miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 21, 2017 Buna Adelina ,ma intereseaza daca in Drumul Taberei te deplasezi si daca accepti limbi?Ce intrebare prosteasca ai in tine . Ai intalnit vreuna care nu accepta ? ......mai ales cand o mai si platesti :laugh2 13 16
benjami Reputație: -35 Postat Martie 21, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Martie 21, 2017 I met this girl couple weeks ago.We communicated through whatsapp.Good communication. Direct.Let her come to my apartment in splaiul unirii. Hygiene : 10. She took shower for and after sexLooks : 9. She looked more tanned in real life than on the pictures.But she's pretty, playfully.Oral : Was with condom. : 9. I had to tell her to stop, because i was going to come right away.Good firm grip.Normal : i only did one position, because i came to quickly. 1 1
sfvineri Reputație: 374 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2017 Ce intrebare prosteasca ai in tine . Ai intalnit vreuna care nu accepta ? ......mai ales cand o mai si platesti :laugh2 S-ar putea s-o fi intalnit-o.Am intrebat eu aici pe topic cu multe, multe pagini in urma si raspunsul a fost cam spre nu. 3 1
dodo01 Reputație: 175 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2017 la ce? la branza dintre craci ?))))) Mor dupa comentariile tale 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 21, 2017 S-ar putea s-o fi intalnit-o.Am intrebat eu aici pe topic cu multe, multe pagini in urma si raspunsul a fost cam spre nu.bai las-o dracu' de treaba : ori e atipica ,ori isi bate joc de voi ....ma indoiesc . Adica la scorul acesta sa nu te lase nici s-o violezi nitel cu limba in ceasca ? PSu : intreaba-l pe marocanul acela (american) de mai sus sa vezi ce zice . L-a acostat direct de pe Otopeni sau e colegul de "banca" (mai degraba , la ce fraze a scris in tentativa aceea de Recenzie )? 14 16
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 21, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 21, 2017 bai las-o dracu' de treaba : ori e atipica ,ori isi bate joc de voi ....ma indoiesc . Adica la scorul acesta sa nu te lase nici s-o violezi nitel cu limba in ceasca ? PSu : intreaba-l pe marocanul acela (american) de mai sus sa vezi ce zice . L-a acostat direct de pe Otopeni sau e colegul de "banca" (mai degraba , la ce fraze a scris in tentativa aceea de Recenzie )? Donsoara vaz ca are o slabiciune pt "recenzii" hanglizesti. 5 4
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 21, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 21, 2017 Donsoara vaz ca are o slabiciune pt "recenzii" hanglizesti. Păi,românii sunt mai deștepți!Nu-i fac recenzii pentru că sunt prea deștepți ca să o cheme!! 4
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 21, 2017 Ba da. Abia astept sa pleci Daca-ti dau 100de LEI imi faci o muie?Nu de alta dar macar sa nu pierzi din antrenament ) Vad ca tot cu recenzii false umbli,te-ai umplut de engleza pe la gura 3 4
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 21, 2017 I met this girl couple weeks ago.We communicated through whatsapp.Good communication. Direct.Let her come to my apartment in splaiul unirii. Hygiene : 10. She took shower for and after sexLooks : 9. She looked more tanned in real life than on the pictures.But she's pretty, playfully.Oral : Was with condom. : 9. I had to tell her to stop, because i was going to come right away.Good firm grip. Normal : i only did one position, because i came to quickly. @adelino sa mai inveti pestele in pula mea sa scrie engleza sa inveti in pula mea engleza! 6 4
benjami Reputație: -35 Postat Martie 21, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Martie 21, 2017 @adelino sa mai inveti pestele in pula mea sa scrie engleza sa inveti in pula mea engleza!?why you quote me and put pieces in dark?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 @adelino sa mai inveti pestele in pula mea sa scrie engleza sa inveti in pula mea engleza!Peste !? Asta e ca ea ...cu puta verde .N-ai citit cum s-a descurcat la oral : cum i-a bagat-o in gura , era sa-i sara mustarul ("because i was going to come right away") :laugh2 Daca-ti dau 100de LEI imi faci o muie?Nu de alta dar macar sa nu pierzi din antrenament ) Vad ca tot cu recenzii false umbli,te-ai umplut de engleza pe la guraNu stie ...cauta in alta parte . Nu oral , nu futai , nu anal, nu limbi in ceasca , nu FK . La 100 E o inchiriezi cu ora , doar ca s-o privesti. De curand s-au mai lansat doua fete tinerele pe aici (nu dau nume ca sa nu se considere reclama) , dar alea au plecat cu preturi decente 200 lei/ora si cica fac de toate Numai de dracii se tine pe aici . Are chef de sex precum...... 13 16
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 22, 2017 Peste !? Asta e ca ea ...cu puta verde . N-ai citit cum s-a descurcat la oral : cum i-a bagat-o in gura , era sa-i sara mustarul ("because i was going to come right away") Nu stie ...cauta in alta parte . Nu oral , nu futai , nu anal, nu limbi in ceasca , nu FK . La 100 E o inchiriezi cu ora , doar ca s-o privesti. De curand s-au mai lansat doua fete tinerele pe aici (nu dau nume ca sa nu se considere reclama) , dar alea au plecat cu preturi decente 200 lei/ora si cica fac de toate Numai de dracii se tine pe aici . Are chef de sex precum...... La oral si-a dat nota 9 singura...nu e prima data cand are o parere supra-realista despre propriile servicii... Mergem la moldovence nu stam dupa curul asteia. 4 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 La oral si-a dat nota 9 singura...nu e prima data cand are o parere supra-realista despre propriile servicii...Mergem la moldovence nu stam dupa curul asteia. Am vazut.Sau la romance ...de ce sa investim banii exact acolo unde dispare profitul peste granita .Sunt adeptul investitiilor romanesti 13 16
benjami Reputație: -35 Postat Martie 22, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Martie 22, 2017 I dont care if you dont believe.If you think its not good, then go look for yourself.Or are you just a child, that cant handle a good review, because you are jaleous bcuz you can not afford her?
adelinnaad Reputație: 444 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Neatza 1
brett Reputație: 1750 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Datorita acestei recenzii edificatoare, propun trecerea ta la top! 3
adelinnaad Reputație: 444 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Buna Adelina ,ma intereseaza daca in Drumul Taberei te deplasezi si daca accepti limbi? Contacteaza-ma pe whatsapp sau la telefon. 1
brett Reputație: 1750 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Contacteaza-ma pe whatsapp sau la telefon. Ai mancat doar paine cu apa azi? 1
benjami Reputație: -35 Postat Martie 22, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Martie 22, 2017 ignore brett. in other topics the girls dont reply to him anymore also.
adelinnaad Reputație: 444 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 I met this girl couple weeks ago.We communicated through whatsapp.Good communication. Direct.Let her come to my apartment in splaiul unirii. Hygiene : 10. She took shower for and after sexLooks : 9. She looked more tanned in real life than on the pictures.But she's pretty, playfully.Oral : Was with condom. : 9. I had to tell her to stop, because i was going to come right away.Good firm grip.Normal : i only did one position, because i came to quickly.Thank you for review 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 Datorita acestei recenzii edificatoare, propun trecerea ta la top! Da ce-a zis ala mai sus ? :350x cica suntem gelosi pe " succesurile " Adelinei 12 16
brett Reputație: 1750 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Da ce-a zis ala mai sus ? :350x cica suntem gelosi pe " succesurile " Adelinei a zis ca e prost de bubuie 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 a zis ca e prost de bubuieasta stiam deja ...am crezut ca vine cu ceva noutati 14 16
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 22, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 22, 2017 Datorita acestei recenzii edificatoare, propun trecerea ta la top! La "top top ...... ruşinică"! 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 22, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 22, 2017 I met this girl couple weeks ago.We communicated through whatsapp.Good communication. Direct.Let her come to my apartment in splaiul unirii. Hygiene : 10. She took shower for and after sexLooks : 9. She looked more tanned in real life than on the pictures.But she's pretty, playfully.Oral : Was with condom. : 9. I had to tell her to stop, because i was going to come right away.Good firm grip.Normal : i only did one position, because i came to quickly. El e futăcios cu state vechi,dar s-a înscris de puțin timp pe forum special pentru a-i face recenzie Adelinei cu doi de N. La ce servicii are era aproape o obligație! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum