Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Cere doar 60 Lei....o fi in vreun cuib ?
mario83 Reputație: -387 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Sau mai exact o urata.
liviu95 Reputație: 2259 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Cel mai probabil da. Din cate ziceau niste baieti pe aici e un cuib cu fete care mereu se schimba la cateva luni. De evitat oricum.
realshygirrl Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 Cea mai proasta experienta! Ever ! Revin cu povestea.Mai bine la trapezului scara 2 et. 6. Domnisoara nici sa te indrume nu stie .. cu stanga si dreapta ..e belea
Vizitator mertec Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Eu m-am riscat si am fost la ea, cand am intrat erau doua in camera ea si inca o tipa a spus ca raman cu care vreau din ele, mi s-au parut primitoare si foarte ok ca atitudine destul de curat desi se poate mai bine, nu prea mi-a placut ca nu m-a invitat la dus si nici ea nu a fost dar era curata fara mirosuri, la pretul pe care il cere nici nu trebuie sa te duci cu mari pretentii un mic fast fuck si cam atat sa te descarci.Locatia unde am fost eu e in zona 1 Decembrie circa 13, la corp ea se vedea grasa mie mi-a placut un pic de burtica si mai ales fundul nu m-a deranjat ea nu e prea inalat , tipa cealalta e umpic mai inalta , se misca bine schimba pozitiile si cere si ea si se si misca nu doar sta sa faci tu tot.Pentru mine a fost ok se putea si mai bine dar la pretul de 50 fin (mie asa mi-a cerut ma asteptam la 60 ca in anunt) sau 120 ora ce sa ceri mai mult.A si FK - nu stiu nu am incercat, anal nu am intrebat, face owo restul mai intrebati si voi ce va intereseaza, eu si daia am decis sa ma duc ca mi s-a parut draguta la telefon.Confirm ca tipa e cea din pozele de pe anuntul desi nu e dezbracata prea mult in ele. Halatul 120 o ora.
liviu95 Reputație: 2259 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Are aici o poza cu fata. Mi se pare cam uratica sincer. http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-titan-noua-in-zona-bruneta-cu-bun-simt-te-astept-la-mine-in-locatie-sa_43807781.html?l=d7d2b8ca8c5bb31116e5c4c8017ead91
mr_fute_tot Reputație: 8 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 E destul de uratica...am fost eu la ea...colega ei e vai de ea... asta mai merge...cat de cat....la 50 fin da....cand am fost eu atat era
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 Tiganci low cost aveti? 2 1
tevezis Reputație: 1067 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 la pretul asta voi vreti fotomododele? 😂😂😂😂
gogusexi Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 3, 2017 Cea mai proasta experienta! Ever ! Revin cu povestea.Mai bine la trapezului scara 2 et. 6.Domnisoara nici sa te indrume nu stie .. cu stanga si dreapta ..e belea/Mai bine la trapezului scara 2 et. 6./ unde mai exact???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum