aleen Reputație: 138 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Am gasit-o in AT. Varsta declarata 19 ani. Locatie vis-a-vis de Maicom, langa mall Vitandar blocul nu este la bulevard. Este in plan secund.Fata are cam 1,65 inaltime, vreo 55 kg, arata bine la corpchiar daca are ceva celulita dar nu deranjant. Este foarte volubila su glumeata. Face oral si normal ambele protejate. O suge frumos, soft, se uita in ochii tai. Normalul il face in orice pozitie, nu comenteaza, chiar daca la LOT obseste repedeEu am luat o ora pt 150 RON. Face si la finalizare pt 80 RON.Nu prea merita la ora. La finalizare cred ca e chiar ok.Pozele sunt ale ei. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 E mișto fata...o bag la "most visit"
tevezis Reputație: 1052 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 pozele nu pr reale
cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 SalEste colega lui ana pe strada Foisorului vizavii de Mall vitan Sunt ok amandoua
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 Cipulica,vreouna din ele mai misto ca Dina rusoaica?
cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Sunt diferite.....Ana e gen.....fata de liceu slim bruneta draguta la fata si sociabila si recunoaste ca este la inceput dar nu am simtit se inplica frumos ..... Colega nu am intrat cu ea dar o so vizitez sigur are forme dragute bruneta...la fel fata de liceu dar mai tupeista... Dina este o blonda 170 cred 25-27 cu un fund obraznic si cu o experienta mai mare .... Experiente diferite ...... 1
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 Strict fizic ma refeream.
seth rollins Reputație: -322 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2017 Sunt diferite.....Ana e gen.....fata de liceu slim bruneta draguta la fata si sociabila si recunoaste ca este la inceput dar nu am simtit se inplica frumos ..... Colega nu am intrat cu ea dar o so vizitez sigur are forme dragute bruneta...la fel fata de liceu dar mai tupeista... Dina este o blonda 170 cred 25-27 cu un fund obraznic si cu o experienta mai mare .... Experiente diferite ......Mai greu cu gramatica
barbeq Reputație: 75 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Londra Oras:Londra Postat Ianuarie 2, 2017 Interesant
flo123 Reputație: 54 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2017 Am sunat acum... Mi-a dat ocupat,am mai sunat odata si mi-a raspuns astfel: Dorm in pula mea si a inchis. Pai daca dormea nu mai imi dadea ocupat,nu? )) Banuiesc ca atunci cand lucrezi in bransa asta iti dai seama ca iti poate suna la orice ora si il poti da eventual pe silent !!
cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Exact cum am opservat si eu ) Colega asta .....tupeista
cipulica Reputație: 120 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Mai greu cu gramatica Multumesc pentru opservatie...Am sa tin cont pe viitor.
johnybegood Reputație: 831 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 AmSunat acum. Cică e pe Decebal lângă nu știu ce cafenea... Tres...parca Mai are doua colege... așa a zis.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 AmSunat acum.Cică e pe Decebal lângă nu știu ce cafenea... Tres...parca Mai are doua colege... așa a zis. Tress Lounge & Caffee 1
marius.mihai1985 Reputație: 81 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2017 Salutare fratilor, Am fost si eu la ea. Nu merita. As trece la de evitat. Pozele o avantajeaza mult. Comenteaza mereu la normal. Oral mecanic si atitudine de cacat. Are 26 de ani declarata si de ea intr-un final ca... plm arataAm sa detaliez mai tarziu din lipsa de timp momentan. Dar sper sa fi fost de ajutor.V-am pupat
aleen Reputație: 138 Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Postat Ianuarie 5, 2017 Salutare fratilor, Am fost si eu la ea. Nu merita. As trece la de evitat. Pozele o avantajeaza mult. Comenteaza mereu la normal. Oral mecanic si atitudine de cacat. Are 26 de ani declarata si de ea intr-un final ca... plm arataAm sa detaliez mai tarziu din lipsa de timp momentan. Dar sper sa fi fost de ajutor.V-am pupatAsta are 19 ani, nu 26. Si ai scris exact acelasi text si la fosta ei colega, Ana. Ai gresit sau...
marius.mihai1985 Reputație: 81 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 Asta are 19 ani, nu 26. Si ai scris exact acelasi text si la fosta ei colega, Ana. Ai gresit sau...da am gresit .... nu am avut timp sa rectific..ma ocup sa se stearga... ca am facut o confuzie...intre cele 2 tipe... la asta nu am fost.... scuze....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum