Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 salutare tuturor ,in cuida faptului ca in romania swingul sau celelante tipuri de relatii sexuale inca sunt un tabu pentru foarte multe persoane ,noi va propunem altceva si anume....daca aveti vreo fantezie de orice fel cu un cuplu 25 ea ,28 el noi va asteptam bineinteles cu foarte multa discretie si nu in ultimul rind igiena si curatenia sa nu lipseasca ,exlus badarani si mistocari ....totul contracost bineinteles....avem si locatie deci cine are chef de nebuni va asteptam(fara frica ca nu muscam) si bineinteles (exclus ROMII)acuma fara suparare. 0743830712...alexandra Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 4, 2012 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Ce cautati? Femei sau barbati? Ce anume prestati si la ce tarife?In plus, niste poze ar fi bine-venite. Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 salutare tuturor ,in cuida faptului ca in romania swingul sau celelante tipuri de relatii sexuale inca sunt un tabu pentru foarte multe persoane ,noi va propunem altceva si anume....daca aveti vreo fantezie de orice fel cu un cuplu 25 ea ,28 el noi va asteptam bineinteles cu foarte multa discretie si nu in ultimul rind igiena si curatenia sa nu lipseasca ,exlus badarani si mistocari ....totul contracost bineinteles....avem si locatie deci cine are chef de nebuni va asteptam(fara frica ca nu muscam) si bineinteles (exclus ROMII)acuma fara suparare. 0743830712...alexandrapreturi de la 250 de ron pe ora sau 400 de ron 3 ore fara anal cu anal inclus 150 de ron in plus pozele sunt reale 100% la suta Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Septembrie 4, 2012 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 4, 2012 care poze? Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 acestea Link spre comentariu
kevin33 Reputație: 394 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Bun venit pe forum. Se pare ca Aradul ducea lipsa de ( si inca duce ) de asemenea oferte. Chiar incepusem sa cred ca pe malul Muresului , fetele stau cuminti acasa ( sau aradenii isi petrec mai tot timpul la......o bere.am si eu doua intrebari pt tine/voi :- Lucrati doar in echipa /cuplu ??? daca cineva vrea sex doar cu Alexandra , se poate ?- Pentru ca sunteti un cuplu , nu ar fi fost corect sa postezi si o poza cu.......voi doi ? Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 salutare ceea ce facem facem doar impreuna ,si da imi cer scuze am sa pun si poza cu noi doi dar am pus asa deoarece cam asta doreste lumea sa vada ,bineinteles fara fata pentru discretie....... Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 acestea Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 si sa va mai raspund la o intrebare cine ne contacteaza face sex doar cu mine (nu cu el si nici el cu voi) doar voi doi cu mine,dar da pot spune ca vin baieti care au fantezi si vor sa le puna in practica .......dar sexul in general 100% se face cu mine (alexandra) dar ma rog ramane la aprecierea voastra .Pupici si va asteptam Link spre comentariu
kevin33 Reputație: 394 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Iti multumim pentru promptitudine.Asteptam recenzile celor din Arad , legate de prestatia voastra.Personal , mi-am propus sa iti fac o vizita , cu primul drum in orasul vostru. Spor ! Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 buna la toata lumea sveri vreo fantezie suntem aici pentru a va ajuta sa o puneti in practica suntem un cuplu tanar fara prejudecati,curati,seriosi si nu in ultimul rand foarte discreti....oferim companie ,baietilor,fetelor inclusiv gay si lesbi,cuplurilor.sau persoanelor indiferent de orientarea sexuala .NU ne intalnim pe gratis doar contracost avem si locatie foarte discreta,va rugam daca bunul simt lipseste nu ne deranjati.Va asteptam Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 pozele noastre 100% reale..... Link spre comentariu
rmn01 Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 tentant Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 si ce te opreste ......hai curaj sau este prea tare pentru voi :69 :atm sau preferati vand cumpar....... Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 raulfrancy, vezi ca o dai pe reclama si asta contravine regulii forumului. Ai postat pozele, asteapta rezultatul de acum... nu te astepta sa vina imediat, mai ales ca e weekend... Eu prefer o fata singura sau ma rog, doar fete... nu vreau sa ma "impiedic" de o alta glanda si cred ca marea majoritate a forumistilor asa prefera... 1 Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 salutare pe reclama nu o dau credema ,rezultatul vine de la sine ma gandesc ca persoane care vor doar fete nu intra aici ci cauta doar fete si acuma gusturile nu se discuta,fiecare face ce vrea si cauta ce vrea DAR CREDEMA RECLAMA NU FAC,mai ales ca nu am de ce si apropo cine ne contacteaza eu banuesc ca se gandeste bine inainte nu doar vrea ca a vazut un film xxl si ia placut.....de aceea daca nu sunteti interesati de astfel de lucruri cum ar fi ceea ce oferim noi nu mai postati aiurea mai bine nu scrieti nimica.Nu vrem sa deranjam pe nimeni dar sa nici nu fim deranjati cu afirmati aiurea.NU FACEM RECLAMA .da ma rog cine vrea sa se comvinga il asteptam Link spre comentariu
rmn01 Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Poate a fortat nota, dar nu cred ca a fost intentionat. Oricum, raman in continuare tentat. Link spre comentariu
tiberiu88 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Oras:Arda Oras:Arda Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Cum anume luam legatura?Un numar de telefon sau ceva ...?sunt interesat. Link spre comentariu
scorpionxxx23 Reputație: 7 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 ce tarife aveti?am drum pe la arad zilele astea Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 preturi de la 250 de ron pe ora sau 400 de ron 3 ore fara anal cu anal inclus 150 de ron in plus pozele sunt reale 100% la suta..........0743830712...alexandra (putem chiar si negocia la pret bineinteles in limita bunului simt) Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 pozele noastre 100% reale..... Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Se face sex NEPROTEJAT cu straini? Asa reiese din poza... Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 buna sexul este protejat dar in anumite conditi (financiare) se poate discuta Link spre comentariu
Vizitator raulfrancy Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 sunt poze 100% reale ale noastre .......va asteptam Link spre comentariu
motorina Reputație: 2 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Nu vreau sa fiu rau, si probabil ca o sa iau puncte de reputatie cu "-" dar pe ultimele doua poze ale voastre, sub sigla nimfomane, se vede site-ul pe care au ajuns. Eu zic sa le cereti bani ca v-au pus pozele la ei pe site (unii sunt fistfreaks.com si unii sunt real dp si inca ceva).Scuuze de deranj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum