colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Conteaza aspectul fizic? Da! In masuri diferite la persoane diferite, asta e clar. La fel si a arata bine este foarte diferit de la persoana la persoana. Este subiectiva frumusetea, insa eu cred ca daca in ochii subiectivi ai privitorului nu e nici simpatie, e... defapt nu va fi nimic. Exceptand relatiile platite.Tiparul de frumusete este foarte diferit. Daca ar fi sa fac top 3 cele mai total neatragatoare sau respingatoare mai bine zis, lucruri la barbati as pune: barba, pletele si trainingul. Insa, sunt fete realmente topite dupa barbosi.Observ pe strada o incapatanare de a purta geni, cand un palton, un cojoc da atata eleganta si stil. Si nici nu e asa mare diferenta de pret.Habar n-am de unde vine iluzia asta a unor barbati ca nu conteaza cum arata ei, ci doar aspectul fizc al femeii conteaza. In realitate aspectul fizic al barbatilor conteaza mai mult decat vor femeile sa recunoasca si barbatii sa accepte.De acord 100% 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 6, 2017 Conteaza aspectul fizic? Da! In masuri diferite la persoane diferite, asta e clar. La fel si a arata bine este foarte diferit de la persoana la persoana. Este subiectiva frumusetea, insa eu cred ca daca in ochii subiectivi ai privitorului nu e nici simpatie, e... defapt nu va fi nimic. Exceptand relatiile platite.Tiparul de frumusete este foarte diferit. Daca ar fi sa fac top 3 cele mai total neatragatoare sau respingatoare mai bine zis, lucruri la barbati as pune: barba, pletele si trainingul. Insa, sunt fete realmente topite dupa barbosi.Observ pe strada o incapatanare de a purta geni, cand un palton, un cojoc da atata eleganta si stil. Si nici nu e asa mare diferenta de pret.Habar n-am de unde vine iluzia asta a unor barbati ca nu conteaza cum arata ei, ci doar aspectul fizc al femeii conteaza. In realitate aspectul fizic al barbatilor conteaza mai mult decat vor femeile sa recunoasca si barbatii sa accepte. finally. cineva care vorbeste cu subiect si predicat. criteriile mentionate de tine in text sunt proprii, nu general valabile (am tradus eu).daca vrei sa adormi tarziu la noapte, iaca subiect de meditatie: de ce criteriile tale nu corespund cu ale altora? e un de ce cu multe substraturi. spune-mi cate gasesti
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 Aiureala. Cei considerati frumosi, sunt considerati masiv ca fiind atragator de sexul opus. La fel si cei considerati respingatori. Altfel cum explici ca acele 30 de femei din videoclip l-au respins toate pe acel tipic "banal" insa cand a aparut frumosul nici una din cele 30 nu l-a respins?Realitatea din teren mi-a aratat ca gusturile sunt diferite. Insa exista niste standarde universal valabile. 1
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 finally. cineva care vorbeste cu subiect si predicat. criteriile mentionate de tine in text sunt proprii, nu general valabile (am tradus eu).daca vrei sa adormi tarziu la noapte, iaca subiect de meditatie: de ce criteriile tale nu corespund cu ale altora? e un de ce cu multe substraturi. spune-mi cate gasesti Gusturi diferite. Modele diferite.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 6, 2017 Gusturi diferite. Modele diferite. atat? m-am entuziasmat degeaba?
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 atat? m-am entuziasmat degeaba?Dezvolta ce voiai mai mult.
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 La salariile din Romania, am fi foarte atragatori undeva pe la 3,25 m ! Hai, bre! Daca respectam suma din studiu, la inaltimea aceea poti sa fii dator vandut si sa mai ai si pretentia sa te plateasca zdravan si tot atragator esti.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 6, 2017 Hai, bre! Daca respectam suma din studiu, la inaltimea aceea poti sa fii dator vandut si sa mai ai si pretentia sa te plateasca zdravan si tot atragator esti. L-ai vazut pe ala din Avatar ? Faptul ca agata si pe alta planeta spune multe !!! 1
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 L-ai vazut pe ala din Avatar ? Faptul ca agata si pe alta planeta spune multe !!! Creepy bastard! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 6, 2017 Inca o chestie, atat autorii studiului, cat si noi, parca am uitat de avantajul nasului mare !
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 Si al degetului mare de la piciorul drept. Sau stang? Ori stramb? :blushing2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 6, 2017 Dezvolta ce voiai mai mult. la drept vorbind nimic. ma gandeam ca iti plac introspectiile. 'gustul' ala ascunde o sumedenie de alte intrebari. e o predispozitie genetica, e dobandit? e un mix? si daca e, atunci apartine instinctului si implicit subconstientului. si daca e asa, e ok sa nu pot alege? samd. the rabbit hole goes deep
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 Realitate e ca aspectul conteaza. Dar nu asa cum se obisnuieste a se discuta despre asta.E o impresie falsa ideea conform careia femeile sunt inebunite dupa muschiulosi. Or fi si femei care sunt, nu zic nu. Dar, etalonul de frumusete la barbati nu e compus din muschi si inaltime 3 metri. Deloc, chiar!Aspectul spune foarte multe despre un om. Incepand cu hainele pe care le poarta, pana la cum sunt ele combinate. Continuand cu felul in care se misca, cum merge. Elementele astea postura, gestica, mimica iti spun multe despre un om. 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 6, 2017 Si al degetului mare de la piciorul drept. Sau stang? Ori stramb? :blushing2 Asta n-o stiam ! Chestia cu nasul, e faptul ca e vizibil si legenda spune ca din 10 , una tot e ccurioasa !
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Conteaza aspectul fizic? Da! In masuri diferite la persoane diferite, asta e clar. La fel si a arata bine este foarte diferit de la persoana la persoana. Este subiectiva frumusetea, insa eu cred ca daca in ochii subiectivi ai privitorului nu e nici simpatie, e... defapt nu va fi nimic. Exceptand relatiile platite.Tiparul de frumusete este foarte diferit. Daca ar fi sa fac top 3 cele mai total neatragatoare sau respingatoare mai bine zis, lucruri la barbati as pune: barba, pletele si trainingul. Insa, sunt fete realmente topite dupa barbosi.Observ pe strada o incapatanare de a purta geni, cand un palton, un cojoc da atata eleganta si stil. Si nici nu e asa mare diferenta de pret.Habar n-am de unde vine iluzia asta a unor barbati ca nu conteaza cum arata ei, ci doar aspectul fizc al femeii conteaza. In realitate aspectul fizic al barbatilor conteaza mai mult decat vor femeile sa recunoasca si barbatii sa accepte.Chiar ma intrebam Cum ar arata pentru tine un barbat imbracat bine iarna ? Bine adica frumos nu cu multe haine pe el ca asa ma imbrac eu cand vin de la munca
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 6, 2017 Realitate e ca aspectul conteaza. Dar nu asa cum se obisnuieste a se discuta despre asta.E o impresie falsa ideea conform careia femeile sunt inebunite dupa muschiulosi. Or fi si femei care sunt, nu zic nu. Dar, etalonul de frumusete la barbati nu e compus din muschi si inaltime 3 metri. Deloc, chiar!Aspectul spune foarte multe despre un om. Incepand cu hainele pe care le poarta, pana la cum sunt ele combinate. Continuand cu felul in care se misca, cum merge. Elementele astea postura, gestica, mimica iti spun multe despre un om. asta e punctul tau de vedere. evident, subiectiv. de ex, daca eu vin din mina si sunt nebarbierit si murdar si adus de spate, asta ma face mai putin om decat unu' cu palton si proaspat ras? adevarul e ca nu stii NIMIC despre omul de-l ai in fata pana nu te uiti in ochii lui si pana nu deschide gura. ca-ti place sa crezi ca stii, aia e altceva. o iluzie.
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 Chiar ma intrebam Cum ar arata pentru tine un barbat imbracat bine iarna ? Bine adica frumos nu cu multe haine pe el ca asa ma imbrac eu cand vin de la munca Sa incepem de jos in sus.Un bocanc e foarte ok pe vremea aceasta. Blugii sunt ok pentru orice anotimp. Pentru o tinuta de zi, un blug e foarte ok. Merge si raiat.O camasa da o eleganta aparte asta e clar. Aproape intotdeauna as vota asa ceva. E faina si combinatia camasa cu plover sau camasa cu un sacou mai casual.Plus un palton negru sau maro, bleumarin.As mai adauga sa fie barberit. Un ceas la mana mi se pare iarasi un accesoriu foarte fain. 1
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 Asta n-o stiam ! Chestia cu nasul, e faptul ca e vizibil si legenda spune ca din 10 , una tot e ccurioasa ! Nici eu. Pana cand am observat ca se tot uitau unele la picioarele mele. Am crezut ca sunt interesate de sosete. Le-am scos. Nu miroseau. Le-am bagat in buzunar. Ele tot cu ochii la picioare. Am inceput sa misc degetele. Ehe... Dar ce-am vazut si ce-a urmat/pe mine foaaarte m-a mirat. https://www.youtube.com/watch?v=mtSe2wBHxD4 1
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 asta e punctul tau de vedere. evident, subiectiv. de ex, daca eu vin din mina si sunt nebarbierit si murdar si adus de spate, asta ma face mai putin om decat unu' cu palton si proaspat ras? adevarul e ca nu stii NIMIC despre omul de-l ai in fata pana nu te uiti in ochii lui si pana nu deschide gura. ca-ti place sa crezi ca stii, aia e altceva. o iluzie.Eu doar mi-am dat cu parerea, asa cum ai zis si tu. Aia e pararea mea, subiectiva, ca doar de-aia e parere.In nicun caz nu am zis ca esti mai putin om daca nu esti barberit. Cu siguranta sunt femei care sunt atrase de tipul descris de tine. Poate ca le-ar inspira ideea de masculinitate, etc. Nu am zis ca numai barbatii cu palton sunt atragatori. Am zis ca aia mi se par mie mai misto. Desi si eu am observat tipi faini cu geaca.Odata ce vezi un om stii cateva lucruri despre el. Nu cred ca nu iti poti face o impresie cat de cat concludenta despre un om fara sa stai ore in sir sa-l cunosti.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 6, 2017 Da, eu zic ca conteaza. Un barbat trebuie intotdeauna sa fie un gentleman cu o femeie, sa fie bine aranjat, parfumat si mai ales sa aibe si cultura. Niciodata o femeie nu o sa aleaga un barbat incult sau care nu se ingrijeste.O femeie vrea sa aibe langa ea un gentleman!
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 Da, eu zic ca conteaza. Un barbat trebuie intotdeauna sa fie un gentleman cu o femeie, sa fie bine aranjat, parfumat si mai ales sa aibe si cultura. Niciodata o femeie nu o sa aleaga un barbat incult sau care nu se ingrijeste.O femeie vrea sa aibe langa ea un gentleman! Idealistule! Ia mergi tu la o florareasa din piata si recita-i din Minulescu. Crezi ca scapi nesorcovit?
unscarred Reputație: 1454 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Ianuarie 6, 2017 Definiți mai clar mai clar aspectul fizic. Vad ca pt unii din aspect fizic face parte și imbracamintea, ceasul etc. Masina face parte din aspectul fizic? Dar portmoneul? Casa? ))) 3
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 6, 2017 Masina face parte din aspectul fizic? Dar portmoneul? Casa? ))) Nu. E meta-fizic. 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 6, 2017 Da, eu zic ca conteaza. Un barbat trebuie intotdeauna sa fie un gentleman cu o femeie, sa fie bine aranjat, parfumat si mai ales sa aibe si cultura. Niciodata o femeie nu o sa aleaga un barbat incult sau care nu se ingrijeste.O femeie vrea sa aibe langa ea un gentleman!Formidabil !!! =))Cine te-a mintit ? 1
anamada797 Reputație: 331 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2017 Definiți mai clar mai clar aspectul fizic. Vad ca pt unii din aspect fizic face parte și imbracamintea, ceasul etc. Masina face parte din aspectul fizic? Dar portmoneul? Casa? )))Foarte pertinenta observatia.Apectul fizic are mai multe componente.1. Realmente corpul. Ce ti-a dat mama naura. Inaltime, kg, conformatie mai bine zis, culoare ochi, par, ten, etc. Trasaturi faciale.2. Elemante de postura. Elemente de vestimentatie.3. Chimia dintre 2 persoane intra la apsect fizic?Masina, casa si portofelul nu fac parte din aspectul fizic. Dar, pentru unele persoane pot fi afrodisiace foarte putenice. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum