vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Vis umed,mars in pizda ma-tii de tarfa de doi bani...sa ma :onloo :onloo pe mortii tai de retardata de :onloo :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 :clap2 JAVRA IMPUTITA NESPALATA Esti tampita si ma amuzi :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
romi bry Reputație: 19 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Telefon: Romi samsar auto Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Nu stiu ce ai vazut tu, dar nu vezi bine. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7Ps_hY_Ac Ai de plm nu se mai teroina niciodată scandalul aici .Vă las în visurile voastre sunteți nebune.De futut când va mai fute ți dacă va certați în continu? Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 GUNOIULE DE OSPINA....am ceva pt tine... :laugh2 :laugh2 :sweeping :sweeping :sweeping :sweeping :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo azi dimineata am facut un :onloo direct in gura ta,...RETARDATILOR.....JEGURI UMANE.... :onloo :onloo :onloo :onloo Link spre comentariu
arthur- Reputație: 267 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 DIVA PULII mai degraba :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Baba retardata. Ce sa faci boss ? asa e cand ajungi la o varsta inaintata si trebuie sa produci sa nu iti iee bataie de la pescalau..Acum trebuie sa o intelegm si pe mamaia ANITA. 2 Link spre comentariu
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 GUNOIULE DE OSPINA....am ceva pt tine... :laugh2 :laugh2 :sweeping :sweeping :sweeping :sweeping :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo azi dimineata am facut un :onloo direct in gura ta,...RETARDATILOR.....JEGURI UMANE.... :onloo :onloo :onloo :onloo Mamarie daca tu crezi ca ma atingi la suflet cu injuraturi din astea puerile te inseli. Link spre comentariu
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ai de plm nu se mai teroina niciodată scandalul aici .Vă las în visurile voastre sunteți nebune.De futut când va mai fute ți dacă va certați în continu?Eu ma fut cand vrea pizda mea laky. Nu trebuie sa ma prostituez ca mamaia ANITA pentru un colt de mamaliga. savvy ? 1 Link spre comentariu
vis umed Reputație: 97 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Babo ia draq un calmant,ceva ...sa nu iti pocneasca o vena. Te mai avem si pe constiinta !!! 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Mamarie daca tu crezi ca ma atingi la suflet cu injuraturi din astea puerile te inseli. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 MA AMUZ ,doar...Mi-i se par foarte amuzanti Fish-ii si curvele de pe Nimfo....Si mai apre cate un retardat..... :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 Te pup, :onloo :onloo :onloo :onloo Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Baba retardata. Ce sa faci boss ? asa e cand ajungi la o varsta inaintata si trebuie sa produci sa nu iti iee bataie de la pescalau..Acum trebuie sa o intelegm si pe mamai :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :boob :boob :boob :boob :boob :boob :pope :pope :pope :pope Link spre comentariu
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 MA AMUZ ,doar...Mi-i se par foarte amuzanti Fish-ii si curvele de pe Nimfo....Si mai apre cate un retardat..... :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 Te pup, :onloo :onloo :onloo :onloo Baba dementa. Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 IMI PLACE MULT CAND VAD CA ATATEA CURVE SE ENERVEAZA SI FAC ISTERII PE NIMFOMANE.....Mi.- i se pare tare de tot si excitant sa stiu ca asa multe tarfe sunt cu ochii pe mine....Sa ma :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo pe voi Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Despina,cancerule in faza terminala ..sa ma :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo pe tine ...sa-mi spui cand trebuie sa-ti pregatesc o frumoasa coroana....pana atunci vei fii WC ul meu.... :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Au iesit la tac pestisorii moldovencei imputite....Vai ce am mai ras.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onlooDaca. Nu te suporta lumea nu da vina pe mine. Da vina pe tine. Trebuia sa stai in banca ta . 117 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Iti plac peștișorii mei? 110 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Despina,te voi progrma intr-o zi pt Diaree,Uro ,PENETRARE ::VREI UN STRAP ON .....sa ma :onloo pe mortii si viii tai.... Link spre comentariu
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Despina,cancerule in faza terminala ..sa ma :laugh2 :laugh2 :onloo :onloo pe tine ...sa-mi spui cand trebuie sa-ti pregatesc o frumoasa coroana....pana atunci vei fii WC ul meu.... :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo esti proasta gramada. Nici nu stii ce este ala cancer dar te folosesti de acel termen.DEMENTA TOTALA !!! Link spre comentariu
arthur- Reputație: 267 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 ANITA dar cu Hitler ce ai avut ma ?!? Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ai impresia ca doresc sa ma iubeasca retardatii de aici??Te-ai trezit ,papusica mica sclifosita...Mars in cusca ta de tarfa....Prostuta..Show-ul el il fac nu tu....Sclifosite penibila...Mars de aici la Fish-ul tau...sa nu ti trimit un :onloo prin curier..Dispari , :onloo Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Hitler era prietenul meu...De ce intrebi???? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Vrei si tu niste pestisori? 109 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Vrei si tu niste pestisori?Vreau pestele mare cu muschi si accent moldovenesc....Nu este de vanzare,cumva???Cel ce pastoreste curve/tarfe prostute...As vrea sa-l plimb cu zgarda la o sesiune de dominare ....Cand mi-l imprumuti ,o zi doar... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ii spun sa te viziteze. Dar sa nu te mire daca va fi schimbare de plan si te plimba el cu zgarda. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 :) Link spre comentariu
thehamlet Reputație: 246 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Anita scuze ca intervin, dar nu esti sanatoasa la cap !!! Cand iti faci un control ? 1 Link spre comentariu
shkodran mustafi Reputație: 251 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ar trebuie cineva de la Balaceanca sa se sesizeze. Au un pacient lipsa. Mamaia ANITA !!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum