cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 Gramatica clar este punctul tau forte Si cum spuneam nu ma cobor la mintea unui copil zbarcit. De mancat te las sa mananci tu ca vad te pricepi pe toate topicele.Si hai gata ca ti-am dat cam multa importanta.Eu sunt tare-n pula nu in gramatica ,daca te mananca in gura zi-mi Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 5, 2017 nici eu nu am vazut la tine nu fac de fel ...sunt precum Colgate-ul - nici o "carie" 11 15 Link spre comentariu
alex1969 Reputație: 530 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 Eu sunt tare-n pula nu in gramatica ,daca te mananca in gura zi-mi Retardule mars la scoala. Daca te manaca in gura se gaseste cineva sa te rezolve. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 nu fac de fel ...sunt precum Colgate-ul - nici o "carie" spune-i prostului asta se te intrebe pe tine nu pe mine de recenzii ,ii mai trebuiesc treizeci de ani sa faca atatea recenzii cate am eu Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 5, 2017 Așteptăm cu interes recenzia.Du - te tu tremuriciule si testează fata !! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 5, 2017 spune-i prostului asta se te intrebe pe tine nu pe mine de recenzii ,ii mai trebuiesc treizeci de ani sa faca atatea recenzii cate am eu :laugh2 daca am ajuns sa ne laudam cu d'astea Dar cam are dreptate , el nu te-a jignit cu nimic , ti-a spus doar ca faci off-topic aiurea . Esti rautacios , ca de obicei 9 15 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 :laugh2 daca am ajuns sa ne laudam cu d'astea Dar cam are dreptate , el nu te-a jignit cu nimic , ti-a spus doar ca faci off-topic aiurea . Esti rautacios , ca de obicei tu faci off topic aiurea, eu am scris ca de trei saptamani s-a retras dar o sa revina si ghiceste tu de unde stiu,nu ma bag aiurea in seama si un neica nimeni care nu a fost nici macar la 2% din femeile la care am fost eu ,nu ma intreaba pe mine de recenzii,intai intra la mine si verifica si apoi vorbeste Link spre comentariu
alex1969 Reputație: 530 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 tu faci off topic aiurea, eu am scris ca de trei saptamani s-a retras dar o sa revina si ghiceste tu de unde stiu,nu ma bag aiurea in seama si un neica nimeni care nu a fost nici macar la 2% din femeile la care am fost eu ,nu ma intreaba pe mine de recenzii,intai intra la mine si verifica si apoi vorbeste Maestre Cinestie era foarte simplu sa imi raspunzi ca tu faci recenzii si nu doar postezi aiurea eu unul stii ce Imi prezint scuzele pentru jigniri si iti urez sa vizitezi ca dameze vrei tu. O zi buna iti doresc. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 Maestre Cinestie era foarte simplu sa imi raspunzi ca tu faci recenzii si nu doar postezi aiurea eu unul stii ce Imi prezint scuzele pentru jigniri si iti urez sa vizitezi ca dameze vrei tu. O zi buna iti doresc.si eu iti cer scuze pentru ca te-am jignit mii de scuze Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 5, 2017 tu faci off topic aiurea, eu am scris ca de trei saptamani s-a retras dar o sa revina si ghiceste tu de unde stiu,nu ma bag aiurea in seama si un neica nimeni care nu a fost nici macar la 2% din femeile la care am fost eu ,nu ma intreaba pe mine de recenzii,intai intra la mine si verifica si apoi vorbestenu intelegi niciodata nimic ...dar nu conteaza spor la Recenzii 8 15 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2017 nu intelegi niciodata nimic ...dar nu conteaza spor la Recenzii mersi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Bună. De vineri revin, va aștept pentru programări.Va pup :* Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2017 Te pup frumi si abia astept Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 6, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 6, 2017 Așteptăm poze , poze noi in mai multe cadre ... sa vedem si noi cât de neagră e pussy si 2 program concret așa e cel mai frumos . Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2017 18 18 Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2017 Va aștept mâine începând cu ora 14:00, sunt disponibila pana târziu Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2017 up Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Disponibila pana târziu Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2017 bine ai revenit 18 20 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 17, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Martie 17, 2017 bine ai revenitO cunosti ? 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2017 O cunosti ?Da este o fata cu mult bun simt 19 20 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 17, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Martie 17, 2017 Da este o fata cu mult bun simtLasa-ma bre cu bun simțul, se fute bine ? 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2017 Lasa-ma bre cu bun simțul, se fute bine ? De gustibus non est disputandum Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 bine ai revenit Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 17, 2017 Pai cum sa n-o cunoasca ma del rey! Egipteanca mea, faraoanca mea, vino la mandea, sa fii stapana mea :-) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate