Sari la conținut

Adelina92/ 0734896180

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Frate dute și vezi nu mai tot studia cazul. Mergi, vezi și gata. Căci de imediat o luna tot ai curiozități și lauzi pe individa sus menționată și nici măcar nu o cunoști și nu ai fost la ea.

Hai sa ne deschidem ochii și termina cu curiozitățile, tu, și mai e unu cu întrebarea " accepți virgini" de vreo 3 luni la toate fetele de pe forum.

Dacă șarlatani spune ca nu merita știe el de ce. Nu este obligat sa aducă argumente, mai ales ție. E strict părerea lui și posibil se rezuma la atât cât a spus, nu ai tu dreptul sa soliciți sau sa impui sa îți dea detalii. S-a discutat și și el a fost de aceeași părere ca NU MERITA.

ce vroiai sa spună? Cum s-a desfășurat actul și cat de nasol a fost?

Dacă avea un feedback bun avea câteva recenzii pana acum, pro. Însă se pare ca acele recenzii nu apar și ar trebui sa îți pui un semn de întrebare.

Recenziile își au rostul lor,la fel ca și site-ul însuși!

Site-ul a fost creat,dacă am o percepție corectă,pentru a facilita întâlnirea și cunoașterea între taberele combatante, precum și pentru a putea să ne destăinum pentru a ne cunoaște "dușmanul"!

Cred că este aproape o obligație să devoalăm atât aspectul cât și serviciile fetelor pentru a ne sprijini unii pe alții în luarea deciziilor!

Așa ar trebui,deși,din lipsă de timp,nici eu nu respect dezideratul! Mea culpa!

Ei îi voi face recenzia cât de curând!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Frate dute și vezi nu mai tot studia cazul. Mergi, vezi și gata. Căci de imediat o luna tot ai curiozități și lauzi pe individa sus menționată și nici măcar nu o cunoști și nu ai fost la ea.

Hai sa ne deschidem ochii și termina cu curiozitățile, tu, și mai e unu cu întrebarea " accepți virgini" de vreo 3 luni la toate fetele de pe forum.

Dacă șarlatani spune ca nu merita știe el de ce. Nu este obligat sa aducă argumente, mai ales ție. E strict părerea lui și posibil se rezuma la atât cât a spus, nu ai tu dreptul sa soliciți sau sa impui sa îți dea detalii. S-a discutat și și el a fost de aceeași părere ca NU MERITA.

ce vroiai sa spună? Cum s-a desfășurat actul și cat de nasol a fost?

Dacă avea un feedback bun avea câteva recenzii pana acum, pro. Însă se pare ca acele recenzii nu apar și ar trebui sa îți pui un semn de întrebare.

aady86 nu vreau sa intru in polemica cu tine .tu spuneti parerea pentru tine eu intrebam pe acel tip nu pe tine s au pe altii si nu am laudat pe ea.. in acel comentariu ma refaram la cei care o fac grasa  s au  la acel tip care spunea ca se ofera sa i fie manager daca i da 50.000 euro etc si nici nu se adresase tie acea intrebare  ma rog e dreptul tau sa ti dai cu parerea 

Postat

aady86 nu vreau sa intru in polemica cu tine .tu spuneti parerea pentru tine eu intrebam pe acel tip nu pe tine s au pe altii si nu am laudat pe ea.. in acel comentariu ma refaram la cei care o fac grasa  s au  la acel tip care spunea ca se ofera sa i fie manager daca i da 50.000 euro etc si nici nu se adresase tie acea intrebare  ma rog e dreptul tau sa ti dai cu parerea 

Ps si credema ca am vorbit cu ea , astept sa ia locatie deoarece  nu se deplaseaza decat in anumite zone pe calea grivitei a zis ca nu vine...

Postat

Salutare tuturor.

Am contactat-o pe tipa pe Whatsapp zilele trecute. Am stabilit sa ne vedem a doua zi la 21.30. E drept a ajuns un pic mai tarziu dar ningea rau afara. In fine, a ajuns la mine, inghetata toata... Tipa e ok, vorbareata, aspect fizic ok (7/10)... dupa doua tigari si niste whisky, timp in care am mai socializat si am stabilit ce si cat ne-am apucat de treaba. Am invitat-o la dus insa mi-a zis ca a facut deja (un minus...chiar daca e curata. macar de ochii clientului sa fi mers), Am inceput cu un oral fara deep si minima atentie asupra zonei adiacente (oral as zice 8/10) nu am apucat finalizarea orala )desi asta stabilisem) ca mi-a pus guma si a continuat cu normal, apoi cu anal moment in care m-am terminat (normal, anal 7/10... ea deasupra, nimic special), Dupa asta mi-a scos guma si m-a sters cu servetele. Am mers impreuna inapoi in camera de zi unde a mai tras niste tigari si niste whisky... Apoi am mers impreuna la baie pt uro, Am rugat-o sa faca insa mi-a zis ca nu poate ca nu-i vine (4/10... stabilisem cu o zi inainte ca as vrea sa o gust. si sa bea ceva lichide inainte)... Am facut schimb, s-a ladat pe vine in cada asteptand sa ma eliberez. Aici o sa dau 9/10... a primit lichidul auriu pe fata si piept insa cu gura inchisa... oricum privelistea a fost memorabila. Am dacut un dus impreuna apoi pe marginea cazii i-am cerut sa termine oralul cu finaluzare insa mi-a zis ca am facut deja otal si ca oricum nu mai e timp... in fie am ramas un pic nesatisfacut insa poate ar fi fost bune sa stabilim de la inceput ordinea operatiunilor... 150 plus 50 anal plus 100 uro pasiv.

overall as da un 7.5/10 (raportat si la tarif)

Oricum a ramas ca ne mai vedem.

Asa ca , Adelina, data viitoare as vrea sa te preg pt uro ca ti-am zis ca vreau sa te gust si sa termini oralul ala deep cu fin orala pe care mi l-ai promis. ok ?

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor.

Am contactat-o pe tipa pe Whatsapp zilele trecute. Am stabilit sa ne vedem a doua zi la 21.30. E drept a ajuns un pic mai tarziu dar ningea rau afara. In fine, a ajuns la mine, inghetata toata... Tipa e ok, vorbareata, aspect fizic ok (7/10)... dupa doua tigari si niste whisky, timp in care am mai socializat si am stabilit ce si cat ne-am apucat de treaba. Am invitat-o la dus insa mi-a zis ca a facut deja (un minus...chiar daca e curata. macar de ochii clientului sa fi mers), Am inceput cu un oral fara deep si minima atentie asupra zonei adiacente (oral as zice 8/10) nu am apucat finalizarea orala )desi asta stabilisem) ca mi-a pus guma si a continuat cu normal, apoi cu anal moment in care m-am terminat (normal, anal 7/10... ea deasupra, nimic special), Dupa asta mi-a scos guma si m-a sters cu servetele. Am mers impreuna inapoi in camera de zi unde a mai tras niste tigari si niste whisky... Apoi am mers impreuna la baie pt uro, Am rugat-o sa faca insa mi-a zis ca nu poate ca nu-i vine (4/10... stabilisem cu o zi inainte ca as vrea sa o gust. si sa bea ceva lichide inainte)... Am facut schimb, s-a ladat pe vine in cada asteptand sa ma eliberez. Aici o sa dau 9/10... a primit lichidul auriu pe fata si piept insa cu gura inchisa... oricum privelistea a fost memorabila. Am dacut un dus impreuna apoi pe marginea cazii i-am cerut sa termine oralul cu finaluzare insa mi-a zis ca am facut deja otal si ca oricum nu mai e timp... in fie am ramas un pic nesatisfacut insa poate ar fi fost bune sa stabilim de la inceput ordinea operatiunilor... 150 plus 50 anal plus 100 uro pasiv.

Asa ca , Adelina, data viitoare as vrea sa te preg pt uro ca ti-am zis ca vreau sa te gust si sa termini oralul ala deep cu fin orala pe care mi l-ai promis. ok ?

mulțumesc frumos, asa ți-am promis și ma țin de cuvânt, te pup :* și abia aștept sa ne revedem!
Postat

Salutare tuturor.

salutare jonyklaus in ce zona locuiesti de a venit la tine ... la mine nu a vrut sa vina din pacate.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce superba esti si ce poze sexi..... bv ..

Postat

Disponibilă, la tine sau hotel, Ma puteți contacta la numărul de telefon 0734896180 acest număr este valabil și pentru whatsApp :* ( speak english )

Postat

Hai sa facem o recenzie calda !

Am sunat la Domnisoara...a raspuns promta...i-am dat share location pe wapp si a venit in aproximativ o ora !

Este o fata cu bun simt, nu e fotomodel...dar nici eu :)) 150 de lei o ora outcall eu zic ca e ok ( transport e inclus ! )

A inceput cu un oral ok , atentie la zonele adiacente...face cam ce ii zici , am trecut la normal deasupra... si bum ...

Am stat ceva de vorba dupa care din nou oral... capra...si bum

Niste note corecte :

Oral : 7 ( a fost putin cu dinti...dar a fost ok )

Normal : 8

GFE : atitudine ok, incearca sa se bage in seama...

anal : face pentru 50 de lei extra  !nu am incercat

Igiena : 9...nu am vazut ceva suspect

Bafta ! Ciocanele tari 

• Like 3
Postat

Jony,e grasa rau fata?

Sal. ma nu e grasa... nu stiu de unde a venit ideea asta... insa nici top medel nu e... are un fizic obisnuit cu un pic din fiecare... coapse , un pic de burtica... si sanii maricei... usor lasati dar merg de minune la "intre sani"

spor!

• Like 1
Postat

salutare jonyklaus in ce zona locuiesti de a venit la tine ... la mine nu a vrut sa vina din pacate.

Salut. eu sunt in zona Obor - dna Ghica. Ea sta pe aproape.

• Like 1
Postat

Va mulțumesc frumos! Nu vreau sa va dezamăgesc! Cu timpul ma voi îmbunătăți și eu :*

• Like 4
Postat

Disponibilă, la tine sau hotel, Ma puteți contacta la numărul de telefon 0734896180 acest număr este valabil și pentru whatsApp :* ( speak english )

:*
Vizitator clypper
Reputație: 0
Postat

N-am inteles niciodata asta cu "la hotel", ai tu deja camera la hotel pe care trebuie s-o achitam sau trebuie sa cautam noi o camera de hotel?

Postat

N-am inteles niciodata asta cu "la hotel", ai tu deja camera la hotel pe care trebuie s-o achitam sau trebuie sa cautam noi o camera de hotel?

bună! Sunt oameni care vor la ei acasă, sunt oameni cazați la hotel, am spus disponibilă la tine sau hotel... te pup :* sper ca te-am lămurit? Dacă nu îmi pare rău....
Postat

Nu v-ati saturat prieteni de toate photoshopatele, toate falsele??

Eu m-am saturat sa le tot vad retusate in poze, fara celulita, fara colacei, fara vergeturi, fara semne si cand ajung la ele, sa ma sperie...

Fata asta se arata asa cum e...

Pe mine ma incanta ft tare bunul simt al ei...

In plus de asta, decat silicoane puse cu prastia, rotunde ca o sfera si teren de fotbal intre ele, prefer sanii mai lasati.

• Like 4

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Hai sa facem o recenzie calda !

Am sunat la Domnisoara...a raspuns promta...i-am dat share location pe wapp si a venit in aproximativ o ora !

Este o fata cu bun simt, nu e fotomodel...dar nici eu :)) 150 de lei o ora outcall eu zic ca e ok ( transport e inclus ! )

A inceput cu un oral ok , atentie la zonele adiacente...face cam ce ii zici , am trecut la normal deasupra... si bum ...

Am stat ceva de vorba dupa care din nou oral... capra...si bum

Niste note corecte :

Oral : 7 ( a fost putin cu dinti...dar a fost ok )

Normal : 8

GFE : atitudine ok, incearca sa se bage in seama...

anal : face pentru 50 de lei extra  !nu am incercat

Igiena : 9...nu am vazut ceva suspect

Bafta ! Ciocanele tari 

nu te cred ....ade mi-a spus altceva!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...