Sari la conținut

Blonda sexy!

Postări Recomandate

Postat
Buna, sunt Jasmin, am 21 de ani si lucrez in Baia Mare.

Daca esti interesat, suna-ma la 0742 968 372 si iti pot oferi clipe de neuitat.

Am mai lucrat in domeniu si am experienta, stiu cum sa te fac sa te simti implinit. Fac de toate, dar din pacate nu am locatie, dar asta nu e o problema sunt destule alternative.

Serviciile mele includ orice iti imaginezi tu in timpul unei ore (doar analul este separat), iar pentru o ora platesti 200. Pentru supliment anal mai adaugi 100. Doar sex protejat.

Sunt blonda, slabuta, miniona, am sanii tari tip para, fund bombat si tare. Nu uita ca atata timp cat sunt langa tine, sunt numai pentru tine.

Te astept.

0742 968 372

post-223016-0-95847400-1481925910_thumb.jpg

post-223016-0-68664900-1481925915_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Pozele sunt facute la data postarii primului anunt pe general, deci sunt cat se poate de actuale, roscat a fost doar o incercare. Acum sunt blonda cu verde, dar o sa fie blonda complet in curand. Poze mai actuale de atata nu cred ca pot fi decat daca ne apucam de smartphone apps.

:rax2

Postat

O sa mai fac poze cat de curand, dar sincer nu imi place, pare ca aici lumea e interesata doar de poze, nu si de servicii. Doua poze cat se poate de actuale ar trebui sa fie suficiente pentru un telefon si restul detaliilor.

Postat

Pai simplu, pentru ca laba si din seria labarilor, d'aia sunt baietii interesati de poze  :laugh2  ..... nu doare sa te sune, dar e descurajanta lipsa locatiei. .. nu pentru ca nu ar fi alternative destule, ci pentru ca atarna in plus la buget, ceea ce face ca moralul sa se ridice mai greu  :laugh2

Postat

Stiu, foarte adevarat, dar la cati suna si din aia cati chiar vin, as iesi in minus rau cu o locatie frumoasa, cel putin deocamdata. Si decat o locatie ieftina si murdara, mai bine ma las de meserie. Deci pana la urma de clienti depinde. Sincer, nu am banii acum sa platesc o chirie decenta 5 luni si sa sper ca dupa voi iesi cu ceva profit.

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Distinsa d-soara "jasmin 18",direct ai un minus mare...cum nu ai locatie daca zici ca ai experienta? Gasesti cate vrei de la 50 lei...nu e treaba mea,dar daca vrei sa faci bani,tb.sa si investesti! Si dupa cum zicea colegul Azareth,peste 200 onorariul tau mai tb.sa dam si pe locatie,iarta-ma dar e mult(zic eu),poate altii care isi permit.Asteptam pe cei mai tupeisti!

Postat

Stiu, foarte adevarat, dar la cati suna si din aia cati chiar vin, as iesi in minus rau cu o locatie frumoasa, cel putin deocamdata. Si decat o locatie ieftina si murdara, mai bine ma las de meserie. Deci pana la urma de clienti depinde. Sincer, nu am banii acum sa platesc o chirie decenta 5 luni si sa sper ca dupa voi iesi cu ceva profit.

Nu fac calcule la fete si nici nu zic ca e un tarif mare 200 + locatie, insa cei care nu vin, poate de aia nu vin, desi da, multi vitezi s-arata si putin semneaza condica  :laugh2 O locatie buna e undeva la 150 - 200 euro lunar adica vreo 4 clienti platitori la ora si ai amortizat chiria, mai departe intretinere corporala, analize periodice si intretinere locatie. Unde mai pui ca avand locatie e mai sigur si pentru tine, ca cine stie cine te inghesoaie prin oaresice camera de pensiune, si gata cu Jasmin  :laugh2

Postat

Distinsa d-soara "jasmin 18",direct ai un minus mare...cum nu ai locatie daca zici ca ai experienta? Gasesti cate vrei de la 50 lei...nu e treaba mea,dar daca vrei sa faci bani,tb.sa si investesti! Si dupa cum zicea colegul Azareth,peste 200 onorariul tau mai tb.sa dam si pe locatie,iarta-ma dar e mult(zic eu),poate altii care isi permit.Asteptam pe cei mai tupeisti!

Te iert, nu e problema! De cand am pus anuntul, au sunat 2-3 persoane si m-am intalnit cu... zero. Deci poate ar trebui sa schimb orasul, asa cum am mai facut-o. 

Si iarta-ma si tu pe mine, locatie la 50 de lei? Despre ce cartier vorbesti, ca toate sunt peste 200 euro daca vrei ceva cat de cat decent. In plus, am facut discount exact 50 de lei o saptamana, hai sa spunem pretul unei locatii pentru o ora. A adus in plus exact zero clienti. M-as hazarda sa spun ca daca vrea cineva mai ieftin de atat, cu tot cu locatie, sunt destule alte locuri in oras...

• Oras:baia mare
Postat

Eu zic ca daca aveai locatie erau mai multi clienti,personal mi se pare mai ok, acuma tu sti ce ii mai bine pt tine.

Sper sa te intalnesc, sa iti mearga bine.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Puiuc Jasmine,nu cred ca ma poti contrazice,sunt baimarean de 40 ani,stiu si vad mersul lucrurilor...zona centrala se inchiriaza cu 50 lei pe zi,dar stai si tu macar 5 zile...chiar nu cred ca va fi teapa si profit "0"

Postat

Buna Jasmin,maine mai poti fi gasita in baia mare si cam de la ce ora ai putea fi disponibila?

Postat

Puiuc Jasmine,nu cred ca ma poti contrazice,sunt baimarean de 40 ani,stiu si vad mersul lucrurilor...zona centrala se inchiriaza cu 50 lei pe zi,dar stai si tu macar 5 zile...chiar nu cred ca va fi teapa si profit "0"

Daca stii ceva decent de inchiriat, trimite-mi un numar de telefon si ma interesez.

Prestezi si la domiciliu clientului?

Ti-am raspuns deja.

Buna Jasmin,maine mai poti fi gasita in baia mare si cam de la ce ora ai putea fi disponibila?

Da, sunt in Baia Mare. Suna-ma si vedem daca sunt sau nu.

Postat

Daca stii ceva decent de inchiriat, trimite-mi un numar de telefon si ma interesez.

Ti-am raspuns deja.

Da, sunt in Baia Mare. Suna-ma si vedem daca sunt sau nu.

mai esti pri baia mare

Postat

Oare mai e prin baia mare? Eu am vrut sa o vizitez ieri dar nu m-am putut sincroniza in timpul cand era disponibila

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.