Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Eu las totul la latitudinea liberului-arbitru, ca asa a vazut chucki in seriale : are de ales intre malai(fiert) si malai intelectual.Dar asta nu-i intra pe gura.

Sper ca nu te referi ca are capu plin de graunte.

Ca aici nu s de acord

Postat

http://i.imgur.com/iW489TT.gif

Io-ti recomand sa nu-ti pui baza in unicelulara aia.

Am vazut ca esti linistit,dar aliindu-te cu prostul forumului(prost de gura) nu prea e bine pentru tine.

Fac o paranteza,in speranta ca ai mai multa minte decat el,sa analizezi bine ce s-a intamplat.Adica,imi vedeam linistit de treaba pana cand s-a hotarat muistu asta sa se ia de mine.

Te-am numit catelul lui,stii de ce.Imi cer scuze public tie,daca stai deoparte,lucru pe care el nu e in stare sa-l faca vreodata.

La ce unicelulara te ai referit?

Nu ma pot supara (inca) pe tine

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La ce unicelulara te ai referit?

Nu ma pot supara (inca) pe tine

ala de ma cac eu in nasul lui ;)

Postat

ala de ma cac eu in nasul lui ;)

Recunosc ca m-ai depasit.

Imi explici te rog?

Fara gluma

Postat

Chucky, da-o-ncolo de treaba, nu este de ajuns, ca litoralul romanesc este o tzeapa totala, servicii scumpe, dar proaste, populat de tigani si cocalari?

Asa intelegi tu sa-ti petreci concediul, fiind luat la perpulis si smiorcaindu-te?

Nu e baiat rau.

E cald afara.

Si eu imi omor timpul cu de astea :)))))

• Like 1
Vizitator
Postat

Recunosc ca m-ai depasit.

Imi explici te rog?

Fara gluma

Fara gluma

Doar pe doi.

Marinel si Paganel

PS - ma simt urmarit de "stim-noi-cine"

Eu zic - daca vrei lamuriri,o fac in privat.

De iese bine iti primesti din suflet scuzele,PUBLIC.

Vizitator
Postat

Sunt spalator la clasa a 3-a, umil ascultator la povestile stapanilor, fur poze de pe Instagram, merg doar cu transportul public, beau doar apa de la robinet, am vazut Parisul pe un poster din Gara Urziceni, Bangkok-ul l-am vazut intr-un filmulet, acum 6 ani, pe un Nokia N96, nu mi-am taiat unghiile de 4 luni, am auzit de Marquez, atunci cand a aratat la Stiri ca a murit Castro, pretind ca fac glume, insa defulez refulari acumulate ani de-a randul pe ghelnita din sat, unde bunica-mea ma punea sa capalesc cartofii, am salariul minim pe economie si prima data am vazut euro acum 2 saptamani, cand s-a intors din Spania varul meu primar, Mihaita, nu am parfumuri scumpe, ma dau cu Tarr, am fost anul trecut la varu-mio in Spania si am aplaudat la aterizare, dar am fost suparat, ca nu m-au lasat cu sticla de bors in sacosa din avion, sunt suparat pe picon ca este asa de realizat in viata, sunt mai rau decat Smeagol.

Da , da ,da , interesanta imaginatie !

Dar in fond esti real , cu spirit , suflet si trup.

Si ii cam enervezi pe unii pe aici.

Acum esti , dispari si pe urma reapari la fel de virulent.

O nota mica si timida - Tarrul este lotiune dupa ras, nu apa de toaleta...

Si sa eviti Foisorul de foc , cica este o cladire malefica de gradul 5 ( pe o scala de la 1 la 5 ), cea mai bantuita cladire din Bucuresti , brrr!

Tema pentru cine este pasionat ,

Ce institutii a adapostit Ambasada Poloniei din Bucuresti si ce s-a intamplat acolo ?

Multumesc pentru atentie....stiu de gluma...parol !

Postat

Nu e baiat rau.

E cald afara.

Si eu imi omor timpul cu de astea :)))))

Eu cred ca ii inteleg suferinta si doleanta.

Cauta validare/doreste sa se identifice cu ceva,  :shy: mea, doar el stie, la ce ii foloseste.

Dar, in modesta mea marinimie, am sa-l ajut si am sa-i ofer un certificat sau o adeverinta, acolo,  :shy: mea, in care sa se certifice faptul ca ''m-am legat de el'', mama lui de ghiavol sarac cu duhul.

Apoi asteptam culesul strugurilor de toamna.

Vizitator
Postat

Chucky, da-o-ncolo de treaba, nu este de ajuns, ca litoralul romanesc este o tzeapa totala, servicii scumpe, dar proaste, populat de tigani si cocalari?

Asa intelegi tu sa-ti petreci concediul, fiind luat la perpulis si smiorcaindu-te?

http://i.imgur.com/vtqz9vJ.gif

Postat

Cauta validare/doreste sa se identifice cu ceva,  :shy: mea, doar el stie, la ce ii foloseste.

Dar, in modesta mea marinimie, am sa-l ajut si am sa-i ofer un certificat sau o adeverinta, acolo,  :shy: mea, in care sa se certifice faptul ca ''m-am legat de el'', mama lui de ghiavol sarac cu duhul.

Prevad ca voi scoate anul acesta o sampanie minunata. :)
Vizitator
Postat

Caut doar sa ma cac in nasul tau :)

Ia verifica prostule( de gura) cine s-a luat de cine.

Legat de penultimul tau post,la prima parte,ma opresc uMpic din cacare,si-ti zic ca nu contest deloc parerea ta vsv de litoralul romanesc.Nici nu m-as fi dus,dar cand ai o familie,trebuie sa faci niste compromisuri,dar tu de unde pula mea sa stii?

Legat de a doua parte,imi reiau cacarea in nasul tau.Vezi ca vine si viitura

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Prevad ca voi scoate anul acesta o sampanie minunata. :)

deci,uita-te pe profilul Tatei - odata spuneai dupa o replica de-a Lui,ca" nu prea sunt baieti de gasca in orasul meu" sau ceva de genul - si vezi cum au inceput astia doi,miskin si v-ships.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Chucky, te rog, bear with me, imediat iti eliberez o chitanta, unde sa scrie, negru pe alb, ca eu m-am legat de tine.

Pe ce nume sa fie?

http://i.imgur.com/O7lRA5o.gif

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

''Profilul Tatei'', ai de  :laugh2  mea.

Asa de urat sa fie litoralul romanesc?

http://i.imgur.com/Bq2bedg.gif

Asteapta si tu,nu ma pot caca chiar toata ziua in nasul tau  :laugh2 

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Chucky, cred ca ar fi de bun augur o schimbare de strategie si PR.Ti se potriveste mai bine un personaj gen Austin Powers sau Mr Bean.

Si, neaparat, debransat de la cablu, blocat acces la net.Numai ganduri negre ai.

A avut loc o eroare
Ai atins limita zilnica de puncte de reputatie pozitive.
+111111111111111111111111.....
Vizitator
Postat

Ops!

A apărut și Marta.

fato,ai ieșit din cotloanele forumului acum ca a venit băiatul tău?

Știu ca te mănâncă pielea.

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...