Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044

Postări Recomandate

Postat

eduardo fernando de blas 28 decembrie ,justitiarul 17 decembrie.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Am mai numarat 12 clone pana acum... :laugh2  :laugh2  :boob  :boob  :boob  :boob 

Postat

Se mai fute careva pe aici?O muie ceva ?

Buna observatia. Mamaia ANITA nu mai are clienti de la jumatatea anului trecut.

Toata ziua isi pierde timpul pe forum.

• Oras:romania
Postat

eduardo fernando de blas 28 decembrie ,justitiarul 17 decembrie.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Am mai numarat 12 clone pana acum... :laugh2  :laugh2  :boob  :boob  :boob  :boob 

Ce clone mai retardato?  Dar de limbajul tau vulgar ce zici? Te-ai facut de ras atat la Cluj cat si la O

Postat

Ce clone mai retardato?  Dar de limbajul tau vulgar ce zici? Te-ai facut de ras atat la Cluj cat si la O

E handicapata :))))

Vede in toata lumea numai pesti si proxeneti. Iti dai seama cu ce teama iese pe strada ca sigur vor sa o racoleze sigur pe ea...beibi cloanta cotoroanta :slap2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anita,fara suparare,dar pana acum ceva timp ,o rugai pe ines să posteze mesaje din partea ta adresate ușerilor ,tu fiind banată . Ce te a apucat dintr o data de te iei de ea ? Când o pupai in fund ,nu ai văzut că avea clone ,pești , guvizi etc ?! .

• Like 25
Postat

Anita mai futem si noi ceva azi ? Toata ziua pe forum..sau stai ca stiu...tu chemi clientii si ii pui sa faca o laba...tot ei.

Pe urma te miri de esti panarama si parasuta forumului :)))

Postat

E handicapata :))))

Vede in toata lumea numai pesti si proxeneti. Iti dai seama cu ce teama iese pe strada ca sigur vor sa o racoleze sigur pe ea...beibi cloanta cotoroanta :slap2

Cred ca toata sperma pe care a inghit-o pana la aceasta varsta i s-a urcat la creier.  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Anita,fara suparare,dar pana acum ceva timp ,o rugai pe ines să posteze mesaje din partea ta adresate ușerilor ,tu fiind banată . Ce te a apucat dintr o data de te iei de ea ? Când o pupai in fund ,nu ai văzut că avea clone ,pești , guvizi etc ?! .

Ceva s-a intamplat ca si-a schimbat atitudinea. Cineva sigur a mancat cacat prin zona si Anita cum e bleaga a pus botul si incearca sa se razbune pe Inesuka. Parerea mea.

Vizitator
Postat

Ceva s-a intamplat ca si-a schimbat atitudinea. Cineva sigur a mancat cacat prin zona si Anita cum e bleaga a pus botul si incearca sa se razbune pe Inesuka. Parerea mea.

De ce nu spune ce are de spus ,in loc sa arunce cu noroi . La vârsta ei ,ar trebui să știe că astea sunt nimicuri ..

• Like 25
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 SArlotica,pana la 32 ani am vazut multe in viata...Dar tu ce cauti in aceasta discutie,tigancusa mica????Inesuka m-a sunat si din aceasta cauza i-am dat replica.Atat.Eu am avut conturi de reglat cu Inesuka si fatalaul ei,nu cu acele clone.Punct :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

De ce nu spune ce are de spus ,in loc sa arunce cu noroi . La vârsta ei ,ar trebui să știe că astea sunt nimicuri ..

Vizitator
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 SArlotica,pana la 32 ani am vazut multe in viata...Dar tu ce cauti in aceasta discutie,tigancusa mica????Inesuka m-a sunat si din aceasta cauza i-am dat replica.Atat.Eu am avut conturi de reglat cu Inesuka si fatalaul ei,nu cu acele clone.Punct :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

De unde știi că sunt țigancă? Te rog,adu mi un argument solid in care sa se regăsească ceea ce tu ai spus despre mine . Chiar și așa,nu ai dreptul sa denigrezi pe nimeni ,mai ales pe o persoana care în trecut te a ajutat ... Este urât ce faci tu .

• Like 25
Postat

EXCALIBUR-24 decembrie 2017....Clona cui esti...Te salut ...Incep sesiunile....de Dominare pa ......ODIHNEASCA-SE IN PACE TOATE SLUGILE INESUKAI,FATALAI SI PESTI ....Spor in toate !!o zi frumoasa pe patul de spital si cancerul fie cu voi .....LA REVEDERE!!!

Postat

CLONA CU NUMELE ARTHUR INSCRIS LA 24 decembrie 2017.....Aparator al tarfei prostute....Arthur,COINCIDENTAAAAAAAAA???? :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo SALUTARI SI CIUMA SA FIE PE TINE.....PADUCHE MIC,MIC,MIC..... :onloo 

Vizitator
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 SArlotica,pana la 32 ani am vazut multe in viata...Dar tu ce cauti in aceasta discutie,tigancusa mica????Inesuka m-a sunat si din aceasta cauza i-am dat replica.Atat.Eu am avut conturi de reglat cu Inesuka si fatalaul ei,nu cu acele clone.Punct :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Conturile se regleaza in privat , nu pe forum. Iar daca te-a sunat cineva, nu e din partea mea. A fost din cauza postarilor tale. Deci mai gandeste-te:)))))))) iti faci rau cu mana ta si dai vina pe mine ca pun lumea sa te sune:))))))

Vizitator
Postat

:)))))))))))
Vizitator
Postat

De unde știi că sunt țigancă? Te rog,adu mi un argument solid in care sa se regăsească ceea ce tu ai spus despre mine . Chiar și așa,nu ai dreptul sa denigrezi pe nimeni ,mai ales pe o persoana care în trecut te a ajutat ... Este urât ce faci tu .

De apreciat incercarea ta de a calma spiritele incinse, dar din pacate nu ai cu cine. Nu m-am bagat pe acest topic pana acum fiindca chiar nu aveam ceva de spus dar dupa atatea pagini scrise pot afirma ca Diva este in lumea ei si toate incercarile tale sau ale altora sunt sortite esecului.

Postat

De apreciat incercarea ta de a calma spiritele incinse, dar din pacate nu ai cu cine. Nu m-am bagat pe acest topic pana acum fiindca chiar nu aveam ceva de spus dar dupa atatea pagini scrise pot afirma ca Diva este in lumea ei si toate incercarile tale sau ale altora sunt sortite esecului.

Adrian 10,multumesc pt comment.Nu sunt in totalitate de acord cu tine dar nu te contrazic!Eu am o problema cu micuta sclifosita doar.Iti respect opinia....si tin piept CLONELOR de pe acest FORUM...Atat .Toate cele bune ,Adrian 10 :iagree 

Postat

Pefect de acord cu tine !

Postat

:laugh2 PISICUTS,COMPLIMENTE PT FELUL IN CARE CONDUCI BUSINESS-UL.... :hihat In momentul in care a reinceput scandalul pe Oradea cu tarfa mica  sclifosita  a fost scos de la sertar Topicul pe Cluj ,tot de catre o CLONA IAR IN PARALEL S-A SCOS DE LA  SERTAR TOPICUL MILFEI DE LA ARAD....Pana astazi era la curve de evitat...Ce destept esti.....Pisicule.....Bravo..... :clap2  :clap2  :clap2 Pe Cluj o Clona a reactivat un vechi topic,Oradea -o Clona a reactivat scandalul iar la Milfa este scos de la curve de evitat..... :hmmm  :hmmm  :hmmm  :hmmm  :hmmm  :hmmm Bravo tie si celor 15 Clone active in ultimele 24 Ore.... :hihat  :hihat  :hihat  :hihat  :hihat  :hihat Pt PISICUTS..... :clap2  :clap2  :clap2 Bogdan ,esti foarte inteligent...Noi stim acest lucru....

Postat

Inca o data , :hihat  :hihat PISIC!!!!CLONELE SI  BOII RETARDATI SE CEARTA IAR TU INCASEZI GALBENII PE TRAFIC....Cinstit si perfect legal.... :PCx Bravo!!!!Ai mai scos niste topice  DE LA SERTAR sa aiba TURMA DE LUCRU.....BOGDANE ,VREAU SA DESCHID UN BUSINESS SI TE DORESC MANAGER ...Trebuie sa luam legatura .....TOT ASA CU TURMA DE BOI DAR FARA CLONE VA FII BUSINESS-UL.....CU OAMENI REALI ,NU CLONE.... :drool  :drool  :350x 

Postat

:boob BOGDANE,O CHEMAM SI PE ROZKENDRA SA NE AJUTE....CLONELE ;EU ,TU SI KENDRA SI INESUKA PROSTUTA VINE SA NE TINA GALERIE PE POST DE MAJORETA....BRAVO ,BOGDAN!!!!SAPTAMANA ACEASTA TURMA DE BOI STA SI URMARESTE CU SUFLETUL LA GURA SCANDALURILE SI TU STAI IN SPATELE COMPUTER-ULUI ....AM INTELES DE CE TE-I IUBIT CU MILFA DIN ARAD ..... :boob Te salut si ma retraG .....LAS TURMELE DE TAURI COMUNALI SI BOI SA-SI FACA TREABA PE MAI DEPARTE  :boob ....MILFA TE SALUTA ;LA FEL SI ROZKENDRA .....AMBELE TE IUBESC  :hug1 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.