Sari la conținut

Doar proxenetii si profitorii scriu recenzii, majoritatea false, mincinoase si exagerate.

173 membri au votat

1. 1. Scriu barbatii sanatosi la cap recenzii ?

Postări Recomandate

Avantajul nostru ..ca unele dintre noi femeile..suntem mai versatile...si putem s.o sugem pe bani..cu ala cu care vrea sa fiu impreuna nu i.o sug. Si...spalata e ca si noua..nu scrie pe fruntea nimanui ca si cat a supt

Ai dreptate.Dar oare de ce nu te lauzi la el de ce ai facut in trecut?Iti spun eu de ce.Pentru ca tu stii ca e o rusine

• Like 14
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Dar.... tu pe mn tot nu ma futi in veci DMx si machuciambo de altfel

Voi veti fi refuZati din start :)))))))

Deci tot nu faceti ce vreti , altii fac ! Ca au caracter

Voi doar tastati pe Nimfo

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Exclus! Cum te simti stiind ca fata visurilor tale, cu care voiai sa te casatoresti, si-o trage cu altul si isi traieste viata, iar tu plangi aici pe forum si te dopezi cu Xanax, intre doua reprize de minusuri?

Pai ... asta inseamna ce poti pe pisa pe tine insuti!

? Nu cred, probabil i-ai vazut printre cei care mi-au apreciat profilul cu o stea. M-au invatat ei minte! :laugh2 :laugh2

Pentru un cretin care se da destept chiar nu te-ai prins cine e idiotu pizdei mele? Iti dau un indiciu cretinule. E la fel de distrusa ca tine si poarta maieuri jegoase
  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Deci tot nu faceti ce vreti , altii fac ! Ca au catacter

Ines, ei te provoacă! Vrei sa iti povestesc eu cum?
  • Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

pai de unde stii tu ca nu o sa iti fie clienti daca vin telefonic si nu de pe forum ?

Pt ca simt mascaricii tiganii necioplitii de la telefon

Si de cum imi vorbesc

Asa se explica faptul ca nu am avt experiente cu astfel de badarani

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ai dreptate.Dar oare de ce nu te lauzi la el de ce ai facut in trecut?Iti spun eu de ce.Pentru ca tu stii ca e o rusine

Nu pt asta..ci pt ca..Stiu ca e un inapoiat...care crede ca partenera de sex e un obiect pt care are exclusivitate si care.i apartine. Eu nu sunt jucaria cuiva ..

Link spre comentariu

Omul elegant si respectuos se simte . Si se vede .

Iar musulmanii nu merg la femei smechere . Ei se duc la alt gen de fete . Care tac si indura

Dar eu nu indur astfel de comportament si vocabar nici pt zecii de mii de euro

Ca am alergie

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Omul elegant si respectuos se simte . Si se vede .

Iar musulmanii nu merg la femei smechere . Ei se duc la alt gen de fete . Care tac si indura

Dar eu nu indur astfel de comportament si vocabar nici pt zecii de mii de euro

Ca am alergie

Biiinee..si eu la fel...ii pun banii in mana inapoi...si.i zic..iesi in pula mea afara de la mine dim casa...pai tu faci tarantele cu mine in casa mea?.

Link spre comentariu

Deci tot nu faceti ce vreti , altii fac ! Ca au caracter

Voi doar tastati pe Nimfo

Caracter.daca maica ta ar stii ce faci ti ar trage doua de ai vedea stele verzi.Ascundete de ea in continuare ca nu merita femeia aia ce ii faci.RUSINE  fata de ea ca fata de altii rusine nu ai.Spune  ei asta cu bani sa iasa.Bani sa iasa sa mi bag pula nici macar unde stau fratii mei si hotii nu vorbesc asa sa mora veta

• Like 14
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Aaaaa am inteles.La prietenul tau de ce sa sugi pe cola sau alte chestii?Sexul e intre doi oameni intr o RELATIE fa desteapto.ATAT.Nu suge nici pe cola nici pe bani.Suge la ala cu care vrei sa fii impreuna.Atat.Cand incepi sa sugi la 100 indiferent ca pe cola sau bani sau paleti esti TARFA

Stai sa-ti spun eu! Ala care vrea sa ma futa pe o cola nu a avut vreodată vreo sansa si nici nu o sa aibă! Stii ce inseamna sa nu ai nici o sansă cand futi? Dar cand speri? Dar cand te indragostesti? Etc! Tu stii ce inseamna ala un om independent, mă dmx-ule?

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

Caracter.daca maica ta ar stii ce faci ti ar trage doua de ai vedea stele verzi.Ascundete de ea in continuare ca nu merita femeia aia ce ii faci.RUSINE  fata de ea ca fata de altii rusine nu ai.Spune  ei asta cu bani sa iasa.Bani sa iasa sa mi bag pula nici macar unde stau fratii mei si hotii nu vorbesc asa sa mora veta

Hai ca imi vine sa plang :)))) iti dau nr ei s-o anunti tu ?

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...