mahalagioiace cu paienjeni la kizde care latra la luna poate poate i se va face mila unuia sa le scoata din foame, vreo 3-4 dintre ele scapate din ospiciu la modul cel mai serios vorbind ?

Tu crezi ca esti sanatos daca ai ajuns sa-ti faci si tu o gramada de conturi clona, the deceiver, orochi, chuck shurley, keyser soze si cate oi mai avea, sa ajungi sa vorbesti singur, ca tine fiind o gramada, sau tiganul ala taximetrist borat de oly, tentwo, sarlatanu si cate clone o mai avea ori cu cretinul ala parsiv de picon si alti proxeneti wanna be, ce ling in cur proxeneti reali si le promoveaza panaramele pentru o chifla cu sana, ia zi-mi ce-ar avea de discutat un om sanatos la cap cu unii ca voi ?

Sau de ce as fi interesat de femeile in preajma pre-post menopauzei dilite la neuron din cauza transformarilor hormonale ireversibile, care in disperare si simtind ca li se scurge viata dintre picioare, panicate ajung sa se dea la barfa cu cretini patologici ca  voi cu dume de mitze biciliste si cu libidosenii de cel mai prost gust ?

La cum ganditi, ce mentaliate, limbaj si comportament aveti, de maimutze curentate, nu este de mirare ca habar n-aveti  ce inseamna si care este feelingul cand o femeie sanatoasa la cap se va fute cu voi de placere.

Vizitator
Postat

Ba, Marinel, când om vrea părerea ta, o sa ți-o cerem. Bine, poți sa zici ce vrea putzulica ta, despre oricine, orice. Poți să-ți dai cu presupusul, sa te lamentezi, sa scrii abjectii în miez de noapte. Ideea este ca, pe mine personal, nu ma interesează absolut nimic de tine, viața ta, ce putza ta faci.

Nu am clone! În prea-deșteptăciunea ta, ar trebui sa știi diferența dintre "clone" și "mai mulți useri". Nu dau explicații, dar pentru tine, asa ca la clasa întâi, a la gaga, eu am spus ce useri am aici, clona, în înțelegerea mea, este acel "user" care își ascunde identitatea, ceea ce nu este cazul meu. Și Keyser söze nu este unul dintre userii mei sau clona mea. E clar?

Da, ok, am înțeles ca ai o problema cu "iuby", proștii, analfabeții, etc etc, dar asta e lumea. Fără prost n-ar exista deșteptul. Fără bolnav nici sănătos n-ar fi. Ma gândeam ca, după cunoștințele acumulate, vei realiza chestia asta.

Ar trebui s-o lași mai moale când afirmi ca tu ai fi sănătos la cap și noi am fi nebuni, sau cum ne mai denumesti tu. Numai ne uităm la ultimele 10 postari ale tale, unde înjuri de morți, vii, mame, tati, neveste, surori chiar și copii. Ba, chiar și copii. Trage singur concluzia.

Sa nu-mi arăți cu degetul spre useri care înjură și ei, aici vorbim strict de tine și de "sănătatea ta la cap", argumentul care îl aduc este ca, dacă unu mânanca căcat, nu trebuie sa mănânci și tu,la figurat.

Observ, de asemenea, ca prea te preocupă viata altora. E ok să-ți spui observatiile(nu părerile), dar tu o faci ca și cum ți-a făcut cel mai mare rău. Sa știi ca și tu când dai câte 100/noapte sau 300/weekend contribui din plin la realitatea care o tot blamezi.

Legat de ultima parte, n-o sa zic ce a zis Jiji :). Doar ca nu ești în măsura sa ne dai lecții. Nu ai o relație stabilă de ani, ca să-ți poți expune părerile. Eu chiar anul trecut, in noiembrie, am mai întâlnit o femeie care m-a luat de ochi, critical 9,pe o scară de la 1 la 10,după cum ea mărturisea, când m-a invitat în oraș. Eu am fost cinstit cu ea, m-am aPtinut, i-am spus că sunt însurat.

Cam asta înseamnă feeling, nu datul unei sute de euro după un fwtai. Pentru ca e posibil, mai Marinele, sa dai de femei de treabă, cărora chiar sa le placă de tine. Problema este ca, e posibil ca tu, ca prostu, sa dai cu tifla-n baltă,cand la sfârșitul întâlnirii oferi suta de euro. Ma întreb, așadar, câte femei ai dezamăgit... Te-a bătut vreuna? :)))

• Like 1
Postat
   E clar, va bantui deja mintile, cred ca v-ati fute si voi in cur de suta aia de euro daca si-ar strica careva pula pe voi, de ati ajuns s-o visati si noaptea, si pula si suta, de secaturi si panarame penale purtatoare ilegale de pula care sunteti.

De ce simti nevoia ma idiotule sa ai mai multe conturi si sa-ti dezvolti personalitati multiple ma sifiliticule, ce om sanatos la cap ar face lucrul asta si de ce ?...proxenetii, iuby garizii, recenzorii din taste si pix, promovatorii, trompetele si alte vuvuzele este de inteles, isi promoveaza marfa, au ceva de castigat din asta, dar idiotilor ca tine la ce le foloseste lucrul asta, ia zi ma sanatosilor psihic, care va petreceti viata exclusiv aici 24/24 ?

Pai sa intreb cat pot de calm, de ce mortzii, vii si ranitii tai si ai vostri de jeguri penale si alti dementi dezaxati, deviati, obsedati si distrusi de laba, nu aveti loc de mine ma muistilor, de-mi sariti toti in haita in cap cu multitudinea voastra de clone, sa-mi astupati orice postare ori topic care priveste oamenii normali si inca sanatosi la cap, care isi doresc sa gaseasca parteneri sexuali compatibili in primul rand fizico-psihic  cadourile, floricelele, bombonelele, lovelele si inelele fiind pe plan secund ?

Chiar daca nu-s de acord cu prostitutia de cea mai joasa speta si degradanta dpdvd uman, m-ati vazut pe mine pe topicele fetelor sau sa incerc sa le dau sfaturi si sa le fac pretul la kilu/gramu de kizda vandut pe taraba/apartament ?

Hai sa va intreb, la fel, tot intr-un mod cat pot eu de civilizat, de ce mortzii, vii, ranitii, mamale, nevestele, ficele si nepoatele voastre veniti si mancati cacat, tu si restul muistilor asemeni tie, daca mereu tot ziceti ca nu sunteti interesati de subiectele aduse de mine in discutie spre dezbaterea publica a oamenilor normali si sanatosi care isi doresc lucrul acesta, sa se futa si de placere, nu doar ca animalele umilind femeile in ultimul hal si tratandu-le ca pe niste halci de carne ?

Vizitator
Postat

E clar, va bantui deja mintile, cred ca v-ati fute si voi in cur de suta aia de euro daca si-ar strica careva pula pe voi, de ati ajuns s-o visati si noaptea, si pula si suta, de secaturi si panarame penale purtatoare ilegale de pula care sunteti.

De ce simti nevoia ma idiotule sa ai mai multe conturi si sa-ti dezvolti personalitati multiple ma sifiliticule, ce om sanatos la cap ar face lucrul asta si de ce ?...proxenetii, iuby garizii, recenzorii din taste si pix, promovatorii, trompetele si alte vuvuzele este de inteles, isi promoveaza marfa, au ceva de castigat din asta, dar idiotilor ca tine la ce le foloseste lucrul asta, ia zi ma sanatosilor psihic, care va petreceti viata exclusiv aici 24/24 ?

Pai sa intreb cat pot de calm, de ce mortzii, vii si ranitii tai si ai vostri de jeguri penale si alti dementi dezaxati, deviati, obsedati si distrusi de laba, nu aveti loc de mine ma muistilor, de-mi sariti toti in haita in cap cu multitudinea voastra de clone, sa-mi astupati orice postare ori topic care priveste oamenii normali si inca sanatosi la cap, care isi doresc sa gaseasca parteneri sexuali compatibili in primul rand fizico-psihic cadourile, floricelele, bombonelele, lovelele si inelele fiind pe plan secund ?

Chiar daca nu-s de acord cu prostitutia de cea mai joasa speta si degradanta dpdvd uman, m-ati vazut pe mine pe topicele fetelor sau sa incerc sa le dau sfaturi si sa le fac pretul la kilu/gramu de kizda vandut pe taraba/apartament ?

Hai sa va intreb, la fel, tot intr-un mod cat pot eu de civilizat, de ce mortzii, vii, ranitii, mamale, nevestele, ficele si nepoatele voastre veniti si mancati cacat, tu si restul muistilor asemeni tie, daca mereu tot ziceti ca nu sunteti interesati de subiectele aduse de mine in discutie spre dezbaterea publica a oamenilor normali si sanatosi care isi doresc lucrul acesta, sa se futa si de placere, nu doar ca animalele umilind femeile in ultimul hal si tratandu-le ca pe niste halci de carne ?

Here îs your ridiculous bravada, again :)))

Chiar asa prețioasă e suta aia pentru tine? :))) Ca prea mult presupui c-am vrea-o noi, prin.... metoda descrisa de tine :)))

Cine ți-a zis ca simt eu nevoia? Știu eu!!! :))) Burta ta, aia de unde scoți tu toate alea :))) Încăpătoare, n-am ce sa zic :)))

Ops!Pai ce facem Bobita, ne apucăm sa justificam prezența peștilor, curelor, șamd? Asta după ce-i infierezi aici?

De ce sunt eu aici? Nu chiar 24/24,ca ar insemna ca și tu stai 24/24de ma contorizează, și nu e deloc înțelept, după zicala "hoțul striga, uite hoțul".

Da' ce, n-am voie sa socializez pe un forum? Ce, curvele nu sunt si ele oameni? :))

Apoi, ce te intereseaza pe tine ce fac eu, ce face ăla, ce face ăla? Uite o întrebare de 100 de puncte, sau "coco" :)))

-tu, marele om sănătos la "cabeza".... Ce cauți aici? :)))

Cin' ți-a zis, ma, paranoicule, ca n-avem noi loc de tine? Sunt prea sigur ca pe toți îi doare-n cot de tine, începând cu subsemnatul :)))

Problema... Nu subiectele propuse de tine e problema. Chiar asa chior sa fii, sa nu vezi?

:)))

LE- auzi, barbone, cât ai jignit-o tu pe Vistantric? Ah? Ia zi tu, ăla corect, ca și tu mi-ai părut, ca să te citez, "un animal care umilește o femeie în ultimul hal..."

Bă, băiatule, ba....

Vizitator
Postat

Hai sa ți raspund eu, prostule, pe înțelesul tau.

De obicei, când intr un colectiv de persoane, unul face spune la gura pe un anumit subiect, sau în permanență, stii ce fac ceilalți, ma prostovane...își bat pula de el. Așadar, asta facem noi ma, prostule, ne batem pula de tine. Tu nu vezi ma ca daca unul din noi, scrie două cuvinte, tu scrii 1000? În cazul asta, cine duce lipsă de socializare si de atentie, ma ?

Vizitator
Postat

Ps. Daca il băgăm prea mult în seamă pe marinar, o sa vedem primul caz de " moarte de oftica" din Europa :)))

Vizitator
Postat

Ps. Daca il băgăm prea mult în seamă pe marinar, o sa vedem primul caz de " moarte de oftica" din Europa :)))

Bun, nu-l băgăm în seamă. Da'atunci, unsăl băgăm? :)))

Postat

Chiar asa prețioasă e suta aia pentru tine? :))) 

LE- auzi, barbone, cât ai jignit-o tu pe Vistantric? Ah? Ia zi tu, ăla corect, ca și tu mi-ai părut, ca să te citez, "un animal care umilește o femeie în ultimul hal..."

Atat de jegos esti, ca tocmai pe nebuna statului/site-ului mi-o aduci in discutie, care este muita moca si random de tot site-ul pe unde mananca cacat/halucineaza nonstop, aceiasi nebuna nesimtita careia i-am repetat timp de 3-4 ani sa stea departe de persoana mea ca nu ma intereseaza/atrage de niciun fel, nici fizic si nici psihic, nici moca si nici pe bani, aceiasi dementa pe care tu ca un muist si ultimul nenorocit si jegos de barbat care mai zici si ca esti maritat, incerci s-o vrajesti ca poate ti-ar da pizda moca si aici si pe fasbuciul ei, pai cat de muist si nenorocit de barbat poti sa fii ma labagiule limbist sa profiti de femei care nu sunt in totalitatea facultatilor mentale ?
    Voi nici macar nu stiti cu arata o suta de euro in realitate, bai panaramelor, ca daca ati fi avut banii astia la dispozitie, cu siguranta nu mai mancati cacat nonstop aici, lingand random goaze, indiferent ca feminine sau masculine, doar doar va pica si voua vreo mocangeala.
    Sa-mi aratati voi un barbat normal si sanatos la cap, care isi permite sa cheltuie intr-o noapte all inclusive oras, hotel si cadou cu o femeie 10-15 bastoane, ca o face cu gandul sa umileasca acea femeie, ca parca femeile sunt masochiste sa iasa cu unul din scarba pe care trebuie sa-l suporte o noapte intreaga, bai ratatilor, care nici macar bani de un futai de juma de ora cu o capra, oaie, vaca pestita nu aveti, d-aia o ardeti cu limba-n cur p-acilea nonstop la vanatoare de mocangeli.
  Da la cat de homosexuali in atitudine, comportament si limbaj sunteti, sincer cred ca nici femeile nu va intereseaza, asa ca daca ati facut fixatie pe suta aia de coco, v-o dau mine cadou, de ziua voastra de bulanjii rujati, sa va cautati si voi iubirea(pula) implinirea sufleteasca(anala) in parc la Opera sau la buda in Gara de Nord.

Ca doi muisti jegosi ce sunteti, ati venit iar cu diversiuni, v-am pus doua intrebari clare, ce cautati pe topicul asta sa mancati cacat ma jigodiilor, daca nu sunteti interesati de subiect si de ce simtiti nevoia ambii dintre voi(nefiind singurii) sa aveti o gramada de conturi clona, cateva asumate/descoperite si multe neasumate, de ce, care-i scopul mai onestilor/panaramelor ?
Vizitator
Postat

Atat de jegos esti, ca tocmai pe nebuna statului/site-ului mi-o aduci in discutie, care este muita moca si random de tot site-ul pe unde mananca cacat/halucineaza nonstop, aceiasi nebuna nesimtita careia i-am repetat timp de 3-4 ani sa stea departe de persoana mea ca nu ma intereseaza/atrage de niciun fel, nici fizic si nici psihic, nici moca si nici pe bani, aceiasi dementa pe care tu ca un muist si ultimul nenorocit si jegos de barbat care mai zici si ca esti maritat, incerci s-o vrajesti ca poate ti-ar da pizda moca si aici si pe fasbuciul ei, pai cat de muist si nenorocit de barbat poti sa fii ma labagiule limbist sa profiti de femei care nu sunt in totalitatea facultatilor mentale ?

Voi nici macar nu stiti cu arata o suta de euro in realitate, bai panaramelor, ca daca ati fi avut banii astia la dispozitie, cu siguranta nu mai mancati cacat nonstop aici, lingand random goaze, indiferent ca feminine sau masculine, doar doar va pica si voua vreo mocangeala.

Sa-mi aratati voi un barbat normal si sanatos la cap, care isi permite sa cheltuie intr-o noapte all inclusive oras, hotel si cadou cu o femeie 10-15 bastoane, ca o face cu gandul sa umileasca acea femeie, ca parca femeile sunt masochiste sa iasa cu unul din scarba pe care trebuie sa-l suporte o noapte intreaga, bai ratatilor, care nici macar bani de un futai de juma de ora cu o capra, oaie, vaca pestita nu aveti, d-aia o ardeti cu limba-n cur p-acilea nonstop la vanatoare de mocangeli.

Da la cat de homosexuali in atitudine, comportament si limbaj sunteti, sincer cred ca nici femeile nu va intereseaza, asa ca daca ati facut fixatie pe suta aia de coco, v-o dau mine cadou, de ziua voastra de bulanjii rujati, sa va cautati si voi iubirea(pula) implinirea sufleteasca(anala) in parc la Opera sau la buda in Gara de Nord.

Ca doi muisti jegosi ce sunteti, ati venit iar cu diversiuni, v-am pus doua intrebari clare, ce cautati pe topicul asta sa mancati cacat ma jigodiilor, daca nu sunteti interesati de subiect si de ce simtiti nevoia ambii dintre voi(nefiind singurii) sa aveti o gramada de conturi clona, cateva asumate/descoperite si multe neasumate, de ce, care-i scopul mai onestilor/panaramelor ?

În primul rând, nu are importanță ca ea e "nebuna statului/site-ului...." și tot ce ai zis tu acolo. E femeie. Iar asta te descalifica din start, ca fiind normal la cap, elegant, civilizat.Apropo, nu vorbesc cu ea pe feisbuc. :)

Doi la mână - unde, de unde ai tras tu concluzia ca eu caut sa vrăjesc pentru pwzda moca? Ai ragait-o și p-asta din străfundurile burții :))) Mai băiete, suntem unii care am văzut dolari și euro când nici nu aveai mustață, nici sus, nici jos. Dar, hai bine, te-ai ajuns și tu acum, ce sa zici :)) se acceptă ;)

Ba uite ca sunt mulți care cheltuie și 50 de bastoane, că-și permit, au fetish-uri, hobby-uri, etc etc. Totul e relativ, prea-cititule :)))

În ce privește subiectul tău pe acest topic-pai nu tu ești ăla care se plânge ca nu vine nimeni pe banii ăștia? :))) Ți s-a explicat, ras-explicat, cred ca și desenat, în culori. Scopul pentru care ai deschis acest topic, doar sa ai de înjurat, mi-e greu sa cred ca, un om umblat ca tine, "cultat" la capatzana, sa nu fi priceput de mult cum sta treaba.

Nu țin neapărat să-ți demontez toate acestea, da' dacă-l cauți pe "Reaq"... Here i am! :)))

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Atat de jegos esti, ca tocmai pe nebuna statului/site-ului mi-o aduci in discutie, care este muita moca si random de tot site-ul pe unde mananca cacat/halucineaza nonstop,

aceiasi nebuna nesimtita careia i-am repetat timp de 3-4 ani sa stea departe de persoana mea ca nu ma intereseaza/atrage de niciun fel, nici fizic si nici psihic, nici moca si nici pe bani, aceiasi dementa pe care tu ca un muist si ultimul nenorocit si jegos de barbat care mai zici si ca esti maritat, incerci s-o vrajesti ca poate ti-ar da pizda moca si aici si pe fasbuciul ei, pai cat de muist si nenorocit de barbat poti sa fii ma labagiule limbist sa profiti de femei care nu sunt in totalitatea facultatilor mentale ?

1. Cum ti s-a părut tie ca incerc sa ma apropii de persoana ta...?

2. Cum ti s-a părut tie ca te consider un solicitant al disponibilității mele pentru a avea o întâlnire?

3. Eu nu stau cu nimeni sa discut pe facebook decat cu cei din cercul meu de prieteni si care nu au nici o legătură cu activitatea aceasta a mea! Nu ar avea sens să ma complic pentru că cei de pe forum au numarul meu de telefon...

4. Apari aici pe forum si vrei sa urli singur la lună de nu accepti anumite comentarii? Spune concret cu ce naiba iti gresim fara să mai jignesti si poate ca incercam sa intelegem ce ti se intampla...

In rest...Nu-mi pasă ca niste necunoscuți spun despre mine ca sunt nebună, drogata, betiva sau orice ar mai avea cineva chef sa spună ceva jignitor care sa ma afecteze intr-atat incat sa ma dau pe fața si sa-mi schimb atitudinea si sa jignesc la rândul meu pentru a demonstra cumva afirmațiile jignitoare care mi s-au adus de-a lungul timpului sau sa ma simt intimidată si sa nu mai fiu asa activa pe forum. Altfel de ce i-ar veni cuiva sa ma jigneasca din senin...?

• Like 15
  • Minus 3
Vizitator
Postat

1. Cum ti s-a părut tie ca incerc sa ma apropii de persoana ta...?

2. Cum ti s-a părut tie ca te consider un solicitant al disponibilității mele pentru a avea o întâlnire?

3. Eu nu stau cu nimeni sa discut pe facebook decat cu cei din cercul meu de prieteni si care nu au nici o legătură cu activitatea aceasta a mea! Nu ar avea sens să ma complic pentru că cei de pe forum au numarul meu de telefon...

4. Apari aici pe forum si vrei sa urli singur la lună de nu accepti anumite comentarii? Spune concret cu ce naiba iti gresim fara să mai jignesti si poate ca incercam sa intelegem ce ti se intampla...

In rest...Nu-mi pasă ca niste necunoscuți spun despre mine ca sunt nebună, drogata, betiva sau orice ar mai avea cineva chef sa spună ceva jignitor care sa ma afecteze intr-atat incat sa ma dau pe fața si sa-mi schimb atitudinea si sa jignesc la rândul meu pentru a demonstra cumva afirmațiile jignitoare care mi s-au adus de-a lungul timpului pentru a ma simti intimidată si sa nu mai fiu asa activa pe forum. Altfel de ce i-ar veni cuiva sa ma jigneasca din senin...?

Ești prea bună :)))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ești prea bună :)))

Se supără iar... 😊
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Se supără iar...

și? :)))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

și? :)))

Si încearcă sa te contrazică explicandu-ti pe îndelete de ce consideră el nu sunt o escortă de recomandat...

• Minus 1
Vizitator
Postat

@Vist....esti poate o escorta speciala.

Dar ce faci tu pe aici te trage in jos....asta o zic multi.

Vizitator
Postat

Si încearcă sa te contrazică explicandu-ti pe îndelete de ce consideră el nu sunt o escortă de recomandat...

Ești femeie, despre asta e vorba :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

@Vist....esti poate o escorta speciala.

Dar ce faci tu pe aici te trage in jos....asta o zic multi.

In jos de la ce anume si spre ce mai exact? Vorba aici era ca se învârt niste bărbați in jurul meu cu jigniri de toate felurile si care par încântați de atitudinea lor...ca altfel nu ar lungi expresia lor atât de superioară mie si "condiției" josnice in care ma aflu! În fine, e bine sa ma abțin de la a spune prea exact care e situația si sa va las cu joaca voastră...

Ești femeie, despre asta e vorba :)

FEMEIA e femeie, nu este el îndreptățit sa schimbe acesteia statutul din vorbele sale jignitoare si pline de ocară... Dar nici eu sa demonstrez mai mult decât am eu chef doar pentru că imi "vand sarmul" in care e perfect posibil sa se găsească si calități ce țin de feminitatea mea. Deci sunt chestiuni care in ritmul acesta nici nu vor intra vreodată in vreo discutie cu v-ship, pentru ca nu e situația in care sa manifest vreo probă de feminitate si e absurd!
  • Minus 1
Vizitator
Postat

In jos de la ce anume si spre ce mai exact? Vorba aici era ca se învârt niste bărbați in jurul meu cu jigniri de toate felurile si care par încântați de atitudinea lor...ca altfel nu ar lungi expresia lor atât de superioară mie si "condiției" josnice in care ma aflu! În fine, e bine sa ma abțin de la a spune prea exact care e situația si sa va las cu joaca voastră... FEMEIA e femeie, nu este el îndreptățit sa schimbe acesteia statutul din vorbele sale jignitoare si pline de ocară... Dar nici eu sa demonstrez mai mult decât am eu chef doar pentru că imi "vand sarmul" in care e perfect posibil sa se găsească si calități ce țin de feminitatea mea. Deci sunt chestiuni care in ritmul acesta nici nu vor intra vreodată in vreo discutie cu v-ship, pentru ca nu e situația in care sa manifest vreo probă de feminitate si e absurd!

https://i.imgur.com/YUT3Dp3.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

https://i.imgur.com/YUT3Dp3.gif

😅 Stiu, n-am uitat ca tu esti cel răul...dar ca esti băiat bun!
  • Like 14
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Stiu, n-am uitat ca tu esti cel răul...dar ca esti băiat bun!

Paradox,nu? :)))

Iar o sa zicaca te vrajesc,pentru pwzda moca :))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Paradox,nu? :)))

Iar o sa zicaca te vrajesc,pentru pwzda moca :))))

Mai ales ca s-ar zice despre femeile care practica aceasta activitate ca le plac de acel baiat bun da' rău si-afurisit...nu mai stiu care-i expresia!
  • Like 13
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Mai ales ca s-ar zice despre femeile care practica aceasta activitate ca le plac de acel baiat bun da' rău si-afurisit...nu mai stiu care-i expresia!

;)

Vizitator carladristor
Postat

Vad ca deja a dat dracii in voi. :D

Stati linistiti mai pestisorilor gainari, ca n-o sa muriti de foame din cauza mea, nici voi si nici prostituatele voastre fomiste pe care le prostiti, tara-i plina de prosti, mai aveti de unde ciuguli si voi.

Acilea pe topingu' asta, nu-i piata de peste/prostitutie la taraba prin care promovati voi toate botanistele maneliste si semianalfabete scapate de la coada vacii cu floci pe picioare si rapan pe calcaie, pe tot forumul prin recenzii demne de cascadorii rasului pentru toti gusterii limbisto-onanisti.

Femeile si barbatii normali la cap nu-si vor da niciodata chilotii jos in public, eu unul am gimel la profil, iar lucrurile importante si reale se vor face mereu in privat. :D

Fututul real se va face mereu cu pula si cu portofelul, nu doar din taste cu gura si limba, cum multi dintre voi o demonstrati. :D

maaaaaxiiiimmmmm le-ai dat cu firma peste nas :))))))))))))
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...