Sari la conținut

propunere...tel pas

ovii

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Dragi forumisti confutatori din Cluj ,

oare nu ar fi fain sa ne vedem la o bere ( vin , ori altceva) prin una din tavernele Clujului .

Nu de alta , dar anumite incordari care nu pot fi refulate prin coit , poate le putem refula la o bauta .

...poate unii ne cunoastem...poate nu ...sanse sunt cam 1:30.000...ei si ce-i...o sa deschidem un fe de "Asociatia Futaciosilor Anonimi" :laugh2

Cei ce se raliaza propunerii ii astept cu "sugestii si nreclamatii" :bow

• Oras:V. B. L.
  • Oras:V. B. L.
Postat

Baieti,la eventuala intalnire aveti grija sa nu aduceti discutia de fotbal.Unii sunteti cu Cfr-ul,unii cu Universitatea Cluj,nu prea sunteti infratiti,aveti grija.

Postat

Baieti,la eventuala intalnire aveti grija sa nu aduceti discutia de fotbal.Unii sunteti cu Cfr-ul,unii cu Universitatea Cluj,nu prea sunteti infratiti,aveti grija.

In chiloti nu se vede nici "U"-ul nici "C.F.R".-ul...adica asa sper ca nici unul sa nu-si fi vopsit PULA-n alb-negru sau alb-visiniu .

Vizitator unqul
Reputație: 0
Postat

frumoasa propunerea

si chiar daca nu sunt din cluj as participa si eu

Postat

Vrem sa vedem si Minutes of Meeting daca se poate ..............

Felicitari pentru Meetingul din Ardeal .............. Bravo Baietii ai ca incepe sa imi placa ....

Bucurestiu mare grija se creeaza grup solid in Ardeal, in sfarsit @Cautatorul va fi fericit .

Asteptam si pe cel Moldovean..............

• Oras:cluj-napoca
Postat

este buna idea luo ovii,dece sa nu iesim la o bere la o poveste,si sint fel convins ca unii dintre noi se cunosc.asteptem idei si propuneri unde sa fie intalnirea si cand.toate cele bune.

Postat

Buuuuuuuuuun,

Sa trecem la fapte mai concrete :D. Subsemnatul isi asuma rolul de organizator.

Asadar,locul nu va fi facut public pe acest forum din motive evidente. El va fi transmis prin mesaj privat celor care doresc sa participe.

Propunerea mea privind organizarea este urmatoarea:

- intalnirea are loc vineri, orele 20:30 ==>

- pana miercuri, ora 21:00, lumea se inscrie pe forum, pe acest thread postand un nr. de ordine (numerele se iau in ordine, eu iau 1, primul care posteaza dupa mine ia nr.2) s.a.m.d.

- tot pana miercuri ora 21:00, cei interesati sa participe imi dau un PM cu locatiile pe care le propune (pot fi 1, 2, ...n sau chiar mesaj de genul "imi e indiferent unde"

- miercuri seara centralizez optiunile privind locatia si ii anunt pe cei care s-au inscris care este locatia aleasa (si fac desigur o rezervare)

- dup acel DL, oricine se poate inscrie, insa nu mai poate opta in privinta locatiei

- meetingul se anuleaza de drept, daca cineva face publica locatia

Postat

Salutare ,

...felicitari lui @cristiborcea pentru rolul asumat de organizator .

Avand in vedere ca eu am fost cel care a facut propunerea , mi-ar fi placut sa ma inscriu cu numarul de ordine 2 . :slap2

Joi si Vineri sunt plecat din Cluj si din pacate din astfel de deplasari , intoarcerea se intampla undeva dupa ora 24 . Dar daca stau bine sa ma gandesc , nu prea cred ca nu va vor tine "balamalele" mai bine de 3 1/2 h , asa incat , sper sa va mai prind suficient de treji .

Asadar , eu voi primi un numar de ordine intre 2 si n ( sper cat mai departat de 2 si mai apropiat de n ) , si sunt de acord cu orice locatie propusa ...doar sa nu fie la mine acasa . :blushing2

...sper ca initiativa sa aiba succes .

Postat

desigur,fiind in faza incipienta proiectul, se accepta propuneri pentru alta data/ ora

Am ales vineri, ca ma gandesc ca sambata lumea cam are programul "clasic", vineri ramane cea mai buna zi pentru evadare... (cu colegii de servici). In timpul saptamanii ... doar la suc, si nu cred ca are farmec.

Ora e orientativa, startul se poate da si pe 21 sau 21:30, da nici dracu nu face rezervare pe ora aia...

Vizitator unqul
Reputație: 0
Postat

imi pare rau eu sunt ocupat cu treburi in alta zona a tarii vineri

oricum va rog o bere si pentru mine si de ce nu si vreo 3 fetite daca tot e intalnire cred ca se lasa si cu o.....DESTRABALARE

bafta baieti

Postat

salut tutror este buna idea lui cristiborcea,dar problema e ca nu toti au acces la pm adica la mesaje,si atunci?cum putem face?num ne putem intelege?de exemplu vineri ar fi ok.mai asteptam idei si de la altii.o zi buna tuturor.

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

2. Bazdkiii

eventual as putea sa las un mail...si primesc informatii privind locul intalnirii pe mail..daca va convine asa...

Cu respect,

Bazdkiii

Postat

mdeah ... la asta nu m-am gandit

Astept solutii ... pana una alta faceti inscrierile si apoi mai vedem.

Salutare ,

1.ziua de Vineri este cea mai buna zi pentru o astfel de "chermeza" .

2.alegerea unei alte date ar trebuie luata in considerare doar daca mai multi colegi care-si exprima dorinta de a participa , mai ales cei cu un trai "nomad" ...dar nu numai , propun o alta data la care stiu sigur ( cine poate fi sigur ? ) ca sunt rezidenti in Cluj .

3.locatia ar fi buna cat mai discreta ( dar cu multe "gazele" ) , si care sa nu-ti tranteasca scaunele pe masa la ora 01:00 , cum am patit saptamana trecuta undeva prin Hasdeu .

4.pentru comunicarea cu colegii care nu au acces la PM...poate ne ajuta unul dintre admini / moderatori cu un canal , poate chiar sa folosim PM-ul adminului ca si canal de comunicare...zic si eu

Postat

da ovii idea ta este buna,deci se pot face inscrierile daca nu sa mai scris nimeni pana acum atunci:3 ciucurel.adica sint eu.astept soluti sa vedem cum luam legatura intre noi.salutari si respecte.

Postat

Salutare ,

se pare ca doar 4 colegi am subscris acestei idei de socializare .

Tare mihnit sunt ca anumiti colegi cu state vechi pe acest forum si cu o reputatie "beton" ...@mocu , @skappie2 , @dorinel18 ...si nu numai ei , nu si-au exprimat dorinta de a ciocni un pahar din licoarea lui Bahus impreuna cu , colegii de "suferinta" .

@cristiborcea , fiind doar patru participanti , ma gandesc ca nu ar trebui sa fie un impediment . Eu iti voi trimite o adresa de mail pe PM , si te rog sa ma tii la curent daca si unde se va intampla .

Avand in vedere ca niciun admin n-a subscris ideii de "canal de comunicare cu cei care nu au acces la PM , le propun lui @ciucurel , @bazdkiii sa-si faca o adresa de mail temporara pe yahoo sau gmail pe care s-o afiseze pe acest post , pentru a-i putea contacta cristiborcea .

Cam atat...am avut de spus .

Postat

da sint de acord cu ovii si eu o sa postez o adresa de mail temporar care nu o folosesc si postez aici,si astept mail de la voi,care puteti vb intre voi pe pm si apoi vedem cu luam legatura,adresa de mail:[email protected] salut si respecte.

Postat

din pacate azi trebuie sa plec din cluj...deci nu pot sa patricip la intalnirea asta mult asteptat de mine...:(

Postat

...intalnirea a avut loc ...din pacate ne-am adunat doar 3 , baieti super ok , cu care ai ce povestii si ciocnii 1-2-3...pahare.

Data viitoare poate ...se mai strang . :beex2

Postat

salut baieti din pacate am primit mail-ul tarziu si nu am putut ajunge,imo cer scuze baietiilor care au fost,dar sa speram ca data viitoare sa stim mai repede,macar cu o zi inainte si atunci va fi ok.in tot acest timp mail-ul meu ramane valabil ptr tema asta.va salut si numai bine.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Mi-a parut bine sa-i cunosc pe ovii si cristiborcea, de multa vreme nu am mai stat asa tarziu prin oras, atmosfera a fost foarte ok, iar baietii de treaba. Sper sa ne mai adunam si sa si avem despre ce discuta, ca la oferta actuala (f slaba ) a Clujului, am inceput sa o dam in diverse la un moment dat :D Salutari si respecte!

Postat

@skappie2 ...acum si acele "diverse" au fost un subiect de discutie interesant , ai mai invatat ceva tu de la noi si noi de la tine ( in ale profesiei actuale )...ca despre fetite tot vorbim aici pe forum...intr-adevar nu da nimeni tot din casa , si poate la o astfel de "sedinta" mai aflii lucruri interesante.Dar...una peste alta a fost bine...chiar ma bucur ca ne-am intalnit . :berica3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...