Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat

Nu poate fi nici un armistitiu, pentru simplul fapt ca nu exista nici un razboi.

Ce fac eu cu fraerii semicentenari, amarasteni si sineCURisti, este doar a walk in the park.

Razboaiele adevarate, si cele care merita, le am in lumea reala, cu prostia, bigotismul, rasismul, ura, fake news.

bah, mi s-a spus ca nu sunt sanse ,et que vous etes tetu, pacat de topicul ala frumos de globe trotteur , ca ramane nescris  .

ok, e destul de apasatoare triada asta nevrotica calau -victima -impresionabila mediatoare care sunt eu,  i`m out , ramai  sa te joci de-a victima si calaul  sau de-a Don Quijotte , ca VShips , ori mai nou ca si Corado Cattani-succes  :)

• Like 6
  • Minus 10
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

http://www.yogaesoteric.net/uploads2/2360/2360_2.jpg

uite cum arata molecula de apa din corpul tau si al celui care citeste ,   vezi , nu formeaza cristale , ci imaginea unui om care tine o

arma .Sunt studii care au aratat ca la peste 10 000 km oamenii comunica asa , non fizic, se sincronizeaza ritmul cardiac si respirator ,

se modifica realitatea fizica pana la nivel de ADN,

apare  reactivitatea ADESEA necontrolata, se declanseaza emotia aferenta , de aparare, frica impotriva violentei , asta se simte in mate, 

creierul emotional  raspunzator de peste 85% din imunitatea si sanatatea unei persoane, ficatul este si el afectat de reactii

functionale blocate blocate , asta e abuz  verbal , bullyng , stalker -STOP 

https://portal2013br.files.wordpress.com/2016/08/post-09-01-6.jpg

Uite apa ta si celuilalt cand se vorbeste cu , despre iubire, ura si recunostinta 

http://4.bp.blogspot.com/-orYCWAJqkX0/VRuLya4NGOI/AAAAAAAAAN4/RjZKgfLf7wI/s1600/HAWKINS%2BSCARA.png

acum uita-te si aici  si leaga cuvintele, emotiile create si nivelul de energie, vibratie al unei persoane , de tonul general al discutiilor, ei discutii, bullyng  de pe toate topicele 

STOP  -ia o pauza si mediteaza la asta  inainte sa te impusti  din nou si sa mai impusti si pe altii

Esti dus/a cu pluta rau de tot!

Postat

Esti dus/a cu pluta rau de tot!

oi fi eu pe pluta , dar  navighez   in siguranta ,in acord cu legile naturale si ale naturii , nu contra curentului , ca multi pe aici  :laugh2 alea sunt studii, nenicule  ce ti-am pus eu in 2 vorbe , fa-i tu prosti pe aia de le-au scris  daca te tine bascalia sa ajungi la ei

• Like 6
  • Minus 10
Vizitator
Reputație: 0
Postat

oi fi eu pe pluta , dar  navighez   in siguranta ,in acord cu legile naturale si ale naturii , nu contra curentului , ca multi pe aici  :laugh2 alea sunt studii, nenicule  ce ti-am pus eu in 2 vorbe , fa-i tu prosti pe aia de le-au scris  daca te tine bascalia sa ajungi la ei

Massaru Emmoto ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

Cum crezi tu ca poti face armistitiu intre infractori si oameni corecti, intre panarame si oameni de calitate, intre onestitate si minciuna, intre decenta si nesimtire, intre educatie si prost gust, intre oameni caracter si parsivi penali ?  :thinking

Ok.

Tu unde te încadrezi? Ce fel de om ești?

Ne-ai făcut la câțiva "portretul".

Ia fa-l și pe al tău.

• Like 1
Vizitator
Postat

bah, mi s-a spus ca nu sunt sanse ,et que vous etes tetu, pacat de topicul ala frumos de globe trotteur , ca ramane nescris .

ok, e destul de apasatoare triada asta nevrotica calau -victima -impresionabila mediatoare care sunt eu, i`m out , ramai sa te joci de-a victima si calaul sau de-a Don Quijotte , ca VShips , ori mai nou ca si Corado Cattani-succes :)

A+ pentru încercare,Marta.

Îmi amintește de o poantă a lui Jean Paller.

"Mai țineți minte,ce imn am pus după 89? Deșteaptă-te romane...ce a făcut romanul? S-a trezit și s-a culcat la loc"

Cu genul acesta de persoane, nu se poate.Sa vedem...

Cum i-am lăsat puțin,au ajuns sclavi.I-am scos de acolo cu stil.Le era sete,le-am dat apă din piatra seaca.Le era foame,i-am hrănit.Erau dezorientați, le-am dat Principii.Erau fără de casa,le-am dat casa.Au vrut rege,le-am dat rege. Și unde am ajuns?

Nu prea departe as spune.

• Like 2
Postat

Dmx iz back in the haus!!!Ce a fost pe aici?

Miskin sugi pula

Annona nu ma enerva

Visgroaznic ia ti pastilele

Sa inceapa bairamu!

• Like 7
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Miskin sugi pula

Annona nu ma enerva

Sa inceapa bairamu!

Pa Montell Jordan-This îs how we do it!

:)))

Vizitator
Postat

Escuze moa

Tu cine esti ?:)))))

Tatăl Vostru al de sus :))

Tata lu' Lucifer The Deceiver :)))

Știe "Visgroaznic" :))

• Like 1
Postat

Tatăl Vostru al de sus :))

Tata lu' Lucifer The Deceiver :)))

Știe "Visgroaznic" :))

Stie ?Perfect.O sa intreb de tine:)))))

Adica tu esti Dumnezeu?

• Like 7
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Adica tu esti Dumnezeu?

Întrebi și tu asa în gura mare :))))
  • Like 1
Postat

A+ pentru încercare,Marta.

Îmi amintește de o poantă a lui Jean Paller.

"Mai țineți minte,ce imn am pus după 89? Deșteaptă-te romane...ce a făcut romanul? S-a trezit și s-a culcat la loc"

Cu genul acesta de persoane, nu se poate.Sa vedem...

Cum i-am lăsat puțin,au ajuns sclavi.I-am scos de acolo cu stil.Le era sete,le-am dat apă din piatra seaca.Le era foame,i-am hrănit.Erau dezorientați, le-am dat Principii.Erau fără de casa,le-am dat casa.Au vrut rege,le-am dat rege. Și unde am ajuns?

Nu prea departe as spune.

thank you  :) eh , n-am fi noi singura natie care traieste in vis , si da ,a fost o vreme cand romanii traiau si ei  acelasi vis ca americanii, visul prosperitatii,in perioada interbelica ,  clasa politica nu mai are simtul national  de mult, si partea proasta e ca ne adancim in cosmar ,pe zi ce trece  :(

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Miskin sugi pula

Annona nu ma enerva

Sa inceapa bairamu!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 bravo , din 3 propozitii scurte, ai facut si rezume si ordine in the haus  :laugh2

• Like 7
  • Minus 10
Postat

Adica tu esti Dumnezeu?

nu bre, el e ca luna , sau ca banul, depinde  la care fata te uiti , aia buna sau aia rea  ;)

• Like 6
  • Minus 10
Vizitator
Postat

nu bre, el e ca luna , sau ca banul, depinde  la care fata te uiti , aia buna sau aia rea  ;)

Când Eu,când Fi-miu' :)))

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Când Eu,când Fi-miu' :)))

Te salut, Chuck, nu te-am mai vazut pe aici. Bine ai revenit!

• Minus 6
Vizitator
Postat

Te salut, Chuck, nu te-am mai vazut pe aici. Bine ai revenit!

Mulțumesc DB! ;)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Se răsucește marinarul pe canapeaua aia de 5.ooo de lei când citește ce scrieți voi pe aici.

Ps. Nu pot sa l contrazic, plm.

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Postat

Se răsucește marinarul pe canapeaua aia de 5.ooo de lei când citește ce scrieți voi pe aici.

Ps. Nu pot sa l contrazic, plm.

Sa vorbim și de bine,nu numai de rău, zic și Eu.

Dar tu ai fost băiat gigea. ;)

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...