grecu10 Reputație: 161 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Salutare, In sfarsit am reusit in cursul zilei de marti sa ajung la Amalia.Programarea am facut-o la nr din topic si locatia binecunoscuta vizavi de Agip.Cum reusisem sa ma progamez la Amalia dupa multe incercari nereusite am purces catre ea la ora stabilita sperad sa nu intervina nimic nici din partea ei dar nici din a mea. Ajuns in fata la Agip sun si ma ghideaza la locatie. Sun la interfon, urc la etajul cu pricina si imi deschide usa Amalia invitandu-ma in dormitor si intreband ce sa-mi ofere.(suc , apa.....).Am trecut la dus si eu apoi si ea dupa care am trecut la actiune.A inceput cu multe sarutari extrem de faine si pasionale, urmate de un oral de vis (o tehnica ffff speciala) , apoi sex normal in diferite pozitii, gagica stie sa se miste senzational, dupa ceva timp am finalizat in balonas, iar pret de cateva minute am ramas asa (ma busise trenul si nu-mi puteam reveni). dupa o reimprospatare am mai finalizat o data , de aceasta data dupa un oral ce e top 1 dupa parerea mea.Tarifele se stiu sunt cele de 200/ora, eu am lasat un un bonus deoarece iam rapit mai mult timp si chiar merita.note: Locatie 10 usor de ajuns , apartamentul curat, baia curata dotata cu tot ce trebuieAspect 10 o fata foarte frumoasa si care stie sa se faca placuta (genul slim , sani mici dar o fata de nota 10 per total)Oral 10+++++ un oral senzational (placut, atentie la zone adiacente si un stil de o tehnica impresionanta)Normal 10 (da iarasi 10 fara dubii caci stie sa se miste si mie personal mia placut la nebunie)FK acici daca se poate as da 11 caci 10 e prea putin (are niste buze jucause)GFE 10 clar............atitudinea ei e excelenta(parca imi citise gandurile), ai ce discuta cu ea, e foarte placuta....nu am cuvinte sa descriu. La acest capitol am ramas placut impresionat.de revenit? Cu siguranta. Te pup Amalia si sper sa ne vedem curand.Am plecat de la Amalia si dupa 20de metri mi-am dat seama ca o luasem in directia gresita......visam cu ochii deschisiAmalia esti o fata de vis. 15 Link spre comentariu
jon.snow69 Reputație: 310 Postat Noiembrie 3, 2013 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Amalia - o altfel de femeie Unele femei sunt facute parca pentru meseria de curtezana.Sunt atat de bune in ceea ce fac incat ar fi pacat sa apartina unui singur barbat.Au o inteligenta emotionala peste medie, ceea ce le permite sa citeasca dorintele barbatului in bratele caruia sunt.Astfel ele ajung sa raspunda dorintelor lui, chiar nerostite de el, cu acele gesturi si mangaieri pe care el si le doreste. Erotismul acesta maxim nu are nevoie de cuvinte. Are nevoie doar de un barbat si o femeie dispusi sa se deschida unul spre altul pentru placerea reciproca. Intr-o luna de zile am fost de 4 ori la Amalia si am visat frumos dupa fiecare intalnire.Am plecat pentru o perioada din tara, apoi am fost ocupat si apoi am vrut sa o uit.Mi-am dat seama ca este un drog. - Da ! chiar am incercat sa o uit !!!. Am cautat si am gasit 2 fete minunate despre care v-am povestit, Alexandra si Erika, am fost la vechi prietene, Cristina de pe Magheru.Una din prietene, Cassy, mi-a recomandat sa incerc chiar cu Cristina Sarlota, dar soarta nu a vrut sa o intalnesc.Asa ca dupa ultima incercare nereusita de a ma intalni cu ea, am cedat si a sunat-o pe Amalia. Era ocupata, dar o colega mi-a raspuns ca peste 1h si 1/2 este libera si daca doresc pot sa vin.Confirm, ma urc in masina, gonesc ca nebunul 100km incalcand toate regulile de circulatie, intru in infernul numit circulatia de Bucuresti intr-o zi de vineri si la ora 14,10 iata-ma din nou la usa Amaliei. Urc, deschide Amalia si ma saruta usor pe obraz foarte protocolar de parca acum ma vedea prima data.Sunt usor nedumerit dar o urmez in camera. O intreb daca este suparata pe mine de nu mi-a mai raspuns la telefoane.Am fost cumva prea insistent sau am cerut prea mult de la ea in ultimile noastre intalniri? Un singur zambet si cateva cuvinte alunga toata ingrijorarea mea.Ne-am regasit si am inceput sa povestim ca doi amici care se stiu demult.Trebuie sa o opresc, am numai 2h si 1/2 ca sa ajung inapoi de unde am venit. .. .... Din nou stau pe scaunelul din coltul camerei, infasurat doar cu un prosop in jurul salelor.Fumez si o astept sa apara de la dus. Numai la gandul la ceea ce va urma incep sa am o erectie.Apare in cadrul usii infasurata intr-un prosop minuscul care ii acopera doar bazinul.Sanii ei neverosibili de feciorelnici pentru o femeie de peste 26 de ani se vad in toata frumusetea lor.Ma ridic sa o imbratizez si ii surprind un zambet jucaus cand se uita la prosopul meu.Are forma de cort... Si de aici totul este o nebunie. Ne sarutam, buzele se cauta fierbinti, limbile cand sunt intr-o gura cand im cealalta, apoi se intoarce usor ca sa o pot saruta pe gat si sa-i masez sanii.Intre timp madularul meu erect este intre picioarele ei si este frecat, stans de coapse, labii sau ce-o mai fi prin zona. Apoi ne rastogolim pe pat si de aici este prea intim de povestit si de fapt cred ca este diferit pentru fiecare... 40 de minute mai tarziu revin in camera dupa bine meritatul dus si incep sa ma imbrac. Apare si Amalia de la dus infasurata numai in minusculul prosop. Se aseaza in pat uitandu-se la mine cum ma imbrac. Deja mi-am tras pantalonii, dar un dracusor ma impinge sa ma uit la picioarele ei si sub prosop se vede o parte din piersicuta ei. Nu rezist si ma aplec sa o sarut de ramas bun. Ma ridic, dar mana ei este prinsa de centura blugilor. Inteleg si cu gesturi febrile o ajut sa ajunga la el.Buzele ei deja sunt intr-un dute vino pe penisul meu. Cu amandoua mainile imi maseaza radacina lui....Sunt inebunit, dar stiu ca trebuie sa plec si cu parere de rau ma smulg din imbratisare. Concluzie: Nu exista leac, sau eu cel putin nu am gasit inca, ca sa o uiti pe Amalia. Note nu pot sa dau decat 10 pentru ca sunt foarte subiectiv.Halatul pentru o ora a ramas acelasi de 200 lei. Dar pentru florile care trebuia sa le iau am mai lasat ceva... 17 Link spre comentariu
agl Reputație: 130 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 buna ziuasaptamana trecuta am ajuns la d-ra Amalia ceea ce va doresc si domniilor voastre Incepem1.Locatie-Agip Muncii-se poate parca la benzinarie-este in aceeasi locatie cu Oana-nu descriu apartamentul ,baia,camera,etc deorece cred ca nu vreti sa-l cumparati-spun doar ca este OK pentru scopul vizitei2.Contact-tel din titlu-sunat cu o zi inainte si confirmat in ziua vizitei3.Aspecteu-normalAmalia-inalta 175 cm-sani mici-28-30 primaveri-picioare de exceptie-chip reusitOricum nu acestea sunt calitatile Amaliei4.Detalii-fata este dpdv al GFE de nota maxima-deorece nu traiti prin mine si fiecare trebuie sa experimenteze pe propria piele si bune si rele va recomand o vizita5.Program-eu am ajuns in jur de ora 16.00-nu-l stiu dar oricum raspunde cineva la telefon-ea,oana sau ...6.Notenormal-969 -9FK -9.95GFE -9.95locatie-8 din cauza ....ca nu este singura 7.Recomand cu maxima caldura si voi reveni cu drag pentru cele doua note de 9.95decartat 200 ron/60 minute aproxraport calitate /pret de mare exceptie 9 Link spre comentariu
pulamica Reputație: 82 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Experienta mea cu Amalia a inceput cu stangul. Am sunat intr-o zi si m-am programat cu 2h in avans. Cand am sunat pentru confirmare cu 30 min intainte mi-a raspuns colega ei si mi-a spus ca are un client care a prelungit si ar trebui sa mai astept o ora. Nu aveam timp, asa ca am refuzat politicos is am spus ca ramane pentru o alta data. Am mai incercat peste 2 zile si am facut o noua programare. Imi parea cam expeditiva la telefon si aveam sincere dubii ca va fi bine. Cand am rugat-o sa se imbrace in ceva sexy, mi-a spus ca role-play nu face parte din serviciile ei si ca o sa ma astepte imbracata standard, ce o mai fi si aia. Ma cam asteptam la un fast-fuck, dar pana la urma a iesit bine. Am ajuns la locatie cu 5 minute inainte si m-a primit pe loc. Era imbracat intr-o rochie mini draguta si tocuri. Mi-a oferit un pahar cu apa (putea fi si fanta sau cola dar nu vreau porcarii din alea) si am discutat afaceri. Mi-a spus ce pot sa ii fac (cam tot in afara de anal) si m-a intrebat daca prefer 2 finalizari rapide sau o finalizare lenta. Pentru asta are un mare plus de la mine pentru ca fix asa imi doream eu, o finalizare lenta. Am fost la baie, dupa care s-a dus si ea pentru o scurta improspatare. Cand a revenit, am inceput sa o dezbrac incet (pe bune, nu doar din priviri) si am fost foarte satisfacut ca am gasit sub rochie sutien si chilotei. Eu unul prefer femeia imbracata sexy, nu goala. Un sutien alb incadra niste sani marimea B promitatori iar un chilotel tanga negru evidentia linia fundului intr-un mod perfect. Cand s-a frecat de mine si ne-am sarutat am ramas cu un stalp in dotare numai bun de pus impozit de la guvern. Sau cel putin asa ma simteam eu. Dupa ce i-am dat jos sutienul, am gasit o pereche de sani obraznici, frumosi, numai buni de lins. Iar dupa ce i-am dat jos si chiloteii am gasit o piersicuta care se cerea molfaita, ceea ce am si facut. Oral ea, oral eu si am ajuns si in placuta pozitie 69. Ne potriveam perfect, ea fiind un pic mai inalta ca mine, dar cu picioarele lungi, ajungeam fix unde trebuie... Dupa o vreme am pus caciulita si am inceput sa o explorez incet in pozitia misionarului, pana s-a umezit si am schimbat cateva pozitii. Pot sa spun ca ne-am potrivit de minune, de putine ori imi amintesc sa fi reusit o partida de sex atat de buna. Am finalizat fericit in cauciuc, pentru ca nu vroiam sa pierd momentul. A fost o experienta foarte reusita pentru mine, totul a fost cum trebuie. Pana si muzica in surdina (un post de radio necunoscut): muzica fara reclame cretine si fara stiri, muzica lenta, romantica, fara ragete de rapperi dar de asemenea fara porcarii vechi de pe vremea lui Ceausescu. Cand am plecat, eram atat de drogat ca nu reuseam sa imi amintesc in ce zona a Bucurestiului sunt... A trebuit sa ies din scara si sa ma uit in jur ca sa conectez la realitate... Amalia s-a potrivit potrivit foarte bine cu nevoile mele in acel moment si rezultatul a fost o experienta pe care o sa o pastez cu placere in amintire. Note:Locatie (accesibilitate): 9 Aproape de metrou Muncii, zona civilizata.Locatie (interior): 10 Mobilat frumos, modern, curatenie LBF (luna bec farmacie)Aspect fata: 10. Tanara, draguta, placuta la fata, corp slim si frumos, ca de model, fund misto, sani mici dar fermi, sfarcuri frumoase.FK: 10 Pupacioasa foc, o face natural, fara sa simti nimic mecanic sau artificial.GFE: 10 Vorbit frumos, fara trancaneala inutila, fara obraznicie sau fara laude cretine gen „ce mare o ai”.Oral (eu): 10 Epilata perfect si cu o piersicuta dulce, receptiva la sarut, lins.Oral (ea): 10 Inceput cu un teasing prins sarut/lins prin apropieri, apoi luat in gura si molfait lent si temeinic.Normal: 10 Mai mult m-am miscat eu, ca sa temporizez actiunea, dar a ajutat prin pozitionare sau impingand usor cu calcaiul in fundul meu.Anal: nu e in meniu Contactat prin numarul de telefon din topic.Am lasat 200 de lei din proprie initiativa la inceput. 9 Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Dupa c am plecat de la delia nesatisfacut )) am cautat rpd p alta dameza.O sun pe Amelia si imi spune k e ocupata dar ca are 2 colege.Zic ok hai.k vin in 2min.Ajung urc sus unde ma asteapta Oana si Delia.Am.ales sa raman cu Oana .Merg la dush , merge si ea porma revine in camera unde incepe cu un oral fooarte bun , lins , supt mare atentie la outze . Punem preze si trecem la actiune. Si dai si dai p la spate , intr o parte , deasupra , umeri craci , etc etcc si acumm surpriza o pun p la spate dau de 2 3 ori si poc se sparge prezeee pfuuu Oana fuge rpd la baie.aduce niste spirt si dai frate cu spirt de ma ustura de nu mai puteammm. ma duc si ma pis dupa c mi am dat cu spirt...si a dat si ea cu spirt s a spalat. imi spune ca.recent si a facut analizele ..nu sunt un tip sperios sper sa fie ok.stam 2 3 min dupa care trece la un.orall bunn ii zic sa mai.punem un preze sa mai trecem putin la normal k finalizez mai rpd asa . o pun deasupra cu spatele...dupa cateva min imi vine o scot si termin oral.... locatie blv decebal 8fatuca 8oral 9normal 9gfe 8 halat 200lei 1fin 1h+ cam agitata zi ))) 2 Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Dupa c am plecat de la delia nesatisfacut )) am cautat rpd p alta dameza.O sun pe Amelia si imi spune k e ocupata dar ca are 2 colege.Zic ok hai.k vin in 2min.Ajung urc sus unde ma asteapta Oana si Delia.Am.ales sa raman cu Oana . cam agitata zi )))Banuiesc ca Amelia de fapt e Amalia! De asemenea banuiesc ca daca ai ales sa ramai cu Oana, trebuia sa postezi pe topicul Oanei! Si banuiesc ca Delia e alta persoana decat cea din inceputul recenziei, daca nu cumva ai botezat o alta fata! Chiar agitata zi! Nu mai inteleg nimic! Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 la 16:15 am fost la delia(mall vitan)la 17:45 am ajuns la Amalia care era ocupata dar are 2 colege Oana si Delia ..sorry de greseli si botez ) am scris de pe tel Link spre comentariu
nemo Reputație: -118 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 De ce n-ai postat pe topicul Oanei daca recenzia este despre ea ? Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Noiembrie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 pai am intrebat o la telefon pe amalia daca le gasesc forum pe colege si a zis ca nu....... Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Noiembrie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 si poc se sparge prezeee pfuuu Oana fuge rpd la baie.aduce niste spirt si dai frate cu spirt de ma ustura de nu mai puteammm. ma duc si ma pis dupa c mi am dat cu spirt...si a dat si ea cu spirt s a spalat. Ai dat cu spirt? Bă... mare-i gradina...Acuma tot degeaba dacă n-a adus şi-o brichetă s-o şi flambezi ca lumea - că doar se ştie că focul omoară cel mai bine microbii... 8 Link spre comentariu
laurromania Reputație: 465 Postat Februarie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2014 Am sunat de cateva ori si era inchis telefonul . Stie cineva ceva ? S-a retras sau lucreaza mai rar ? Link spre comentariu
penetrator2 Reputație: 595 Postat Februarie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2014 laurromania, eu am fost la ea acum 10 zile si nu am avut nicun fel de problema cu programarea. Mi-a raspuns chiar ea la tel si am stabilit detaliile.Nu am auzit la ea atunci nici cea mai mica intentie de a se retrage. Eu zic sa mai insisti. Da, o posibila explicatie e ca s-a mai imbunatatit vremea si au iesit baietii dupa pasarica ... big time. Amalia chiar imi spunea ca nu ii prea suna telefonul in acea perioada. Imi imaginez ca acum e din nou coada la iatacul ei. Cat despre intalnirea propriu zisa, nimic de comentat. Am facut deja o recenzie domnitei (in care ma declaram extrem de multumit). B@ft@ 4 Link spre comentariu
pulamica Reputație: 82 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Executive summary: O experienta deosebita. Zilele trecut am scapat un pic de pe radar si am zis sa rup gardul. Am sunat-o pe Amalia, care, spre bucuria mea, mi-a spus ca ma poate primi in intervalul de timp foarte stramt pe care il aveam la dispozitie.M-am prezentat la ora agreeata cu un trandafir in mana si am fost promit imediat in audienta.Lasat cadoul inainte dar a ramas neatins pana la final. Dus eu, dus ea.Am inceput sa ne mangaiem, sa ne pupacim, si sa o dezbrac incet. La un moment dar s-a lasat pe vine si l-a salutat si pe junior, ceea ce m-a convins sa o poftesc pe pat si ii salut si eu piersicuta dulce, epilata perfect. Apoi am ajuns in 69, unde a urmat un oral intens din partea ei, care aproape m-a dat gata.Am pus gumitza si am inceput sa o penetrez incet, apoi mai intens cand m-a luat in brate si m-a tinut strans. Am terminat in cauciuc, desi mi-a confirmat ca puteam sa o fac si in gurita, dar pur si simplu nu am putut sa mai rezist.Atat pentru oral cat si pentru normal, Amalia parca a simtit ce am nevoie, a ajustat ritmul in asa fel incat sa am parte de o finalizare cu maxima placere. Cu alte cuvinte, am facut click. Este ca la frizer, cand nu mai trebuie sa explici cum sa te tunda, pentru ca esti pe mana unui profesionist... Eu am fost extrem de multumit. Note:Locatia (pe harta): 10 Aproape de metrou, zona civilizata.Locatia (interior): 9 Totul curat, papuci, gel de dus, discretie. Nu depunctez pentru ceva care nu mi-a placut, ci trebuie sa fac diferenta fata de alte locatii unde era o cada cu hidromasaj in camera, ceea ce este apogeul dotarilor.Fata: 9 Draguta, inalta cam 170 cred, slim, sani A+ dar foarte frumosi, fund de belea. Din nou, nu am nimic de reprosat, dar trebuie sa rezerv nota 10 pentru supermodele...GFE 10 Eu incerc sa ma port frumos si in acest caz a avut efectul dorit. Pupacioasa la maxim, prietenoasa, discutii exact cat este necesar (nici liniste, dar nici cicalitoare).Oral: 10 A fost o experienta deosebita. A lins incet, a incercat momente de deep, a lins in jur, m-a mangaiat cu parul...Normal: 10 Anal: n/aTotal: 9.5Cadoul 200 RON pentru 60 min. Pentru mine personal ramane in top 5. De memorat telefonul... 8 Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2014 Salutare la toata lumea, in ultimul timp nu am mai fost pe nicaieri, doar am intrat si am studiat piata. In urma studiului de piata m-am orientat catre Amalia. Am tot suna la ea, dar pana acum au fost nepotriviri de ora (ba avea ea programari, ba nu puteam eu si tot asa), de situatii si intr-un final astazi totul s-a potrivit perfect.Am sunat am facut o programare pt ora 13 si la ora stability am suntat din fata blocului.Adresa s stiuta de toata lumea vis-à-vis de benzinaria Agip langa bancile ING si BRD. Sunat la Amalia si imi da scara, interfonul si etajul. Ajuns in fata usei nici nu am sunat si imi deschide usa o fata destul de inalta dar nu am vazut foarte bine cum arata pentru ca in apartament era semiintuneric. Am facut cunostinta, dupa care am fost invitat in camera in care urma sa se petreaca actiunea. Intram in dormitor, Amalia era imbracata intr-o rochie scurta roz care ii statea foarte bine. Pe Amalia toata lumea a descries-o din varful nasului pana jos si au perfecta dreptate, este o fata inalta undeva la 1.75 - 1.80 pe tocuri, slim, sanii micuti dar draguti si fermi, un fund care arata super si un zambet foarte frumos.Mi sa oferit un pahar cu pepsi sau apa, am ales pepsi, am vorbit despre cateva lucruri (ai ce discuta cu ea, dintr-un lucru marunt poti ajunge la cateva zeci de minute de discutie si glume) urmand sa o rog frumos sa imi dea un prosop. Am facut dus, prosop curat si uscat, igenizat si apoi asteptat in dormitor pe Amalia. Ce m-a surprins placut ca in urma discutie avute cu ea am spus ca eu sunt nefumator, iar inainte de a intra in dormitor s-a spalat pe dinti + apa de gura ca sa nu mai se mai simta miros de tutun pt ca ea tocmai fumase. Deci un mare plus.Am inceput cu un oral, bun spre foarte bun, o inghite aproape pe toata si ti-o suge foaret placuat, foloseste foare multa saliva, un oral umed as fi vrut o ora intreaga doar sex oral. o tehnica foarte interesantaAm pus caciulita am inceput in clasicul misionar, dupa care am schimbat putin in umeri craci doar un singur crac, Amalia spre surprinderea mea este foarte elasica si se implica, se misca bine, se infige adanc, are schimbari de ritm inspirate. Cam asta a fost primul numar.Am mers la baie m-am spalat, m-am curatat si am revenit in dormitor pentru episodul doi, dar acuma apare marea problema.Imi suna telefonul si aflu in urma conversatiei ca colegul meu de la firma tocmai si-a uitat cheile si nu poate intra in birou asa ca trebuie sa ajung neaparat la firma. Ii explic Amaliei cele intamplate si o anunt ca nu pot sa mai stau pentru ca a intervenita aceasta problema. Intelege imi spune ca e ok si incep sa ma imbrac. Dupa ace m-am imbracat o intreb cat ii datorez si ii raspunde ca 200 Ron. II spun ok, dar nu am stat decat 35 min si a fost doar o finalizare, eu as mai fi stat si la a doua dar a intervenit acea problema si sunt nevoit sa plec si imi raspunde asta e. Deci un mare minus.Per ansamblu:igiena - 10 a facut dus inainte si dupa, a folosit apa de guracorp: 9.5 cu sani micuti, inalta, cur frumosl si piele ingrijita la fel si manichiuralocatie: 9 accesibila, curata, primesti prosop cand mergi la baie, geluriCotizatia 200 Ron/35 min/ o finalizareIn concluzie nu pot sa zic ca n-o recomand... insa eu unul nu am sa mai merg la ea.O zi buna in continuare la toata lumea 11 Link spre comentariu
benis112 Reputație: 156 Postat Martie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2014 am reusit sa ajung vineri la Amalia, prima oara pe anul acesta (si cred ca a 4-a/5-a oara in total). Programarea prin SMS (eram intr-o sedinta interna dar ma gandeam la pizda...de-ar fi stiut cei cu care discutam ce e in creierul meu cred ca lasau si ei balta treaba si fugeau macar sa o ia la laba... ). Ajuns usor la locatie, de regula nu sunt probleme cu locurile de parcare, la fel si de data aceasta. La ora stabilita sun la interfon, de-abia asteptand sa o revad. Ma asteapta in rochita alba, pupaturi de revedere si intrat in camera. In locatie mai sunt 2 pisi', a fost nevoie de un pic de planing la baie pt ca mai era un confutador in locatie, dar per total ne-am discutat si nu ne-am intersectat. Mi-a oferit o apa, m-am despuiat si am fugit la dush, pe drum am primit si o palma peste cur de la Amalia. Intors in camera, fuge si ea la dus, eu butonez radioul sa pun niscai muzica. Amalia se intoarce infasurata in prosope, eu sunt la fel, incepem sa ne pupacim proptiti de parapetul din camera ei [balconul e spart si a ramas un parapet la 1 metru si ceva inaltime, numai bun pt futut. Daca vreti sa stiti inaltimea exacta a parapetului, eu am 1.72 si imi ajunge perfect la nivelul maciucii, poate un pic ma ridic pe varfuri. inchideti ochii si imaginati-va ca dati la buci ridicandu-va cu regularitate pe varfuri, si o sa vedeti ce faina e senzatia]. Un pic de oral primit de mine, apoi eu sug o tatza, o intorc cu spatele la mine si pupacesc tot ce prind in zona 1.10-1.70 inaltime (pt cine nu o stie pe Amalia, care e destul de inalta, 1.10 este fix intre buci). O pun pe spate pe parapet, ceva limbi de control, pun preze si intru incet la caldurica. Ea sta cu picioarele putin flexate, sprijinite pe bratele mele. Cateva minutele in pozitia asta, care era destul de grea pt ea, si mergem pe pat. Misionar, umeri craci, umar craci (pe diagonala), apoi pe o parte, totul facut cu migala...din cand in cand isi mai maseaza clitorisul, mai sug o tatza si ne mai sarutam. FInalizare glorioasa in balonash, si raminem o perioada imbratisati. Mai pupam (ea aplica 3 pupici, unul pe gura, unul pe burta si unul pe benis), fug la dush, imbracarea, plata si spre munca).Note:Locatia:8-9, doar pt ca e un pic aglomerat. In rest curat, nimic de reprosat.Fata:10GFE:10, chiar ma simt foarte bine cu ea.Oral:10. Aici desi a supt putin (alta data am avut oral mai serios, deci stiu ca face treaba foarte buna) merita 10 tocmai pt ca a simtit ca sunt cam "tremuricios" si m-a luat foarte incet, sa nu ma termin.Normal:10. A avut rabdare (am facut mai multe opriri, ca eramhiperexcitat) si inteleg ca in final i-a si placut.Halatul 200, o ora.La mine ramine in top 3. Este o escorta care as putea-o recomanda fara retinere cuiva care vrea ceva slim, cu GFE ridicat, veselie si dedicare in ale fututului. nu pot sa ma abtin sa nu comentez la schimbarile recente de la top escorte, de unde au disparut cateva domnite ce clar sunt te top si au aparut unele (nu toate) ce nu imi inspira mare lucru. Clar era nevoie de o curatenie, dar acum unele fete cu servicii excelente sunt pe pagina 5-10 din testate. Din pacate te cam descurajeaza sa scrii recenzii, te cam plictisesti pana gasesti ce ai futut. Scuze pt off-topic, dar parca doar in sectiunea de top era interzis bafta. 15 Link spre comentariu
kristi2222 Reputație: 453 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 vizitat de curandnu scriu romane,deci LOCATIE 10 f cocheta, primitoare,relaxantaAMALIA prezenta f placuta,inaltuta,slim, draguta, 9.5EXPERIENTA IN SINE f buna, sarut pasional,intretinut, participare, atitudine f f ok, GFE 10oral,normal FOARTE BUNE 200 LEI/ORA Recomand,evident 11 Link spre comentariu
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 Am vizitat-o din nou pe Amalia . A fost o noua intalnire minunata . Amalia este neschimbata , cred ca nu se ingrasa si nici nu slabeste nici macar 100 de grame , este absolut IDENTICA ca si la prima noastra intalnire . Fata de ce am mai scris in trecut am fost uimit de data asta de un Oral extraordinar de adanc , practic un DT perfect , m-am abtinut sa o intreb daca a facut ceva cursuri , a fost minunat acest nou "skill" . Normal lady on top urmat de caprita unde am si finalizat . Din cauza mea nu am mai avut timp de a doua runda , am mai stat insa la taclale .(NU despre forum ... nu-mi place acest subiect ,nu il deschid niciodata si il evit daca sunt intrebat ) Notele se mentin :Comunicare 10 ,aranjata cu o zi inainteLocatia 10 cordonul de la dus mai face figuri Fata 10 subtire , zambitoare GFE:10 am vorbit verzi si uscate Oral: 10 oral NP foarte deep de data asta as zice "total"Normal 10 vazuta din spate pentru mine este o vioara Fk 10 pupici la greu Anal :Nu Premiu 200 Ron pt o ora si un pic 10 Link spre comentariu
heart uncover Reputație: 140 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 Saptamana asta am decis s-o vizitez pe Amalia, pot spune ca mi-a lasat o impresie deosebit de frumoasa. Ajuns in camera incep s-o studiez mai atent...Amalia este o fata nici prea frumoasa, dar nici prea urata...nici prea inalta ,dar nici prea scunda...nici prea grasa ,dar nici prea slaba.....mi-a placut si am ramas. Am facut un dus rapid desi veneam de acasa dar am zis sa-mi improspatez un pic igiena, la rugamintea mea a facut si ea un dus, poate daca nu-i ziceam se ducea sigur sau poate nu..nu aveam de unde stii pt ca unele fete nu se mai obosesc sa faca inca un dus zicand ca tocmai a facut ca a avut client. Ajunsi in pat am inceput cu sarutari, eu am avut o mica retinere la partea cu FK dar pe parcurs m-am excitat f tare si am continuat de ne-am mozolit. Jr. a fost incantat sa-i simta limba si guritza umeda, un oral cat de cat reusit, cu incercari de deep dar am vrut sa mai incerc si alte pozitii asa ca am trecut la normal cu ea deasupra si dupa capritza, intr-un final am explodat in balonas si am fugit la dus. Pe parcursul a celor aprox 30 min pot spune ca m-am simti bine in compania Amaliei.Daca nu ar taxa cu 200 ron o singura finalizare timp de juma ora poate as mai reveni asa nu prea se merita. Note: Locatie - 8 FK - 7.5 Oral - 8 Igiena - 8 Normal - 8 Halat - 200 ron 4 Link spre comentariu
laurromania Reputație: 465 Postat Martie 27, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2014 Heart , ti-am dat punct din greseala la reputatie ... scuze nu stiu cum se poate anula . Inteleg ca fiecare da ce note vrea muschiu' lui dar un sistem de notare ar trebui sa aiba si o baza de referinta . Pe scurt . Am vizitat-o pa Amalia de 4 ori pana acuma a facut dus mereu inainte si dpdv al igienei are un 10 cu felicitari la toate intalnirile cu mine . Daca FK la ea este de 7.5 ... zi-mi si mie cine are un 10 sau un 9 sa ma bucur si eu de asa ceva. Acum cateva zile am incercat sa o conving ca 40 minute sunt suficiente si nu a vrut sub nici o forma sa accepte o intalnire "scurta" cand ne-am intalnit ... ulterior ...chiar mi-a spus clar ca nu accepta "rapide" cica ... nu mai e timp de "preludiu" ... nu stiu ce o fi ala "preludiu" dar suna interesant ideea ei . Fiecare poate acorda ce note vrea , am scris cele de mai sus fiindca recenziile si notele au scopul sa ne ajute sa petrecem o ora cat mai placuta cu cineva nu sa ne zapaceasca /dezinformeze . Si apropo ... Amalia este inalta si slaba ... dpdv al OMS si bineinteles pentru mine este Foarte Frumoasa 3 Link spre comentariu
heart uncover Reputație: 140 Postat Martie 27, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2014 Consider ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, daca eu mi-am format impresia asta in legatura cu domnisoara atunci este doar parerea mea si doar atat, cine vrea sa tina cont de ea este bine venit cine nu, nu. Gusturile nu se discuta, vb aia "nu te caci in gusturile omului" Fiind prima mea vizita la ea, fara sa citesc pe aici pe forum, consider ca am procedat cum se cuvine rugand-o sa faca un dus iar partea cu FK dupa cum am zis nu prea ma omor, deci am incercat si nu mi-a placut. Da intradevar Amalia este o persoana deosebita si am si zis ca m-am simtit bine in compania ei. 1 Link spre comentariu
flobo Reputație: 750 Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 o noua intalnire cu Amalianeschimbata dar parca 2-3 kg ar mai trebuizambareata , stat la taclale , servit cu sucaceeasi camera cu becuri rosii pe care le dau eu la minim sa nu ma orbeasca inceput cu mangaieri , pupaturi peste tot , FK intretinutoral neprotejat , umed , deep cu tot ce trebuiela normal tavaleala in toata regulastat 1, 30 min /2fin/200rono domnisoara de la care am plecat tot timpul satisfacuto nota generala de 10 +este peste toate domnisoarele de la Top escorte 9 Link spre comentariu
ady_plumb Reputație: 57 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Buna, am vizitat-o si eu. Acceasi locatie - 9 Fata clar stie sa faca oral. pentru mine e in top3.Am avut parte de DT prelungit si chiar facefuck. 10+ si la normal e foarte ok - 9, dar nu se compara cu oralul. Am fost la mai multe fete din Top si categoric e o experienta de cel putin acelasi calibru. Cred ca apreciaza foare mult sa fi curat si civiliat 7 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 23, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 23, 2014 Salutare futaciosi, Am ajuns la Amalia dupa multe incercari, in sfarsit zilele trecuta am prins o ora libera in programul ei si fuga spre Agip Muncii. Locatia binecunoscuta, nu mai insist, colega cu Oana si Delia, vizitate amandoua de mine. Amabila la Telefon, respectat programarea, ajuns sus si intrat in camera. Foarte draguta Amalia, peste 170 pe tocuri, slim, sani frumosi nr. 2, sociabila, inteligenta si foarte prietenoasa. Mers la igienizare, baia cu de toate plus papuci si prosop curat, apoi stat la o tigara si asteptat caprioara de la baie.Foarte curata, piele fina si placut mirositoare, pussy dulce cu gust bun, proaspat epilata si cu o dunga de par la pubis gen ''coada de randunica'' care o face mult mai sexy dupa parerea mea.Inceput cu un oral neprotejat in mai multe pozitii, cea din urma fiind un 69 in care am gustat din pasarica ei, oralul foarte bun, alternari de ritm, deep, umed si insistat pe oo, finalizat in gurita ei.Igienizare de ambele parti apoi trecut la numarul doi, unde a inceput tot cu oral neprotejat, imbracat voinicul in prezervativ si luat in cateva pozitii, finalizare in prezervativ in pozitia mama iedului. Per total o ora petrecuta foarte placut, nu am fost presat de timp iar compania Amaliei este una speciala. Notele sunt de top:Locatie: 10Aspect Amalia: 10 pe gustul meuIgiena: 10Oral: 10 cu CIMNormal: 10 ii place in orice pozitie ca sa te simti bineGFE: 10 atitudine pro client, sociabila, inteligenta si te simti ca in compania unei vechi amanteAnal: nu am intrebat dar nu cred ca este in meniuCadou: 200 lei/ora doua finalizari Recomand revenirea iar locul Amaliei este la TOP.Doctorul va ureaza zile tari si pline de pasiune! 13 Link spre comentariu
spilica Reputație: 28 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Hello, Prima mea recenzie pozitiva de pe acest forum. Primit numarul Amaliei de la o cunostiinta ( stiti voi ca cele mai calitative intalniri prin rel. le faci ) ). So facut o programare undeva la 4 fara ceva cu 20 de minute inainte. Confirmat la ora reapectiva. Am urcat la ea si pot sa spun ca am avut cea mai tare experienta din viata mea, Amalia este fenomenala !!! 1. Ai ce sa vorbesti cu ea si intretine foarte inteligent orice fel de topic de conversatie2. Super frumoasa cu un corp de milioane si un aspect facial superb. Un FK FOARTE INTRETINUT si super profi si un oral de milioane. Acum notele Locatie: 10 ( camera super mare si aranjata, baia mare cu n+1 geluri de dus)Aspect: Amalia este skinny, cu o piele super fina si ingrijita 10Oral: 10 - am stat o ora si a fost doar un CIM ( daca s-ar face o carte pe Amalia sa o intrebe ce sa scrie la acest capitol ) Normal: inca nu am avut onoarea dar este pe lista foarte foarte scurtaGFE: 10 plus Cadou: 200 ron pt o ora 7 Link spre comentariu
amalia26 Reputație: 48 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2014 Buna! In perioada 03.06- 07.06 ( marti-sambata) ma puteti gasi pana la ora 03 dimineata! Va pup si va astept! :-* 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum