Sari la conținut

PISICUTS Sa ma pis pe forumu tau

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

i am dat pm, nu a avut rezultat

Vizitator evaelina28
Postat

Buna, sunt noua Pisicuts, vad ca esti administrator..tot incerc dar nu stiu cum, asa ca postez intr-un com. cum pot lua legatura cu tine?? am nevoie de informatii si de putin ajutor! Te rog?. Si ma scuzati 

Vizitator
Postat

Buna, sunt noua Pisicuts, vad ca esti administrator..tot incerc dar nu stiu cum, asa ca postez intr-un com. cum pot lua legatura cu tine?? am nevoie de informatii si de putin ajutor! Te rog?. Si ma scuzati 

Joaca fazan,pana te faci galbena(200 de postari),apoi ii trimiti un Pm(mesaj privat)Pisicului si il intrebi ce doresti.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

...Buna, sunt noua Pisicuts...

Iejti noua ce ??? :)

Oricum, no fost cio mai inspirata alejere...sa vriei sa iei legatura cu Pisicu pi un toping cu titlu "Pisicuts sa ma pis pe forumu tau" !!!

:)

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Iejti noua ce ??? :)

Oricum, no fost cio mai inspirata alejere...sa vriei sa iei legatura cu Pisicu pi un toping cu titlu "Pisicuts sa ma pis pe forumu tau" !!!

:)

:giggle:  :giggle:  :laugh2  :bow  :bow

• Like 5

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

foloseste roboform

nici nu eram la curent cu ce s-a intamplat cu roxana.

si de unde pana unde sa am eu legatura cu ea, cand ea a fost singura pe care am injurat-o pe aici?

ideea e ca vreau sa fiu banat in pula mea, WOW :)) da pisicut asta cred ca doarme pe el. mi-a dat mesaj ca pot sa mi schimb parola daca vreau.

cum dracu sa o schimb daca nu-mi stiu parola mailului cu care mi-am facut cont. ma rog

si parca simt totsi nevoia sa ma explic.

pur si simplu ma gandesc la sanatatea mea si a celor din jur, ma mustra mereu constiinta, si pe langa asta si banii pe care ii cheltui lunar sunt cam multi. ar trebui sa va gandtiti toti la asta, parerea mea.

poate am doar un moment, nu stiu exact. dar vreau sa nu-mi mai alimentez viciul. evident ca pot sa merg la curve si fara contul asta, dar e ceva ce vreau sa dispara

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...