Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

@linno auzi dar manichiura aia unde ti-ai facut-o?La un salon din adunatii-copaceni?

Tu chiar stii cum trebuie sa te prezinti pentru suta aia de euro plus taxi plus hotel?

Eu zic s-o lasam in Zona ei Crepusculara , ca a fost sfatuita destul , pana si cu peretii si faci mai multa treaba

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

Nu pot sa-ti spun nici macar pe pm dar crede-ma ca sunt destui ,dar nu vor sa faca recenzii de teama ca sunt luati la misto

Dacă este așa cum spui,singurul motiv pentru care nu ar face recenzie este că le este rușine să recunoască ce țeapă au luat pentru doar 100 de euro!

Nu văd pentru ce altceva ar fi luați la mișto!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

O mare parte din ce spune-ti este relevant ( dar aici vorbeam de poze si transpui subiectul in alta situatie )... si nu sunt obligata de nimeni sa revizuiesc pretul sau serviciile doar pentru ca asa vor unii sau altii...cine ma vrea ma accepta asa cum vreau eu.

Eu nu am ce sa explic , nu tebuie sa ma scuz eu pentru acuzatiile voastre. Dovedirea ii apartine celui care acuza.

Chema-ma la tine si verifica daca este adevarat si pe urma acuza-ma iar daca nu sunt eu imi inchid totul si ma apuc de munca la Mc.D's.

Spuneți se scrie fără cratimă!

Dar să lăsăm lecția de limba română și să trecem la secțiile de viață!

Nu ți-am cerut să revizuiești prețurile și nici nu-ți cer!

Voiam doar să ne explici ce,unde și cu cine ai luat tu lecții de futulogie de ai trecut într-un așa scurt timp de la 100 de lei la 100 de euro!

Pentru că este dovedit că anunțurile postate de Miky77 sunt ale tale,chiar dacă cu alte poze.

Nu te chem nu pentru că nu ai arăta bine, poate chiar arăți,ci pentru că nu cred că serviciile acoperă tariful!

Ori eu cumpăr serviciile nu ambalajul!

După ce pleci de la mine,lucru indubitabil, pentru că sunt deja căsătorit, și bine pe deasupra,eu rămân cu impresiile "luptei", impresii care cred că nu-mi vor rămâne în minte de 100 de euro!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Bai da chiar nimeni nu a fost cu ea?

Vreau sa vad primul nefericit caruia ii pare rau de suta aia de euro...

Dacă este să ne luăm după ce se spune pe aici,mai voalat,or fi fost vreunii dar le este jenă să povestească! Cineștie??

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Răbdare Răbdare Răbdare puțin Răbdare, am sunat la PROVIDENT si aștept împrumutul, cum vin banii o sun pe Adelina! =))))) De câte ori plătesc rata la bani îmi amintesc de SQUIRT ul Adelinei, de gemetele ei naturale si de 8 urile ei pe vocea lui Salam :)))))))) ! Se mișca bine bine bine pe banane mari si tari exact ca pe Ferentari, se mișca bine bine di toooOoooT ....să fac infarct dacă mai pot...Adelina asta face bini bini BOTT! :))

Ssiiiii...haide-ti cu noi, mâinile sus și strigați: numai vreau niciuna doar pe Adelina, să îi rup savarina, e ucigătoare e distrugătoare...când o urci pe pulaaaaaaa..Mare talent aree... :)))

PAMFLET By Futăcios de Nimfomane!!!!

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Spuneți se scrie fără cratimă!

Dar să lăsăm lecția de limba română și să trecem la secțiile de viață!

Nu ți-am cerut să revizuiești prețurile și nici nu-ți cer!

Voiam doar să ne explici ce,unde și cu cine ai luat tu lecții de futulogie de ai trecut într-un așa scurt timp de la 100 de lei la 100 de euro!

Pentru că este dovedit că anunțurile postate de Miky77 sunt ale tale,chiar dacă cu alte poze.

Nu te chem nu pentru că nu ai arăta bine, poate chiar arăți,ci pentru că nu cred că serviciile acoperă tariful!

Ori eu cumpăr serviciile nu ambalajul!

După ce pleci de la mine,lucru indubitabil, pentru că sunt deja căsătorit, și bine pe deasupra,eu rămân cu impresiile "luptei", impresii care cred că nu-mi vor rămâne în minte de 100 de euro!

Uneori imi scapa unele greseli, nu sunt perfecta.

1.Nu am avut niciodata pretul 100 de lei, si pozele si profilul ala nu sunt create de mine pentru mine si nu imi apartin. ( cred ca acel website preia anunturi de pe anuntul telefonic si le reposteaza, cel mai probabil am uitat sa bifez euro in loc de lei, chiar nu stiu ce sa zic ).

2.Nu m-am recomandat niciodata cu numele de Julia.

3. Eu doar am pastrat numarul deoarece voiam sa am doar un singur numar iar in perioada aia ca aveam 2 telefoane quad sim , in total 8 numere de telefon ... ea a stat 2 zile in weekendul dinainte sa plece inapoi in Londra iar eu am pastrat numarul pe care il am si acum si este singurul numar valabil in afara de cel personal.

Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

100 de pagini si 0 recenzii :))) belea, chiar nu s-a intalnit nimeni cu ea ?

Eu nu sunt in tara, dar cand ma intorc va promit ca ma voi intalni cu Adelina, asta pe la inceputul lui Februarie, sper sa nu se lase pana atunci, la cat de tachinata a fost :)))) Mie sincer imi place ce vad in poze, chiar daca am o oarecare urma de indoiala ca nu va merita, dar voi incerca, am pierdut eu bani si mai multi, daca imi place poate v-o rapesc, si asa nu au testat-o multi, o iau acasa de tot :)))

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...