colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 23, 2017 Nu cred ca este foarte relavanta o poza cu mine goala.Am facut cateva poze mult mai explicite dar m-am gandit ca mai bine le pastrez pentru mine pe cele foarte explicite. Le voi pastra pentru situatii mai speciale si nu pentru oricine. Singurele poze cu mine goala de aici vor fi doar topless dar si acelea cu limita.Nu e relevanta Daca te chem, si nu esti fata din poze, imi platesti deranjul ? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 23, 2017 Nu e relevanta Daca te chem, si nu esti fata din poze, imi platesti deranjul ? ia incearca si vezi daca apare macar 17 9
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 23, 2017 Dar ce e asa mare secret ca ai futut o curva ? :Sau de rusine nu zice nimeni nimic ?DE rusine ca au dat 100E pe una de 100 de lei ia incearca si vezi daca apare macar apare ca e foamea mare,100E nu pica din cer 4 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 23, 2017 apare ca e foamea mare,100E nu pica din cer fii sigur ca nu aceasta 17 9
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 Pentru tine nu este relevant nimic din ce spunem noi!Pentru mine ar fi relevant,mai mult decât pozele,dacă ai explica existența unui alt set de poze pe un anunț similar ca și conținut cu cel în care afirmi că este prietena ta!În acest anunț este vreo soră,vreo rudă sau colegă?Explică-ne!! O mare parte din ce spune-ti este relevant ( dar aici vorbeam de poze si transpui subiectul in alta situatie )... si nu sunt obligata de nimeni sa revizuiesc pretul sau serviciile doar pentru ca asa vor unii sau altii...cine ma vrea ma accepta asa cum vreau eu.Eu nu am ce sa explic , nu tebuie sa ma scuz eu pentru acuzatiile voastre. Dovedirea ii apartine celui care acuza.Chema-ma la tine si verifica daca este adevarat si pe urma acuza-ma iar daca nu sunt eu imi inchid totul si ma apuc de munca la Mc.D's. 2
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 Nu e relevanta Daca te chem, si nu esti fata din poze, imi platesti deranjul ? Daca nu sunt eu te platesc eu 100 euro.Plus ca iti pot arata varianta originala a pozelor ( fara fata blurata )direct pe telefon, dar ma vei recunoaste si fara sa iti arat.
delusione Reputație: -285 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 Daca nu sunt eu te platesc eu 100 euro.Plus ca iti pot arata varianta originala a pozelor ( fara fata blurata )direct pe telefon, dar ma vei recunoaste si fara sa iti arat. Te chem eu in martie cand vin in tara, daca nu inchizi taraba pana atunci. Daca nu esti tu promiti ca vii cu mine la.mc donalds sa iti depunem cv ul?😂😂😂😂😂 2 3
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Nu cred ca este foarte relavanta o poza cu mine goala.Am facut cateva poze mult mai explicite dar m-am gandit ca mai bine le pastrez pentru mine pe cele foarte explicite. Le voi pastra pentru situatii mai speciale si nu pentru oricine. Singurele poze cu mine goala de aici vor fi doar topless dar si acelea cu limita. Nu ti-am cerut eu poze goala: "nu ai incredere in tine ca esti suficient de frumoasa incat sa ne placa de tine daca ne arati o poza reala?"Dar raspunsul tau la o intrebare pe care nu ti-am pus-o naste alte intrebari.Mai intai fa-ti un selfie sa ne arati cat esti de frumoasa nu pozele acelea in care nu stim cine este 2 1
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 Te chem eu in martie cand vin in tara, daca nu inchizi taraba pana atunci. Daca nu esti tu promiti ca vii cu mine la.mc donalds sa iti depunem cv ul?Destul de corect. Si daca sunt eu iti depui tu ? Dar accepti si job-ul daca iti depui!
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 lol, poze sunt reale, problema i lipsa de servicii fata de banii ceruti, nu poze false, trezirea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Hai ca toata questia asta devine o incordare a nervilor si a rabdarii.Asteptam pe cineva sa sparga gheata.Pozele din AT sint incitante pina la pret.Dupa parerea mea cam 150 /200 ar fi mai corect.Eu mai am rabdare doar din curiozitate. 5 1
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Hai ca toata questia asta devine o incordare a nervilor si a rabdarii.Asteptam pe cineva sa sparga gheata.Pozele din AT sint incitante pina la pret.Dupa parerea mea cam 150 /200 ar fi mai corect.Eu mai am rabdare doar din curiozitate. mai corect ar fi gratis lasa ineptiile astea! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Ei , daca tot este gratis , hop si eu pe aici.De ce atita suparare ? 4 1
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Ei , daca tot este gratis , hop si eu pe aici.De ce atita suparare ? gratis pt smecheri, cu bani pt fraieri 3 1
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017
adelinnaad Reputație: 444 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2017 gratis pt smecheri, cu bani pt fraieriE gratis pentru cine merita si pentru smecheri e pe bani.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 23, 2017 E gratis pentru cine merita si pentru smecheri e pe bani. Am zis ca nu mai scriu aici, dar, lumineaza-ma si pe mine, ce trebuie sa faci sa meriti 3,14zda ?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 23, 2017 E gratis pentru cine merita si pentru smecheri e pe bani. Deci o dai si gratis ?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 23, 2017 Am zis ca nu mai scriu aici, dar, lumineaza-ma si pe mine, ce trebuie sa faci sa meriti 3,14zda ?Sa aiba BMW X6
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 23, 2017 Sa aiba BMW X6 Plm, eu am Audi S-Klasse !!!
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 23, 2017 Plm, eu am Audi S-Klasse !!! Ala nu era Mercedez ? Te-am prins
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 23, 2017 Ala nu era Mercedez ? Te-am prins Am vrut sa scriu BMW Q7 , dar, nah !!
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 23, 2017 Am vrut sa scriu BMW Q7 , dar, nah !!Oare daca am Mercedez Citaro sunt baiat de calitate ? 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 23, 2017 Oare daca am Mercedez Citaro sunt baiat de calitate ? Mercedesu'-i mercedes, chiar daca scrie Ssang Yong pe el !
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 23, 2017 Bai da chiar nimeni nu a fost cu ea?Vreau sa vad primul nefericit caruia ii pare rau de suta aia de euro... 3 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum