Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza

Vis umed,mars in pizda ma-tii de tarfa de doi bani...sa ma  :onloo  :onloo pe mortii tai de retardata de :onloo  :clap2  :clap2  :clap2  :clap2  :clap2 JAVRA IMPUTITA NESPALATA

Esti tampita si ma amuzi :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi

Nu stiu ce ai vazut tu, dar nu vezi bine.

https://www.youtube.com/watch?v=Oe7Ps_hY_Ac

Ai de plm nu se mai teroina niciodată scandalul aici .Vă las în visurile voastre sunteți nebune.De futut când va mai fute ți dacă va certați în continu?
Link spre comentariu

GUNOIULE DE OSPINA....am ceva pt tine... :laugh2  :laugh2  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo azi dimineata am facut un :onloo direct in gura ta,...RETARDATILOR.....JEGURI UMANE.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Link spre comentariu

DIVA PULII mai degraba :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Baba retardata. Ce sa faci boss ? asa e cand ajungi la o varsta inaintata si trebuie sa produci sa nu iti iee bataie de la pescalau..

Acum trebuie sa o intelegm si pe mamaia ANITA.

• Like 2
Link spre comentariu

GUNOIULE DE OSPINA....am ceva pt tine... :laugh2  :laugh2  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo azi dimineata am facut un :onloo direct in gura ta,...RETARDATILOR.....JEGURI UMANE.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Mamarie daca tu crezi ca ma atingi la suflet cu injuraturi din astea puerile te inseli.

Link spre comentariu

Ai de plm nu se mai teroina niciodată scandalul aici .Vă las în visurile voastre sunteți nebune.De futut când va mai fute ți dacă va certați în continu?

Eu ma fut cand vrea pizda mea laky. Nu trebuie sa ma prostituez ca mamaia ANITA pentru un colt de mamaliga. savvy ?

• Like 1
Link spre comentariu

Mamarie daca tu crezi ca ma atingi la suflet cu injuraturi din astea puerile te inseli.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 MA AMUZ ,doar...Mi-i se par foarte amuzanti Fish-ii si curvele de pe Nimfo....Si mai apre cate un retardat..... :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 Te pup, :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Link spre comentariu

Baba retardata. Ce sa faci boss ? asa e cand ajungi la o varsta inaintata si trebuie sa produci sa nu iti iee bataie de la pescalau..

Acum trebuie sa o intelegm si pe mamai :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:boob  :boob  :boob  :boob  :boob  :boob  :pope  :pope  :pope  :pope

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 MA AMUZ ,doar...Mi-i se par foarte amuzanti Fish-ii si curvele de pe Nimfo....Si mai apre cate un retardat..... :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 Te pup, :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Baba dementa.

Link spre comentariu

IMI PLACE MULT CAND VAD CA ATATEA CURVE SE ENERVEAZA SI FAC ISTERII PE NIMFOMANE.....Mi.- i se pare tare de tot si excitant sa stiu ca asa multe tarfe sunt cu ochii pe mine....Sa ma :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo pe voi

Link spre comentariu

Despina,cancerule in faza terminala ..sa ma  :laugh2  :laugh2  :onloo  :onloo pe tine ...sa-mi spui cand trebuie sa-ti pregatesc o frumoasa coroana....pana atunci vei fii WC ul meu.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo

Daca. Nu te suporta lumea nu da vina pe mine. Da vina pe tine. Trebuia sa stai in banca ta .

• Like 117
Link spre comentariu

Despina,cancerule in faza terminala ..sa ma  :laugh2  :laugh2  :onloo  :onloo pe tine ...sa-mi spui cand trebuie sa-ti pregatesc o frumoasa coroana....pana atunci vei fii WC ul meu.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

esti proasta gramada. Nici nu stii ce este ala cancer dar te folosesti de acel termen.

DEMENTA TOTALA !!!

Link spre comentariu

Ai impresia ca doresc sa ma iubeasca retardatii de aici??Te-ai trezit ,papusica mica sclifosita...Mars in cusca ta de tarfa....Prostuta..Show-ul el il fac nu tu....Sclifosite penibila...Mars de aici la Fish-ul tau...sa nu ti trimit un  :onloo prin curier..Dispari , :onloo 

Link spre comentariu

Vrei si tu niste pestisori?

Vreau pestele mare cu muschi si accent moldovenesc....Nu este de vanzare,cumva???Cel ce pastoreste curve/tarfe prostute...As vrea sa-l plimb cu zgarda la o sesiune de dominare ....Cand mi-l imprumuti ,o zi doar...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...