Sari la conținut

Diva Anita - diva divelor - 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Salut .

Am fost eu la Anita e Ok fata se fute bine ,am fost multimit din toate punctele de vedere .

Primire in ținuta sexi și nu te grabeste .

Nu înțeleg Dc atita polemica aici pe site ??

Merita sa o încercați !

Prețul Ok 150 finalizarea .

Bafta

• Like 1
Postat

Kipri,multumesc pt comment.Ma bucur ca a functionat chimia intre noi.Nu este nici  o polemic!!!Nicaieri! :laugh2 A iesit doar la atac acest Diavol cu chip de om pe numele sau Inesuka ,personaj care incearca mai nou sa intimideze femeile...Prin diverse modalitati..Isi pune pestele sa sune,tarfele; prieteni cu 20 Clone pe site -ul nimfo...etc..Polemici nu exista intre mine si clienti..Clar ..Exista doar intre mine si aceste tarfe de doi BANI care fac scandal pe unde merg ...PESTE TOT!Inesuka,sa nu uiti ca orice nas isi are nasul......Si asa cum faci tu cu femeile peste tot adica le denigrezi ,asa vei primi inapoi......Ordinara ce esti manipulata de un fatalau ticalos....ESTI  DOR O PROSTUTA VICTIMA UNOR PROXENETI TICALOSI......Poate da bunul Dumnezeu un nou Adrian Hladii sa-ti traga un glont in cap.....Sa te vedem in presa ..Ordinaro de doi bani ce terfelesti toate femeile de pe site....ESTI O PIRANHA!! :iagree  :boob  :onloo  :sheep  =))  :gun2  :gun2 aceste  este pt creierul tau,ordinaro...

• Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
  • Telefon: Romi samsar auto
  • Oras:Bihor Salonta 7 județe alerg în fiecare zi
Postat

Kipri,multumesc pt comment.Ma bucur ca a functionat chimia intre noi.Nu este nici  o polemic!!!Nicaieri! :laugh2 A iesit doar la atac acest Diavol cu chip de om pe numele sau Inesuka ,personaj care incearca mai nou sa intimideze femeile...Prin diverse modalitati..Isi pune pestele sa sune,tarfele; prieteni cu 20 Clone pe site -ul nimfo...etc..Polemici nu exista intre mine si clienti..Clar ..Exista doar intre mine si aceste tarfe de doi BANI care fac scandal pe unde merg ...PESTE TOT!Inesuka,sa nu uiti ca orice nas isi are nasul......Si asa cum faci tu cu femeile peste tot adica le denigrezi ,asa vei primi inapoi......Ordinara ce esti manipulata de un fatalau ticalos....ESTI  DOR O PROSTUTA VICTIMA UNOR PROXENETI TICALOSI......Poate da bunul Dumnezeu un nou Adrian Hladii sa-ti traga un glont in cap.....Sa te vedem in presa ..Ordinaro de doi bani ce terfelesti toate femeile de pe site....ESTI O PIRANHA!! :iagree  :boob  :onloo  :sheep  =))  :gun2  :gun2 aceste  este pt creierul tau,ordinaro...

Și azi ești nervoasa pe Inesuka? Nu te lasa baga tare.
  • Like 1
Postat

Si taranul acela a esit odata în tarina sa samene niste papusoi. Si cum semana el, tocmai atunci s-a nimerit sa treaca pe-acolo Hristos si cu Sfântul Petrea.

Postat

- Pule ai zis ca semeni, pule sa dea Dumnezeu sa se faca, zise Hristos, blagoslovind semanatura din treacat cu amândoua mâinile, si apoi se tot duse în drumul sau cu Sf. Petrea, care nu-si putea stapâni mierarea de cuvintele ce auzise ca au esit din gura lui Hristos, pentru ca niciodata nu mai vorbise Mântuitorul asa de buruenos.

Postat

n loc de papusoi, de fiecare strujan erau câte trei-patru dragalete de pule, care-de-care mai îmbojorate, mai dârze si mai rasbelite!...

Postat

- Dar ce, Doamne iarta-ma esti asa mascaragios, mai omule, zise baba posomorâta. Nu ti-i oarecum sa vorbesti asa, de fata cu o batrâna ca mine?

Postat

- D-apoi cum sa mai vorbesc si eu, matusa, când vezi cum s-a facut Dumnezeu râs de muncusoara mea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...