Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Buna ziua, wildfire33.

Am verificat situatia descrisa de dumneavoastra si intr-adevar de cand a intrat fata in camera si pana a iesit au durat 30 min. Probabil cu dusul, imbracatul au fost acele 10 min, restul de 20 de minute au fost de masaj. 

Antonia este noua in echipa noastra si incercam sa o formam astfel incat clientii nostri sa fie multumiti. Dezinteresul din acea ora de masaj poate s-a datorat si faptului ca era foarte obosita fiindca fusese o zi plina.

Ne cerem scuze pentru situatie, iar ca revansare va oferim un masaj de o ora si jumatate, la pret de o ora cu domnisoara Antonia. Daca doriti in acel interval puteti beneficia si de un mic rasfat in jacuzzi. 

Va asteptam si ne cerem scuze inca o data pentru situatie. 

Cu tot respectul, Royal Place Massage!

Eu nu inteleg, dupa ce omul a fost "flituit" in 20 de min voi tot mai veniti cu scuze penibile?! Receptie nu aveti sa verifice ce se intampla in salon? In plus dupa ce nu a fost multumit de experienta cu maseuza respectiva voi oferiti o jumatate de ora chipurile gratis tot cu aceeasi maseuza? Hilar

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua, wildfire33.

Am verificat situatia descrisa de dumneavoastra si intr-adevar de cand a intrat fata in camera si pana a iesit au durat 30 min. Probabil cu dusul, imbracatul au fost acele 10 min, restul de 20 de minute au fost de masaj. 

Antonia este noua in echipa noastra si incercam sa o formam astfel incat clientii nostri sa fie multumiti. Dezinteresul din acea ora de masaj poate s-a datorat si faptului ca era foarte obosita fiindca fusese o zi plina.

Ne cerem scuze pentru situatie, iar ca revansare va oferim un masaj de o ora si jumatate, la pret de o ora cu domnisoara Antonia. Daca doriti in acel interval puteti beneficia si de un mic rasfat in jacuzzi. 

Va asteptam si ne cerem scuze inca o data pentru situatie. 

Cu tot respectul, Royal Place Massage!

Mulțumesc pentru răspuns! Apreciez faptul că ați luat în seamă problema și că ați propus și o reparație (inspirată sau nu, asta e altă discuție).

Link spre comentariu
  • Telefon: 0727646456

Eu nu inteleg, dupa ce omul a fost "flituit" in 20 de min voi tot mai veniti cu scuze penibile?! Receptie nu aveti sa verifice ce se intampla in salon? In plus dupa ce nu a fost multumit de experienta cu maseuza respectiva voi oferiti o jumatate de ora chipurile gratis tot cu aceeasi maseuza? Hilar

Buna seara! Nu au fost scuze, noi ne-am asumat ce s-a intamplat, asa ca am incercat sa reparam situatia. Mi se pare normal tot cu aceeasi maseoza pentru ca a fost greseala ei. 

Link spre comentariu

Pacat ca nu mai e Delia o perioada. Daca asta e situatia, pe cine recomandati pentru o sesiune de dominare dintre domnisoare?

Buna seara! 

Avem mai multe fete care fac dominare: Ariana, Antonia, Sofia, Mia, depinde de preferintele dumneavoastra la femei. 

Cel mai corect este sa alegeti la fata locului

Link spre comentariu

Buna seara!

Iepurasul vine cu o surpriza pentru voi :innocent 

Surpriza se numeste Ela!

Te asteptam sa o cunosti! :clapp 

Deschidem incepand cu data de maine!

Site: https://royal-masaj.ro/

post-223867-0-68374500-1556562126_thumb.jpg

post-223867-0-69987000-1556562142_thumb.jpg

post-223867-0-02759300-1556562165_thumb.jpg

post-223867-0-75828600-1556562182_thumb.jpg

post-223867-0-76164900-1556562197_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna! Am vazut si eu pozele cu fata noua, Ela si am zis sa o incerc.

Este super fata, nu regret vizita!!

Masaj de relaxare: 10

Masaj erotic:9

Gfe:9

Aspect:9

Buna! Ne bucura mult faptul ca Ela este pe placul tau.

Te mai asteptam si iti multumim pentru fiecare vizita!

O seara frumoasa!

Cu tot respectul, Royal Place Massage! :innocent 

Programari: 0727646456

Site: https://royal-masaj.ro/

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...