Sari la conținut

Roxana 69

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună, da sunt timidă, dar ma acomodez destul de usor la situație.. sunt constienta ca si lipsa de putin, nu foarte mult tupeu, este un mic defect.. N-am inceput munca de foarte mult timp deci probabil e de inteles de ce sunt asa .. însa daca am ajunge sa discutăm iti grantez ca nu ti-ar veni sa spargi usa doar ca sa scapi de mine :)) totusi nu garantez ca ti-ar face si placere avand in vedere ca nu stiu cu ce fel de persoane iti place tie sa discuti ..Pana la urma nu e vorba doar de sex, trebuie sa ne si acceptam reciproc, nu? :)

Total de acord :).

Ai o atitudine pozitiva si deschisa, o sa te ajute mult.

• Membru Premium
Postat

Buna Roxana . Personal , imi placi foarte mult , atat pozele tale , cat si modul ( mai mult decat ) civilizat in care discuti. Sper sa am timp sa ne vedem maine.

Postat

Sper sa avem ocazia sa ne cunoastem, sa te convingi ca nu sunt chiar asa nespectaculoasa si tăcută . Oamenii se comporta divertit in orice circumstanță , deci cine stie..poate vii fi ,cum spun multe persoane o surpiza plăcută :P

Uneori tacerea e o virtute...iar in timpul sexului e de aur)))  :laugh2  :laugh2

Postat

In primul rand imi cer scuze pentru incurcatura cu adresa ,desi eu nu-mi amintesc sa se fi intamplat asa... Eu de-abia am inceput munca, si da zic munca pt ca suntem in secolul 21 si acesta este numit job, si se intampla sa mai gresesti... Nu, nu am peste si nici colegele mele nu au, deci domnul care discuta despre pesti si pestalai cu aur este asteptat cu drag sa se convinga ca nu avem peste :). Si multumesc pentru criticile aduse corpului meu, intr-adevar nu sunt bomba, prea frumoasa sau mai stiu eu ce...n-am spus ca as fi si nici n-o sa spun. Sunt cine sunt, fac ce fac si aia e! Sarbatori fericite, si va asteptam pe la noi! :)

Se numeste prostitutie, nu job :))). Daca plateai taxe si aveai contract de munca se numea job :)))

• Like 1
Postat

Salutare, tocmai ce m-am intors de la aeasta fata. Programarea stabilita usor la telefon. Locatie in spate la Bloom Bank de pe Unirii, str. Emil Botta, etaj inferior, destul de curat, cred ca 2 camere. Sunt doua fete acolo. Pe cealalta nu am putut-o vedea. Roxana, inaltime 1,65, la fata aduce mult cu Alexandra Skinny de la Top, par lung, vopsit in rosu si negru, cu o alunita foarte sexy deasupra buzei superioare. sani micuti, dar draguti, neafectati de gravitatie. Este si greu de altfel la cei 21 ani declarati care corespund realitatii. Fund misto, m-a astepat fara tocuri, doar cu un capotel, un furou si niste chilotei pe ea.

Prin preajma este si un catel destul de galagios cu ocazia sosirii si apoi a plecarii musafirului. De, isi face si el treaba.

Roxana este o fata placuta, care stie sa zambeasca si intretine o discutie. Este si glumeata, ceea ce conteaza destul de mult in aceasta meserie.

Baia este ok, fiind etaj inferior apa calda vine instant, am primit si prosop mare si curat, prezente si gelurile de dus.

Camera de actiune cu pat lat, care tine bine la tavaleala. Actiunea a inceput langa pat, cu FK bine intretinut. Am observat ca-i place sa se sarute, prezente si mici gemete, pot sa spun ca ne-am incins destul de repede din pricina FK sustinut al fetei.

Apoi a urmat un oral neprotejat al fetei, destul de bun, in sensul ca fata alterneaza miscarile de dute vino cu miscari de rotatie a capului in jurul organului, astfel ca simturile sunt stimulate bune. Un plus ca nu se fereste de ea. Ca minusuri, faptul ca nici macar nu incearca deepul si faptul ca se grabeste sa treca la normal, dar probabil si pentru faptul ca reusise sa ma intareasca destul de repede.

Dupa montarea prezervativului a trecut in LOT, unde fata a impus un ritm destul de rapid. La un moment dat chiar am intrebat-o daca-i place rodeo, pentru ca asa era si imaginea. Am schimbat apoi in misionar, unde fata se implica, geme, te strange in brate, te trage in ea, iar ultima pozitie in care am si finalizat a fost lingurita. Fata are o pasarica stramta si se umezeste natural.

Si acum notele

Locatie 8,5

Fata aspect 8,5

Oral 8,00

Normal 9,5

GFE 8,5

Cadoul 100/1 finalizare/30 minute

Pt CIM 50 suplimentar

Eu recomand

Te pup Roxana

• Like 8
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Să se numească cum vrea, tot meserie este :) . Chiar cea mai veche ,ceea ce demonstrează că femeile au avut ...Ma rog, au stiut sa se descurce cu ce au ele mai frumos.:D

Aşa, să apreciezi ce ți-a dat dumnezeu :pope

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

In punctul 1 ai fost tu pe Coposu unde te-a trimis prima oara

Si in punctul 2 trebuia sa ajungi

attachicon.gifharta.jpg

Budapesta sau Burebista, sa ne intelegem!! Exista si un restaurant Burebista pe calea MOSILOR, aproape de cinema Europa...

• Minus 1
  • Oras:......
  • Oras:......
Postat

Buna! :) Sunt noua pe site asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli. Tariful meu este 100 lei finalizarea (30 de minute) sau 200 lei ora (2 finalizari). Serviciile oferite la acest tarif sunt normal protejat, oral neprotejat, GFE, FK, cunnilingus si erotic massage. Voi enumera si serviciile ce se platesc extra si tarifele lor.

- CIM - 50 de lei

- Dominare activa - 50 de lei

- Uro activa - 50 de lei

- Scato activa - 50 de lei

Impreuna cu colega mea va putem oferii la tariful de 600de lei ora un show lesbi real cu\fara participarea ta.

Voi atasa cateva poze proaspete din locatie. Va doresc o seara buna si va astept.

:werinlove

Postat
Salutare,

Am vizitat-o si eu pe Roxana acum ceva timp.

Sunat si programat peste aproximativ 30 minute.

Roxana e o fata pe la 1.65, cateva kilograme in plus dar nu deranjante, parul negru cu suvite rosii.

Am primit prosop mare, curat, geluri de dus suficiente. Dupa ce am facut dus, a urmat ea la dus.

Roxana e o prezenta foarte placuta, zambeste, glumeste, te face sa te simti bine.

Actiunea a debutat cu un fk sustinut, a urmat apoi un oral neprotejat foarte bun, cu schimbari de ritm, mai mai

sa ma termine :).

La normal a venit peste mine, si m-a calarit bine de tot, chiar ii place ce face. Am schimbat apoi in misionar, fata

geme placut, te strange in brate, e mai ceva ca o iubita. Toata actiunea a durat aproximativ 40 minute, nu am 

fost absolut deloc grabit, un mare plus pentru asta. 

Notele:

Aspect: 8, sexy , mi-ar placea sa mai slabeasca cateva kilograme

Oral: 9, foarte bun

Normal: 10, se misca bine de tot, perfect

GFE: 10, vorbareata, m-a facut sa ma simt foarte bine

Halat: 100 lei finalizarea, timp aproximativ 40 min, nu am fost grabit absolut deloc

Banii i-am lasat din proprie initiativa la final.

Recomandare: Clar da.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...